Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Guys καλα ολα τα παραπανω αλλα καλυτερα θα ηταν να μπαινανε στο owners club , ας μεινει το συγκεκριμενο thread για νεα κτλπ . 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, NIKOS25271 said:

Από το Bios της Nitro: Thermal Limit Edge: 100°C Hotspot: 108°C Memory: 105°C VR Gfx: 115°C VR Mem 1: 115°C VR Mem 2: 115°C VR SOC: 115°C Shutdown Temp.: 118°C.

108 Βαθμοί junction στη Nitro είναι η θερμοκρασία κατά την οποία ξεκινάει throttling 

Ακριβώς, που είναι το περίεργο? Έτσι λειτουργούν όλα τα τσιπάκια CPU/GPU τουλάχιστον τα τελευταία 15-20 χρόνια. Δεν ξέρω σε τι έχετε μπερδευτεί (όσοι έχετε - και ο Nexus μαζί)

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.
1 minute ago, billpall13 said:

Οι reference και η anniversary εχουν 110 throttling point, οι νιτρο 108. 

Φοβερή διαφορά 😛 100% οι sensors έχουν απόκλιση +-5c και στις δυο περιπτώσεις. Και η AMD δεν έχει δώσει ποτέ στην δημοσιότητα thermal specifications αντίθετα με την Intel, δεν θα μου κανει εντύπωση αν και σε αυτες τις θερμοκρασίες μειώνεται η ζωή της κάρτας, αλλά με την τιμολογιακή πολιτική της AMD δεν έχει και πολύ σημασία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

η rdna ειναι πολυ πιο αποδοτικη σε σχεση με gcn, αλλα ναι και μενα κουλο μου φαινεται 50% πιο αποδοτικη η δευτερη γενια. εγω στοιχηματιζω στο 10%, ποιος βαζει παραπανω? :P

πονταρω εγω......:lol::lol: never mind.....

Spoiler

Επεξ/σία από holy grail
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Luciddream είπε

Φοβερή διαφορά 😛 100% οι sensors έχουν απόκλιση +-5c και στις δυο περιπτώσεις. Και η AMD δεν έχει δώσει ποτέ στην δημοσιότητα thermal specifications αντίθετα με την Intel, δεν θα μου κανει εντύπωση αν και σε αυτες τις θερμοκρασίες μειώνεται η ζωή της κάρτας, αλλά με την τιμολογιακή πολιτική της AMD δεν έχει και πολύ σημασία.

Απο τις τιμες που εχουν στα bios το εχω δει..

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εβγαλαν τους 20.2.2 και για οσους δεν ειμαστε σε beta. αν και απο αυτα που ακουω με τα φανακια κλπ, λεω να περιμενω κανα δυο εκδοσεις ακομα (φανταζομαι θα βγαλουν συντομα για να διορθωσουν τα μικροπροβληματακια)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Περιμενετε να φτιαξουν τα φανς στους 20.2.2. Με motepowertool στρωνουν αλλα δεν ειναι δουλεια να μην δουλευει σωστα το stock fan curve. Το black screen με restart που ειχα φαει ελπιζω να ηταν τυχαιο στους 20.2.2 και να μην εχουμε τα ιδια οταν βγαλουν καινουργιο. Με τους 20.2.1 ειμαι κομπλε με το ρολοι να κανει λιγο μεγαλυτερα σκαμπανεβασματα απο τους 20.2.2 που ηταν οι πιο σταθεροι που εχω δει σε driver. Οχι τιποτα τρελο να πεφτει στα 800mhz και να ριχνει τα fps στο 99% κραταει τα fps που εχω βαλει και σε ευκολες σκηνες παει το usage 60-70% η πεφτει το clock 1200-1300. Το μεγαλο προβλημα ειναι σε οσους πεφτει το clock αλλα δημιουργει παραλληλα και stuttering αυτο διορθωθηκε σε μεγαλο βαθμο με τους 20.2.2 αλλα ακομη καποιοι εχουν θεμα σε παιχνιδια οπως league of legends η warcraft απο οτι διαβαζω στο reddit. 

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα
Εχω την Saphire RX 5700 XT Nitro+ και σημερα σε λιγοτερο απο ενα μηνα χρησης σταμτησαν να δουλευουν τα rgb της καρτας. Δοκιμασα restart,εβγαλα και ξαναεβαλα την καρτα και το ρευμα,απεγκατασταση drivers με ddu και trixx,boot απο το δευτερο bios αλλα τπτ.Η καρτα κατα τα αλλα δουλευει αψογα.

Ανοιξα support ticket στη shaphire και πηρα τηλ το πλαισιο και μου ειπαν οτι πρεπει να τη στειλουν στην αντιπροσωπεια που θα παρει 5-7 εργασιμες.Εχει κανεις να προτεινει τπτ για να μην φαω την ταλαιπωρια? 

https://prnt.sc/rft4wm

Δημοσ.
1 ώρα πριν, IronTed7 είπε

Καλησπερα στην ομαδα
Εχω την Saphire RX 5700 XT Nitro+ και σημερα σε λιγοτερο απο ενα μηνα χρησης σταμτησαν να δουλευουν τα rgb της καρτας. Δοκιμασα restart,εβγαλα και ξαναεβαλα την καρτα και το ρευμα,απεγκατασταση drivers με ddu και trixx,boot απο το δευτερο bios αλλα τπτ.Η καρτα κατα τα αλλα δουλευει αψογα.

Ανοιξα support ticket στη shaphire και πηρα τηλ το πλαισιο και μου ειπαν οτι πρεπει να τη στειλουν στην αντιπροσωπεια που θα παρει 5-7 εργασιμες.Εχει κανεις να προτεινει τπτ για να μην φαω την ταλαιπωρια? 

https://prnt.sc/rft4wm

Φίλε μου, τα πράγματα είναι απλά: εφόσον δεν έχει παρέλθει εξάμηνο από την αγορά της κάρτας, το ελάττωμα που παρουσιάστηκε τεκμαίρεται ότι βαρύνει τον πωλητή, εκτός αν αυτός μπορεί να αποδείξει ότι ευθύνεσαι εσύ.

Εάν δεν μπορεί να το αποδείξει, δικαιούσαι δωρεάν επισκευή της κάρτας ή αντικατάσταση (δωρεάν) αυτής.

Εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση απαιτούν δυσανάλογες δαπάνες (δεν ισχύει στην περίπτωσή σου) ή είναι αδύνατες, μπορείς να ζητήσεις να μειωθεί το τίμημα ή να υπαναχωρήσεις από τη σύμβαση, λαμβάνοντας πίσω τα χρήματά σου.

Η επιστροφή γίνεται ως εξής: επιστρέφεις το πράγμα ελεύθερο βαρών/ελαττωμάτων, μαζί με τις οποίες δαπάνες του πωλητή (αν υπάρχουν τέτοιες) και ο πωλητής σού επιστρέφει το ποσό που κατέβαλες+πιθανά ταχυδρομικά έξοδα στα οποία υποβλήθηκες (ή οποιαδήποτε άλλα έξοδα με τα οποία επιβαρύνθηκες).

Προσοχή: επιστροφή των χρημάτων δεν γίνεται εάν το ελάττωμα είναι επουσιώδες. Εφόσον λες ότι η κάρτα λειτουργεί μια χαρά, αλλά τα rgb δεν δουλεύουν, ίσως θεωρηθεί επουσιώδες το ελάττωμα αυτό.

Τα δικαιώματα του αγοραστή ασκούνται διαζευκτικά και κατ' επιλογήν του αγοραστή, με τις προϋποθέσεις και τους όρους που ανέφερα παραπάνω, συνεπώς ξεχνάς πιστωτικά (πατέντα των ελληνικών καταστημάτων) και λοιπά διαβόλια και τριβόλια.

@elpaso1 Η εμμονή σου με τις navi έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ παιδιά απ ότι φαίνεται θα μείνω χωρίς υπολογιστή για αρκετές μέρες.. Η γνώμη μου είναι ότι είναι γελοίο σε κάρτα ενός μήνα να μου ζητάς επισκευή και όχι απευθείας αντικατάσταση. Σε παρόμοια μου εμπειρία με monitor της Dell 3 μήνες μετά και ένα stuck pixel που ίσα που φαινόταν σε μαύρο φόντο μου ζήτησαν δύο φωτογραφίες και μου έστειλαν κατευθείαν καινούριο monitor και μετά παρέδωσα το παλιό. Άλλη μια φορά με απογοητεύει το πλαίσιο 

Επεξ/σία από IronTed7
Δημοσ.
Μόλις τώρα, IronTed7 είπε

Ευχαριστώ παιδιά απ ότι φαίνεται θα μείνω χωρίς υπολογιστή για αρκετές μέρες.. Η γνώμη μου είναι ότι είναι γελοίο σε κάρτα ενός μήνα να μου ζητάς επισκευή και όχι απευθείας αντικατάσταση. Σε παρόμοια μου εμπειρία με monitor της Dell 3 μήνες μετά και ένα stuck pixel που ίσα που φαινόταν σε μαύρο φόντο μου ζήτησαν δύο φωτογραφίες και μου έστειλαν κατευθείαν καινούριο monitor και μετά παρέδωσα το παλιό. Άλλη μια φορά με απογοητεύει το πλαίσιο 

Πλαισιο ε? Πφφ.. Χρονια απαραδεκτοι σε πολλα θεματα. Γενικα μακρια και αγαπημενοι απο την αλυσιδα αυτη.

Δημοσ.
37 minutes ago, elpaso1 said:

Ναι εχω εμμονη, γιατι ηθελα να φτιαξω συστημα μετα απο 6 χρονια και μου βγηκε ξινο.

Αγόρασες 5600ΧΤ με drivers 20.2.1 είχε θέμα η κάρτα με τα φαν και σου δώσανε δεύτερη την ίδια μέρα είχε βγει η έκδοση 20.2.2 που είναι τα black screen fixed και πολλοί παίζουν με hw acc ON πλέον ενώ εσύ την δεύτερη κάρτα την είχες κλεισμένη μέσα στο κουτί και την γύρισες πίσω και από τότε φέρνεις γύρα γύρα στο ινσομνια παρακαλώντας και ρωτώντας μπας και βγάλει το πλαίσιο ή κάποιο άλλο κατάστημα την rx590/580 σε προσφορά για να την αγοράσεις, αλλά την στιγμή που δεν δοκίμασες την δεύτερη 5600ΧΤ δεν μπορείς να φέρεις άποψη εγώ προσωπικά πήγα από 5700ΧΤ pulse σε 5700ΧΤ nitro και έκανες ποστ ειρωνικό ότι πούλησα την 5700ΧΤ για να πάω σε nvidia ampere 

29 minutes ago, IronTed7 said:

αν έχεις πλαίσιο κοντά μπορούν να το ελέγξουν επιτόπου και να δούνε και να σου κάνουν αντικατάσταση. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, IronTed7 said:

Να παιρνεις και τηλεφωνο. Εμενα στο πλαισιο με ειχαν ξεχασει και πηρα εγω τηλεφωνο για να μου πουν οτι η καρτα ειναι ετοιμη.. Απλα ελεος.

Αγόρασες 5600ΧΤ με drivers 20.2.1 είχε θέμα η κάρτα με τα φαν και σου δώσανε δεύτερη την ίδια μέρα είχε βγει η έκδοση 20.2.2 που είναι τα black screen fixed και πολλοί παίζουν με hw acc ON πλέον ενώ εσύ την δεύτερη κάρτα την είχες κλεισμένη μέσα στο κουτί και την γύρισες πίσω και από τότε φέρνεις γύρα γύρα στο ινσομνια παρακαλώντας και ρωτώντας μπας και βγάλει το πλαίσιο ή κάποιο άλλο κατάστημα την rx590/580 σε προσφορά για να την αγοράσεις, αλλά την στιγμή που δεν δοκίμασες την δεύτερη 5600ΧΤ δεν μπορείς να φέρεις άποψη εγώ προσωπικά πήγα από 5700ΧΤ pulse σε 5700ΧΤ nitro και έκανες ποστ ειρωνικό ότι πούλησα την 5700ΧΤ για να πάω σε nvidia ampere 

Αν μου μπαναραν το diamond account μου στο Lol, θα μου εδινες εσυ τα λεφτα που εχω επενδυσει τοσα χρονια;

Επεξ/σία από elpaso1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...