Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koolisk6 είπε

σκέφτομαι να πάρω μια 5700 κ γω,

να φτάσω τα 5000 μηνύματά στο ινσομνια άνετα σε 2 βδομαδουλες για πλάκα....

έχεις ήδη vega οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα είναι μαγικό plug n play όταν έρχεσαι από vega ούτε drivers θα χρειαστεί να αλλάξεις ούτε τίποτα.;) 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε

έχεις ήδη vega οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα είναι μαγικό plug n play όταν έρχεσαι από vega ούτε drivers θα χρειαστεί να αλλάξεις ούτε τίποτα.;) 

όπως πήρα τη vega 1.5 χρόνο μετά την κυκλοφορία της κ δεν είχα το παραμικρό θέμα,

έτσι σε κάνα χρόνο θα πάρω 5700xt που θα χει στρώσει....

ας είστε καλά εσείς οι beta testers

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, koolisk6 είπε

όπως πήρα τη vega 1.5 χρόνο μετά την κυκλοφορία της κ δεν είχα το παραμικρό θέμα,

έτσι σε κάνα χρόνο θα πάρω 5700xt που θα χει στρώσει....

ας είστε καλά εσείς οι beta testers

Εγώ πάντως από τον Νοέμβριο που την έχω δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα πέρα από black screen από αποτυχημένα overclock /undervolt profiles :)

Δημοσ.

Λόγω του ότι μέσα στο επόμενο δίμηνο θα επεκταθεί η γκάμα των NAVI προς τα επάνω, θεωρώ πως η AMD θα πρέπει να έχει λύσει όλα ουσιώδη θέματα των οδηγών της ....

Δεν μπορεί να παρουσιαστεί νέο μεγαλύτερο chip, νέες γραμμές παραγωγής, νέα επένδυση, χωρίς να έχουν ραφιναριστεί οι οδηγοί της.

Αν γίνει ταυτόχρονα και μια μικρή μείωση της τιμής των 5700/5600/5500 οι κάρτες θα πάνε για best seller.

Θεωρώ επίσης πως η εταιρία πρέπει να προβεί σε κάποια δωράκια (παιχνίδια?) ανταμείβοντας τους πελάτες της που είχαν, έχουν, θέματα, για την υπομονή τους.   Μια τέτοια κίνηση θα ήταν πολύ έξυπνη.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Καλα και η βεγκα μια χαρα χαλι με τους drivers ήταν. 

Αλλα αυτα που ειχε ηταν ψίχουλα μπροστα στη 5700. 

Ρε παιδιά εγώ είχα για πολλά χρόνια AMD αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τους drivers. Μήπως είστε υπερβολικοί;

Όντως είναι τόσα πολλά τα προβλήματα ;

Δημοσ.

Πάντως να μου το θυμηθείτε ο επόμενος driver θα λύνει πάρα πολλά θέματα. Έβγαζαν κάθε 6 μέρες και μόλις άρχισε το κράξιμο έχουν να βγάλουν 20 μέρες. Λογικά δεν θα βγάλουν νέο driver αν δεν φύγουν από τα known issues τα black screen signal lost downclocking. Απλή εικασία βέβαια αλλά μακάρι. 

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πάντως να μου το θυμηθείτε ο επόμενος driver θα λύνει πάρα πολλά θέματα. Έβγαζαν κάθε 6 μέρες και μόλις άρχισε το κράξιμο έχουν να βγάλουν 20 μέρες. Λογικά δεν θα βγάλουν νέο driver αν δεν φύγουν από τα known issues τα black screen signal lost downclocking. Απλή εικασία βέβαια αλλά μακάρι. 

Αυτό λέω και εγώ. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, malakudi είπε

Ένα SOTTR benchmark στο δεύτερο PC (Ryzen 2700X, X370 Prime Pro, 4*8GB Crucial Ballistix Micron E-Die @ 3533, Sapphire Pulse 5700XT)

sottr_5700xt_ryzen2700x.thumb.jpg.c06887c114946361720e707ab9a21b12.jpg

Δίνεις και ένα ακόμα με SMAA X4 σε ένα από τα pc σου αν δεν είναι κόπος? 

Δημοσ.
2 hours ago, _Theo_ said:

Ρε παιδιά εγώ είχα για πολλά χρόνια AMD αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τους drivers. Μήπως είστε υπερβολικοί;

Όντως είναι τόσα πολλά τα προβλήματα ;

Εγώ μόλις είχα αγοράσει την κάρτα για 3 ώρες περίπου και έφαγα black screen την ώρα που έγραφα ποστ στο insomnia, χωρις να παιζω καν παιχνίδι. Δεν ξέρω ποσο χειρότερο μπορεί να γίνει 😛 Παρόλα αυτά απο τότε και με κλειστό HW acceleration δεν έχω κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα..

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Εγώ μόλις είχα αγοράσει την κάρτα για 3 ώρες περίπου και έφαγα black screen την ώρα που έγραφα ποστ στο insomnia, χωρις να παιζω καν παιχνίδι. Δεν ξέρω ποσο χειρότερο μπορεί να γίνει 😛 Παρόλα αυτά απο τότε και με κλειστό HW acceleration δεν έχω κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα..

Καταλαβαίνω. Έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα που αναφέρεις υπήρχε πάντοτε με τους drivers της AMD. 

Θυμάμαι ότι την εποχή που είχα την R9 280X είχα βάλει τους τότε τελευταίους drivers και μου εμφάνιζε συχνά στον Chrome αλλά και σε άλλους browsers μαύρα πλαίσια πάνω και κάτω στην οθόνη σε σημείο που να μην μπορεί να γίνει φυσιολογικό σερφάρισμα. Απενεργοποίησα το HW acceleration (βλ. εικόνα) και το πρόβλημα λύθηκε χωρίς να δω κάποια αισθητή διαφορά στην όλη εμπειρία. 

Πάντως αν μιλάμε για το ίδιο πρόβλημα και δεν το έχουν διορθώσει ακόμα, είναι επιεικώς ΑΣΧΕΤΟΙ ή απλά αδιάφοροι...

chrome.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...