Ronnie1985 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 37 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Πάντως το μοναδικό που έχει παραμείνει ίδιο είναι το τροφοδοτικό και το κουτί. Βρε μπας κ εσφιξες παραπανω απο οσο χρειαζοταν τις βιδες της μητρικης κ χαλασε η γειωση καπου; Το χω δει και αυτο.... 1
elpaso1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 14 minutes ago, Lezantas26 said: το θεμα ειναι οτι restart ειναι θεμα μητρικης/τροφοδοσιας. με τη σειρα δοκιμασε τελευταιο bios στη μητρικη επισης κανε clear cmos ωστε να επανελθουν ολα στα εργοστασιακα. αν δε πιασει δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο cracking sound (δηλαδη κατι σα να σπαει) δεν εχω ακουσει ποτε μου σε κανενα εξαρτημα σε κανενα πισι. κατι αλλο εννοεις Έβαλα τελευταίο bios στη μητρική, αλλαγές δεν έχω κάνει σοβαρές για να κάνω clear cmos. Σκέψου είναι ο θόρυβος λες και βρίσκει ο ανεμιστήρας σε ένα καλώδιο. Οχι συνεχόμενο αλλα σχετικά έντονο. Αν κουνήσω την κάρτα ή σταματήσω τον ανεμιστήρα, ο θόρυβος σταματάει. Δλδ έχω και τα ρεσταρτ και τον θόρυβο. Και είμαι στην 2η ημέρα μόλις. Just now, Ronnie1985 said: Βρε μπας κ εσφιξες παραπανω απο οσο χρειαζοταν τις βιδες της μητρικης κ χαλασε η γειωση καπου; Το χω δει και αυτο.... Οχι, με το που σταμάτησαν να γυρνάνε, σταμάτησα και εγώ. Αλλά θα τα κοιτάξω όλα αύριο ή μεθαύριο.
JoannisV Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, elpaso1 είπε Μολις τωρα ξανα ρεσταρτ στο champion selection στο lol.. Δεν παμε καλα. Απενεργοποιησα το XMP μολις τωρα. Αν και σιγουρα ειναι η καρτα γραφικων. Εξαλλου υπαρχουν χιλιαδες παρομοια μηνυματα για τις συγκεκριμενες καρτες. Εχει επιστρεψει καποιος ξανα καρτα γραφικων; Ποια ειναι η διαδικασια; Τα λεφτω θα τα παρω πισω ή πρεπει να αγορασω κατι ξανα απο το ιδιο καταστημα; Συγκεκριμενα το πλαισιο. Φίλε, στο LoL είχα και εγώ θέμα παρόμοιο. Στα settings του Client κλείσε το HW acceleration ενεργοποιώντας την ρύθμιση Enable Low Spec Mode (ή κάτι τέτοιο). Μόλις την έκλεισα δεν ξαναείχα θέμα.
Ronnie1985 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, elpaso1 είπε με το που σταμάτησαν να γυρνάνε, σταμάτησα και εγώ. Αλλά θα τα κοιτάξω όλα αύριο ή μεθαύριο. Εχω δει περιπτωσεις με μητρικες οταν ειναι στα cases να μη δουλευουν σωστα ειτε λογο πολυ σφιγμενων βιδων ειτε για καποιο λογο να βραχυκυκλωνουν πανω στο κουτι, κ μολις βγουν κ μεινουν σκετες πανω στον παγκο να δουλευουν αψογα κ σταθερα. Για αυτο στο ειπα μιας κ ανεφερες οτι το κουτι εχει μεινει απ το προηγουμενο setup (στο οποιο επισης ειχες cold boot) μηπως κατι παιζει σε καποιο σημειο με τη γειωση κ βραχυκυκλωνει. 1
tzitzi1983 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Έβαλα τελευταίο bios στη μητρική, αλλαγές δεν έχω κάνει σοβαρές για να κάνω clear cmos. Σκέψου είναι ο θόρυβος λες και βρίσκει ο ανεμιστήρας σε ένα καλώδιο. Οχι συνεχόμενο αλλα σχετικά έντονο. Αν κουνήσω την κάρτα ή σταματήσω τον ανεμιστήρα, ο θόρυβος σταματάει. Δλδ έχω και τα ρεσταρτ και τον θόρυβο. Και είμαι στην 2η ημέρα μόλις. Οχι, με το που σταμάτησαν να γυρνάνε, σταμάτησα και εγώ. Αλλά θα τα κοιτάξω όλα αύριο ή μεθαύριο. Βρε παλικαρι μου εχεις δηλαδη σχεδον 5 χρονια προβληματα με το pc σου και δεν εχεις δοκιμασει ακομα τροφοδοτικο? Και το μετεφερες και σε καινουργιο build? Τι περιμενεις να παρει φωτια? Λοιπον παιδια ειπα να τζογαρω και εγω και πηρα την 5700xt gaming x και εχω παιξει περιπου 60 ωρες συνολικα χωρις το παραμικρο προβλημα τι να πω πρεπει να ειναι λαχειο το πως θα σου κατσει😁😁 1
elpaso1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Αν είναι αυτό πάλι θα έχω έξοδα.. Είτε φταίει το κουτί, κάποιο καλώδιο, είτε το τροφοδοτικό. Απλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως γίνεται τα προβλήματα πλέον να είναι διαφορετικά. Δλδ τώρα έχω τα ρεσταρτ και τον θόρυβο, παλιά είχα θέμα με το cold boot. Δεν θα έπρεπε τα προβλήματα να είναι τα ίδια; Το ότι έχω 4 σκληρούς δίσκους τρώει παραπάνω ισχύ; Συν αλλά 8 USB καλώδια στο hub.
tzitzi1983 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Παρε ενα μτχ και δοκιμασε το και αν δεν ειναι αυτο ξαναπουλα το. 1
elpaso1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Είναι λογικό να έχει θέμα το τροφοδοτικό να μην παρουσιάζει το πρόβλημα κάθε φορά; Πχ τώρα τρέχει το prime από το μεσημέρι.
tzitzi1983 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Οταν μια συσκευη εχει μεσα ολοκληρωμενα ναι ειναι πιθανο να υπαρχουν random προβληματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 29 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Έβαλα τελευταίο bios στη μητρική, αλλαγές δεν έχω κάνει σοβαρές για να κάνω clear cmos. Σκέψου είναι ο θόρυβος λες και βρίσκει ο ανεμιστήρας σε ένα καλώδιο. Οχι συνεχόμενο αλλα σχετικά έντονο. Αν κουνήσω την κάρτα ή σταματήσω τον ανεμιστήρα, ο θόρυβος σταματάει. Δλδ έχω και τα ρεσταρτ και τον θόρυβο. Και είμαι στην 2η ημέρα μόλις. Οχι, με το που σταμάτησαν να γυρνάνε, σταμάτησα και εγώ. Αλλά θα τα κοιτάξω όλα αύριο ή μεθαύριο. και καμια αλλαγη να μην εκανες κανε clear cmos και μη πειραξεις τιποτα. παντα κανουμε τα ευκολα και ας πιστευουμε οτι δεν φταινε και μετα παμε στα δυσκολα. εκτος αν σου ειναι πιο ευκολο να ξεστηνεις ολο το μηχανημα..
noFEARgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, tzitzi1983 είπε Βρε παλικαρι μου εχεις δηλαδη σχεδον 5 χρονια προβληματα με το pc σου και δεν εχεις δοκιμασει ακομα τροφοδοτικο? Και το μετεφερες και σε καινουργιο build? Τι περιμενεις να παρει φωτια? Λοιπον παιδια ειπα να τζογαρω και εγω και πηρα την 5700xt gaming x και εχω παιξει περιπου 60 ωρες συνολικα χωρις το παραμικρο προβλημα τι να πω πρεπει να ειναι λαχειο το πως θα σου κατσει😁😁 Απο οκτωβρη αγορασμενη εχω την 5700xt nitro και δεν ειχα ποτε θεμα . 4 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Ούτε το bios να αλλάξω σε uefi; Γιατι σε legacy το ειχες μεχρι τωρα ;
elpaso1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Uefi έχω, αλλά είπες να κάνω clear cmos και μετά να τα αφήσω όπως έχει. Βασικά δεν έχω κάνει καμία αλλαγή στο bios, εκτός από το uefi και το pciE που το άλλαξα από το auto στο gen3, αλλά δεν βλέπω να βοήθησε. Τεσπα όταν πάω σπίτι έχω δουλειά. Καταρχάς τώρα θέλει να δω εάν ξανακάνει ρεσταρτ με τους τελευταίους drivers που εβαλα και να αφαιρέσω και το καλώδιο hdmi για αρχή. Κάτι fan curve που διαβαζω, χρειάζονται;
elpaso1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ηρθα σπιτι, το Prime95 δουλευε για 9.15 ωρες, 108 test, κανενα προβλημα. Εκανα και ταυτοχρονα ενα Prime95 high cpu stress + heaven, το ολοκληρωσε χωρις ρεσταρτ. Περιεργα πραγματα. ** https://www.guru3d.com/news-story/microsoft-pulls-windows-10-kb4524244-update.html Βρε λες; **** Ξανα 3 ρεσταρτ στη σειρα. Το 3ο απλα ανοιξα τον firefox με 10 tabs. Κατι αλλο συμβαινει, και μαλλον ειναι τυχαιο ή ξεκιναει να το κανει trigger οταν βαζω παιχνιδι. Επισης το περιεργο ειναι οτι κανει να μπει στα windows παραπανω ωρα απο το συνηθισμενο. Ενας φιλος ειπε κατι για log μεσω event viewer. Πως το κανω; Τα 2 και 4, θα κάνουν κάτι ουσιαστικό; https://www.google.gr/amp/s/www.drivereasy.com/knowledge/solved-computer-restarts-when-playing-games/amp/ Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από elpaso1
leros2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, elpaso1 είπε Το 3ο απλα ανοιξα τον firefox με 10 tabs. - Το καλώδιο για τη 2η οθόνη το αποσύνδεσες ? - Τις μνήμες ραμ σε ποια σλοτ τις εχεις τοποθετήσει ? Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από leros2004
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα