Luciddream Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Ναι απο ότι έχω διαβάσει στα ποστ τελευταία είναι εδώ και μερικές γεννιές το πρόβλημα... τουλάχιστον απο ότι φαίνεται το έχουν παραδεχτεί πλέον και λένε ότι είναι priority να το διορθώσουν. Για να δούμε
malakudi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, dem είπε Δίνεις και ένα ακόμα με SMAA X4 σε ένα από τα pc σου αν δεν είναι κόπος? 1
Dantε Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, _Theo_ είπε Ρε παιδιά εγώ είχα για πολλά χρόνια AMD αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τους drivers. Μήπως είστε υπερβολικοί; Όντως είναι τόσα πολλά τα προβλήματα ; Δυστυχως ναι,ειναι τοσα πολλά. Απλα επειδη δεν ηταν εκτεταμενα δεν ασχολουνταν. Αλλα ποσο μπορείς να κρυβεις τα θεματα κατω απο το χαλακι;θα σκασουν καποτε. 2
adtakhs Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Dantε είπε Δυστυχως ναι,ειναι τοσα πολλά. Απλα επειδη δεν ηταν εκτεταμενα δεν ασχολουνταν. Αλλα ποσο μπορείς να κρυβεις τα θεματα κατω απο το χαλακι;θα σκασουν καποτε. Προσωπικά και εγώ μια ζωή με κάρτες AMD είμαι. Σπάνια περνάω από Nvidia. Δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό. Βέβαια οι τελευταία κάρτα μου είναι η RX 570 NITRO. Δεν ξέρω έγινε πιο μετά και πόσο το π@δ@ξ€ η AMD το θέμα.
overpower Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε αρχές του μήνα είχα κάνει ένα ποστ με ένα poll μπήκα να δω από περιέργεια πόσοι είναι και βλέπω 51 με εμένα μέσα μόνο από το ινσομνια αλλά στα ποστ επί του παρόντος ζήτημα να έχουμε σχολιάσει οι 15/20 μαξ Γιατί να μπουν στον κόπο να σχολιάσουν τα 27 άτομα που δεν έχουν θέματα, ή τα 9 άτομα που είχαν και τα έφτιαξαν? Όπως είπες, 15-20 άτομα έχετε σχολιάσει και 15 έχουν πρόβλημα. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από overpower
LIGHT1NG Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, overpower είπε Γιατί να μπουν στον κόπο να σχολιάσουν τα 27 άτομα που δεν έχουν θέματα, ή τα 9 άτομα που είχαν και τα έφτιαξαν? Όπως είπες, 15-20 άτομα έχετε σχολιάσει και 15 έχουν πρόβλημα. το θέμα είναι ότι από αυτά τα 15 είμαστε και εμείς που δεν είχαμε θέμα με την κάρτα
overpower Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε το θέμα είναι ότι από αυτά τα 15 είμαστε και εμείς που δεν είχαμε θέμα με την κάρτα Οκ δεν θα γράψουν όλοι που έχουν θέματα, όπως επίσης θα σχολιάσουμε και εμείς που δεν έχουμε θέματα. Δεν νομίζω τα νούμερα να αλλάζουν όπως και να έχει.
noFEARgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Αν κρινω απο αυτα που γραφονται εδω μεσα , απο αυτους που ψηφησαν οτι εχουν θεμα ζητημα το 1/3 να εφθήνεται στην καρτα γραφικων
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Install Windows 7, disable USB controllers, Prime95, disable Cortana. LoL LoL LoL LoL..
LIGHT1NG Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Από όλα αυτά μόνο στο bios έχω Gen 3...
thn Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Last fix for driver issues for amd. Move your rig to moon. Less gravity will help with many things. Do not forget to bring some oxygen tanks with ya. Pray to a god. Does not matter what God it is. It's up to you. We don't know if this will help but for sure it does not hurt. Do not go to the toilet in the morning. Keep things inside. That will possibly make you unable to See stattering after noon. Also keep playing hours after noon Stop playing games. Yes we at amd are working for your health, before you and only for you. Blame your PSU. You don't hold it the right way. Blame your CPU. Your motherboard does not hold it the right way. Blame your motherboard. Because we said so. Blame your memory. Because you keep remembering the problems the GPU we sold ya has many problems. Blame goldfishes. Just because they forget anything after 10 seconds and you cannot Unplug your monitor and keep staring at it for 24 hours now doesn't it look normal like that? Now screens that play have a problem. Also last but not least. Pray..... Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από thn
ilos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Από τη στιγμή που τα θέματα με τα black screen ως δια μαγείας εξαφανίζονται όταν ο χρήστης αλλάξει σε nvidia ή ακόμα και σε κάποια παλιότερη gcn κάρτα, απορώ που ακόμα έχουμε debate. 7 μήνες δεν έχουν εντοπίσει ακόμα την ρίζα του κακού στα navi και αν είναι θέμα συγκεκριμένης ελαττωματικής παρτίδας, hardware compatibility issue ή κάτι αόριστο στα windows (γιατί το παλικάρι παραπάνω λέει δεν έχει κανένα αντίστοπιχο θέμα σε linux), enough said. Αν χάνουν πωλήσεις στα mid range από αυτήν την κατάσταση, φαντάσου τι θα συμβεί όταν με το καλό σκάσουν τα μεγάλα navi μαζί με τα Αμπέρ. 1
Luciddream Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, ilos said: αν είναι θέμα συγκεκριμένης ελαττωματικής παρτίδας, hardware compatibility issue ή κάτι αόριστο στα windows (γιατί το παλικάρι παραπάνω λέει δεν έχει κανένα αντίστοπιχο θέμα σε linux), enough said. Απλά πρέπει να επισημάνουμε κάποιες διαφορές. Πρώτον οι drivers του Linux είναι διαφορετικοί, η έκδοση π.χ που έχω εγώ είναι 19.1.0 απο Οκτώβριο. Έχει βγει και 19.50 αλλά δεν την έχω δοκιμάσει. Δεύτερον απο ότι βλέπω μπορεί να υπάρχουν διαφορές απο Windows και Linux. π.χ κάποιος developer του Firefox σε κάποιο bug που είχα ξαναποστάρει προχτές λέει: Quote The current working theory is that there may be an issue in their driver responsible for performing HDCP checking. Since recent Widevine versions may be performing HDCP checks differently on Windows we may be running into driver bugs. Quote My suspicion here would be that there is an issue in AMD's driver related to video decoding that causes the crash. My understanding is that the video decoding parts of these drivers can be distinct far enough that we can see crashes like this while the drivers behave fine for other applications like games. Τρίτον απο τότε που έκλεισα το HW acceleration και HDCP σε Windows όλα είναι καλά, δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Μόνο ένα crash δηλαδή είχα εδώ και μια βδομάδα 😛 Σε Linux και με HW acceleration ανοιχτό όλα είναι μια χαρά. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2020 από Luciddream 1
ilos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 53 λεπτά πριν, Luciddream είπε Απλά πρέπει να επισημάνουμε κάποιες διαφορές. Πρώτον οι drivers του Linux είναι διαφορετικοί, η έκδοση π.χ που έχω εγώ είναι 19.1.0 απο Οκτώβριο. Έχει βγει και 19.50 αλλά δεν την έχω δοκιμάσει. Δεύτερον απο ότι βλέπω μπορεί να υπάρχουν διαφορές απο Windows και Linux. π.χ κάποιος developer του Firefox σε κάποιο bug που είχα ξαναποστάρει προχτές λέει: Τρίτον απο τότε που έκλεισα το HW acceleration και HDCP σε Windows όλα είναι καλά, δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Μόνο ένα crash δηλαδή είχα εδώ και μια βδομάδα 😛 Σε Linux και με HW acceleration ανοιχτό όλα είναι μια χαρά. Το να κλείσεις το HDCP πάντως είναι απαράδεκτο και είναι workaround και όχι λύση. Δε ζούμε στην εποχή του DVD κλπ, αλλά και πάλι δε μπορείς να αποκλείεις κάτι που είναι supported 20 χρόνια τώρα literally. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα