leros2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, Luciddream είπε Εν το μεταξύ δεν το είχα διαβάσει καλά το release note των drivers, και όντως γράφει ότι αν είσαι στο Desktop απλά και κάνεις browsing μπορεί να σβήσει θα δοκιμάσω αυτό που λέτε με το freesync να δούμε αν βελτιώνει την κατάσταση. Το ότι σβήνει απο browser ειναι καλό γιατί ίσως μπορέσω να βρώ τρόπο να το κάνω reproducible 😛 έχεις disable to HW του browser ? 37 λεπτά πριν, Mosdi είπε Στην ουσία λοιπόν μόνο ένα κλείνουμε... όπως είπα... και δεν το έγραψα έτσι για να γράφω... Δεν είπες, ρώτησες .... γιαυτό το έβαλα με μεγάλα μεγάλα να μην γίνει κάνα λάθος . Thank me later
Luciddream Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Just now, leros2004 said: έχεις disable to HW του browser ? Όχι αν και δεν ψήνομαι και πολύ να το κλείσω.. χτές την πήρα την κάρτα οπότε δεν έχω προλάβει να πειραματιστώ πολύ. Αν κλείνοντας το freesync πάντως για συγκεκριμένα προγράμματα φτιάχνει τότε ίσως το προτιμήσω. Βέβαια πιστεύω ότι αν δούλευε αυτό πάντα θα ήταν πιο διαδεδομένη λύση 😛
leros2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Luciddream είπε Όχι αν και δεν ψήνομαι και πολύ να το κλείσω.. χτές την πήρα την κάρτα οπότε δεν έχω προλάβει να πειραματιστώ πολύ. Αν κλείνοντας το freesync πάντως για συγκεκριμένα προγράμματα φτιάχνει τότε ίσως το προτιμήσω. Βέβαια πιστεύω ότι αν δούλευε αυτό πάντα θα ήταν πιο διαδεδομένη λύση 😛 Ναι γιατί θα ζοριστεί ο 2700 να κάνει acceleration τον browser . Δοκίμασε ένα ένα, μπας και βγάλουμε άκρη τι φταίει Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από leros2004
Ronnie1985 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Πάντως χωρίς freesync δεν είχα κανένα πρόβλημα να παίξω παιχνίδια τόσα χρόνια. Χωρις freesync enabled δεν υπαρχει εντονο tearing τοτε; Πως επαιζες; Με vsync on;
Luciddream Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 46 minutes ago, leros2004 said: Ναι γιατί θα ζοριστεί ο 2700 να κάνει acceleration τον browser . Δοκίμασε ένα ένα, μπας και βγάλουμε άκρη τι φταίει Θα κάνω δοκιμές το βράδυ που θα πάω σπίτι.. έχω αφήσει και GTA V να κατεβαίνει για να δω πως πάει 😛
overpower Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 48 λεπτά πριν, Luciddream είπε Όχι αν και δεν ψήνομαι και πολύ να το κλείσω.. χτές την πήρα την κάρτα οπότε δεν έχω προλάβει να πειραματιστώ πολύ. Αν κλείνοντας το freesync πάντως για συγκεκριμένα προγράμματα φτιάχνει τότε ίσως το προτιμήσω. Βέβαια πιστεύω ότι αν δούλευε αυτό πάντα θα ήταν πιο διαδεδομένη λύση 😛 Αν έχεις discord, πρώτα δοκίμασε να κλείσεις το hw acc σε αυτό. Σε πολλούς έφτιαξαν κλείνοντας μόνο του discord
Luciddream Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, overpower said: Αν έχεις discord, πρώτα δοκίμασε να κλείσεις το hw acc σε αυτό. Σε πολλούς έφτιαξαν κλείνοντας μόνο του discord Τα μόνα προγράμματα που είχα ανοιχτά όταν έσβησε ήταν browser (Firefox nightly) και monitoring της AMD (και Gog Galaxy στο tray). Τίποτα άλλο. Καλό αυτό γιατί με βοηθάει να ξέρω ότι γίνεται και χωρις games ανοιχτά. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από Luciddream
noFEARgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Χωρις freesync enabled δεν υπαρχει εντονο tearing τοτε; Πως επαιζες; Με vsync on; Βγαινεις εκτός τα hz της οθονης σου που υποστηρίζει το freesync γιαυτο έχεις tearing
7nisiotis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Χωρις freesync enabled δεν υπαρχει εντονο tearing τοτε; Πως επαιζες; Με vsync on; Δεν βαζω σε Multiplayer Freesync. Έχει περισσότερο input lag. Δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα με tearing έντονο. Vsync ON δεν έχω παίξει ποτέ. Ούτε σε single games Τις παραπάνω ρυθμίσεις χρησιμοποιώ Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis
Luciddream Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 6 hours ago, overpower said: Αν έχεις discord, πρώτα δοκίμασε να κλείσεις το hw acc σε αυτό. Σε πολλούς έφτιαξαν κλείνοντας μόνο του discord Τελικά έκλεισα το hw acc σε Firefox γιατί βλέπω ότι είναι γενικό πρόβλημα όταν τρέχει με προβληματικούς drivers είτε σε AMD είτε σε Nvidia. Δεν έχει να κάνει συγκεκριμένα με discord πάντως, πρέπει όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιούν electronjs (chromium δηλαδή) να έχουν το ίδιο πρόβλημα. Το κακό είναι ότι μου έχει μπει στο μυαλό τώρα να βρω τρόπο απο electronjs / firefox να κάνω force black screen 😛
Xristaras12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 11 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε αν έχεις τους 2020 drivers έχει επιλογή στο Display, overdrive αν θυμάμαι καλά στο πάνω βάζεις 2 και στο κάτω 1 και το tearing σταματάει. Δυστυχώς δεν υπάρχει αυτό που μου γράφεις.
LIGHT1NG Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Δυστυχώς δεν υπάρχει αυτό που μου γράφεις. κάτω από το create custom resolution δεν υπάρχει?
Xristaras12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε κάτω από το create custom resolution δεν υπάρχει? override λεει εκει πέρα και μου έχει 1 επιλογή το HDCP το οποίο είναι ενεργοποιημένο! παίζει να φταίει ότι είμαι με HDMI; δεν έχει DP η οθόνη μου! Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από Xristaras12
ilos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Luciddream είπε Τελικά έκλεισα το hw acc σε Firefox γιατί βλέπω ότι είναι γενικό πρόβλημα όταν τρέχει με προβληματικούς drivers είτε σε AMD είτε σε Nvidia. Δεν έχει να κάνει συγκεκριμένα με discord πάντως, πρέπει όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιούν electronjs (chromium δηλαδή) να έχουν το ίδιο πρόβλημα. Το κακό είναι ότι μου έχει μπει στο μυαλό τώρα να βρω τρόπο απο electronjs / firefox να κάνω force black screen 😛 Το θέμα είναι ότι ακόμα και οι πιο "προβληματικές" εκδόσεις του firefox με nvidia 4 χρόνια σε μένα τώρα ή μπορεί στιγμιαία να μη κάνουν κάποια σελίδα full render, ή να freezάρει κάποιο html5 video ή το χειρότερο που μου έχει τύχει να κάνει TDR και restart ο driver. Δηλαδή τίποτα δραματκό όπως το black screen / force reset των navi. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από ilos
Luciddream Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 6 minutes ago, ilos said: Το θέμα είναι ότι ακόμα και οι πιο "προβληματικές" εκδόσεις του firefox με nvidia 4 χρόνια σε μένα τώρα ή μπορεί στιγμιαία να μη κάνουν κάποια σελίδα full render, ή να freezάρει κάποιο html5 video ή το χειρότερο που μου έχει τύχει να κάνει TDR και restart ο driver. Δηλαδή τίποτα δραματκό όπως το black screen / force reset των navi. Πάνω σε αυτό που λες βλέπω ότι ο επόμενος kernel υποστηρίζει κάτι παρόμοιο για τις Navi: https://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=Linux-5.6-Navi-GPU-Reset Τα Windows άραγε δεν έχουν κάτι παρόμοιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα