Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pirmen56 είπε

Σκότωσέ την την 2080Ti. Δεν αξίζει και το ξέρεις.

Αφού έχει microstuttering και παίζεις με 60 καρέ, αλλά πρακτικά είσαι στα 30. Δες πόσα έγραψαν και έδειξαν προηγουμένως Aten-Ra και Πέτρος. Το smoothness που βλέπεις εσύ στην πράξη δεν έχει καμία σημασία. Θα κοιτάς μόνο 0,00001% min frame times από διάφορα ιντερνετικά bench που είναι all over the place, για ευνόητους λόγους. Εκεί δεν είδα όμως να σχολιάζεις κάτι ως αμερόληπτος.

Βασικά περισσότερο αυτό ήθελα να θίξω γιατί απ' ότι βλέπεις δεν μετέχω καθόλου στο θρεντ. Δεν έχει νόημα να ασχολείσαι με έναν ανταγωνισμό που έχει μείνει τόσο πίσω. Τα σχόλια και τα likes των χιλιάδων viewers του DF πάνω στο πρόσφατο vid του DLSS 2.0 μιλάνε από μόνα τους.

Δεν περιμένω να πειστω από άλλους για ο,τι αγοράζω.ξερω πολύ καλά τι αγοράζω και γιατί.εσυ έχεις αναλάβει το ρόλο του Μεσσία βλεπω .θα σώσεις την ανθρωπότητα από την κακια ανευ rtx/ dlss amd

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billeiros είπε

Δεν περιμένω να πειστω από άλλους για ο,τι αγοράζω.ξερω πολύ καλά τι αγοράζω και γιατί.εσυ έχεις αναλάβει το ρόλο του Μεσσία βλεπω .θα σώσεις την ανθρωπότητα από την κακια ανευ rtx/ dlss amd

Μακάρι να είχαμε όλοι 2080ti κακά τα ψέματα δεν συγκρίνετε η κάρτα αλλά η τιμή είναι για μερικούς όπως και εγώ προτίμησα την 5700ΧΤ γιατί performance per € ήταν καλύτερη για τα παιχνίδια που παίζω αλλά αν είχα την οικονομική άνεση για να δώσω 1000 μόνο για gpu θα την έπαιρνα πάντως 600€ για μια 2070S (μιλάμε για καλή υλοποίηση) που είναι 5-10% καλύτερη από την nitro που έχω τώρα (399€+ 2 παιχνίδια αξίας 70€ και τα 2 μαζί πάει την καθαρή αξία 330€) μιλάμε για 270€ διαφορά προτιμώ να πληρώσω 1 ενοίκιο +ψώνια ενός μήνα παρά για 1 κάρτα. 

• Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Μπορεί να την έχει ανοίξει να έβαλε liquid metal σε αυτό ναι δεν τον έχω ρωτήσει. Τέλος πάντων. Λάθος μου τότε. 

Ενημερωτικά στο Control με όλα τέρμα(άρα και RT cores μέσα),  Vsync off και θερμοκρασία δωματίου 22c βγάζω με τη Ventus 2080(stock) 67c max. Μετά από 1 τέταρτο που το έβαλα. Το καλοκαίρι με 28c+ ανεβάζει αρκετά στροφές και είμαι ανάμεσα σε 70-75. Νομίζω ότι αυτά έχουν ξανασυζητηθεί και σε nvidia topic στο παρελθόν όπου αναφερονταν παρόμοια νούμερα.

Πάντως είναι άχρηστες οι κορυφαίες υλοποίησεις(πέρα από τη μόστρα) τη στιγμή που έκοψαν το overvolting. Αν και κάποια χρυσοπληρωμένα μοντέλα μπορεί να στο επιτρέπουν. Δώρον άδωρον.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Μπορεί να την έχει ανοίξει να έβαλε liquid metal σε αυτό ναι δεν τον έχω ρωτήσει. Τέλος πάντων. Λάθος μου τότε. 

κανα 2 βαθμούς με το ζόρι είναι αυτό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Ενημερωτικά στο Control με όλα τέρμα(άρα και RT cores μέσα),  Vsync off και θερμοκρασία δωματίου 22c βγάζω με τη Ventus 2080(stock) 67c max. Μετά από 1 τέταρτο που το έβαλα. Το καλοκαίρι με 28c+ ανεβάζει αρκετά στροφές και είμαι ανάμεσα σε 70-75. Νομίζω ότι αυτά έχουν ξανασυζητηθεί και σε nvidia topic στο παρελθόν όπου αναφερονταν παρόμοια νούμερα.

Πάντως είναι άχρηστες οι κορυφαίες υλοποίησεις(πέρα από τη μόστρα) τη στιγμή που έκοψαν το overvolting. Αν και κάποια χρυσοπληρωμένα μοντέλα μπορεί να στο επιτρέπουν. Δώρον άδωρον.

Ζεστή είναι η κάρτα σου.εγω τέρμα oced πάνω από 63 δεν πιανω

Επεξ/σία από billeiros
Δημοσ.
5 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Λάθος καμεις με το overvolting.περνάς άλλο bios αν είναι a chip και κανεις παπάδες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ίδιες κάρτες είναι, τίποτα δεν είναι το 8-9%.

Ένα πράγμα έχει σημασία. Αν θα δώσει το OK η πράσινη για DLSS 2.0 από τουλάχιστον το 50% native ανάλυσης, που ισοδυναμεί με 98% native ποιότητα στο μάτι. Η διαφορά τιμής υποτίθεται ότι είναι για αυτόν και μόνο τον λόγο.

Επεξ/σία από pirmen56
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το 10% ; Άμα δεν βάλεις μετρητή δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά στην ομαλότητα.

Double standards μου κανει η φαση αλλα οκ. Για την ιστορια προτου παρω την 2080 που εχω εδω και λιγο καιρο, προτιμησα την 2060s εναντι της ΧΤ λογω των οδηγων και του εστω και αναιμικου RT. Aλλα σε rasterization δινει πονο η ΧΤ. Να τα λεμε αυτα.

Και τα π.χ 63 με τα 70 καρε εχουν διαφορα. Ισχνη αλλα υπαρκτη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...