Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

σκαλωνε

Με φορμάτ έφτιαξε σε μένα αυτό. Πρώτη μέρα που είχα βάλει τη κάρτα. Έκανε 5+ λεπτά να τη δει

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Με φορμάτ έφτιαξε σε μένα αυτό. Πρώτη μέρα που είχα βάλει τη κάρτα. Έκανε 5+ λεπτά να τη δει

Ακριβώς το ίδιο κι εδώ. Μπορεί να φταίει που είναι παλιός ο ryzen 1600, που έχω b350, που είχα εγκατεστημένο τον vlc, που το mouse pad μου δεν ταιριάζει χρωματικά με το υπόλοιπο setup, είχα φτιάξει και κάτι ψωμάκια brioche για να κάνω μπέργκερ, μπορεί να φταίνε αυτά. 😁 

Δημοσ.

Οπως το παρει ο καθενας. Παντως Αν δεις το RMA στις 5700xt ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο απο τις συγχρονες καρτες. Ακομα και ενα 3-5% να εχουν προβληματα με drivers, δε το λες και μικρο ποσοστο. Εγω πχ ειμαι 2 ημερες χωρις την 5600xt, καθως την εστειλα πισω για επιδιορθωση στον ανεμιστηρα και δεν εχω το παραμικρο προβλημα. Τυχαιο; Και δεν ειμαι κανενα fanboy, δεν υποστηριζω κατι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Red Army πυρφόροι κάνουν ποστ υποστήριξης για μια ΕΤΑΙΡΕΙΑ που δεν έχουν καν μετοχές. Τι πρωτότυπο. :P

Ολόκληρες εξισώσεις και μαθηματικούς υπολογισμούς έκανε ο τύπος.tumblr_o16n2kBlpX1ta3qyvo1_1280.jpg

Αυτός υποστηρίζει ότι όσοι έχουν θέματα είναι χαλασμένες οι κάρτες κάντε RMA έτσι αόριστα, χωρίς στοιχεία. Πάντως artifacts κλπ που είναι δείγμα μιας χαλασμένης κάρτας δεν έχω πετύχει ποσταρισματα τέτοια.

Να κάτσουν να το φτιάξουν εκεί στην AMD, γιατί χαντακώνεται κατά τα άλλα ένα VFM καλό μεν προϊόν από τις γνωστές τσαπατσουλιες/βιασύνες που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία χρόνια τώρα. 

Σωστοι drivers + gpu BIOS update χρειάζονται

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 3
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Red Army πυρφόροι κάνουν ποστ υποστήριξης για μια ΕΤΑΙΡΕΙΑ που δεν έχουν καν μετοχές. Τι πρωτότυπο. :P

Ολόκληρες εξισώσεις και μαθηματικούς υπολογισμούς έκανε ο τύπος.tumblr_o16n2kBlpX1ta3qyvo1_1280.jpg

Αυτός υποστηρίζει ότι όσοι έχουν θέματα είναι χαλασμένες οι κάρτες κάντε RMA έτσι αόριστα, χωρίς στοιχεία. Πάντως artifacts κλπ που είναι δείγμα μιας χαλασμένης κάρτας δεν έχω πετύχει ποσταρισματα τέτοια.

Να κάτσουν να το φτιάξουν εκεί στην AMD, γιατί χαντακώνεται κατά τα άλλα ένα VFM καλό μεν προϊόν από τις γνωστές τσαπατσουλιες/βιασύνες που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία χρόνια τώρα. 

Σωστοι drivers + gpu BIOS update χρειάζονται

Φίλε μου η δική σου εμπειρία δείχνει ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι drivers (σε ότι αφορά τα black screens). Δε μπορεί να αλλάζεις καλώδιο HDMI και να διορθώνονται προβλήματα λογισμικού. Αν λοιπόν είναι πρόβλημα υλικού, μόνο με RMA μπορεί να γίνει κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, malakudi είπε

Φίλε μου η δική σου εμπειρία δείχνει ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι drivers (σε ότι αφορά τα black screens). Δε μπορεί να αλλάζεις καλώδιο HDMI και να διορθώνονται προβλήματα λογισμικού. Αν λοιπόν είναι πρόβλημα υλικού, μόνο με RMA μπορεί να γίνει κάτι.

Μπορεί το παλιό καλώδιο να έχει άλλη αντίσταση. Γιατί με νεότερα καλώδια τόσο συσκευασίας όσο και αγοραστο το κάνει. Το μοναδικό μου παράπονο είναι το downclock/microstuttering σε κάποια παιχνίδια. ΚΑΤΆ ΤΑ ΑΛΛΑ είναι οκ η κάρτα.

Πάντως ΜΟΝΟ σε παιχνίδια ή απλή χρήση φαίνεται το black screen/downclock κλπ. Σε benchmark δουλεύει οκ η κάρτα οπότε "είχαμε" RMA. Ποιος τεχνικός θα κάτσει πάνω από μια καρτα 2 μερες να δει τι κανει. Και δε το κάνει σε όλα τα παιχνίδια.

Χθες φίλος μ ελεγε ότι ετρωγε μαύρη οθόνη σε ενα συγκεκριμένο βίντεο στο fb, και ενα στο YouTube

@ulb

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Με βαση το mindfactory 2,3% ειναι το ποσοστο rma στις 5700xt. 

Στο ιδιο μαγαζι η 2080ti εχει rma 3% υποψην.

Η 2070super πιο κατω με 1% 

Μολις βρω το link θα το βαλω. 

• Like 1
Δημοσ.

Το downclock/micro-stuttering γίνεται σε παλιά παιχνίδια DX11 αν έχω καταλάβει καλά. Αυτό ναι είναι πρόβλημα driver αλλά δεν είναι σημαντικό, η κάρτα είναι νέα και optimized για DX12/Vulkan.

Το blackscreen αν δε βρεθεί ένας τρόπος συστηματικής επανάληψης του προβλήματος και παραμένει random, δεν υπάρχει περίπτωση να λυθεί. Ενδεχομένως κάποιες από τις κάρτες με black screens να είναι προβληματικές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά σε Vulcan δεν υπάρχει θέμα. Παράδειγμα στο Siege

Το DX 11 /12 είναι για φαπες. 

8 λεπτά πριν, malakudi είπε

προβληματικές

Σαν καταναλωτής δε μπορείς να το ισχυριστείς, τουλάχιστον στο Πλαίσιο που αγοράσαμε οι περισσότεροι. Μόνο αν έπραξες σωστά και αγόρασες απο Αμαζον μπορείς να το κάνεις αυτό

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
1 hour ago, 7nisiotis said:

Σαν καταναλωτής δε μπορείς να το ισχυριστείς, τουλάχιστον στο Πλαίσιο που αγοράσαμε οι περισσότεροι. Μόνο αν έπραξες σωστά και αγόρασες απο Αμαζον μπορείς να το κάνεις αυτό

Τι εννοεις;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Καλά σε Vulcan δεν υπάρχει θέμα. Παράδειγμα στο Siege

Το DX 11 /12 είναι για φαπες. 

Όταν ο 1700X είχε το segmentation fault στο Linux, αν τον πήγαινα στο ελληνικό κατάστημα που τον αγόρασα θα με κοιτούσαν σαν UFO. Αντ' αυτού άνοιξα RMA ticket στην AMD και μου τον άλλαξαν αυτοί. Το ίδιο θα συμβούλευα σε τέτοια προβλήματα να κάνετε, ανοίξτε RMA με την εταιρεία κατασκευής και όταν εγκριθεί, είτε το ολοκληρώνετε με αυτήν είτε με όλη την αλληλογραφία πάτε στο κατάστημα που αγοράσατε.

Δημοσ.

Ε και θα σου πει η Sapphire, πήγαινε στο κατάστημα που την αγόρασες, δεν προσφέρουμε εγγύηση απευθείας εμείς. Το Πλαίσιο μετά θα τρέξει ενα 3D Mark ή στη καλύτερη κανένα Crysis 3 του 2012 και μια χαρά είναι η κάρτα δε βλέπω πρόβλημα θα σου πει. Θα χρεωθώ και μεταφορικά πήγαινε έλα σύνολο κανα 20αρικο και έκανα μια τρύπα στο νερό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...