Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, adtakhs είπε

Προσωπικά και εγώ μια ζωή με κάρτες AMD είμαι. Σπάνια περνάω από Nvidia.

Δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό. Βέβαια οι τελευταία κάρτα μου είναι η RX 570 NITRO. 

Δεν ξέρω έγινε πιο μετά και πόσο το π@δ@ξ€ η AMD το θέμα.

Τα ίδια και εδώ. Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με ATI/AMD (από το 2003). Και τώρα με Vega 64, τραίνο πάει...

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, adtakhs είπε

Προσωπικά και εγώ μια ζωή με κάρτες AMD είμαι. Σπάνια περνάω από Nvidia.

Δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό. Βέβαια οι τελευταία κάρτα μου είναι η RX 570 NITRO. 

Δεν ξέρω έγινε πιο μετά και πόσο το π@δ@ξ€ η AMD το θέμα.

1 λεπτό πριν, Occultist είπε

Τα ίδια και εδώ. Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με ATI/AMD (από το 2003). Και τώρα με Vega 64, τραίνο πάει...

Άρα είμαστε 3 εξωγήινοι στο site του ινσομνια χωρίς θέματα 😂

Δημοσ.

Ρε παιδιά το "works in my system" δεν έχει νόημα. Από την στιγμή που η AMD τα έχει στα known issues σημαίνει ότι υπάρχουν τα θέματα απλά δεν είναι σε όλους και αυτό είναι που κάνει τη λύση τους δύσκολη..

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Από περιέργεια, όταν παίζετε αφήνετε browser ανοικτό?

Όταν τύχει να παίξω κανα λολ έχω το Firefox(stable ούτε beta ούτε nightly) με youtube, fb, τα μόνιμα που είναι on είναι discord, teamspeak, msi afterburner, steam με το hw acc off μόνο στο discord διότι και με την 1080 που είχα έτρωγε error το pubg και δεν το είχα αλλάξει από τότε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κ γω δεν είχα μαύρες οθόνες (20.1.4  με xboxοκαλωδιο). Κ τώρα που το σκέφτομαι-θυμηθηκα κ στην 570/580 το γκρι καλώδιο hdmi του xbox είχα. :P

Πρώτες μέρες με τη 5700χτ το είχα, οταν ήρθε η Samsung οθόνη το άλλαξα με ένα της συσκευασίας κ από τότε εμφάνισε τις μαύρες οθόνες. Είχα δοκιμάσει φυσικά κ με 3ο καλώδιο αλλά μόνο με το παλιό ευτυχώς λύθηκε το θέμα αυτό.

Δε το αλλάζω με τίποτα χαχα

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
10 hours ago, ilos said:

Το να κλείσεις το HDCP πάντως είναι απαράδεκτο και είναι workaround και όχι λύση. Δε ζούμε στην εποχή του DVD κλπ, αλλά και πάλι δε μπορείς να αποκλείεις κάτι που είναι supported 20 χρόνια τώρα literally.

χμ... δεν ξέρω, προσωπικά δεν ήξερα οτι υπήρχε κάτι τέτοιο, ούτε ξέρω αν διόρθωσε κάτι. Απο ότι Googlarw ούτε η προηγούμενη κάρτα που είχα το υποστήριζε (GTX 970). Μακριά και αγαπημένοι με κάθε ειδους DRM.

1 hour ago, Πέτρος said:

Από περιέργεια, όταν παίζετε αφήνετε browser ανοικτό?

Το θέμα είναι ότι και χωρις να παίζεις σκάει μαύρη οθόνη με browser ανοιχτό.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dantε είπε

Εδω ειχα ανοιξει τον υπολογιστη,δεν ειχα πατησει τίποτα,απλα καθοταν γιατι κατι αλλο εκανα και εφαγε black screen. :lol:

έχεις ακόμα τα προβλήματα εσύ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις παρέλαβα και εγώ την Pulse 5600 XT. Φυσικά DDU σε safe mode και εγκατάσταση τους τελευταίους drivers και χωρίς να έχω τίποτα ανοιχτό. Όλα καλά μέχρι που γυρνάω λίγο την πλάτη μου και σκάει black screen. xD

Έκλεισα το freesync και απο τότε δουλεύει οκ.

Επεξ/σία από DJ Gx
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

έχεις ακόμα τα προβλήματα εσύ? 

Γιατι λυθηκαν ποτε;

Απλα εχω περασμενους τους 9.2 που τουλαχιστον δε τρωει black screen και μπορεις να παιξεις λιγο. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DJ Gx είπε

Μόλις παρέλαβα και εγώ την Pulse 5600 XT. Φυσικά DDU σε safe mode και εγκατάσταση τους τελευταίους drivers και χωρίς να έχω τίποτα ανοιχτό. Όλα καλά μέχρι που γυρνάω λόγο την πλάτη μου και σκάει black screen. xD

Έκλεισα το freesync και απο τότε δουλεύει οκ.

ποιο πολύ βρομάει θέμα με τα freesync monitor διότι το cru φτιάχνει εν μέρη σε μερικές οθόνες το max memory clock με τα drivers αλλά buggari το free sync σε άλλα μόνιτορ δουλεύει κανονικά 144hz +free χωρίς max memory clock

2 λεπτά πριν, Dantε είπε

Γιατι λυθηκαν ποτε;

Απλα εχω περασμενους τους 9.2 που τουλαχιστον δε τρωει black screen και μπορεις να παιξεις λιγο. 

Εμένα πάντως δουλεύει κανονικά με τους 19.12.1 θα περιμένω το επόμενο update μετά τους 20.2.1 γιατί φαίνεται ότι θα ασχοληθούν παραπάνω γιατί κοντεύει μήνας χωρίς update. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραξενο που τα περισσοτερα fixes δεν σχετιζονται καν με τα drivers. Aida, prime, legacy options, fast boot, disk check κτλ κτλ. ;) 

Μπορει να ειναι και κατι απο windows μερια

Εγω θεωρω οτι ευθυνη εχουν 50/50 AMD και ισως καμια Microsoft. Ωστοσο, για το pcie 3/4 νομιζω οτι φταινε και τα Bios των μητρικων λογω κακου implementation υποστηριξης navi (?)

Anyway, εγω σε bfv μια χαρα παιζω και δεν εχω θεμα εδω και πολλες μερες. (120 fps average πλεον με κλειστο Ulps). Στο gtav εχω παραξενο usage και fps, αλλα μπορει να ειναι και καποιο θεμα του Gtav μιας και αλλαξα κατι τις προαλλες απο τις ρυθμισεις και ειδα περισσοτερα fps. (το ψαχνω ακομα)

Επεξ/σία από overpower
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, overpower είπε

Παραξενο που τα περισσοτερα fixes δεν σχετιζονται καν με τα drivers. Aida, prime, legacy options, fast boot κτλ κτλ. ;) 

Μπορει να ειναι και κατι απο windows μερια

Εγω θεωρω οτι ευθυνη εχουν 50/50 AMD και ισως καμια Microsoft. Ωστοσο, για το pcie 3/4 νομιζω οτι φταινε και τα Bios των μητρικων λογω κακου implementation υποστηριξης navi (?)

όπως και να το δεις είναι καινούργια τεχνολογία κάτι ξέρει η nvidia που τραβάει τις ampere για Σεπτέμβρη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, overpower said:

Στο gtav εχω παραξενο usage και fps, αλλα μπορει να ειναι και καποιο θεμα του Gtav μιας και αλλαξα κατι τις προαλλες απο τις ρυθμισεις και ειδα περισσοτερα fps. (το ψαχνω ακομα)

Πόσα έχεις και σε τι ανάλυση? Εμένα είναι περίπου στα 180-188 FPS σε 1080p με High Graphics. Τo monitor της AMD δείχνει λιγότερα μάλλον λόγω του menu - loading screen κτλπ?

Spoiler

0IyfWzX.png

Επεξ/σία από Luciddream
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...