Προς το περιεχόμενο

AMD RX 5000 Series (RDNA/Navi)

billeiros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, bilythekid είπε

Συγνώμη αλλά κάτω από 500 έχουν οι "σαπίλες" και με blower, πάνω από 500 αρχίζουν οι καλές και έχουν βγει και πριν πόσο καιρό. 

συνγωμη αλλα εγω βλεπω κατω απο 500 dual fan στο skroutz.

αντιθετως η xt@450 ευρω θα ειναι σιγουρα blower και το λιγοτερο εξισου σαπιλα υλοποιηση.

αυτη ειναι σαπιλα?

https://www.skroutz.gr/s/16291256/Zotac-GeForce-RTX-2070-8GB-AMP-Extreme-Core-ZT-T20700C-10P.html

Επεξ/σία από rofl
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Dantε είπε

634Ε η πρωτη διαθεσιμη.Κοιτας τις τιμες κραχτη...

υπαρχουν ενα σωρο 2070 dual fan κατω απο 500. αν παραλαμβανονται η οχι σε αυτη τη τιμη μονο αν ριξουμε παραγγελια θα το μαθουμε...

anyway blower και αν οντως παιζει μπαλιτσα με 2070 και ζηταει 450, οχι δεν ειναι καλα.

δεν θεωρουσα την 2070 καλο vfm @ 500 , δεν θα θεωρησω τωρα την amd.

Επεξ/σία από rofl

7 λεπτά πριν, rofl είπε

συνγωμη αλλα εγω βλεπω κατω απο 500 dual fan στο skroutz.

αντιθετως η xt@450 ευρω θα ειναι σιγουρα blower και το λιγοτερο εξισου σαπιλα υλοποιηση.

αυτη ειναι σαπιλα?

https://www.skroutz.gr/s/16291256/Zotac-GeForce-RTX-2070-8GB-AMP-Extreme-Core-ZT-T20700C-10P.html

Όχι δεν είναι σαπίλα, αλλά το μαγαζί δεν... Και το δεύτερο στα 500 κατόπιν παραγγελίας. Τεσπα κάτσε να βγουν με το καλό και βλέπουμε, κάνε ένα κόπο αν θες και δες το βίντεο που ανέβασε ο φίλος λίγο πριν, δες το όλο όμως. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπα  δεν χρειαζεται να δω κατι, δεν ειμαι gpu enthusiast.

ειναι απλο. αν ειναι τουλαχιστον 10% πανω απο 2070 θα αξιζει τα 450. αλλιως δεν.

Επεξ/σία από rofl

17 λεπτά πριν, Dantε είπε

https://www.skroutz.gr/s/16290943/Gigabyte-GeForce-RTX-2070-8GB-Gaming-OC-GV-N2070GAMING-OC-8GC.html

465€

Ξεκίνησαν να πέφτουν (;) 

24 λεπτά πριν, bilythekid είπε

Συγνώμη αλλά κάτω από 500 έχουν οι "σαπίλες" και με blower, πάνω από 500 αρχίζουν οι καλές και έχουν βγει και πριν πόσο καιρό. 

Κατω απο 500 ξεκινανε οι 2070 .κ εχει πολυ καλες υλοποιησεις μαλιστα,οπως η gaming oc .η αποδοση των navi ειναι πολυ καλη στο ts.η αρχιτεκτονικη τους βελτιωθηκε οπως ολα δείχνουν.σε ορισμενα games πιστευω πως θα κονταροχτυπιεται με vii 

20 λεπτά πριν, Dantε είπε

Ούτε σε αυτό είναι διαθέσιμη. Παίζουν με τις λέξεις " 4 με 10.εργασιμες "

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, billeiros είπε

Κατω απο 500 ξεκινανε οι 2070 .κ εχει πολυ καλες υλοποιησεις μαλιστα,οπως η gaming oc .η αποδοση των navi ειναι πολυ καλη στο ts.η αρχιτεκτονικη τους βελτιωθηκε οπως ολα δείχνουν.σε ορισμενα games πιστευω πως θα κονταροχτυπιεται με vii 

Οποτε οπως ειπα δεν ειναι τελικα και πολυ εντυπωσιακο το αποτελεσμα του λινκ που εβαλες αν ισχυουν αυτες οι τιμες και επιδοσεις. ε?

απλα πεφτετε πολυ ευκολα θυματα του hype:P

Επεξ/σία από rofl

2 λεπτά πριν, rofl είπε

Οποτε οπως ειπα δεν ειναι τελικα και πολυ εντυπωσιακο το αποτελεσμα του λινκ που εβαλες αν ισχυουν αυτες οι τιμες και επιδοσεις. ε?

απλα πεφτετε πολυ ευκολα θυματα του hype:P

Δε μπορω να σε καταλαβω πραγματικα.για ποιο hype μιλας??να χαιπαριστω επισης εγω με τα 16500 της 2080ti  μου κομματακι χλωμο. leak παρέθεσα και ειπα οτι τηρουμενων των αναλογιων ανεβηκε η amd στο timespy οπου παραδοσιακα ετρωγε τα μουτρα της σε σχεση με τις αντιστοιχες Nvidia.η αρχικη τιμη της xt επιπλεον (ασχετα ποσο θα ρθει εδω) ειναι πιο χαμηλη της 2070.αν δεν τα παρακολουθεις δε σου φταιω εγω.τωρα για την ελλειψη rtx ειναι χιλιοεπωμενα.για αποδοση καρτων μιλησα

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, billeiros είπε

Δε μπορω να σε καταλαβω πραγματικα.για ποιο hype μιλας??να χαιπαριστω επισης εγω με τα 16500 της 2080ti  μου κομματακι χλωμο. leak παρέθεσα και ειπα οτι τηρουμενων των αναλογιων ανεβηκε η amd στο timespy οπου παραδοσιακα ετρωγε τα μουτρα της σε σχεση με τις αντιστοιχες Nvidia.η αρχικη τιμη της xt επιπλεον (ασχετα ποσο θα ρθει εδω) ειναι πιο χαμηλη της 2070.αν δεν τα παρακολουθεις δε σου φταιω εγω.τωρα για την ελλειψη rtx ειναι χιλιοεπωμενα.για αποδοση καρτων μιλησα

53 λεπτά πριν, rofl είπε

καθε αλλο παρα εντυπωσιακη επιδοση σ αυτο το price point

47 λεπτά πριν, billeiros είπε

Διαφωνω .Αν σκεφτείς οτι η vii βγαζει 9000 παρα τοτε ειναι παρα πολυ καλα.

πες μου λοιπον που ειναι η εντυπωσιακη επιδοση σε αυτο που λινκαρες?

σε σχεση με την 2070 που ειναι στο ιδιο price point  και direct competitor οπως ειδαμε...

εννουσες οτι καλυψε τη διαφορα ε?

Επεξ/σία από rofl

43 λεπτά πριν, rofl είπε

και αυτα οταν την 2070 τη θεωρω κακο vfm ως γνωστον

Επισης πως τη θεωρεις κακο vfm οταν αυτη τη στιγμη παιρνεις κατω απο 500 μια καρτα με νεα αρχιτεκτονικη /rtx/dlss και επιδοσεις 1080 ti με λιγο πειραγμα?

Μόλις τώρα, billeiros είπε

Επισης πως τη θεωρεις κακο vfm οταν αυτη τη στιγμη παιρνεις κατω απο 500 μια καρτα με νεα αρχιτεκτονικη /rtx/dlss και επιδοσεις 1080 ti με λιγο πειραγμα?

το αφηνω αυτο δεν θα τα λεω καθε μερα. δεν τη θεωρω καλο vfm οχι

Θα δεις οτι σε παιχνιδια οπου εμενε πολυ πισω η amd με τις navi θα κλεισει η ψαλιδα και θα ρθουν στα ισια.εμενα αυτο μου δειχνει το σκορ στo ts  αν επιβεβαιωθει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...