7nisiotis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, elpaso1 είπε Ηρθα σπιτι, το Prime95 δουλευε για 9.15 ωρες, 108 test, κανενα προβλημα. Εκανα και ταυτοχρονα ενα Prime95 high cpu stress + heaven, το ολοκληρωσε χωρις ρεσταρτ. Περιεργα πραγματα. ** https://www.guru3d.com/news-story/microsoft-pulls-windows-10-kb4524244-update.html Βρε λες; **** Ξανα 3 ρεσταρτ στη σειρα. Το 3ο απλα ανοιξα τον firefox με 10 tabs. Κατι αλλο συμβαινει, και μαλλον ειναι τυχαιο ή ξεκιναει να το κανει trigger οταν βαζω παιχνιδι. Επισης το περιεργο ειναι οτι κανει να μπει στα windows παραπανω ωρα απο το συνηθισμενο. Ενας φιλος ειπε κατι για log μεσω event viewer. Πως το κανω; Τα 2 και 4, θα κάνουν κάτι ουσιαστικό; https://www.google.gr/amp/s/www.drivereasy.com/knowledge/solved-computer-restarts-when-playing-games/amp/ Άσε μια μόνο μνήμη πάνω και δες πώς ανταποκρίνεται το σύστημα. Αν είναι οκ δοκίμασε να βγάλεις τη μια κ δοκίμασε με την άλλη. Επίσης βγαλτα όλα έξω κ δοκιμασε να δεις πώς αποκρίνεται εκεί. Ακούμπησε την μητρική πάνω στο χαρτοκουτο της συσκευασίας
DEADLAZARUS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Παίδες, να τολμήσω να πω κάτι; Στο παρόν νήμα συζητάμε για τις navi (το αναφέρει κι ο @billeiros , ο οποίος ξεκίνησε το thread). Καταλαβαίνω το troubleshooting ως έναν βαθμό. Εδώ μιλάμε για άλλο πράγμα, το οποίο, ακόμη κι αν σχετίζεται με την κάρτα, καλό θα ήταν να έχει το δικό του νήμα. Πιάσαμε τώρα τα τροφοδοτικά, τις ram, τη μητρική. Ας ξεκινήσει ο φίλος καινούργιο νήμα, μήπως και βοηθηθεί. Δεν φταίνε για όλα οι navi. 6
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Τα κόκκινα σκυλιά φταίνε για όλα.
star4 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) έχει κανείς πρόβλημα με random παράσιτα-διακοπές στον ηχο μεσω dp/hdmi ; Το κάνει ενός φίλου σε pulse xt και σε μένα που δοκίμασα. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από star4
elpaso1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 9 hours ago, leros2004 said: - Το καλώδιο για τη 2η οθόνη το αποσύνδεσες ? - Τις μνήμες ραμ σε ποια σλοτ τις εχεις τοποθετήσει ? Ναι με το που πηγα σπιτι εβγαλα το καλωδιο. Τις μνημες κανονικα στη 2η και 4η θεση. 4 hours ago, DEADLAZARUS said: Παίδες, να τολμήσω να πω κάτι; Στο παρόν νήμα συζητάμε για τις navi (το αναφέρει κι ο @billeiros , ο οποίος ξεκίνησε το thread). Καταλαβαίνω το troubleshooting ως έναν βαθμό. Εδώ μιλάμε για άλλο πράγμα, το οποίο, ακόμη κι αν σχετίζεται με την κάρτα, καλό θα ήταν να έχει το δικό του νήμα. Πιάσαμε τώρα τα τροφοδοτικά, τις ram, τη μητρική. Ας ξεκινήσει ο φίλος καινούργιο νήμα, μήπως και βοηθηθεί. Δεν φταίνε για όλα οι navi. Εχει δικιο ο φιλος. Απλα πιστευω οτι ειναι η καρτα γραφικων. Αυριο θα περασω την gtx 770 και θα την αφησω λιγες ημερες. Αν δεν βγαλει προβληματα, προφανως και ειναι η καρτα, ετσι; Αν ξαναβγαλει προβληματα, θα αγορασω τροφοδοτικο. 1
kkatzos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, elpaso1 είπε Απλα πιστευω οτι ειναι η καρτα γραφικων. Αυριο θα περασω την gtx 770 και θα την αφησω λιγες ημερες. Αν δεν βγαλει προβληματα, προφανως και ειναι η καρτα, ετσι; Αν ξαναβγαλει προβληματα, θα αγορασω τροφοδοτικο. Δεν ισχύει αυτό. Η GTX770 κάνει το υπόλοιπο σύστημα να υπολειτουργεί, δεν το ζορίζει καθόλου (CPU/RAM/VRM). Η 5700ΧΤ το ζορίζει, οπότε τυχόν προβλήματα που πριν δεν εμφανίζονταν, με τη δυνατοτερη κάρτα μπορεί να εμφανιστούν. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από kkatzos 2
elpaso1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδή είμαι ψιλό άσχετος, τα συνολικά watt δεν παίζουν ρόλο; Έχω την 5600xt. Και από ότι βλέπω έχει λιγότερη κατανάλωση από την 770. Επισης την 770 την είχα με 4670k και Asus maximus vi, οπότε και εκεί ζόριζε το σύστημα, πιστεύω παραπάνω από ότι ζόριζε τον 3600 η 5600xt. Αλλά 6,5 χρόνια ρεσταρτ δεν είχα. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από elpaso1
7nisiotis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δοκίμασες με 1 ραμ; Να τα στήσεις όλα εκτός κουτιού;
elpaso1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 13 minutes ago, 7nisiotis said: Δοκίμασες με 1 ραμ; Να τα στήσεις όλα εκτός κουτιού; Δυστυχώς αυτές τις ημέρες δουλεύω απογευματινά και δεν έχω χρόνο για κάτι τέτοιο. Το πρωί babysitting το μωρό και το βράδυ ύπνο. Αύριο όμως θα είμαι ελεύθερος, οπότε θα κάνω κάποιες δοκιμές. Τώρα η ram δεν παίζει να φταίει, δεν πήρα τίποτα τυχαίες, και έκανα και memtest86 + prime95 9 ώρες. Τώρα ψάχνω και τροφοδοτικό να πάρω. Με 520w είμαι καλυμμένος, έτσι;
7nisiotis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Δυστυχώς αυτές τις ημέρες δουλεύω απογευματινά και δεν έχω χρόνο για κάτι τέτοιο. Το πρωί babysitting το μωρό και το βράδυ ύπνο. Αύριο όμως θα είμαι ελεύθερος, οπότε θα κάνω κάποιες δοκιμές. Τώρα η ram δεν παίζει να φταίει, δεν πήρα τίποτα τυχαίες, και έκανα και memtest86 + prime95 9 ώρες. Τώρα ψάχνω και τροφοδοτικό να πάρω. Με 520w είμαι καλυμμένος, έτσι; 520 είναι μικρό. Θες 600αρι να εισαι άνετα. Υπάρχει και αυτό το VFM https://www.skroutz.gr/s/11891112/Gigabyte-G750H.html
noFEARgr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Δυστυχώς αυτές τις ημέρες δουλεύω απογευματινά και δεν έχω χρόνο για κάτι τέτοιο. Το πρωί babysitting το μωρό και το βράδυ ύπνο. Αύριο όμως θα είμαι ελεύθερος, οπότε θα κάνω κάποιες δοκιμές. Τώρα η ram δεν παίζει να φταίει, δεν πήρα τίποτα τυχαίες, και έκανα και memtest86 + prime95 9 ώρες. Τώρα ψάχνω και τροφοδοτικό να πάρω. Με 520w είμαι καλυμμένος, έτσι; Μην παρεις τιποτα . Κατεβασε το furmark και τρεξτο ενα 10λεπτο . Τσεκαρε καλα τις θερμοκρασιες γιατι πιεζει πολυ την gpu.
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 ASUS Warns Of ROG Strix Radeon RX 5700 Series Thermal Issues And Points To AMD Lol καλά Asus, και οι Sapphire γιατί δεν έχουν θέμα ;
elpaso1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μα είναι τυχαίο από ότι έχω καταλάβει. Έχω βάλει prime + Heaven και το έτρεξε 10 λεπτά χωρίς θέμα και μετά άνοιξα 5 καρτέλες στο Firefox και έκανε restart. Αυτό που παρατηρώ αυτές τις ημέρες είναι δύο πράγματα. 1ον) Δεν μου το κάνει στη μέση του παιχνιδιού, αλλά μόνο όταν πάω να ξεκινησω να παίζω, πολλές φορές ενώ απλά δείχνει τους τίτλους στην αρχή. Που σημαίνει δεν ζορίζεται κάπου. Μου το έχει κάνει και σε παλιό παιχνίδι. 2ον) Αν μου το κάνει μια φορά, το κάνει καπάκια άλλες 2+ φορές, μέχρι να στρώσει. Δεν θυμάμαι αν έχω ενεργοποιημένο το hybrid mode στο τροφοδοτικό, νομίζω όχι. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από elpaso1
Luciddream Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Την έκανα και εγώ την κίνηση επιτέλους Ταιριάζει και με το RGB απτις μνήμες Spoiler 8
noFEARgr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Μα είναι τυχαίο από ότι έχω καταλάβει. Έχω βάλει prime + Heaven και το έτρεξε 10 λεπτά χωρίς θέμα και μετά άνοιξα 5 καρτέλες στο Firefox και έκανε restart. Αυτό που παρατηρώ αυτές τις ημέρες είναι δύο πράγματα. 1ον) Δεν μου το κάνει στη μέση του παιχνιδιού, αλλά μόνο όταν πάω να ξεκινησω να παίζω, πολλές φορές ενώ απλά δείχνει τους τίτλους στην αρχή. Που σημαίνει δεν ζορίζεται κάπου. Μου το έχει κάνει και σε παλιό παιχνίδι. 2ον) Αν μου το κάνει μια φορά, το κάνει καπάκια άλλες 2+ φορές, μέχρι να στρώσει. Δεν θυμάμαι αν έχω ενεργοποιημένο το hybrid mode στο τροφοδοτικό, νομίζω όχι. Ram υποπτετομαι. Οταν πανε να φορτουσαν δεδομενα στην μνημη υπαρχει θεμα . Ειπαμε δοκιμασες χωρις xmp ? Παντως καλο ειναι να ανοιξεις αλλο θεμα γιατι δεν εχει καμια σχεση με αυτο το νημα το προβλημα σου . 37 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε ASUS Warns Of ROG Strix Radeon RX 5700 Series Thermal Issues And Points To AMD Lol καλά Asus, και οι Sapphire γιατί δεν έχουν θέμα ; η asus ειναι irrelevant στις amd , εχει το μικροτερο ποσοστο πωλησεων απο ολες τις αλλες εταιριες. Χρονια τωρα βαζει σκουπιδια για ψυξη στις amd gpu. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από noFEARgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα