Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Άσχετη προσωπική εκτίμηση/ονείρωξη : Δεν νομίζω ότι μπορούν να τους φτιάξουν σε λιγότερο απο 1 μήνα ...  

Ε θέματα μεγάλα δεν είχα με το παλιό xbox cable (μαύρη οθόνη καμία  / hw acceleration off discord, on Chrome ). Μόνο αυτό το downclock έμεινε σε κάποιους τίτλους. Και ένα μικρό microstutter σε κάποιες περιπτώσεις ( πχ 20.1.4 δεν έχει ), στους 20.1.3 είχε.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Οταν μια πολυ μικροτερη εταιρια οπως την power color βγαζει αισθητα καλυτερες καρτες κατι σημαινει . 

Spoiler

Ναι την ειδαμε και την Powercolor. Που εβγαλε την 5600xt στην αγορα και τα φανακια γυριζουν αν φτασει η καρτα τους 100βαθμους.

Και ασε που ειναι και απο τις εταιρειες που δινουν μονο 2χρονια εγγυηση.

Για την Asus το τι ρολο βαραει και τις τουμπες της την εχουμε δει και στα αλλα προιοντα της στο pc hardware ,δεν ειναι νεα αυτα.

Δημοσ.

Η μία είναι εταιρία κολοσσός που τα δικά της λάθη τα ρίχνει αλλού. 

Λάθη γίνονται, και η msi έκανε πατάτα, το αναγνώρισε και το διόρθωσε χωρίς τυμπανοκρουσίες . 

Πουλάς την ακριβότερη 5700xt της αγοράς και ακόμα και μετά το ''fix'' είναι προϊόν επιεικώς μέτριο...  

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Fulgore είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ναι την ειδαμε και την Powercolor. Που εβγαλε την 5600xt στην αγορα και τα φανακια γυριζουν αν φτασει η καρτα τους 100βαθμους.

Και ασε που ειναι και απο τις εταιρειες που δινουν μονο 2χρονια εγγυηση.

Για την Asus το τι ρολο βαραει και τις τουμπες της την εχουμε δει και στα αλλα προιοντα της στο pc hardware ,δεν ειναι νεα αυτα.

Στις 5700xt η power color μαζί sapphire nitro ήταν σε άλλο επίπεδο σε σχέση με τις άλλες .Στην 5600xt οντως έκανε πατάτα αλλά δεν νομίζω να έριξε την ευθύνη στην amd . Λάθη γίνονται αρκεί να το παραδεχτεί η κάθε εταιρία και να το φτιάξει όπως π.χ η xfx που έστειλε άλλο cooler. 
Για την εγγύηση το καταλαβαίνω ότι σε κάποιους είναι σημαντικά τα 3 χρόνια , προσωπικά όμως μου είναι αδιάφορο μιας και ποτέ δεν κρατάω gpu πάνω από 2 χρόνια 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Λάθη γίνονται

Βρε λαθη γινονται δεν ειπε κανεις το αντιθετο.

Αλλα δεν ειναι πολυ περιεργο πως στις navi συγκεκριμενα εχουν σκασει ολα τα λαθη μαζεμενα και απο πολλες μαλιστα εταιρειες,ειδικα αν βαλουμε μεσα και το κομματι των drivers?

Ουτε στις Vega δεν θυμαμαι τετοια κατασταση.

52 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Για την εγγύηση το καταλαβαίνω ότι σε κάποιους είναι σημαντικά τα 3 χρόνια , προσωπικά όμως μου είναι αδιάφορο μιας και ποτέ δεν κρατάω gpu πάνω από 2 χρόνια 

Ενας λογος παραπανω που δεν σου ειναι ουτε εσενα αδιαφορα τα 3χρονια εγγυηση λογω μεταπωλησης οπως λες. Πιο ευκολα(και ακριβοτερα)θα δωσεις μια καρτα εκτος εγγυησης,παρα μια καρτα με τουλαχιστον 1χρονο εγγυησης ακομα :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Βρε λαθη γινονται δεν ειπε κανεις το αντιθετο.

Αλλα δεν ειναι πολυ περιεργο πως στις navi συγκεκριμενα εχουν σκασει ολα τα λαθη μαζεμενα και απο πολλες μαλιστα εταιρειες,ειδικα αν βαλουμε μεσα και το κομματι των drivers?

Ουτε στις Vega δεν θυμαμαι τετοια κατασταση.

Ενας λογος παραπανω που δεν σου ειναι ουτε εσενα αδιαφορα τα 3χρονια εγγυηση λογω μεταπωλησης οπως λες. Πιο ευκολα(και ακριβοτερα)θα δωσεις μια καρτα εκτος εγγυησης,παρα μια καρτα με τουλαχιστον 1χρονο εγγυησης ακομα :D

Σα να μην περασε μια μέρα .... 

Η premium strix ήταν χειρότερη ακόμα και απο την entry level vega 64 gigabyte Που είχα πριν την Nitro+ 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

Ναι δεν αναφερθηκα στην Asus συγκεκριμενα,ουτε πηρα το μερος της.

Απλα αναφερω οτι το ολο σκηνικο με ολα αυτα τα θεματα,μονο τυχαιο δεν το λες,ασχετως του τι λεει η Asus.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ναι δεν αναφερθηκα στην Asus συγκεκριμενα,ουτε πηρα το μερος της.

Απλα αναφερω οτι το ολο σκηνικο με ολα αυτα τα θεματα,μονο τυχαιο δεν το λες,ασχετως του τι λεει η Asus.

Εγώ μόνο με την asus τα έχω :P

Δημοσ.

Εμενα πιο πολυ το θεμα με τους drivers με απασχολει.

Ηδη σε 2 φιλους μου που κοιταζαν την 5700xt απο Πλαισιο,μολις τους ειπα(τους έδειξα βασικα να διαβασουν τα σχολια οσων ειχαν θεματα)τι παιζει,εριξαν ακυρο και ειναι στο περιμενε να δουν τι θα αγορασουν στους επομενους μηνες.

Τωρα για την Asus ας λεει οτι θελει.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εμενα πιο πολυ το θεμα με τους drivers με απασχολει.

Ηδη σε 2 φιλους μου που κοιταζαν την 5700xt απο Πλαισιο,μολις τους ειπα(τους έδειξα βασικα να διαβασουν τα σχολια οσων ειχαν θεματα)τι παιζει,εριξαν ακυρο και ειναι στο περιμενε να δουν τι θα αγορασουν στους επομενους μηνες.

Τωρα για την Asus ας λεει οτι θελει.

Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα με τους drivers. Σίγουρα παραμένουν κάποια προβλήματα αλλά για πολλά από αυτά δεν ευθύνεται καν η AMD.

Και εγώ είχα πρόβλημα με stuttering μόλις πείραζα ανεμιστήρες στη 5700xt NItro αλλά χθες που δοκίμασα την κάρτα σε άλλο pc ανακάλυψα ότι το πρόβλημα δεν ήταν η κάρτα τελικά ή οι drivers αλλά μάλλον κάποιο software / compatibility issue το οποίο δεν μπορώ να ανακαλύψω στο δικό μου σύστημα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/2/2020 στις 10:26 ΠΜ, LIGHT1NG είπε

αν έχεις τους 2020 drivers έχει επιλογή στο Display, overdrive αν θυμάμαι καλά στο πάνω βάζεις 2 και στο κάτω 1 και το tearing σταματάει. 

Στο voltage swing βάζεις 2 και στο preemphasis 1;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, chrisde είπε

Στο voltage swing βάζεις 2 και στο preemphasis 1;

αν θυμάμαι καλά ναι, δεν χρειάστηκε να το βάλω στην δικιά μου οθόνη απλά το είχα πετύχει σε ένα θέμα στο reddit..

• Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, NIKOS25271 είπε

Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα με τους drivers. Σίγουρα παραμένουν κάποια προβλήματα αλλά για πολλά από αυτά δεν ευθύνεται καν η AMD.

Και εγώ είχα πρόβλημα με stuttering μόλις πείραζα ανεμιστήρες στη 5700xt NItro αλλά χθες που δοκίμασα την κάρτα σε άλλο pc ανακάλυψα ότι το πρόβλημα δεν ήταν η κάρτα τελικά ή οι drivers αλλά μάλλον κάποιο software / compatibility issue το οποίο δεν μπορώ να ανακαλύψω στο δικό μου σύστημα.

Πώς αυτό δεν είναι πρόβλημα της AMD; Πρέπει να κάνουμε format για να βάλουμε gpu και να βάζουμε 1-1 τα software να βρούμε ποιο δεν της αρέσει και να μην το χρησιμοποιούμε; 

Οκ δεν με νοιάζει που έχω το hw acc off εμένα, αλλά αν για παράδειγμα είχε πρόβλημα με το Logitech hub, θα έπρεπε να έχω τα περιφερειακά μου να ανάβουν σαν ουράνιο τόξο ή καθόλου. Και φυσικά θα ήταν θέμα της AMD... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...