Πέτρος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Το βίντεο έτσι όπως το είδατε, τι μπορεί να σημαίνει; Αν το prime δεν βγάλει πρόβλημα, σημαινει ότι οι ραμ είναι κομπλέ; Αν συνεχίσουν τα ρεσταρτ, θα ξαναβάλω την 770 να δω τι παίζει. Μόνο έτσι θα καταλάβω αν φταίει η GPU 100%. Η κάρτα μπορεί όντως να φταίει, να είναι απλά ελαττωματική. Ίσως βγάζει το όποιο θέμα της σε συγκεκριμένο σενάριο και ζόρι. Stress tests εχεις τρέξει?
noFEARgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν κανει restart η καρτα γραφικων , μια ελλατωματικη καρτα ειτε δεν δινει signal στην οθονη , ειτε βγαζει artifacts . Tα restart ειναι αλλου ειδους ''συμπτωμα''. Μπορει να εμφανιστηκε τωρα με την 5700xt γιατι πουσαρει πιο πολυ στο gaming επεξεργαστη/ram. Eπισης μπορει να φταιει και το τροφοδοτικο γιατι η 5700xt χρειαζεται παραπανω ρευμα απο την 770 προφανως. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από noFEARgr 1
elpaso1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Τροφοδοτικό είναι στα 650w, δύσκολα να φταίει. Μάλλον τρώει περίεργο κόλλημα, καθώς έχω κάνει και το heaven χωρίς πρόβλημα. Αλλά εάν ξεκινήσει το restart, το πάει σερί 5,6 φορές μέχρι να στρώσει. Το prime τρέχει από τις 15.30 χωρίς θέμα. Το σταματάω;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 @elpaso1Θα έλεγα να κάνεις και ένα format για να αποκλείσεις οτιδήποτε software related..
elpaso1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Just now, yiannis1991 said: @elpaso1Θα έλεγα να κάνεις και ένα format για να αποκλείσεις οτιδήποτε software related.. Μα εχθές έστησα τον υπολογιστή και έκανα φορματ τα πάντα όλα. Είναι φρέσκο το σύστημα. Υπάρχει περίπτωση να μην έκανα σωστά κάτι στη σύνδεσμολογια; Αυτό με το log viewer πως το κάνω; Θα βγαλω άκρη;
noFEARgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Κατεβασε το aida και τρεξε το stress test που στρεσαρει τα παντα , απο cpu και ram μεχρι gpu και δες το αποτελεσμα.
Πέτρος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Δεν κανει restart η καρτα γραφικων , μια ελλατωματικη καρτα ειτε δεν δινει signal στην οθονη , ειτε βγαζει artifacts . Tα restart ειναι αλλου ειδους ''συμπτωμα''. Μπορει να εμφανιστηκε τωρα με την 5700xt γιατι πουσαρει πιο πολυ στο gaming επεξεργαστη/ram. Eπισης μπορει να φταιει και το τροφοδοτικο γιατι η 5700xt χρειαζεται παραπανω ρευμα απο την 770 προφανως. Σωστά όλα αυτά, αλλά δύο παρατηρήσεις 1: Ξεκίνησαν, νομίζω, τα απανωτά restart όταν έβαλε οθόνη κ τηλεόραση μαζί στην κάρτα. Κάποιου είδους βραχυκύκλωμα? 2: Το τροφοδοτικό μοιάζει υπεραρκετό, εκτός κι αν έχει κάποιο θέμα, εννοείται.
elpaso1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 29 minutes ago, LIGHT1NG said: Όπως το είδαμε ήταν με τα drivers 19.10 ούτε καν τα 19.12 τεσπα καλή συνέχεια στο thread εδώ, εγώ θέματα με την καρτούλα δεν έχω οποίος θέλει ακολουθεί το guide και όλα δουλεύουν κομπλέ οπότε bye-bye! Το πρόβλημα το είχα με την έκδοση Adrenalin 2020 Edition 20.1.3 Recommended (WHQL), την 19.12 δεν μου την δέχεται, κολλάει ο installer. Λογικά επειδή είναι παλαιότερη από την κάρτα μου. Οπότε αυτό σημαίνει ότι όσοι έχουν την 5600, δεν έχουν μια stable version από drivers μέχρι στιγμής.
Πέτρος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, elpaso1 είπε Μα εχθές έστησα τον υπολογιστή και έκανα φορματ τα πάντα όλα. Είναι φρέσκο το σύστημα. Υπάρχει περίπτωση να μην έκανα σωστά κάτι στη σύνδεσμολογια; Αυτό με το log viewer πως το κάνω; Θα βγαλω άκρη; Για κάθε ενδεχόμενο, τσέκαρε πάλι συνδεσμολογίες κλπ. Μην είσαι απλά σίγουρος, βγάλε τα και ξαναβάλει τα όλα, 1-1 καλύτερα.
leros2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5600 έχει ο φίλος, το τροφοδοτικό δεν είναι καινούργιο αλλά δύσκολα να φταίει αυτό... Δεν έχω καταλάβει αν του κάνει restart μόνο με τις 2 οθόνες ή και με μια μόνο Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από leros2004
elpaso1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, leros2004 said: 5600 έχει ο φίλος, το τροφοδοτικό δεν είναι καινούργιο αλλά δύσκολα να φταίει αυτό... Δεν έχω καταλάβει αν του κάνει restart μόνο με τις 2 οθόνες ή και με μια μόνο Το πρώτο ρεσταρτ αν θυμάμαι καλά έγινε όταν είχα duplicate. Αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, εξάλλου ήταν η 2η ημέρα που έτρεχα το καινούριο σύστημα. Αλλά και σήμερα που έφαγε, δεν είχα το duplicate, αν και το hdmi είναι μόνιμα συνδεδεμένο στην τηλεόραση. Όπως είπα και σε προηγούμενη σελίδα, είχα και θέμα παλαιότερα με cold boot, αλλά άκρη δεν έβγαλα. Αν και τους τελευταίους μήνες το πρόβλημα σταμάτησε. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από elpaso1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Το πρώτο ρεσταρτ αν θυμάμαι καλά έγινε όταν είχα duplicate. Αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, εξάλλου ήταν η 2η ημέρα που έτρεχα το καινούριο σύστημα. Αλλά και σήμερα που έφαγε, δεν είχα το duplicate, αν και το hdmi είναι μόνιμα συνδεδεμένο στην τηλεόραση. Όπως είπα και σε προηγούμενη σελίδα, είχα και θέμα παλαιότερα με cold boot, αλλά άκρη δεν έβγαλα. Αν και τους τελευταίους μήνες το πρόβλημα σταμάτησε. βγαλε το καλωδιο και δες πως παει απ οσο ξερω εισαι ο μονος με θεμα τα restart και ξανα απ οσο ξερω restart δεν προκαλουν οι οδηγοι. εφοσον ειχες θεματα και πριν τοτε καλο θα ηταν να κοιταξεις μηπως κατι συμβαινει με οσο εξοπλισμο εχει παραμεινει ιδιος.
leros2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βγάλε το καλώδιο της τηλεόρασης, και δες αν στο ξανά κάνει. Ξεκίνα από τα απλά και άσε τα μέτροπρόγραμματα. 8 ώρες την ημέρα δουλεύω dual screen και δεν είχα ποτέ restart... Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από leros2004
elpaso1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Όταν πάω σπίτι θα το κάνω. Πάντως το μοναδικό που έχει παραμείνει ίδιο είναι το τροφοδοτικό και το κουτί. Αλλά ρεσταρτ δεν είχα ποτέ 6.5 χρόνια, μόνο το πρόβλημα με το cold boot κάποιο διάστημα. 4 minutes ago, Lezantas26 said: βγαλε το καλωδιο και δες πως παει απ οσο ξερω εισαι ο μονος με θεμα τα restart και ξανα απ οσο ξερω restart δεν προκαλουν οι οδηγοι. εφοσον ειχες θεματα και πριν τοτε καλο θα ηταν να κοιταξεις μηπως κατι συμβαινει με οσο εξοπλισμο εχει παραμεινει ιδιος. Ρεσταρτ ξανά και ξανά, μόνο εάν ξεκινήσει να λειτουργεί η GPU, δλδ αν απλά κάθομαι επιφάνεια εργασίας ή ακούω κάνα τραγούδι, δεν κάνει ρεσταρτ. Συν ότι έχω και το cracking sound αν το λέω σωστά. Αυτό σίγουρα ακούγεται από την GPU και δεν ξέρω τι ακριβώς το προκαλεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Όταν πάω σπίτι θα το κάνω. Πάντως το μοναδικό που έχει παραμείνει ίδιο είναι το τροφοδοτικό και το κουτί. Αλλά ρεσταρτ δεν είχα ποτέ 6.5 χρόνια, μόνο το πρόβλημα με το cold boot κάποιο διάστημα. Ρεσταρτ ξανά και ξανά, μόνο εάν ξεκινήσει να λειτουργεί η GPU, δλδ αν απλά κάθομαι επιφάνεια εργασίας ή ακούω κάνα τραγούδι, δεν κάνει ρεσταρτ. Συν ότι έχω και το cracking sound αν το λέω σωστά. Αυτό σίγουρα ακούγεται από την GPU και δεν ξέρω τι ακριβώς το προκαλεί. το θεμα ειναι οτι restart ειναι θεμα μητρικης/τροφοδοσιας. με τη σειρα δοκιμασε τελευταιο bios στη μητρικη επισης κανε clear cmos ωστε να επανελθουν ολα στα εργοστασιακα. αν δε πιασει δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο cracking sound (δηλαδη κατι σα να σπαει) δεν εχω ακουσει ποτε μου σε κανενα εξαρτημα σε κανενα πισι. κατι αλλο εννοεις Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα