LIGHT1NG Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 υπομονή πρέπει να έρχεται μεγάλο update από την amd γιατί έχει αργήσει πολύ να βγάλει μπορώ να πω και λογικά θα βγει τον Μάρτιο σαν μηνιάτικο αλλά who knows.
Aruil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Τα ποσοστά rma δεν έχουν κάποιο νόημα όταν μιλάμε για προβλήματα drivers. Και οι περισσότεροι πιθανότα αυτά σκέφτονται και δεν κάνουν. Είναι σχετικά εύκολο να βγάλεις συμπέρασμα τι είναι και τι δεν είναι θέμα hardware. Αν για παράδειγμα από driver σε driver το πρόβλημα εμφανίζεται/εξαφανίζεται μάλλον δεν έιναι ελλατωματική η κάρτα σου. Όσο για τη στατιστική του τύπου στο reddit, καλύτερα ας πιάσει κάτι πιο εύκολο γιατί εκεί δεν το χει. 1
noFEARgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, Aruil είπε Τα ποσοστά rma δεν έχουν κάποιο νόημα όταν μιλάμε για προβλήματα drivers. Και οι περισσότεροι πιθανότα αυτά σκέφτονται και δεν κάνουν. Είναι σχετικά εύκολο να βγάλεις συμπέρασμα τι είναι και τι δεν είναι θέμα hardware. Αν για παράδειγμα από driver σε driver το πρόβλημα εμφανίζεται/εξαφανίζεται μάλλον δεν έιναι ελλατωματική η κάρτα σου. Όσο για τη στατιστική του τύπου στο reddit, καλύτερα ας πιάσει κάτι πιο εύκολο γιατί εκεί δεν το χει. Aπο το mindfactory ειναι τα ποσοστα...
Aruil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, noFEARgr said: Aπο το mindfactory ειναι τα ποσοστα... Δεν αναφερόμουν στα ποσοστά του mindfactory, αλλά στη στατιστική σχετικά με το ότι έχουν πρόβλημα το 0.006% των χρηστών. Το οποίο φυσικά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα ποσοστά του mindfactory, που το κάνει ακόμα πιο αστείο. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από Aruil
IronTed7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα παιδια Αγορασα κι εγω προσφατα amd καρτα και συγκεκριμενα την 5700 xt της saphire nitro + Μεχρι ωρας εχω φαει μονο ενα forced shut down και ενα blackscreen που οδηγησε σε επανεκκινηση.Χρησιμοποιω τους 20.1.3 drivers και ειδα αυτο το βιντεο για τα settings https://www.youtube.com/watch?v=xUbpIuywUrk&t=204s και τρεχω και το προφιλ που εχει στην περιγραφη του βιντεο. Εχει κανεις καποιο tip για να αποφυγω παρομοιες καταστασεις στο μελλον?
Aruil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 7 minutes ago, IronTed7 said: Καλησπερα παιδια Αγορασα κι εγω προσφατα amd καρτα και συγκεκριμενα την 5700 xt της saphire nitro + Μεχρι ωρας εχω φαει μονο ενα forced shut down και ενα blackscreen που οδηγησε σε επανεκκινηση.Χρησιμοποιω τους 20.1.3 drivers και ειδα αυτο το βιντεο για τα settings https://www.youtube.com/watch?v=xUbpIuywUrk&t=204s και τρεχω και το προφιλ που εχει στην περιγραφη του βιντεο. Εχει κανεις καποιο tip για να αποφυγω παρομοιες καταστασεις στο μελλον? Κάτι σίγουρο, όχι. Μπορείς να δοκιμάσεις άλλες versions. Εγώ παίζω με 20.1.1 και δεν έχω black screens. Δοκίμασε να δεις ποιο είναι πιο stable για σένα. Επίσης κάτι που είχαν προτείνει ήταν να αλλάξεις κάποια πράγματα στη registry, αν είσαι διατεθιμένος να κάνεις κάτι τέτοιο. https://community.amd.com/thread/180166
IronTed7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, Aruil είπε Κάτι σίγουρο, όχι. Μπορείς να δοκιμάσεις άλλες versions. Εγώ παίζω με 20.1.1 και δεν έχω black screens. Δοκίμασε να δεις ποιο είναι πιο stable για σένα. Επίσης κάτι που είχαν προτείνει ήταν να αλλάξεις κάποια πράγματα στη registry, αν είσαι διατεθιμένος να κάνεις κάτι τέτοιο. https://community.amd.com/thread/180166 θα το δοκιμασω μηπως εχει καποια αλλαγη εσυ σε τι καρτα το εχεις δοκιμασει?
Aruil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 3 minutes ago, IronTed7 said: θα το δοκιμασω μηπως εχει καποια αλλαγη εσυ σε τι καρτα το εχεις δοκιμασει? 5700 xt pulse 1
LIGHT1NG Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 56 λεπτά πριν, IronTed7 είπε Καλησπερα παιδια Αγορασα κι εγω προσφατα amd καρτα και συγκεκριμενα την 5700 xt της saphire nitro + Μεχρι ωρας εχω φαει μονο ενα forced shut down και ενα blackscreen που οδηγησε σε επανεκκινηση.Χρησιμοποιω τους 20.1.3 drivers και ειδα αυτο το βιντεο για τα settings https://www.youtube.com/watch?v=xUbpIuywUrk&t=204s και τρεχω και το προφιλ που εχει στην περιγραφη του βιντεο. Εχει κανεις καποιο tip για να αποφυγω παρομοιες καταστασεις στο μελλον? βάλε 19.12.1 τώρα για το προφίλ που είδες και έβαλες εκεί δεν πάει να πει ότι θα κάτσει και σε εσένα η ίδια τάση / core clock πάντως η νιτρο σηκώνει λογικά για πλάκα 2050mhz/1100-1115mv αν θες να πετύχεις μικρότερη τάση με περισσότερη δύναμη ετοιμάσου να δεις πολλά black screen μέχρι να τα πετύχεις
overpower Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Aruil είπε Δεν αναφερόμουν στα ποσοστά του mindfactory, αλλά στη στατιστική σχετικά με το ότι έχουν πρόβλημα το 0.006% των χρηστών. Το οποίο φυσικά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα ποσοστά του mindfactory, που το κάνει ακόμα πιο αστείο. Δεν αγοράσαμε όλοι από mindfactory. Και δεν μπορείς να πάρεις δείγμα από 1 κατάστημα μόνο για το rma. Βρες 10 που να έχουν παρόμοιο rma, τότε πάσο.
Aruil Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 9 hours ago, overpower said: Δεν αγοράσαμε όλοι από mindfactory. Και δεν μπορείς να πάρεις δείγμα από 1 κατάστημα μόνο για το rma. Βρες 10 που να έχουν παρόμοιο rma, τότε πάσο. Λάθος άτομο κάνεις quote. Δεν πόσταρα εγώ τα νούμερα απο mindfactory.
overpower Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Aruil είπε Λάθος άτομο κάνεις quote. Δεν πόσταρα εγώ τα νούμερα απο mindfactory. Το γνωριζω. Εσυ ειπες οτι η στατιστικη του reddit ειναι αστεια σε αντιθεση με το rma του mf. Αν το συνολικο rma ειναι <1%, ισως να μην πεφτει τοσο εξω. Εξαλλου εχει ενα δικιο. Αν ηταν πανω απο πχ 5%, θα βλεπαμε απειρα ποστς με προβληματα παντου. Οποτε θεωρω οτι οσοι εχουν θεμα, ειναι <0.5% Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από overpower
LIGHT1NG Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 https://community.amd.com/thread/248101 είπα να κάνω μία βόλτα από το community εκεί στην amd να δω τι γίνεται και βρήκα αυτό. Πολλοί με τον 3700Χ βλέπω έχουν κάποια θέματα και δεν έχουν κάποια amd κάρτα το screenshot πιο πολύ το έβαλα για να δείτε και κάτω στα related... Spoiler
Aruil Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 1 minute ago, overpower said: Το γνωριζω. Εσυ ειπες οτι η στατιστικη του reddit ειναι αστεια σε αντιθεση με το rma του mf. Αν το συνολικο rma ειναι <1%, ισως να μην πεφτει τοσο εξω. Εξαλλου εχει ενα δικιο. Αν ηταν πανω απο πχ 5%, θα βλεπαμε απειρα ποστς με προβληματα παντου. Οποτε θεωρω οτι οσοι εχουν θεμα, ειναι <0.5% Το βασικό λάθος που έχει κάνει στα νούμερα του είναι ότι παίρνει σαν install base 700 εκατομμύρια χρήστες. Ψιλοαμφιβάλλω να υπάρχουν 700 εκατομμύρια χρήστες 5700xt. Γιατί δεν μιλάμε για αυτούς που έχουν γενικά amd αλλά για αυτους που έχουν 5700χτ. Αυτή είναι που έχει το πρόβλημα με βάση αυτούς που ποστάρουν. Επίσης δεν έχει υπολογίσει το ποσοστό των ανθρώπων που δεν παίζουν παιχνίδια (πως αλλιώς θα δεις το downclock και τις μαύρες οθόνες που παρουσιάζονται κατα κύριο λόγο κατα τη διάρκεια gameplay) καθώς και το ποσοστό των ανθρώπων που ποστάρουν γενικά σε σύγκριση με το συνολικό πληθυσμό. Είναι σα να λές ότι το τάδε κόμμα πήρε 40% στις εκλογές άρα το υποστηρίζουν 4 εκατομμύρια έλληνες, πράγμα που δεν είναι ούτε καν κοντά στην πραγματικότητα. 4
LIGHT1NG Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Aruil είπε Το βασικό λάθος που έχει κάνει στα νούμερα του είναι ότι παίρνει σαν install base 700 εκατομμύρια χρήστες. Ψιλοαμφιβάλλω να υπάρχουν 700 εκατομμύρια χρήστες 5700xt. Γιατί δεν μιλάμε για αυτούς που έχουν γενικά amd αλλά για αυτους που έχουν 5700χτ. Αυτή είναι που έχει το πρόβλημα με βάση αυτούς που ποστάρουν. Επίσης δεν έχει υπολογίσει το ποσοστό των ανθρώπων που δεν παίζουν παιχνίδια (πως αλλιώς θα δεις το downclock και τις μαύρες οθόνες που παρουσιάζονται κατα κύριο λόγο κατα τη διάρκεια gameplay) καθώς και το ποσοστό των ανθρώπων που ποστάρουν γενικά σε σύγκριση με το συνολικό πληθυσμό. Είναι σα να λές ότι το τάδε κόμμα πήρε 40% στις εκλογές άρα το υποστηρίζουν 4 εκατομμύρια έλληνες, πράγμα που δεν είναι ούτε καν κοντά στην πραγματικότητα. αρχές του μήνα είχα κάνει ένα ποστ με ένα poll μπήκα να δω από περιέργεια πόσοι είναι και βλέπω 51 με εμένα μέσα μόνο από το ινσομνια αλλά στα ποστ επί του παρόντος ζήτημα να έχουμε σχολιάσει οι 15/20 μαξ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα