Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, silenoz66 είπε

τα δεντρα φαίνονται πολύ κακά με αυτα τα settings.Δεν ξέρω ολοι λένε το MSAA broken τελείως στο RDR2..Δν ξέρω αν επηρρεάζει κάπου οτι το τρέχω με vulkan..Ισως δοκιμάσω και με DX12

Για δοκιμασε και DX12 και βαλε και καποιο reshade αν και το RIS επρεπε να προσθετει την λεπτομερεια που χρειαζεσαι στα θολα textures. Εχεις και 1.25 resolution κατι αλλο τρεχει.

• Thanks 1
  • Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

20.4.1 Drivers

https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-20-4-1

Spoiler

Support For

• Resident Evil 3™

Fixed Issues

• Overwatch™ and Heroes of the Storm™ may experience a black screen or application hang while gaming for extended periods of time on some Radeon RX Vega series graphics product system configurations.
  • HDR may fail to enable or be detected in applications and games using the Vulkan® API.
  • Doom Eternal™ may fail to launch in some hybrid graphics system configurations.
  • Radeon ReLive streaming may fail to launch or may crash when a stream session is started with performance metrics overlay enabled.
  • Some clock values may fail to populate for a limited number of graphics products in the Radeon Settings Hardware information tab.
  • Hotkeys can no longer be assigned to a single digit or character as this has the ability to block or cause interference with some default Windows® functionality.
  • Some Radeon FreeSync Premium supported displays may not list all supported refresh rate options in Windows® when Radeon FreeSync Premium is enabled in the displays OSD settings.

Known Issues

• Enhanced Sync may cause a black screen to occur when enabled on some games and system configurations. Any users who may be experiencing issues with Enhanced Sync enabled should disable it as a temporary workaround.
  • Running Folding@Home while also running an application using hardware acceleration of video content can cause a system hang or black screen. A potential workaround is disabling hardware acceleration for the application that has it enabled.
  • Using Edge™ web browser to playback video content with a multi display system configuration may cause a system hang or crash after extended periods of use.
  • Performance Metrics Overlay and Radeon WattMan incorrectly report higher than expected idle clock speeds on Radeon RX 5700 series graphics products. Performance and power consumption are not impacted by this incorrect reporting.
  • Modifying the HDMI Scaling slider may cause FPS to become locked to 30.
  • Some games may exhibit stutter intermittently during gameplay on Radeon RX 5000 series graphics products.
  • Desktop or In-game corruption may occur intermittently when HDR is enabled.
  • Radeon RX Vega series graphics products may experience a system crash or TDR when playing games with Instant Replay enabled. A potential workaround for users experiencing these issues is to disable Instant Replay.
  • Radeon RX Vega series graphics products may experience a system crash or TDR when performing multiple task switches using Alt+Tab.
  • A system crash or hang may be experienced when using Edge browser to play Netflix™ content.
  • Some users may still experience black screen or system hang issues during extended periods of gameplay. AMD will continue to monitor and investigate reports of these issues closely.
  • Direct ML Media Filters are currently unavailable in Radeon Software Media gallery for video or image content.
  • XSplit™ may experience an application hang or freeze when performing a scene switch.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, leros2004 είπε

Με τον συγκεκριμενο μιλαμε τελευταια στα σχολια εγραψε οτι με τους 20.3.1 δεν μπορουσε να παιξει καθολου και οτι ειχε συνεχεια black screens στο AC Odyssey. Εχει AMD cpu με τελευταιο chipset driver. Τωρα τι ακριβως φταιει δεν ξερω. Εχω να δω μαυρη οθονη απο τους 20.2.2. Γενικα παντως εχουν πεσει πολυ τα αρνητικα σχολια με μαυρες οθονες/bsods/restarts και εδω και στο reddit οποτε κατι κανουν σωστα και βρισκουν τα οποια θεματα προκαλουν τα προβληματα. Η known list παντως ολο και ανεβαινει να δουμε ποτε θα φυγουν τα σημαντικοτερα. Τουλαχιστον τα κανουν acknowledge οποτε ψανουν και τη λυση.

Δημοσ.

Στους 20.4.1 βαλανε και στα known issues ενα θεμα που ειχα με το f@h.

Κολλαγε στο ασχετο ολο το συστημα.

Ε τελικα και για αυτο οι drivers φταιγανε :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Καλά τα πάει για τη τιμή της η ΧΤ

Βέβαια πολύ πιο δροσερή η 2070S

τι ακριβώς συγκρίνεις ? με 70% fan αν ήταν η Nitro+ κάνα 55αρη βαθμούς θα είχε. Απο την άλλη η msi 2070 super gaming X είναι τοπ υλοποίηση , και έχουν σχεδόν 200€ διαφορά 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

Σαν πυρήνα αυτούσιο τα συγκρίνω. Έχω φίλο με Ventus 2070s stock κ παίζει δροσεροτατα ουτε φαν δεν έχει πειράξει κάτω από 65 βαθμούς

Τέλος πάντων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Σαν πυρήνα αυτούσιο τα συγκρίνω. Έχω φίλο με Ventus 2070s stock κ παίζει δροσεροτατα ουτε φαν δεν έχει πειράξει κάτω από 65 βαθμούς

Τέλος πάντων

Πως ακριβώς συγκρίνεις το πυρήνα αυτούσιο όταν έχουν διαφορετικό σύστημα ψύξης ? 

Στο video τις έχει στοκ αλλά όλος τυχαίως έχει τα fan 70% ... Eντάξει 45% ακριβότερη και καταφέρνει και είναι πίσω στα 3 απο τα 11 παιχνίδια.

Ψυγείο η ventus δλδ?  

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

Είναι τραγική η διαφορά τιμής (5700XT vs 2070S) βέβαια DLSS / RTX για την ώρα δεν υπάρχει στα Navi. Η ιστορία μας έχει δείξει οτι με το "FineWine - αργό tuning οδηγών" της AMD του χρόνου θα περάσει άνετα μπροστά η 5700 XT.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 50EuroUser είπε

Είναι τραγική η διαφορά τιμής (5700XT vs 2070S) βέβαια DLSS / RTX για την ώρα δεν υπάρχει στα Navi. Η ιστορία μας έχει δείξει οτι με το "FineWine - αργό tuning οδηγών" της AMD του χρόνου θα περάσει άνετα μπροστά η 5700 XT.

Του χρονου δυσκολα,σε 2 χρονια ισως τη φτασει.

Το θεμα ειναι η διαφορα τιμης και τωρα που οι drivers εχουν διορθωθει κατα 95% ,η πλειοψηφια των χρηστων δεν εχει λογο να παει στη 2070.

Δημοσ.

Έχει λόγο, το RTX και ότι είναι ψυγείο οι κάρτες, τις πουλάνε και χωρίς ανεμιστήρα άμα θες 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, bebius είπε

Το RIS υπάρχει λόγος να μην είναι στο 100%; Φαίνεται να έχει αμελητέα επίδραση στην απόδοση.

Αναλόγως το παιχνίδι. Σε κάποια θέλει ίσα ίσα 20%. Πάνω από 80% πολύ σπάνια πρέπει να είναι τέρμα θολό το taa. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...