Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Η κονσόλα φοράει ισχυρότερη GPU από την καλύτερη που προσφέρει η AMD στο PCα τώρα 🤣
Arkin Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι θα μας δώσει η κονσόλα ultrawide reshade mouse/keyboard backward compatibility emulators. Και μέχρι να βγει στο τέλος του χρόνου έχουμε να δούμε πολύ ανώτερες κάρτες από Nvidia amd σε παρόμοιες τιμές. Όπως και να έχει είναι τέρμα off topic το θέμα ανοίξτε νέο. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από Arkin
billpall13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Το Riva tuner σε δουλεύει σωστά στο codmw? Εγώ βάζω συνήθως 70 min 70max και τα κρατάει εκεί μόνιμα. Αλλά ίσως σε κάποια παιχνίδια να μην δουλεύει σωστά. Δεν μπορεσα να βαλω μονο το rtss, ηθελε και το msi ab μαζι.. και επειδη εχω fresh install δε θελω να γεμισω διαφορα να τρεχουν.. Μου αρεσει που απλα με τον driver της amd ειναι ολα σε ενα. Cpu temp να εβαζαν στο overlay.. και θα ηταν το τελειο!
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Arkin είπε Ναι θα μας δώσει η κονσόλα ultrawide reshade mouse/keyboard backward compatibility emulators. Και μέχρι να βγει στο τέλος του χρόνου έχουμε να δούμε πολύ ανώτερες κάρτες από Nvidia amd σε παρόμοιες τιμές. Όπως και να έχει είναι τέρμα off topic το θέμα ανοίξτε νέο. Με τέτοια specs ζορίζουν πολύ τα πράγματα με τις τιμές στις desktop GPUs. Θες 3080Ti/RDNA 2 ~20TFLOPs στα 699$ για να πεις ότι γίνεται δουλειά. Καλά τα 500άρια για mid-rang-ίλα τύπου 5700/2070 είναι για γέλια το λιγότερο..Αν το XSX βγει στα 499$. 1
Arkin Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, billpall13 είπε Δεν μπορεσα να βαλω μονο το rtss, ηθελε και το msi ab μαζι.. και επειδη εχω fresh install δε θελω να γεμισω διαφορα να τρεχουν.. Μου αρεσει που απλα με τον driver της amd ειναι ολα σε ενα. Cpu temp να εβαζαν στο overlay.. και θα ηταν το τελειο! Ναι θέλει και afterburner πάνε πακέτο αυτά. Θα το προσθέσουν το cpu temp από ότι λένε στο overlay. Θα δούμε psycho όσο δυνατές και αν είναι οι κονσόλες ποτέ δεν θα γίνουν υπολογιστες. Σε δύναμη ίσως γίνουν σε δυνατότητες όμως δύσκολα. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από Arkin 2
nikos5800 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Με τέτοια specs, αν βγει στα 500$, ο πέτσινος θα πρέπει να βγάλει το 3080Ti στα 699$ αλλιώς θα 'ναι DOA. Και στα 700 ευρώ να βγει η κονσόλα δεν δικαιούται κανένας να βγάλει κιχ 😀η κονσόλα είναι πραγματικό τέρας! Πρώτη φορά που δεν έκαναν τσιγκουνιες σε κάποιο κομμάτι του hardware κοινώς τα έδωσαν όλα ! Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από nikos5800
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Και κάπου εδώ τελειώνει το offtopic. 3
chrisde Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, billpall13 είπε Δεν μπορεσα να βαλω μονο το rtss, ηθελε και το msi ab μαζι.. και επειδη εχω fresh install δε θελω να γεμισω διαφορα να τρεχουν.. Μου αρεσει που απλα με τον driver της amd ειναι ολα σε ενα. Cpu temp να εβαζαν στο overlay.. και θα ηταν το τελειο! Αν το θες μόνο για cap, μπαίνει και μόνο του. Κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται πλέον, όπως λέει ο Arkin το Chill κάνει πλέον καλή δουλειά.
billpall13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 29 λεπτά πριν, chrisde είπε Αν το θες μόνο για cap, μπαίνει και μόνο του. Κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται πλέον, όπως λέει ο Arkin το Chill κάνει πλέον καλή δουλειά. Ειπαμε στο cod δεν μου δουλευει.. αρα δεν κανει καλη δουλεια.. και λιγο που εψαξα δε μπορεσα να βαλω standalone το rtss οπως παλια.. αλλα παιζω ξεκλειδωτος κλαιν.. σε νερο ειμαστε χαχα
chrisde Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, billpall13 είπε Ειπαμε στο cod δεν μου δουλευει.. αρα δεν κανει καλη δουλεια.. και λιγο που εψαξα δε μπορεσα να βαλω standalone το rtss οπως παλια.. αλλα παιζω ξεκλειδωτος κλαιν.. σε νερο ειμαστε χαχα Αν θες δοκίμασε το εξής: Μέσα στο παιχνίδι, πάτα Alt-R και φτιάξε το chill από κει. Καμιά φορά τρώει τέτοια κολλήματα. To rtss το κατεβάζεις από εδώ https://www.guru3d.com/files-details/rtss-rivatuner-statistics-server-download.html και βάζεις το frame rate limit που θες. Απλά χωρίς το afterburner δεν θα έχεις osd στην οθόνη και χρησιμοποιείς ctr-Shift-O κλασικά. 1
billpall13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 11 λεπτά πριν, chrisde είπε Αν θες δοκίμασε το εξής: Μέσα στο παιχνίδι, πάτα Alt-R και φτιάξε το chill από κει. Καμιά φορά τρώει τέτοια κολλήματα. To rtss το κατεβάζεις από εδώ https://www.guru3d.com/files-details/rtss-rivatuner-statistics-server-download.html και βάζεις το frame rate limit που θες. Απλά χωρίς το afterburner δεν θα έχεις osd στην οθόνη και χρησιμοποιείς ctr-Shift-O κλασικα. Θα το δοκιμασω..
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Το RDNA 2 στο XSX έχει 380 Gigarays/s λένε, όταν η 2080Ti έχει 10 Gigarays/s. "NVIDIA claims that the fastest Turing parts, based on the TU102 GPU, can handle upwards of 10 billion ray intersections per second (10 GigaRays/second), ten-times what Pascal can do if it follows the same process using its shaders" "RDNA 2 fully supports the latest DXR Tier 1.1 standard, and similar to the Turing RT core, it accelerates the creation of the so-called BVH structures required to accurately map ray traversal and intersections, tested against geometry. In short, in the same way that light 'bounces' in the real world, the hardware acceleration for ray tracing maps traversal and intersection of light at a rate of up to 380 billion intersections per second" Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από Psycho_Warhead 1 1
adtakhs Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Το RDNA 2 στο XSX έχει 380 Gigarays/s λένε, όταν η 2080Ti έχει 10 Gigarays/s. "NVIDIA claims that the fastest Turing parts, based on the TU102 GPU, can handle upwards of 10 billion ray intersections per second (10 GigaRays/second), ten-times what Pascal can do if it follows the same process using its shaders" "RDNA 2 fully supports the latest DXR Tier 1.1 standard, and similar to the Turing RT core, it accelerates the creation of the so-called BVH structures required to accurately map ray traversal and intersections, tested against geometry. In short, in the same way that light 'bounces' in the real world, the hardware acceleration for ray tracing maps traversal and intersection of light at a rate of up to 380 billion intersections per second" Σε βλέπω να πηγαίνεις για αναβάθμιση σύντομα .. 😇 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 48 λεπτά πριν, adtakhs είπε Σε βλέπω να πηγαίνεις για αναβάθμιση σύντομα .. 😇 Άμα βγάλουν GPU για δεξιούς.. 1
Πέτρος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Πόσο μουντζωμένη αυτή η εταιρεία... Παίζει να βγάλει κτήνος GPU μετά από χρόνια (πάντα με βάση τις φήμες, έτσι?) και θα πέσει πάνω σε παγκόσμια ύφεση λόγω ιού...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα