Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Mosdi είπε

Μια ερώτηση.... από θερμοκρασίες εν ώρα παιχνιδιού πως πάτε;

GPU current temp

κ´

GPU junction temp?

Δεν έχω δει πάνω απο 65-66C στην Nitro + με -50mv UV και custom fan curve.

image.png.a20efdb38ddeacd6e067a6764423999e.pngimage.png.f9329faa44f0113365764c68d2dcd38a.png

Επεξ/σία από Ookami999
Δημοσ.
12 minutes ago, Mosdi said:

GPU current temp

κ´

GPU junction temp?

Εγώ είμαι 60-70 δεν έχω δει παραπάνω.. αν και δεν το κοιταω και πολύ. Τώρα π.χ που παίζω Doom βλέπω 60 καρφωμένα. Και το Junction καλά πάει και αν δεν με πιστεύετε ορίστε ένα screenshot.

junction-lol.PNG

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Εγώ είμαι 60-70 δεν έχω δει παραπάνω.. αν και δεν το κοιταω και πολύ. Τώρα π.χ που παίζω Doom βλέπω 60 καρφωμένα. Και το Junction καλά πάει και αν δεν με πιστεύετε ορίστε ένα screenshot.

junction-lol.PNG

962?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Έτσι λέει τι να κάνω εγώ :P Μπορεί να είναι λόγω Doom φωτιές κόλαση και κακό.

Απόκρυψη περιεχομένων

junction-lol2.PNG.89846f7a16aba0c11cc8c952d39e4896.PNG

Κάτι πάει πολύ λάθος, 83mv και 330W! Μήπως να αλλάξεις drivers; :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, Ookami999 said:

Κάτι πάει πολύ λάθος, 83mv και 330W! Μήπως να αλλάξεις drivers; :D

Τι να πω.. δεν ξέρουν οι ίδιοι που τα φτιάχνουν πως να τα διαβάσουν. Τουλάχιστον το HWiNfo τα δείχνει σωστά:

Spoiler

junction-hwinfo.PNG.18d307f735ac017d30ec7a3939560e31.PNG

Βάζω και άλλο ένα με VSYNC ON απλά για να φανεί η διαφορά... (στο πρώτο column)

Spoiler

junction-hwinfo2.PNG.d984f45988a010e912a026b061deee59.PNG

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Επειδη κουραστηκα και αυτα τα πραγματα ειναι πρωτογνωρα για εμενα, την Τριτη πηγαινω πισω την σφραγισμενη 5600xt, και περιμενω να βγουν οι Ampere, να χτυπησω turing με μειωμενη τιμη.

Τώρα που φαίνεται να ομαλοποιείται η κατάσταση; Βάλε την κάρτα βρε να λιώσεις λίγο, μία χαρά είναι, την έχεις και κάθεται η καημένη..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Arkin Ρεύμα θες. Όσο δοκίμαζα στοκ με το xboxocableHDMI δεν είχα μαύρη κατάρα για οθόνη.  Με 2000 στα 1100mv έως 1115 είχα μια ή δύο. Με το που έχωσα στη κ@ριολα την κάρτα 1.135 δεν έκανε κιχ. Καμία μαύρη οθόνη.

PL: +20% 

drivers 20.1.4

ΔΕΝ έχω δοκιμάσει ακόμη το σύστημα με νέους οδηγούς. Βασικά δεν έχω κατσει καν pc 2.5 βδομάδες γιατί δεν είχα οθόνη. Αύριο

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, Arkin said:

Εφοσον ειναι στις 14 μερες μπορει να τα παρει κανονικα ας πουν οτι θελουν στο plaisio. Απο την αλλη αμαρτια ειναι ανοιξε την καρτα να την χαρεις η 5600 ειναι μια παρα πολυ καλη καρτα πολυ κοντα στην 5700. Περνα τους 20.2.2 και βλεπεις.

Δεν είναι έτσι ακριβώς. Ένα παιχνίδι έβαλα λολ με πέταξε ρεσταρτ και έφαγα ρεπορτ για leaver. Από τότε δεν έπαιξα ξανά.

Ευτυχώς ήταν ελλατωματικη η κάρτα και πήρα σφραγισμένη και έχω δικαίωμα για rma. Αλλιώς θα το έπαιζα και εγώ hacker και θα προσπαθούσα με χιλιαδυο hacks να την κάνω να λειτουργεί.

Πιστεύω ότι όποιος είχε την δυνατότητα για rma, το ίδιο θα έκανε.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

@Arkin Ρεύμα θες. Όσο δοκίμαζα στοκ με το xboxocableHDMI δεν είχα μαύρη κατάρα για οθόνη.  Με 2000 στα 1100mv έως 1115 είχα μια ή δύο. Με το που έχωσα στη κ@ριολα την κάρτα 1.135 δεν έκανε κιχ. Καμία μαύρη οθόνη.

drivers 20.1.4

ΔΕΝ έχω δοκιμάσει ακόμη το σύστημα με νέους οδηγούς. Βασικά δεν έχω κατσει καν pc 2.5 βδομάδες γιατί δεν είχα οθόνη. Αύριο

Πες του τα που πάει και βγάζει συμπέρασμα για μαύρες οθόνες με >2000 core σε reference κάρτα.

Παράπονα για μαύρες οθόνες μόνο σε στοκ ... για ευνοητους λόγους.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mosdi είπε

GPU current temp

κ´

GPU junction temp?

Με στοκ fan profile παει κανα 73 και τσιμπαει και κανα 95αρι το junction.

Δεν ειναι και το κουτι full ,ισως να ηταν λιγο καλυτερα.

Αλλα δε με νοιαζει και ιδιαιτερα,ειναι αποδεκτες αυτες οι θερμοκρασιες οποτε το αφηνω ησυχο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

drivers 20.1.4

Στην δική μου περίπτωση κατά 99% επηρέασε ο driver 20.2.2. Το OC είναι κομπλέ δουλεμένο ατελείωτες ωρες. Όπως και να έχει χαίρομαι που έφτιαξαν τα θέματα σε πολλούς εγώ θα μείνω με 20.2.1 μέχρι νεότερας. Ξεκίνησα hellblade σήμερα πάει μπάλα με πολύ καλό performance χωρίς stuttering. Δείχνει να έκατσε καλά ο συγκεκριμένος driver στο σύστημα μου. 

1 ώρα πριν, elpaso1 είπε

Δεν είναι έτσι ακριβώς. Ένα παιχνίδι έβαλα λολ με πέταξε ρεσταρτ και έφαγα ρεπορτ για leaver. Από τότε δεν έπαιξα ξανά.

Ευτυχώς ήταν ελλατωματικη η κάρτα και πήρα σφραγισμένη και έχω δικαίωμα για rma. Αλλιώς θα το έπαιζα και εγώ hacker και θα προσπαθούσα με χιλιαδυο hacks να την κάνω να λειτουργεί.

Πιστεύω ότι όποιος είχε την δυνατότητα για rma, το ίδιο θα έκανε.

Ήταν ελλατωματικη. Άνοιξε την 5600 κούμπωσε την περνά καθαρά 20.2.2 με ddu και κοίτα να χαρείς την κάρτα. Μην μπαίνεις σε διαδικασίες rma κτλ τσάμπα ταλαιπωρία θα φας. 

Δημοσ.
17 minutes ago, NIKOS25271 said:

Έχετε προσέξει με τους 20.2.2 το idle core clock?

Με όλους τους προηγούμενους drivers ήταν 6mhz, με αυτούς είναι 798~800mhz...

Ναι και εμένα το ίδιο.

Από black screens είμαι σχεδόν οκ. Ενεργοποίησα hardware acceleration στο firefox για να τεστάρω και μετά από δύο μέρες gaming μία φορά μαύρισε η δεύτερη οθόνη για ένα δευτερόλεπτο και συνήλθε μόνη της. Αν μείνουμε εκεί έχει καλώς. Στο Iceborne δυστυχώς έχω αρκετά άσχημο stuttering. Σε κάποια σημεία απλά κολλάει η εικόνα για κάνα δευτερόλεπτο τελείως (not fun όταν πολεμάς τέρατα που σε βγάζουν με ένα hit). I rate the drivers not terrible/10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...