7nisiotis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, malakudi είπε Είναι αυτό που είχα γράψει κι εγώ για το καλώδιο σου. Εσύ παραμένεις χωρίς black screens με το άλλο HDMI cable; Ναι δεν το έκανε.Μονο δύο φορές λογω κακου uv. Ενώ με της συσκευασίας το καλώδιο ήταν black screen party Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis
billpall13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 @7nisiotis Οταν βρεις χρονο δοκιμασε μια αυτο που σου λεω.. Να δω αν το κανει μονο σε εμενα.. 1
7nisiotis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, billpall13 είπε @7nisiotis Οταν βρεις χρονο δοκιμασε μια αυτο που σου λεω.. Να δω αν το κανει μονο σε εμενα.. Θα αργήσω μισό μήνα ακόμη. Περιμένω οθόνη να παραλάβω, έχω δώσει τη παλιά 1
billpall13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Θα αργήσω μισό μήνα ακόμη. Περιμένω οθόνη να παραλάβω, έχω δώσει τη παλια Πωωωωω καταλαβα..
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, malakudi είπε Είναι αυτό που είχα γράψει κι εγώ για το καλώδιο σου. Εσύ παραμένεις χωρίς black screens με το άλλο HDMI cable; edit: Αν πάντως είναι αυτό το πρόβλημα, δε λύνεται με software. Θα ανακαλέσουν όλες τις κάρτες; Χλωμό. Οπότε θα προσπαθήσουν να το συγκαλύψουν ... Μακάρι να μην είναι hardware το πρόβλημα γιατί βλέπω ο πέτσινος να βάζει την πιο φθηνή ampere στα 800 ευρά Βέβαια αυτό απ' ότι κατάλαβα είναι υπόθεση ενός τυπά στο reddit..
malakudi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Μακάρι να μην είναι hardware το πρόβλημα γιατί βλέπω ο πέτσινος να βάζει την πιο φθηνή ampere στα 800 ευρά Βέβαια αυτό απ' ότι κατάλαβα είναι υπόθεση ενός τυπά στο reddit.. Ναι, κι εγώ είχα γράψει "engineer's wild guess". Αλλά μερικές από τις παρατηρήσεις οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα σε ότι αφορά τα black screens. Δεν είναι λογικό να αλλάζεις HDMI καλώδιο και να εξαφανίζονται αν είναι θέμα λογισμικού. Αν είναι θέμα ισχύος σημάτων (ωμική αντίσταση, power level κτλ) του display controller (που επηρεάζει και HDMI και Displayport), δύσκολα θα λυθεί. Μπορεί να είναι και bug στο firmware του display controller και να λύνεται με αναβάθμιση firmware. 2
koolisk6 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 ακόμα παιδεύεστε? άλλος λέει φταίει ο spock απ το vulcan, άλλος βάζει τα νούμερα του τζοκερ σε uc/oc, άλλος έβαλε καλώδιο απο atari 2600 κ παίζει λέει κομπλεδουρα κ άλλος λέει έκανε "κ γαμω τις αγορες,αν εξαιρεσεις τα ρεσταρτ μονο"..... ...να γελάσει ή να κλάψει κανείς.... 1
elpaso1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 23 minutes ago, koolisk6 said: ακόμα παιδεύεστε? άλλος λέει φταίει ο spock απ το vulcan, άλλος βάζει τα νούμερα του τζοκερ σε uc/oc, άλλος έβαλε καλώδιο απο atari 2600 κ παίζει λέει κομπλεδουρα κ άλλος λέει έκανε "κ γαμω τις αγορες,αν εξαιρεσεις τα ρεσταρτ μονο"..... ...να γελάσει ή να κλάψει κανείς.... Οπότε τι προτείνεις φιλε; Πάντως πραγματικα κρίμα, να στηνω pc μετά από χρόνια και αντί να δουλεύουν όλα κομπλε out of the box, να προσπαθούμε να βρούμε χίλιες δύο λύσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, elpaso1 είπε Οπότε τι προτείνεις φιλε; Πάντως πραγματικα κρίμα, να στηνω pc μετά από χρόνια και αντί να δουλεύουν όλα κομπλε out of the box, να προσπαθούμε να βρούμε χίλιες δύο λύσεις. Μπορεί τα restarts να μην οφείλονται στην κάρτα πάντως. Αν βαριέσαι να το ψάξεις παραπάνω, γύρνα την πίσω, υπαναχώρηση αν μπορείς, ή πούλησε την και πάρε μία 2060 ή 2060 Super..
Arkin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Πολυ δυσκολα να φταινε τα restarts στην GPU. Αλλο οι μαυρες οθονες. Ψαξου στις ram κατι παιζει εκει εφοσον δεν εκανες καθολου OC την CPU.
noFEARgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με παράτησε η γκομενα , ξέρεις κανεις αν γυρίσω την κάρτα της amd και αγορασω nvidia θα ξαναγυρισει ; Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από noFEARgr
elpaso1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Arkin said: Πολυ δυσκολα να φταινε τα restarts στην GPU. Αλλο οι μαυρες οθονες. Ψαξου στις ram κατι παιζει εκει εφοσον δεν εκανες καθολου OC την CPU. Το βίντεο έτσι όπως το είδατε, τι μπορεί να σημαίνει; Αν το prime δεν βγάλει πρόβλημα, σημαινει ότι οι ραμ είναι κομπλέ; Αν συνεχίσουν τα ρεσταρτ, θα ξαναβάλω την 770 να δω τι παίζει. Μόνο έτσι θα καταλάβω αν φταίει η GPU 100%. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από elpaso1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Με παράτησε η γκονενα , ξέρεις κανεις αν γυρίσω την κάρτα της amd και αγορασω nvidia θα ξαναγυρισει ; Αν είναι gamer η τύπισσα μπορεί να γυρίσει. Πες της "έχω NVIDIA και ιτ τζαστ γουορκς. θα παίζουμε επί ώρες χωρίς να κλείνει ή να πετάει μαύρες οθόνες"..
LIGHT1NG Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Το βίντεο έτσι όπως το είδατε, τι μπορεί να σημαίνει; Αν το prime δεν βγάλει πρόβλημα, σημαινει ότι οι ραμ είναι κομπλέ; Αν συνεχίσουν τα ρεσταρτ, θα ξαναβάλω την 770 να δω τι παίζει. Μόνο έτσι θα καταλάβω αν φταίει η GPU 100%. Όπως το είδαμε ήταν με τα drivers 19.10 ούτε καν τα 19.12 τεσπα καλή συνέχεια στο thread εδώ, εγώ θέματα με την καρτούλα δεν έχω οποίος θέλει ακολουθεί το guide και όλα δουλεύουν κομπλέ οπότε bye-bye!
kkatzos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Στις 15/2/2020 στις 7:50 ΜΜ, yiannis1991 είπε Ναι, χορηγία της Epic Έχω παίξει κάνα τρίωρο χθες και σήμερα και όλα κομπλέ, 60άρι σταθερό.. Y.Γ. Και να φανταστείς ότι το έχω και σε HDD Στις 15/2/2020 στις 7:54 ΜΜ, kkatzos είπε Ε, τι να πω. Μπορεί να το έφτιαξαν (τώρα μετά από 1,5 χρόνο). Μέχρι και το 1.3 patch πάντως είχε ενοχλητικό stuttering στις πόλεις, ανεξαρτήτως συστήματος. Και όλο έβγαζαν update που και καλά βελτίωνε το performance αλλά τίποτα. Στο 1.3 το παράτησα. Καλά που το ανέφερες, ευκαιρία να το δοκιμάσω γιατί είναι καλό παιχνίδι κατά τα άλλα. Τελικά Γιάννη είχες δίκιο. Παίζει μια χαρά το Kingdom Come Deliverance. Το έχουν φτιάξει. Δε φαντάζεσαι πόσο χάλια έτρεχε μέχρι το patch 1.3.x που το παράτησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα