akoinonitos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, NIKOS25271 είπε Και από Overclock.net μπορεί να τρέξει το tm5 για 10 κύκλους. Παραθέτω link: https://www.overclock.net/forum/27577522-post2594.html Δεν ξερω κατα ποσο στρεσαρει τον imc το tm5 Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από akoinonitos
noFEARgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι δεν συμφερει ; 400 ευρω sapphire nitro + πρεπει να ειναι φθηνοτερη σε ολη την ευρωπη. Και δινει 2 παιχνιδια που αξιζουν 100 ευρω μονα τους 5 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Ποση ωρα το αφηνω να τρεχει και αν βγαλει προβλημα πως θα το καταλαβω; Μεχρι στιγμης 15 λεπτα, κανενα θεμα. Το εχω στο custom με τις ρυθμισεις οπως φαινονται στην εικονα. Δεν ισχυει πλεον ο κωδικος Upgrade24, δες συμφερει και τοσο. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από noFEARgr
akoinonitos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Ποση ωρα το αφηνω να τρεχει και αν βγαλει προβλημα πως θα το καταλαβω; Μεχρι στιγμης 15 λεπτα, κανενα θεμα. Το εχω στο custom με τις ρυθμισεις οπως φαινονται στην εικονα. Oσο το δυνατον περισσοτερο ,το καλυτερο ειναι να το αφησεις το βραδυ που θα πεσεις για υπνο
LIGHT1NG Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Ποση ωρα το αφηνω να τρεχει και αν βγαλει προβλημα πως θα το καταλαβω; Μεχρι στιγμης 15 λεπτα, κανενα θεμα. Το εχω στο custom με τις ρυθμισεις οπως φαινονται στην εικονα. Δεν ισχυει πλεον ο κωδικος Upgrade24, δες συμφερει και τοσο. 399 για 5700ΧΤ νίτρο δεν συμφέρει? τι λες παιδί μοτ κάνε επιστροφή την 5600ΧΤ και δώσε τα 99 και θα είσαι gg 1
NIKOS25271 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δεν ξερω κατα ποσο στρεσαρει τον imc το tm5 Ούτε εγώ γνωρίζω, όταν έκανα τεστ χρησιμοποιούσα μια ώρα prime και μετά tm5 για να είμαι πιο σίγουρος. Βέβαια για να σφίξω στο τέλος sub timings έτρεχα μόνο tm5 για να είμαι ειλικρινής.
Fulgore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Δεν ισχυει πλεον ο κωδικος Upgrade24, δες συμφερει και τοσο. Με ειδες να αναφερομαι πουθενα σε καποιο κωδικο Upgrade24? Το αν συμφερει και τοσο,ας το κρινουν οι υπολοιποι. Απορω βασικα πως σχολιαζεις το αν αξιζει ή οχι,οταν πριν λιγες μερες ρωτουσες σε ποσα διαφορετικα θεματα τι καρτα να αγορασεις....... 1
Arkin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Ειναι ισως το καλυτερο deal εδω και πολυ καιρο. Μαζι με τα 2 παιχνιδια αξιας 100 ευρω(οποιος δεν τα θελει τα δινει ανετα 50 ευρω και τα 2) μαζι και με game pass εχει ενα τρομερο deal. Οσοι θελετε RTX πατε σε 2070super η 2060super με λιγο πιο κατω επιδοσεις. Το plaisio εχει φτιαξει κοσμο με τις navi φετος και περσι με τις polaris και τις προσφορες του.
7nisiotis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 53 λεπτά πριν, billpall13 είπε Το ειχα πει και λιγες σελιδες πριν, οτι στο ingame cap, οταν βαζω πανω απο 125 κλειδωνει 144.. απο 125 και κατω, οτι value βαλω δουλευει οπως πρεπει. σε ποιο παιχνίδι;
elpaso1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, yiannis1991 said: Φαντάζομαι η σύνδεση με το τροφοδοτικό είναι σωστή ε; Νομίζω ένα 8πινο παίρνει, έβαλες κανονικό 8πινο από το τροφοδοτικό και όχι τίποτα adapter από 6πινο σε 8πινο, έτσι; Ναι σωστά είναι. 6+2 pin έχει. Εξάλλου αν ήταν λάθος ή σύνδεση, δεν θα με άφηνε να παίζω για ώρες χωρίς προβλήματα. Απλά έχει φάει 2 φορες σκάλωμα με 5+ απανωτά ρεσταρτ σε 2 ημέρες. Βέβαια για καλό και για κακό θα τα ελεγξω όλα ξανά αύριο, τωρα είμαι δουλειά. Αυτό το τροφοδοτικό έχω, αλλά το black, όχι το xtr. Βέβαια παντού μόνο το xtr δείχνει. Ορίστε και ένα σχόλιο από έναν χρήστη : << When is black not black? - when it is XTR! Great enough PSU, solid rails, nice modular cabling solution, everything you would expect from a premium PSU, however - reason for taking away a star is that XFX in their ultimate wisdom gave this PSU (What you will receive is the XFX XTR 750) EXACTLY the same part number as the XFX Black... The XTR is the replacement to the black, however - if you read comparisons, if you're trying to squeeze the very last percentile of performance from your PSU, you will see that the black scores higher... In the real world, sure you would not notice anything, but - still, not getting exactly what you want if you've been searching for an XFX Black....>> Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από elpaso1
billpall13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 42 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε σε ποιο παιχνίδι; Στο cod..
elpaso1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 1 hour ago, LIGHT1NG said: 399 για 5700ΧΤ νίτρο δεν συμφέρει? τι λες παιδί μοτ κάνε επιστροφή την 5600ΧΤ και δώσε τα 99 και θα είσαι gg Μα το θέμα είναι ότι και η 5700xt έχουν τα ίδια προβλήματα με τους drivers και στο 1080p δεν θα κερδίσω κάτι.
LIGHT1NG Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Μα το θέμα είναι ότι και η 5700xt έχουν τα ίδια προβλήματα με τους drivers και στο 1080p δεν θα κερδίσω κάτι. Δοκίμασες όλα τα παραπάνω και έχεις πάλι προβλήματα?
elpaso1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 1 hour ago, Fulgore said: Με ειδες να αναφερομαι πουθενα σε καποιο κωδικο Upgrade24? Το αν συμφερει και τοσο,ας το κρινουν οι υπολοιποι. Απορω βασικα πως σχολιαζεις το αν αξιζει ή οχι,οταν πριν λιγες μερες ρωτουσες σε ποσα διαφορετικα θεματα τι καρτα να αγορασεις....... Οπότε όποιος ρωτάει, δεν μπορεί να εκφράζει την άποψη του; Μιλάω με βάση τις αξιολογήσεις στο ιντερνετ. Επίσης τα παιχνίδια και το gamepass τα πήρα και εγώ με την 5600xt. Οπότε πάλι καλο deal έκανα στα 297, αν εξαιρέσεις τα ρεσταρτ. 19 minutes ago, 7nisiotis said: για δοκιμάστε Εμένα που η οθόνη έχει displayport φαντάζομαι δεν έχει σχέση αυτή η ρύθμιση; 4 minutes ago, LIGHT1NG said: Δοκίμασες όλα τα παραπάνω και έχεις πάλι προβλήματα? Τώρα είμαι δουλειά και έχω αφήσει το prime να τρέχει σπίτι. Τα περισσότερα τα έχω δοκιμάσει.
malakudi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε για δοκιμάστε Είναι αυτό που είχα γράψει κι εγώ για το καλώδιο σου. Εσύ παραμένεις χωρίς black screens με το άλλο HDMI cable; edit: Αν πάντως είναι αυτό το πρόβλημα, δε λύνεται με software. Θα ανακαλέσουν όλες τις κάρτες; Χλωμό. Οπότε θα προσπαθήσουν να το συγκαλύψουν ... Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από malakudi 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα