Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Intel έχει και μάλιστα δούλευε καλά μέχρι πρότινος όπως λέει.

Δεν είναι οι μνήμες.

Τα προφίλ δεν σημαίνει ότι είναι για όλους, ακόμα και αν έχουν τα ίδια μοντέλα με αυτόν που έκανε το προφίλ. Μπορεί λόγω του driver και του usage να ζορίζονται παραπάνω οι ram. 

Κάποιοι έχετε overclock σε άλλα υποσυστήματα και δεν ρίχνετε το φταίξιμο εκεί. Οκ.. 

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
45 minutes ago, Aruil said:

Tο σημερινό log είναι αυτό. Αλλά, προσωπικά δεν καταλαβαίνω κάτι.

Ούτε εγώ αλλά τουλάχιστον παρατηρώ ότι τα DDC values είναι τα ίδια σε εσένα και εμένα. Και τα υπόλοιπα βγαίνουν με βάση την οθόνη, δηλαδή εγώ που έχω δύο ίδιες έχω και ίδια hex values.

Δημοσ.
Just now, overpower said:

Τα προφίλ δεν σημαίνει ότι είναι για όλους, ακόμα και αν έχουν τα ίδια μοντέλα με αυτόν που έκανε το προφίλ. Μπορεί λόγω του driver και του usage να ζορίζονται παραπάνω οι ram. 

Κάποιοι έχετε overclock σε άλλα υποσυστήματα και δεν ρίχνετε το φταίξιμο εκεί. Οκ.. 

Ε λογικό δεν είναι αν λειτουργούσε μια χαρά πριν την αλλαγή κάρτας? Ο ορισμός του απορρίπτω αιτίες είναι αυτό. Συν ότι δεν έχω ακούσει ποτέ μαύρισμα οθονών λόγω αποτυχημένουν overclock μνήμης. Ακόμα και όταν είχε κάνει fail το δικό μου crashes είχα όχι μαύρισμα οθόνης.

Δημοσ.
16 minutes ago, overpower said:

Και γιατι δεν το ποσταρεις στο r/AMD ή κατευθειαν στα φορουμς της amd?

το r/AMD το κοιτάνε σπάνια απο AMD... στα forums δεν μπορώ να κάνω ουτε register. Εντάξει προς το παρον την παλεύω, απλά δεν ανοίγω browser στην 2η οθόνη όταν παίζω game 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Luciddream said:

Ούτε εγώ αλλά τουλάχιστον παρατηρώ ότι τα DDC values είναι τα ίδια σε εσένα και εμένα. Και τα υπόλοιπα βγαίνουν με βάση την οθόνη, δηλαδή εγώ που έχω δύο ίδιες έχω και ίδια hex values.

Ναι και δεν έχω και freesync για να συγκρίνουμε εκεί. Μόλις είχα και black screens. Πρώτα έσβησε η μία οθόνη, μετά η άλλη και μετά ήταν κάτασπρα τα παράθυρα του firefox. Α και τώρα πρόσεξα ότι είχε crashάρει και ο driver.

Επεξ/σία από Aruil
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Aruil said:

Ναι και δεν έχω και freesync για να συγκρίνουμε εκεί. Μόλις είχα και black screens. Πρώτα έσβησε η μία οθόνη, μετά η άλλη και μετά ήταν κάτασπρα τα παράθυρα του firefox.

yeap και εμένα ακριβώς το ίδιο μου κάνει... συνήθως με αφήνει να κλείσω Firefox και να ανοίξω πάλι, αλλά όχι πάντα, καμιά φορά θέλει restart. Εμένα σβήνουν και οι δύο μαζί, ίσως επειδή είναι ίδιες. Όταν είχα ανοιχτό Overwatch στην 1η μου έβγαλε error ότι σταμάτησε το rendering.

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Luciddream είπε

yeap και εμένα ακριβώς το ίδιο μου κάνει... συνήθως με αφήνει να κλείσω Firefox και να ανοίξω πάλι, αλλά όχι πάντα, καμιά φορά θέλει restart. Εμένα σβήνουν και οι δύο μαζί, ίσως επειδή είναι ίδιες. Όταν είχα ανοιχτό Overwatch στην 1η μου έβγαλε error ότι σταμάτησε το rendering.

Έχω την εντύπωση πάντως ότι τα περισσότερα προβλήματα υπάρχουν με τον Firefox...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ψαχτει οσο μπορω να κανω oc αναλογα τον τυπο των ram μου. Με την 1080 επαιζαν στα 3400 cl15 οπως ειπα, θεωρειτε οτι 3200 με cl 16 δεν θα ειναι σταθερο?

Τα εβαλα manual 3200 cl16 με τελειως safe τα υπολοιπα timings. 

Επισης στο cpu εχω δωσει ενα τακ ρευμα παραπανω (δουλευα 1.34 stable, το ειχα 1.345 και το εβαλα 1.35) εννοειται avx 0 και δινει λιγο ακομα με το llc.

Η καρτα ειτε σε all default, ειτε σε τερμα σειφ ( 1900core 1200mV) μετα απο καποια ωρα εχω μαυρη και ρισταρτ. Θερμοκρασια δεν περναει 70 tjunc, 50 edge.

Αν βρω λυση θα σας πω.. 

Επεξ/σία από billpall13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, _Theo_ said:

Έχω την εντύπωση πάντως ότι τα περισσότερα προβλήματα υπάρχουν με τον Firefox...

Δεν έχει να κάνει, και το bug που είχα βρει στον Chrome που έριχνε μαύρες οθόνες φτιάχτηκε μόλις βγηκαν οι νέοι drivers. Απλά ο Firefox με το hardware acceleration μάλλον κάνει trigger το bug των driver...

Επίσης σε Linux είμαι εδώ και 2 βδομάδες με τον ίδιο Firefox στην ίδια οθόνη και HW acceleration on και δεν σκάει τίποτα 😛 Βέβαια απο όσο ξέρω δεν δουλεύει το HW acceleration σε Linux.

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Luciddream είπε

Δεν έχει να κάνει, και το bug που είχα βρει στον Chrome που έριχνε μαύρες οθόνες φτιάχτηκε μόλις βγηκαν οι νέοι drivers. Απλά ο Firefox με το hardware acceleration μάλλον κάνει trigger το bug των driver...

Επίσης σε Linux είμαι εδώ και 2 βδομάδες με τον ίδιο Firefox στην ίδια οθόνη και HW acceleration on και δεν σκάει τίποτα 😛

Και Linux και AMD ;; Καλό κουράγιο...🤣

12821404_10153938141693328_490650555128316494_n.jpg

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Η amd ειναι ετη φωτος μπροστα απο nvidia στο linux...

Ήξερα το αντίθετο. Όπως και να έχει το Linux (δεν είναι user friendly) συν τα προβλήματα των drivers της AMD συνθέτουν εκρηκτικό μείγμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, _Theo_ είπε

Ήξερα το αντίθετο. Όπως και να έχει το Linux (δεν είναι user friendly) συν τα προβλήματα των drivers της AMD συνθέτουν εκρηκτικό μείγμα.

Αυτή είναι η διαφορά. Δεν ήξερες απλά είχες ακούσει. Αν ήξερες που σημαίνει πως το είχες δουλέψει ο ίδιος θα καταλάβαινες τι σου είπε ο  noFEARgr.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, akalokat είπε

Αυτή είναι η διαφορά. Δεν ήξερες απλά είχες ακούσει. Αν ήξερες που σημαίνει πως το είχες δουλέψει ο ίδιος θα καταλάβαινες τι σου είπε ο  noFEARgr.

Το Linux το έχω δουλέψει και ξέρω ότι ΔΕΝ είναι για απλούς χρήστες και σίγουρα ΔΕΝ είναι φιλικό προς το χρήστη. Γι αυτό έχει 1% μερίδιο αγοράς. Σχετικά με τους drivers ναι όντως μπορεί η AMD να είναι καλύτερη εκεί αλλά αν κρίνω από τα Windows αμφιβάλλω.

Δημοσ.

Με manual timings και voltage, τελειως σειφ, σχεδον ιδια με του xmp, και 2000 core 1200mv, δυο ωρες pubg και αλλη μιση cod χωρις μαυρη καταρα.. αυριο περισσοτερο τεστινγκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...