Arkin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Λογικά δεν θα γίνει να πάρει τα amd rewards γιατί για να κάνει activation θέλει hw pass με το πρόγραμμα μάλλον για να βγάλει ποια amd κάρτα φοράει, αν θυμάμαι καλά. Μακάρι να είναι έτσι και να μην γίνεται αλλιώς. Κατεβάζουμε το amd verification tool και κάνει validate με το hardware. Γίνεται νομίζω να γίνει validate σε άλλο pc με amd hardware που συμμετέχει στο πρόγραμμα. Όπως και να έχει δεν είναι σωστό εφόσον δεν έγινε η αγορά. 1
billpall13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Update στο δικο μου θεμα με τα blacksreen και restart. Με τις ιδεες των παιδιων απο εδω, εφτιαξα manual τα timings-voltage-mhz των ραμ ωστε να ειναι τελειως safe. Εριξα ενα τακ to cpu. Εβαλα την καρτα με safe clocks και voltages. Ειχα ενδοιασμους γιατι πριν με την 1080 αν ειχα καποιο θεμα απο το oc ειχα μπλε οθονη η φριζαρισμα.. Δεν ξερω για ποιον λογο με την 5700χτ (απο οτι φαινεται) οταν εχεις unstable oc γενικα σαν συστημα , γινεται το φαινομενο της μαυρης οθονης και ρεσταρτ.. Θα επιμεινω στο τεστινγκ για μια βδομαδα ακομη και θα επανελθω.. Να πω οτι cpu-gpu ειναι σε νερο και με την gtx 1080 που ειχα πριν μετα απο μηνες tuning ημουν stable και σε στρες τεστ και σε games. Εγω προσωπικα δεν ειμαι κολλημενος και δοκιμαζω τα παντα, απλα μου φανηκε περιεργο αυτο με τα restarts.. για αυτο και ειχα ενδοιασμους.. Ελπιζω να μη ξαναδω το blackscreen.. (Ολα up to date, 20.2.2 gpu driver) Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από billpall13
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Spoiler Όλα παίζουν ρόλο φίλε είναι μια καινούρια αρχιτεκτονική η gtx/rtx είναι καιρό τώρα και λογικό να ήταν /είναι stable πάντως τα voltage /clocks παίζουν ρόλο πχ αν κάνεις stress test την gpu με heaven και δεν σηκώσει το oc/uv freezari όλο το pc με το furmark που δοκιμάζω εγώ απλά τρώει το πρόγραμμα ένα σκάλωμα και μετά με ctrl+alt+del ή πατάς task manager και κάνεις force close furmark /radeon software ή έξοδος
billpall13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Απόκρυψη περιεχομένων Όλα παίζουν ρόλο φίλε είναι μια καινούρια αρχιτεκτονική η gtx/rtx είναι καιρό τώρα και λογικό να ήταν /είναι stable πάντως τα voltage /clocks παίζουν ρόλο πχ αν κάνεις stress test την gpu με heaven και δεν σηκώσει το oc/uv freezari όλο το pc με το furmark που δοκιμάζω εγώ απλά τρώει το πρόγραμμα ένα σκάλωμα και μετά με ctrl+alt+del ή πατάς task manager και κάνεις force close furmark /radeon software ή έξοδος Στην δικη μου περιπτωση, ειτε ειχα 2100 core 1200mv, ειτε 1900core 1200mv, παλι ετρωγα βλακ σκριν.. επειδη ηταν θεμα απο cpu, ραμ. Οπως φαινεται τουλαχιστον.. μπορει αυριο να αλλαξει γνωμη η νερουλη κυρια μου χαχα. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από billpall13 1
elpaso1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 1 hour ago, Arkin said: Μακάρι να είναι έτσι και να μην γίνεται αλλιώς. Κατεβάζουμε το amd verification tool και κάνει validate με το hardware. Γίνεται νομίζω να γίνει validate σε άλλο pc με amd hardware που συμμετέχει στο πρόγραμμα. Όπως και να έχει δεν είναι σωστό εφόσον δεν έγινε η αγορά. Χαβαλε κανω μαγκες. Προφανως και δεν εχω κανει κατι τετοιο. Ειμαι ηθικος πανω απ'ολα. Εδω ακομα δεν εχω παρει το game pass απο την μητρικη μου.
Ronnie1985 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, panoskatos είπε Απλά τραγικός! Φιλε εμενα λες τραγικο; Αν ναι προφανως δεν παρακολουθεις το τελευταιο καιρο τα ποστς του συγκεκριμενου ατομου που εγραψα την απαντηση αυτη και γιατι την εγραψα. Οποιοι γνωριζουν θα καταλαβαν 100% οτι τρολαρω. Αν ειναι δυνατον να τα γραφα στα σοβαρα δηλαδη! 1
nikos5800 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, Lezantas26 είπε η rdna ειναι πολυ πιο αποδοτικη σε σχεση με gcn, αλλα ναι και μενα κουλο μου φαινεται 50% πιο αποδοτικη η δευτερη γενια. εγω στοιχηματιζω στο 10%, ποιος βαζει παραπανω? Νομίζω το 50% αυτήν την φορά θα έχει να κάνει με την κατανάλωση ,είχα διαβάσει πριν λίγο η Lisa su να λέει ότι στα 7νμ θέλουν να αναπτύξουν την gpu αρχιτεκτονική στο κομμάτι του efficiency, γιατί για να λέμε και την αλήθεια τα 12tf του χβοχ δεν μπορεί να χωρέσει σε μια κονσόλα με tdp της rdn 1 αρχιτεκτονικης
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Νομίζω το 50% αυτήν την φορά θα έχει να κάνει με την κατανάλωση ,είχα διαβάσει πριν λίγο η Lisa su να λέει ότι στα 7νμ θέλουν να αναπτύξουν την gpu αρχιτεκτονική στο κομμάτι του efficiency, γιατί για να λέμε και την αλήθεια τα 12tf του χβοχ δεν μπορεί να χωρέσει σε μια κονσόλα με tdp της rdn 1 αρχιτεκτονικης με τσιπάκια binned σαν τις nitro γίνεται οριακά επειδή είχα την pulse και έβαλα και τις διαφορές που έχουν αυτές οι 2 κάρτες
nikos5800 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε με τσιπάκια binned σαν τις nitro γίνεται οριακά επειδή είχα την pulse και έβαλα και τις διαφορές που έχουν αυτές οι 2 κάρτες Απλά στις κονσόλες δεν μπορείς να επιλέξεις τα binned κομμάτια διότι οι κονσόλες πωλούνται μαζικά σε μεγάλες ποσότητες
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 28 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε με τσιπάκια binned σαν τις nitro γίνεται οριακά επειδή είχα την pulse και έβαλα και τις διαφορές που έχουν αυτές οι 2 κάρτες και παλι τα binned τσιπακια θα πρεπει να συγκριθουν με αντιστοιχα αυτης της γενιας. αμα ειναι να συγκρινουμε τη νιτρο 6700ΧΤ με την reference 5700 δεν εχει νοημα γι αυτο λεω οτι δε θα ναι τοσο. απ την αλλη βεβαια αν το καλοσκεφτεις για 7nm δεν ειναι και τοσο αποδοτικες οι ναβι, οποτε ισως και να υπαρχουν μεγαλα περιθωρια βελτιωσης.. θα δειξει
noFEARgr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 AMD says there will be no reference blower NAVI 2X graphics cards designs
Arkin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) GTA 5 Benchmark Full HD Με Τελευταιους Drivers Average Spoiler 0.1% Low Spoiler Πηγη: https://www.computerbase.de/2020-03/gta-v-benchmark-test/#abschnitt_benchmarks_in_full_hd_ueber_alle_klassen Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από Arkin
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 να κανω μια χαζη ερωτηση.. εν τελη ξερουμε τι ακριβως κανει το power limit και ποια ειναι η καλυτερη ρυθμιση?
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 25 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε να κανω μια χαζη ερωτηση.. εν τελη ξερουμε τι ακριβως κανει το power limit και ποια ειναι η καλυτερη ρυθμιση? μερικά παιχνίδια /εφαρμογές μπορεί να είναι γραμμένες σαν το furmark Benchmark ρυθμίζει τα watt σε κάθε mhz τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει με αυτό το benchmark θα ανεβάσω αποτελέσματα με 3-4 τρόπους με min/max κλπ.
Luciddream Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 7 minutes ago, LIGHT1NG said: μερικά παιχνίδια /εφαρμογές μπορεί να είναι γραμμένες σαν το furmark Benchmark ρυθμίζει τα watt σε κάθε mhz Τι άλλο θα διαβάσουμε εδω μέσα 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα