Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Arkin είπε

Στην δική μου περίπτωση κατά 99% επηρέασε ο driver 20.2.2. Το OC είναι κομπλέ δουλεμένο ατελείωτες ωρες. Όπως και να έχει χαίρομαι που έφτιαξαν τα θέματα σε πολλούς εγώ θα μείνω με 20.2.1 μέχρι νεότερας. Ξεκίνησα hellblade σήμερα πάει μπάλα με πολύ καλό performance χωρίς stuttering. Δείχνει να έκατσε καλά ο συγκεκριμένος driver στο σύστημα μου. 

Ήταν ελλατωματικη. Άνοιξε την 5600 κούμπωσε την περνά καθαρά 20.2.2 με ddu και κοίτα να χαρείς την κάρτα. Μην μπαίνεις σε διαδικασίες rma κτλ τσάμπα ταλαιπωρία θα φας. 

Θα σου έλεγα δώσε 1.120-1.125 μαξ και δες πώς πηγαίνει.

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Θα σου έλεγα δώσε 1.120-1.125 μαξ και δες πώς πηγαίνει.

1.13 έχω βρε συ στα 2000. Μόνο με 19.12.1 είχα 1.1000. Με τα 1850 1.000volt έφαγα το Black screen όταν έκλεισα πάνω από 5ωρες χθες με το ίδιο profile με τους 20.2.1.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
2 hours ago, NIKOS25271 said:

Έχετε προσέξει με τους 20.2.2 το idle core clock?

Με όλους τους προηγούμενους drivers ήταν 6mhz, με αυτούς είναι 798~800mhz...

Ας ελπίσουμε ότι το έχουν κάνει προσωρινά για να μην γυρίσουν όλοι τις κάρτες πίσω και θα βρουν κάποια λύση και για αυτό 😛

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης κάτι που πρόσεξα τώρα είανι ότι μου έχουν ανέβει αρκετά οι θερμοκρασίες. Στο Overwatch έχω 90/90 κάτι (current/junction) που είναι αρκετα ψηλότερα από παλιά που έπαιζε στους 70κάτι max το current.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Aruil είπε

Επίσης κάτι που πρόσεξα τώρα είανι ότι μου έχουν ανέβει αρκετά οι θερμοκρασίες. Στο Overwatch έχω 90/90 κάτι (current/junction) που είναι αρκετα ψηλότερα από παλιά που έπαιζε στους 70κάτι max το current.

Εγώ προσωπικά δεν έχω δει κάτι τέτοιο σε άλλα παιχνίδια, μήπως έχουν μπαγκάρει τα metrics?

Δημοσ.
3 minutes ago, John_on_PC said:

Εγώ προσωπικά δεν έχω δει κάτι τέτοιο σε άλλα παιχνίδια, μήπως έχουν μπαγκάρει τα metrics?

Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Από το control panel των drivers το βλέπω.

Δημοσ.
31 minutes ago, Aruil said:

Έχεις βάλει κάποιο FPS limiter? Εμένα στο Overwatch ειδικά που είναι ελαφρύ, είναι κάτω απτους 50 βαθμους μερικές φορές. Σε 1080p βέβαια.

Δημοσ.
Just now, Luciddream said:

Έχεις βάλει κάποιο FPS limiter? Εμένα στο Overwatch ειδικά που είναι ελαφρύ, είναι κάτω απτους 50 βαθμους μερικές φορές. Σε 1080p βέβαια.

Όχι uncapped το έχω. Έλεγξα πάντως και με το HWinFO και εκεί δείχνει max 80 οπότε μάλλον bugάρει το control panel.

Δημοσ.
6 minutes ago, Aruil said:

Όχι uncapped το έχω. Έλεγξα πάντως και με το HWinFO και εκεί δείχνει max 80 οπότε μάλλον bugάρει το control panel.

Ναι αυτό λέω ότι καλό είναι να βάζεις κάποιο FPS limit, ειδικά στο Overwatch που σου δίνει και vsync και screen limiter, και θεωρητικά νομίζω γίνεται και με το AMD chill. Αλλά δεν ξέρω τι οθόνες και τι απαιτήσεις έχεις.. και τα 80 δεν είναι λίγα. Εγώ γύρω στα 48-50c νομίζω πως έχω.

Δημοσ.
20 minutes ago, Luciddream said:

Ναι αυτό λέω ότι καλό είναι να βάζεις κάποιο FPS limit, ειδικά στο Overwatch που σου δίνει και vsync και screen limiter, και θεωρητικά νομίζω γίνεται και με το AMD chill. Αλλά δεν ξέρω τι οθόνες και τι απαιτήσεις έχεις.. και τα 80 δεν είναι λίγα. Εγώ γύρω στα 48-50c νομίζω πως έχω.

Θα δοκιμάσω από περιέργεια να βάλω cap 60, να δω τι θερμοκρασίες θα έχω.

• Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, Aruil said:

Και με το cap στα 60, πιάνω 55-60 ακομα και με λίγο πιο aggressive fan curve.

Καλύτερα δεν είναι? Και εμένα τόσο πάει max(60) και είμαι με ανοιχτό κουτί.

Δημοσ.
Just now, Luciddream said:

Καλύτερα δεν είναι? Και εμένα τόσο πάει max(60) και είμαι με ανοιχτό κουτί.

Εντάξει αν είναι τόσο το νορμαλ δεν με πειράζει, απλά μου φάνηκαν τσιμπημένες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aruil είπε

Εντάξει αν είναι τόσο το νορμαλ δεν με πειράζει, απλά μου φάνηκαν τσιμπημένες.

Εμένα η 5700 xt pulse σε 1440p 95%+ χρήση σε coolermaster h500 πιάνει 70-73 edge και 90-93 junction σε φουλ λειτουργία.

Δημοσ.
13 minutes ago, John_on_PC said:

Εμένα η 5700 xt pulse σε 1440p 95%+ χρήση σε coolermaster h500 πιάνει 70-73 edge και 90-93 junction σε φουλ λειτουργία.

Και εγώ εκεί έπαιζα (αν θυμάμαι καλά). Με ποιους drivers είσαι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...