Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κομπλε ο 20.3.1 ενα 4ωρακι odyssey εφυγε νερο εκανα απλα factory reset και διαγραφη των ρυθμισεων μου οχι ddu. Πολυ βαρυ το παιχνιδι παρεπιπτοντως εβαλα τα hz στα 60 και παλι με DXVK σε πολυ δυσκολα σημεια στην πολη με την καρτα 99% 1956mhz κανει drops στα 57-58 ευτυχως ειναι λιγα. 

Screenshot-1.png

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Luciddream είπε

Δεν ξέρω αν είδες το quote απο την AMD για τα fans, το βάζω και εδώ να υπάρχει.

εν τελη μια χαρα λειτουργουν οι 3.1 πολυ smooth και εφτιαξαν και τα σκαμπανευασματα (αν και απ οτι λετε το ειχαν κανει απ τους 2.2 αυτο)

πραγματι τα φανακια δεν αντιδρουν διαφορετικα, απλα διορθωσαν το πως τα αναφερει το λογισμικο. το κακο ειναι τωρα πρεπει να ξαναφτιαχνω προφιλ καθως οι προηγουμενες παραμετροι δεν αντιστοιχουν στα ιδια rpm

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε

εν τελη μια χαρα λειτουργουν οι 3.1 πολυ smooth και εφτιαξαν και τα σκαμπανευασματα (αν και απ οτι λετε το ειχαν κανει απ τους 2.2 αυτο)

πραγματι τα φανακια δεν αντιδρουν διαφορετικα, απλα διορθωσαν το πως τα αναφερει το λογισμικο. το κακο ειναι τωρα πρεπει να ξαναφτιαχνω προφιλ καθως οι προηγουμενες παραμετροι δεν αντιστοιχουν στα ιδια rpm

Με morepowertool λυνεις το θεμα το μεγαλου fan curve σε idle. Το ξανα εβαλα 10% και δουλευει κανονικα και μεσα απο wattman. Μια φορα το κανεις και τελος δεν φευγει μετα απο restart. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Με morepowertool λυνεις το θεμα το μεγαλου fan curve σε idle. Το ξανα εβαλα 10% και δουλευει κανονικα και μεσα απο wattman. Μια φορα το κανεις και τελος δεν φευγει μετα απο restart. 

μα δεν εχω θεμα idle οσο ειχε παντα, απλα αλλαξαν τα ποσοστα στο wattman και πρεπει να φτιαξω προφιλ συμφωνα με τις νεες τιμες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

μα δεν εχω θεμα idle οσο ειχε παντα, απλα αλλαξαν τα ποσοστα στο wattman και πρεπει να φτιαξω προφιλ συμφωνα με τις νεες τιμες

Δεν το παρατηρησα αυτο τα ιδια profile δουλευω τα κραταω πριν περασω νεο driver και απλα τα κανω load. Ισως κατι αλλαξαν σε custom μοντελα?

Δημοσ.

Εγώ σε idle πάλι 950 rpm έχω, όπως και με 20,2,2

και 20%. Θα έπρεπε να το ξαναπάνε σε 10%.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να μην έχεις 0 rpm μέχρι όποια θερμοκρασία του βάζεις να ξεκινήσουν. 

Έχει καταφέρει κανείς κάτι τέτοιο ?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, akalokat είπε

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να μην έχεις 0 rpm μέχρι όποια θερμοκρασία του βάζεις να ξεκινήσουν. 

Σε reference μοντέλα δεν πάει ούτε με more power το δοκίμασα. Σε custom πρέπει να πηγαίνει σε όλες 0rpm με το πρόγραμμα. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, akalokat είπε

αυτο εξαρταται την υλοποιηση, αν και δε ξερω αν καποιος κατασκευαστης εχει βγαλει τετοιο μοντελο. στα 780ρπμ που τρεχει η δικια μου ειναι αθορυβη ετσι κι αλλιως

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

αυτο εξαρταται την υλοποιηση, αν και δε ξερω αν καποιος κατασκευαστης εχει βγαλει τετοιο μοντελο. στα 780ρπμ που τρεχει η δικια μου ειναι αθορυβη ετσι κι αλλιως

Αν ενεργοποιήσω το zero rpm. Αυτό σημαίνει πως όσο και να φτάσει η θερμοκρασία, οι ανεμιστήρες θα μείνουν στο 0 rpm ?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akalokat είπε

Αν ενεργοποιήσω το zero rpm. Αυτό σημαίνει πως όσο και να φτάσει η θερμοκρασία, οι ανεμιστήρες θα μείνουν στο 0 rpm ?

αν εχει τετοια επιλογη η καρτα τοτε (λογικα) σημαινει οτι οσο εχει κατω απο μια θερμοκρασια/load θα σταματαει τα φανακια

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Γιατί έτσι, εσείς λέγατε θα μοιράσει παστέλια το Λιζάκι και πως το Turing είναι garbage για RT.

Επίσης ποια 60, sub 30 τρέχει.😁

Η αλήθεια όμως είναι δε μας λένε σε τι RDNA2 hardware. 😁

Επίσης μπορεί να είναι ένα χάλι οπτικά σαν demo, αλλά είναι τίγκα στα reflections, πολύ περισσότερες επιφάνειες από όσα demos έχω δει μέχρι τώρα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

Επίσης ποια 60, sub 30 τρέχει.😁

Η αλήθεια όμως είναι δε μας λένε σε τι RDNA2 hardware. 😁

Επίσης μπορεί να είναι ένα χάλι οπτικά σαν demo, αλλά είναι τίγκα στα reflections, πολύ περισσότερες επιφάνειες από όσα demos έχω δει μέχρι τώρα.

Σε big Navi που έχουν για internal testing είναι σίγουρα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...