Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Πώς αυτό δεν είναι πρόβλημα της AMD; Πρέπει να κάνουμε format για να βάλουμε gpu και να βάζουμε 1-1 τα software να βρούμε ποιο δεν της αρέσει και να μην το χρησιμοποιούμε; 

Οκ δεν με νοιάζει που έχω το hw acc off εμένα, αλλά αν για παράδειγμα είχε πρόβλημα με το Logitech hub, θα έπρεπε να έχω τα περιφερειακά μου να ανάβουν σαν ουράνιο τόξο ή καθόλου. Και φυσικά θα ήταν θέμα της AMD... 

τα έχετε μπερδέψει όλα τι σχέση έχει η gpu και τα drivers με προγράμματα όπως razer synapse, logitech hub, icue κλπ? βέβαια αν έχεις 5 antivirus και άλλα 5 spyware και άλλα 10 cracked προγράμματα θα φταίει η κάρτα γραφικών ή ο χρήστης που έχει βάλει ότι σαβούρα βρήκε στο reddit χωρίς να κάνει έστω μια φορά ένα clean registry που οι μισοί ακόμα και από το ccleaner που πλέον είναι γτπ ελαφρώς αν πατήσει scan registry θα βγάλει 400 σφάλματα οι άλλοι μισοί αν βάλουν το driver booster θα ανακαλύψουν ότι έχουν drivers 2001 και όχι πιο καινούργιους στα παλιά συστήματα ισχύει περισσότερο αυτό. 

ας μην πουμε για τους μερικούς που βάζουν το windows 10 tweaker για να κόψουν τα telemetry και πατάνε ότι νανε και το μισό σύστημα μπλοκάρει επειδή κάποια τα θέλει ον μερικά από αυτά 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

τα έχετε μπερδέψει όλα τι σχέση έχει η gpu και τα drivers με προγράμματα όπως razer synapse, logitech hub, icue κλπ? βέβαια αν έχεις 5 antivirus και άλλα 5 spyware και άλλα 10 cracked προγράμματα θα φταίει η κάρτα γραφικών ή ο χρήστης που έχει βάλει ότι σαβούρα βρήκε στο reddit χωρίς να κάνει έστω μια φορά ένα clean registry που οι μισοί ακόμα και από το ccleaner που πλέον είναι γτπ ελαφρώς αν πατήσει scan registry θα βγάλει 400 σφάλματα οι άλλοι μισοί αν βάλουν το driver booster θα ανακαλύψουν ότι έχουν drivers 2001 και όχι πιο καινούργιους στα παλιά συστήματα ισχύει περισσότερο αυτό. 

ας μην πουμε για τους μερικούς που βάζουν το windows 10 tweaker για να κόψουν τα telemetry και πατάνε ότι νανε και το μισό σύστημα μπλοκάρει επειδή κάποια τα θέλει ον μερικά από αυτά 

Όταν βάζω την 280 είναι κομπλέ, όταν βάζω την 750 ti είναι κομπλέ, όταν βάζω την 960 είναι κομπλέ, όταν βάζω την 1660 είναι κομπλέ. Όταν βάζω την 5700 δεν είναι κομπλέ και δεν κατεβάζει καν driver οπότε πρέπει να βρω ποιο software δεν κάνει κούκου στην 5700 ή ποιος driver δεν είναι up to date. Φυσικά με format και με τους πολύ βασικούς driver παίζει οπότε δεν ήταν θέμα driver. 

Ή στραβος είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενιζουμε συμφορουμιτη.

Παρ όλα αυτά θα την ξαναεπαιρνα, αλλά είναι θέματα της AMD τις περισσότερες φορές.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, LIGHT1NG said:

τα έχετε μπερδέψει όλα τι σχέση έχει η gpu και τα drivers με προγράμματα όπως razer synapse, logitech hub, icue κλπ?

Δεν διάβασα το πρώτο ποστ αλλά μάλλον εσύ τα έχεις μπερδέψει. Πριν 2-3 πόστ έγραψα ξεκάθαρα ότι το electronjs δηλαδή το chromium δηλαδή o browser που χρησιμοποιεί hardware acceleration της GPU προκαλεί μαύρες οθόνες όταν οι drivers της GPU δεν είναι όσο σταθεροί όσο πρέπει. Προφανώς λοιπόν έχουν μεγάλη σχέση. Γιαυτό και παρατηρείται το πρόβλημα με discord, γιατί είναι γραμμένο σε electronjs. Προφανώς λοιπόν και τα άλλα προγράμματα που χρησιμοποιούν GPU acceleration θα έχουν ίδια προβλήματα, είναι δεν είναι γραμμένα σε electronjs.

sources: [one] [two] [three]

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Όταν βάζω την 280 είναι κομπλέ, όταν βάζω την 750 ti είναι κομπλέ, όταν βάζω την 960 είναι κομπλέ, όταν βάζω την 1660 είναι κομπλέ. Όταν βάζω την 5700 δεν είναι κομπλέ και δεν κατεβάζει καν driver οπότε πρέπει να βρω ποιο software δεν κάνει κούκου στην 5700 ή ποιος driver δεν είναι up to date. Φυσικά με format και με τους πολύ βασικούς driver παίζει οπότε δεν ήταν θέμα driver. 

Ή στραβος είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενιζουμε συμφορουμιτη.

Παρ όλα αυτά θα την ξαναεπαιρνα, αλλά είναι θέματα της AMD τις περισσότερες φορές.

τι εννοείς δεν κατεβάζει καν driver? δηλαδή μπαίνεις στο site από την amd και δεν κατεβάζει? λίγο δύσκολο. 

5 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Δεν διάβασα το πρώτο ποστ αλλά μάλλον εσύ τα έχεις μπερδέψει. Πριν 2-3 πόστ έγραψα ξεκάθαρα ότι το electronjs δηλαδή το chromium δηλαδή o browser που χρησιμοποιεί hardware acceleration της GPU προκαλεί μαύρες οθόνες όταν οι drivers της GPU δεν είναι όσο σταθεροί όσο πρέπει. Προφανώς λοιπόν έχουν μεγάλη σχέση. Γιαυτό και παρατηρείται το πρόβλημα με discord, γιατί είναι γραμμένο σε electronjs. Προφανώς λοιπόν και τα άλλα προγράμματα που χρησιμοποιούν GPU acceleration θα έχουν ίδια προβλήματα, είναι δεν είναι γραμμένα σε electronjs.

Εγώ πάντως μόνο στο discord έχω κλειστό το hw acc διότι και με την 1080 που είχα στο pubg έτρωγα error ανά 5 λεπτά chrome δυστυχώς δεν χρησιμοποιώ αλλά μπορώ να το δοκιμάσω πάντως τουλάχιστον Netflix full screen σε Firefox κανένα θέμα δεν έχω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, LIGHT1NG said:

Εγώ πάντως μόνο στο discord έχω κλειστό το hw acc διότι και με την 1080 που είχα στο pubg έτρωγα error ανά 5 λεπτά chrome δυστυχώς δεν χρησιμοποιώ αλλά μπορώ να το δοκιμάσω πάντως τουλάχιστον Netflix full screen σε Firefox κανένα θέμα δεν έχω 

Απλά δεν σου έχει τύχει ακόμα, με 10 δευτερόλεπτα Googling μπορείς να δεις ότι πολυς κόσμος έχει: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1563801

We've reached out to AMD regarding this, but have yet to hear back. The current working theory is that there may be an issue in their driver responsible for performing HDCP checking. Since recent Widevine versions may be performing HDCP checks differently on Windows we may be running into driver bugs.

Επεξ/σία από Luciddream
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Απλά δεν σου έχει τύχει ακόμα, με 10 δευτερόλεπτα Googling μπορείς να δεις ότι πολυς κόσμος έχει: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1563801

τι να διαβάσω ακριβώς στο λινκ εκεί τους 4-5 είναι πριν 2-5 μήνες έως και 1 χρόνο που αυτός που ποσταρε πριν 8 μέρες έχει σύστημα με fx 4300 και 370 και 10gb ram? συνδιασμος σε ραμ mix greek? 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

τι εννοείς δεν κατεβάζει καν driver? δηλαδή μπαίνεις στο site από την amd και δεν κατεβάζει? λίγο δύσκολο. 

Κατέβαινε (με 100kb/s BTW) κανονικά το setup του adrenalin. Μετά σκαλωνε στο detection της gpu. Εννοείται είχα κάνει ddu και αφαίρεσα όλα τα monitor και oc softwares που είχα. Κατέληξα σε format. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Arkin είπε

Ενα TimeSpy στα daily ρολογια με τους 20.2.1 Drivers και στα 4.8 ο επεξεργαστης

3-D-Mark-5700xt-Timespy-2030-Clock.png 

Βάζω ένα με RadeonVII και 2700X για τη σύγκριση.

Screenshot-2.png

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε

Κατέβαινε (με 100kb/s BTW) κανονικά το setup του adrenalin. Μετά σκαλωνε στο detection της gpu. Εννοείται είχα κάνει ddu και αφαίρεσα όλα τα monitor και oc softwares που είχα. Κατέληξα σε format. 

σε safe mode δεν γίνεται install από όσο θυμάμαι όσο για το download speed φταίει το Internet σου. 

ένα τεστ download από την δουλειά τώρα μόλις που έχει 30mbps download speed οπότε 3mb per sec είναι καλά 

Screenshot_20200221-193216_Chrome.png

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

σε safe mode δεν γίνεται install από όσο θυμάμαι όσο για το download speed φταίει το Internet σου. 

ένα τεστ download από την δουλειά τώρα μόλις που έχει 30mbps download speed οπότε 3mb per sec είναι καλά 

Screenshot_20200221-193216_Chrome.png

1) δεν ήμουν σε safe mode.

2) έχω σταθερή 100αρα, so no. Talking about a few months back. 

Lol... 

• Confused 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

1) δεν ήμουν σε safe mode.

2) έχω σταθερή 100αρα, so no. Talking about a few months back. 

Lol... 

το ότι έχεις 100αρα δεν λέει κάτι αν εκείνη την μέρα έκανε διεργασίες ο ΟΤΕ, εκτός αν η gpu έριξε το download speed σου κοίτα μην σου έφαγε και κανα core/thread από τον επεξεργαστή.. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

το ότι έχεις 100αρα δεν λέει κάτι αν εκείνη την μέρα έκανε διεργασίες ο ΟΤΕ, εκτός αν η gpu έριξε το download speed σου κοίτα μην σου έφαγε και κανα core/thread από τον επεξεργαστή.. 

Δεν έκανε καμιά διεργασία. Σε ftp test server κατέβαζα με 11mb/s. Δεν γεννήθηκα χθες... Ούτε η gpu ρίχνει κανένα dl speed wtf? Απλά δεν ήταν στα καλά τους οι servers της AMD εκείνη τη μέρα... Καλά είναι τα cores μου. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Δεν έκανε καμιά διεργασία. Σε ftp test server κατέβαζα με 11mb/s. Δεν γεννήθηκα χθες... Ούτε η gpu ρίχνει κανένα dl speed wtf? Απλά δεν ήταν στα καλά τους οι servers της AMD εκείνη τη μέρα... Καλά είναι τα cores μου. 

Υπάρχει και το guru3d που τα ανεβάζουν ταυτόχρονα που υπάρχουν + έξτρα 3mirror link το ότι την ίδια στιγμή το κατεβάζουν κάτι εκατομμύρια άτομα instant δεν το καθιστά πρόβλημα στην amd έλεος 

• Sad 1
Δημοσ.

Αν μια μέρα είχε τεχνικό πρόβλημα ο amd download server, τι να πούμε για την REALTEK που μια ζωή κατεβάζεις kb/s από τα κεντρικά της Τανζανίας.😁

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ilos είπε

Αν μια μέρα είχε τεχνικό πρόβλημα ο amd download server, τι να πούμε για την REALTEK που μια ζωή κατεβάζεις kb/s από τα κεντρικά της Τανζανίας.😁

Λίγο offtopic: 

Spoiler

αν πας στο site της Realtek έχει drivers από το 1800 π.Χ. Αν θες πιο σύγχρονους πρέπει να έχεις γερή δόση υπομονής καθώς πρέπει να ψάξεις στο google κάμποση ώρα. 

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ανανεώνουν τους drivers στο site τους και πρέπει να τους κατεβάσεις από τρίτα site. Όχι ότι θα δεις διαφορά άμα βάλεις τους τελευταίους. Κατά τα άλλα όντως οι ταχύτητες είναι αργές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...