overpower Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Στο gtav παντως ανεβηκαν τα average fps (και το usage σε ικανοποιητικο επιπεδο, 85+). Θα δω στο bfv καποια στιγμη
DEADLAZARUS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, Luciddream είπε Μόλις έγραψα ένα ποστ εδώ στο insomnia σβήσαν και οι δύο οθόνες και έκανα reset. Sapphire 5700XT Nitro+ 8GB με 20.1.4 Παίδες, να ποιο ήταν το πρόβλημα τόσον καιρό. Υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ του insomnia και των navi, εξ ου και οι μαύρες οθόνες. Συμπέρασμα: έχεις xt; Ξεχνάς το insomnia😛... 1
Mosdi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Xristaras12 είπε Δεν ξέρω αν το είδε κανείς, προσωπικά βελτιώθηκε η κατάσταση σε μένα, απο εκει που έπεφτε στα 400-800 μένει πάνω απο τα 1100-1300. Βέβαια ο επεξεργαστής τερματίζει στο rdr2 πχ οπότε δεν μπορώ να τεστάρω κάτι άλλο. Στο σύστημα έχω και AC odyssey αλλα πάλι γεμίζει τον επεξεργαστή. Μόνο αυτό το ένα κλείνουμε (EnableUlps) ή κλείνουμε και αλλά; Επίσης αφήνουμε κάρτα stock πλέον ή συνεχίζουμε με κάποιο προφίλ που έχουμε βάλει; Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από Mosdi
Xristaras12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, Mosdi είπε Μόνο αυτό το ένα κλείνουμε (EnableUlps) ή κλείνουμε και αλλά; Επίσης αφήνουμε κάρτα stock πλέον ή συνεχίζουμε με κάποιο προφίλ που έχουμε βάλει; Δυστυχώς λεπτομέρειες δεν ξέρω, δεν είναι δικό μου το πόστ, απλά το είδα και θέλησα να το μοιραστώ. Πάντως δεν θυμάμαι αν στο valley η κάρτα έπεφτε στα ρολόγια η όχι αλλά εκεί σε μένα μένει καρφωμένο.
Mosdi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Δυστυχώς λεπτομέρειες δεν ξέρω, δεν είναι δικό μου το πόστ, απλά το είδα και θέλησα να το μοιραστώ. Πάντως δεν θυμάμαι αν στο valley η κάρτα έπεφτε στα ρολόγια η όχι αλλά εκεί σε μένα μένει καρφωμένο. Εγώ είχα θέμα με το Freesync... όταν το άνοιγα ξεκινούσαν τα black screens... το θέμα είναι τώρα να το ανοίξω ή θα έχω τα ίδια θέματα πάλι;
Xristaras12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Mosdi είπε Εγώ είχα θέμα με το Freesync... όταν το άνοιγα ξεκινούσαν τα black screens... το θέμα είναι τώρα να το ανοίξω ή θα έχω τα ίδια θέματα πάλι; Εμένα μου κάνει tearing στο κάτω μέρος της οθόνης, και δεν ήξερα αν είναι απο τα ρολόγια της κάρτας η απο την οθόνη. Μέχρι στιγμής το βλέπω να έχει μειωθεί, μου φαίνεται θα το απενεργοποιήσω τελείως, αν και είναι σε μέρος που πραγματικά δεν το παρατηρείς, θα πρέπει να κοιτάξεις σε όλη την οθόνη την ώρα που κινείσαι.
LIGHT1NG Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Εμένα μου κάνει tearing στο κάτω μέρος της οθόνης, και δεν ήξερα αν είναι απο τα ρολόγια της κάρτας η απο την οθόνη. Μέχρι στιγμής το βλέπω να έχει μειωθεί, μου φαίνεται θα το απενεργοποιήσω τελείως, αν και είναι σε μέρος που πραγματικά δεν το παρατηρείς, θα πρέπει να κοιτάξεις σε όλη την οθόνη την ώρα που κινείσαι. αν έχεις τους 2020 drivers έχει επιλογή στο Display, overdrive αν θυμάμαι καλά στο πάνω βάζεις 2 και στο κάτω 1 και το tearing σταματάει.
Xristaras12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε αν έχεις τους 2020 drivers έχει επιλογή στο Display, overdrive αν θυμάμαι καλά στο πάνω βάζεις 2 και στο κάτω 1 και το tearing σταματάει. tearing είχα day1 με την κάρτα,ανεξαρτήτως drivers, με κλειδωμένα -3 fps κατω απο τα 75 της οθόνης και δεν φεύγει. για αυτό δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της κάρτας η της οθόνης. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από Xristaras12
LIGHT1NG Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε tearing είχα day1 με την κάρτα,ανεξαρτήτως drivers, με κλειδωμένα -3 fps κατω απο τα 75 της οθόνης και δεν φεύγει. για αυτό δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της κάρτας η της οθόνης. Δοκίμασε το αυτό που σου είπα και θα δεις,σε πολλούς έχει σταματήσει. 1
leros2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Mosdi είπε Μόνο αυτό το ένα κλείνουμε (EnableUlps) ή κλείνουμε και αλλά; Επίσης αφήνουμε κάρτα stock πλέον ή συνεχίζουμε με κάποιο προφίλ που έχουμε βάλει; Πραγματικά διαβάζετε ή γράφετε για να γράφετε ? Each time a instance is found , change the default value of "1" to a "0" then at EDIT again choose 'find next' until there are no more. Change only the ones named "EnableULPS".
LIGHT1NG Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 49 λεπτά πριν, leros2004 είπε Πραγματικά διαβάζετε ή γράφετε για να γράφετε ? Each time a instance is found , change the default value of "1" to a "0" then at EDIT again choose 'find next' until there are no more. Change only the ones named "EnableULPS". Γράψε κιόλας ότι δεν πρέπει να αλλάξουν το EnableUlps_NA γιατί θα φάνε κανά error και θα έχουμε πάλι blame amd κλπ κλπ.
7nisiotis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Αν έχετε προβλήματα με το Freesync κλείστε το τελείως. Κλειστά όλα τα πράγματα που έχει εκείνη η σειρα Σε 5 - 6 ενημερώσεις οδηγών ξαναδοκιμαζετε. Πάντως χωρίς freesync δεν είχα κανένα πρόβλημα να παίξω παιχνίδια τόσα χρόνια.
Mosdi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, leros2004 είπε Πραγματικά διαβάζετε ή γράφετε για να γράφετε ? Each time a instance is found , change the default value of "1" to a "0" then at EDIT again choose 'find next' until there are no more. Change only the ones named "EnableULPS". Στην ουσία λοιπόν μόνο ένα κλείνουμε... όπως είπα... και δεν το έγραψα έτσι για να γράφω...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Αν έχετε προβλήματα με το Freesync κλείστε το τελείως. Κλειστά όλα τα πράγματα που έχει εκείνη η σειρα Σε 5 - 6 ενημερώσεις οδηγών ξαναδοκιμαζετε. Πάντως χωρίς freesync δεν είχα κανένα πρόβλημα να παίξω παιχνίδια τόσα χρόνια. Το freesync δεν είναι τεχνολογία της AMD; Και δεν δουλεύει σε AMD κάρτες;
Luciddream Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 5 hours ago, DEADLAZARUS said: Παίδες, να ποιο ήταν το πρόβλημα τόσον καιρό. Υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ του insomnia και των navi, εξ ου και οι μαύρες οθόνες. Συμπέρασμα: έχεις xt; Ξεχνάς το insomnia😛... Εν το μεταξύ δεν το είχα διαβάσει καλά το release note των drivers, και όντως γράφει ότι αν είσαι στο Desktop απλά και κάνεις browsing μπορεί να σβήσει θα δοκιμάσω αυτό που λέτε με το freesync να δούμε αν βελτιώνει την κατάσταση. Το ότι σβήνει απο browser ειναι καλό γιατί ίσως μπορέσω να βρώ τρόπο να το κάνω reproducible 😛 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα