overpower Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Xristaras12 είπε override λεει εκει πέρα και μου έχει 1 επιλογή το HDCP το οποίο είναι ενεργοποιημένο! παίζει να φταίει ότι είμαι με HDMI; δεν έχει DP η οθόνη μου! Ναι θέλει display port
leros2004 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φοβερή εταιρεία, δεν φταίμε εμείς, η AMD φταίει... Αυτά συμβαίνουν όταν είσαι μια εταιρία με το 95% του budget να πηγαίνει στο marketing Και στο Promotion και το υπόλοιπο 5% εκεί που πρέπει. Φυσικά αφού αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο είναι το ποιο προσοδοφόρο, δεν μπορεί να της πει κανείς τίποτα.. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από leros2004 1
ilos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 36 λεπτά πριν, leros2004 είπε Φοβερή εταιρεία, δεν φταίμε εμείς, η AMD φταίει... Σαν να πας να πάρεις ένα σάντουιτς στα Έβερεστ, να πάθεις τροφική δηλητηρίαση και μετά να σου πουν φταίει η Νίκας.😁
7nisiotis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δοκίμασε κανείς την registry πατέντα με το ULPS; How to disable ULPS: Run regedit Search for EnableUlps key Set its value to 0
noFEARgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Δοκίμασε κανείς την registry πατέντα με το ULPS; How to disable ULPS: Run regedit Search for EnableUlps key Set its value to 0 Ναι , το εκανα εγω . Δεν ειχα θεμα πριν επομενως διαφορα δεν ειδα αλλα αρκετοι λενε στο reddit οτι εχουν δει διαφορα επομενως δεν χανει να το κανει καποιος . Η asus εχει γινει τελειως τραγικη . Παλια τα εσκαγες αλλα επαιρνες το καλυτερο , τωρα πλεον εχει κρατησει τις τιμες στα υψη και η ποιοτητα εχει πεσει πολυ . Οταν μια πολυ μικροτερη εταιρια οπως την power color βγαζει αισθητα καλυτερες καρτες κατι σημαινει . Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από noFEARgr 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οι NVIDIAκιές εταιρείες δεν είναι να τις προτιμάς για AMD κάρτες. Αγγαρεία το κάνουν. ASUS TUF, STRIX, MSI EVOKE, πολλά παραδείγματα. Βέβαια μας υποχρέωσε και η XFX με την THICC II αλλά τουλάχιστον το αναγνώρισε.. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης
7nisiotis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Ναι , το εκανα εγω . Δεν ειχα θεμα πριν επομενως διαφορα δεν ειδα αλλα αρκετοι λενε στο reddit οτι εχουν δει διαφορα επομενως δεν χανει να το κανει καποιος . Η asus εχει γινει τελειως τραγικη . Παλια τα εσκαγες αλλα επαιρνες το καλυτερο , τωρα πλεον εχει κρατησει τις τιμες στα υψη και η ποιοτητα εχει πεσει πολυ . Οταν μια πολυ μικροτερη εταιρια οπως την power color βγαζει αισθητα καλυτερες καρτες κατι σημαινει . Το downclock ελπίζω να λύσει σε παιχνίδια που υπάρχει πρόβλημα γιατί αν είναι τελικά αυτός ο ένοχος είναι οριακά αυτό που έλεγα ότι κάποιο energy saving feature έχει η αρχιτεκτονική και δε δουλεύει - τι πρωτότυπο σωστά - Επίσης έπεσα πάνω σε αυτό το σχόλιο: JasonMZW20 [email protected] | Vega128 (2x64) | 32GB 3400 CL14 1d Not just for Crossfire, but it certainly turns off my secondary Vega64. ULPS also enables zero-core (GPU core shutdown) and zero-fan at idle. Prior to ULPS, AMD cards had about a 50W idle penalty. It's now 3-5W. Edit: This somewhat confirms my suspicions though. Navi 10 is like 2 independent GPUs (2 shader "engines" each with 2 shader arrays) connected through Infinity Fabric. There could be a runaway issue where both shader engines are each trying to power down in between tiny idle periods, leading to clock oscillations caused by GPU load instability (itself caused by attempts to power save either shader engine). Might be effective in fixing microstuttering too
noFEARgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε Το downclock ελπίζω να λύσει σε παιχνίδια που υπάρχει πρόβλημα γιατί αν είναι τελικά αυτός ο ένοχος είναι οριακά αυτό που έλεγα ότι κάποιο energy saving feature έχει η αρχιτεκτονική και δε δουλεύει - τι πρωτότυπο σωστά - Aυτο αναφερουν χρηστες που ειχαν downclock . Oτι σταματησε. Φυσικα δεν χανει καποιος να το δοκιμασει . Εννοειται δεν προκειται να το διορθωσει σε περιπτωση που οφειλεται σε cpu bottleneck. In other news Not bad at all για καρτα με 280$ msrp εναντι 450$,φυσικα εχοντας 2 χρονια διαφορα.
elpaso1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, leros2004 said: Φοβερή εταιρεία, δεν φταίμε εμείς, η AMD φταίει... Αυτά συμβαίνουν όταν είσαι μια εταιρία με το 95% του budget να πηγαίνει στο marketing Και στο Promotion και το υπόλοιπο 5% εκεί που πρέπει. Φυσικά αφού αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο είναι το ποιο προσοδοφόρο, δεν μπορεί να της πει κανείς τίποτα.. Εχω κακη εμπειρια απο Asus. Το 1ο μου λαπτοπ κοστισε 2300 ευρω τοτε, και καηκε η οθονη μετα απο 1 χρονο. Το στειλαμε εξωτερικο, ξανακαηκε μετα απο λιγο καιρο παλι. Πιο τζαμπα λεφτα πεθαινεις. Ειχαν βγαλει ελαττωματικη παρτιδα τοτε. Αλλα αποζημιωση, ουτε λογος. Συν την μητρικη που ειχα Asus Maximus VI Hero, που και αυτη ειχε αρκετα προβληματα, ευτυχως η δικια μου οχι. 5 minutes ago, noFEARgr said: Aυτο αναφερουν χρηστες που ειχαν downclock . Oτι σταματησε. Φυσικα δεν χανει καποιος να το δοκιμασει . Εννοειται δεν προκειται να το διορθωσει σε περιπτωση που οφειλεται σε cpu bottleneck. In other news Not bad at all για καρτα με 280$ msrp εναντι 450$,φυσικα εχοντας 2 χρονια διαφορα. Ειναι η καλυτερη καρτα για 1080p gaming και στην καλυτερη τιμη που υπαρχει. Ελπιζω να βγαλουν stable drivers, καθως 19x εκδοσεις δεν μπορει να παρει η συγκεκριμενη. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από elpaso1
7nisiotis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Aυτο αναφερουν χρηστες που ειχαν downclock . Oτι σταματησε. Φυσικα δεν χανει καποιος να το δοκιμασει . Εννοειται δεν προκειται να το διορθωσει σε περιπτωση που οφειλεται σε cpu bottleneck. Περιμένω να έρθει η οθόνη να το δοκιμάσω. Θα είναι το τελευταίο πείραγμα που θα κρίνει την επόμενη αγορά μου προσωπικά, αν θα ξαναεμπιστευτω δηλαδή AMD προϊόν -γενικοτερα-. **cpu bottleneck, το έχω αποκλείσει.(8700Κ) 4.8 παίζω τώρα αλλά άντε να δοκίμαζα και 4.9 ή 5 αποκλείεται να αλλάξει δραματικά το τελικό αποτέλεσμα. Εκτός και είναι 2080Ti να έλεγα ότι εκεί ίσως υπήρχε ενα ενδεχόμενο για μπουκάλι Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis
leros2004 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Περιμένω να έρθει η οθόνη να το δοκιμάσω. Θα είναι το τελευταίο πείραγμα που θα κρίνει την επόμενη αγορά μου προσωπικά, αν θα ξαναεμπιστευτω δηλαδή AMD προϊόν -γενικοτερα-. **cpu bottleneck προσωπικά το έχω αποκλείσει.(8700Κ) 4.8 παίζω τώρα αλλά άντε να δοκίμαζα και 4.9 ή 5 αποκλείεται να αλλάξει δραματικά το τελικό αποτέλεσμα. Εκτός και είναι 2080Ti να έλεγα ότι εκεί ίσως υπήρχε ενα ενδεχόμενο για μπουκάλι Δεν ξέρω τι θα γίνει πρώτα, θα έχεις οθόνη ή θα φτιάξουν τους drivers. Win win situation Και τα 2 πάντως
noFEARgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Περιμένω να έρθει η οθόνη να το δοκιμάσω. Θα είναι το τελευταίο πείραγμα που θα κρίνει την επόμενη αγορά μου προσωπικά, αν θα ξαναεμπιστευτω δηλαδή AMD προϊόν -γενικοτερα-. **cpu bottleneck προσωπικά το έχω αποκλείσει.(8700Κ) 4.8 παίζω τώρα αλλά άντε να δοκίμαζα και 4.9 ή 5 αποκλείεται να αλλάξει δραματικά το τελικό αποτέλεσμα. Εκτός και είναι 2080Ti να έλεγα ότι εκεί ίσως υπήρχε ενα ενδεχόμενο για μπουκάλι 1080p παιζεις ; 1
7nisiotis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, leros2004 είπε Δεν ξέρω τι θα γίνει πρώτα, θα έχεις οθόνη ή θα φτιάξουν τους drivers. Win win situation Και τα 2 πάντως Σίγουρα θα βγει κ άλλος οδηγός μέχρι τον Μάρτιο. Σύμφωνα με το κιτρινομαγαζο πρώτη βδομάδα Μαρτίου η οθόνη. ( 4-5 εκεί ) Προς το παρόν παίζω με Geforce Now στο κινητό χαχαχα 🐌
leros2004 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Άσχετη προσωπική εκτίμηση/ονείρωξη : Δεν νομίζω ότι μπορούν να τους φτιάξουν σε λιγότερο απο 1 μήνα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα