Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχύει αυτό. Το είχα αναφέρει και πριν. Θα μπορούσε να είναι το τροφοδοτικό..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Ισχύει αυτό. Το είχα αναφέρει και πριν. Θα μπορούσε να είναι το τροφοδοτικό..

αν έχει ryzen μπορεί να έχει βάλει τις ραμ στα σλοτ 1,2 αντί για 2,4 υπάρχουν χίλια δυο πράγματα που πολλοί τα αγνοούν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις 2 dimms και 4 slots στην μητρική τις ram τις βάζεις εκεί που λέει το manual της μητρικής, όχι όπου να 'ναι..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Στο δευτερο και στο τεταρτο μπαινουν 99% των περιπτώσεων . 

Οσο για το παραπανω τα restart δεν εχουν καμια σχεση με την καρτα. Απλα και τα υδραυλικα του σπιτιου να χαλασουν η amd gpu στο pc φταιει . 

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα με το memtest86 28 λεπτα run, κανενα προβλημα. Το psu πως το τεσταρω;

Ειχα και παλαιοτερα θεμα με τον υπολογιστη που δεν ανοιγε απο το κουμπι, οποτε ισως ειναι και το τροφοδοτικο. Αν και πλεον εχει να μου το κανει μηνες.

Επισης, απενεργοποιησα τα παντα απο το adrenalin. Μαλλον θα βαλω και τους παλιους drivers, απλα διαβαζω στο site της amd οτι ειναι συμβατοι μονο για 5500,5700 series, λογικο αφου η 5600 δεν εχει 1 μηνα που βγηκε στην αγορα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, elpaso1 είπε

Εκανα με το memtest86 28 λεπτα run, κανενα προβλημα. Το psu πως το τεσταρω;

Ειχα και παλαιοτερα θεμα με τον υπολογιστη που δεν ανοιγε απο το κουμπι, οποτε ισως ειναι και το τροφοδοτικο. Αν και πλεον εχει να μου το κανει μηνες.

Επισης, απενεργοποιησα τα παντα απο το adrenalin. Μαλλον θα βαλω και τους παλιους drivers, απλα διαβαζω στο site της amd οτι ειναι συμβατοι μονο για 5500,5700 series, λογικο αφου η 5600 δεν εχει 1 μηνα που βγηκε στην αγορα.

Για memtes τρεξε το παρακατω. DRAM Calculator και βαλε ολα τα threads που εχει η cpu και 1000% coverage. Αστο μεχρι να τελειωσει. Εκει θα δεις αν ειναι απολυτα σταθερες οι μνημες. Με 28 λεπτα ουτε να ζεσταθουν προλαβαν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

35 minutes ago, noFEARgr said:

Στο δευτερο και στο τεταρτο μπαινουν 99% των περιπτώσεων . 

Οσο για το παραπανω τα restart δεν εχουν καμια σχεση με την καρτα. Απλα και τα υδραυλικα του σπιτιου να χαλασουν η amd gpu στο pc φταιει . 

Για τα δικα μου ρεσταρτ λες; Απλα το θεμα ειναι οτι τετοια ρεσταρτ εχω να δω χρονια, απο εποχες xp. Και καθαρα δειχνει καποιο προβλημα με gpu, αφου γινοταν οταν εμπαινα στο παιχνιδι μετα απο 5-10 δευτερολεπτα. Και οχι τιποτα απαιτητικα, και απλα παιχνιδια.

7 minutes ago, Arkin said:

Για memtes τρεξε το παρακατω. DRAM Calculator και βαλε ολα τα threads που εχει η cpu και 1000% coverage. Αστο μεχρι να τελειωσει. Εκει θα δεις αν ειναι απολυτα σταθερες οι μνημες. Με 28 λεπτα ουτε να ζεσταθουν προλαβαν.

Ποση ωρα θα κρατησει αυτο στο περιπου; Να το βαλω να τρεχει το βραδυ; Το λινκ με τους Intel, γιατι το εβαλες;

Κατεβασα το DRAM Calculator, αλλα δεν καταλαβαινω, εχει πολλες επιλογες. Ποιο αρχειο ανοιγω, για αρχη; Ryzen DRAM Calculator 1.7.0 ή το memtest;

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Για τα δικα μου ρεσταρτ λες; Απλα το θεμα ειναι οτι τετοια ρεσταρτ εχω να δω χρονια, απο εποχες xp. Και καθαρα δειχνει καποιο προβλημα με gpu, αφου γινοταν οταν εμπαινα στο παιχνιδι μετα απο 5-10 δευτερολεπτα. Και οχι τιποτα απαιτητικα, και απλα παιχνιδια.

Ποση ωρα θα κρατησει αυτο στο περιπου; Να το βαλω να τρεχει το βραδυ; Το λινκ με τους Intel, γιατι το εβαλες;

Καπου 7 ωρες με κρατησε. Εβαλα το link ωστε να δεις πως εβαλα τις ρυθμισεις για να το τρεξεις. Αναλογα τη cpu που εχεις θα βαλεις και τα threads. Να τρεχουν δηλαδη ολα τα threads ταυτοχρονα με το 100% της ram. Εκει θα δεις το stability μιας και στις 7 ωρες εχουν ανεβασει τη max θερμοκρασια οι ram.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να παίζει (active) wow retail και classic με 5700xt? Active εννοώ να έχει addons, discord active και αρκετά alt tab για wowhead κλπ

Δημοσ.

Μολις τωρα ξανα ρεσταρτ στο champion selection στο lol.. Δεν παμε καλα. Απενεργοποιησα το XMP μολις τωρα. Αν και σιγουρα ειναι η καρτα γραφικων. Εξαλλου υπαρχουν χιλιαδες παρομοια μηνυματα για τις συγκεκριμενες καρτες.

Εχει επιστρεψει καποιος ξανα καρτα γραφικων; Ποια ειναι η διαδικασια; Τα λεφτω θα τα παρω πισω ή πρεπει να αγορασω κατι ξανα απο το ιδιο καταστημα; Συγκεκριμενα το πλαισιο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

19.12.1 θα εννοείτε, οι 2.1 είναι του Φλεβάρη 2019

Πάντως το παράδοξο και κουλό παράλληλα είναι ότι με το καλώδιο που σας είχα πει, ναι εκείνο του xbox 360 11 χρόνια που το έχω δεν έκανε κιχ. Καμία "φυσιολογική" μαύρη οθόνη. Μόνον με "κακό" uv. Αλλά όχι και πάντοτε. Δηλαδή εκεί που με το άλλο έριχνε απευθείας black screen με του "xbox' απλά θα είχα κάποιο crash / reset driver / γκρι πλαίσιο κλπ

Σταθερότητα δεν είχα στα 2000mhz core στα 1100 κάτι που "έπαιζα" μέχρι 1110 κ φαινόταν "οκ" πριν τους 20 series drivers.

**Κατέληξα: Στα 1137mv (1134mv στον οδηγό, 1137 "διάβαζε" στα παιχνίδια) τουλάχιστον για 1.5 βδομάδα φαινόταν, ΟΚ.  Βέβαια μπορεί να παίξει κ 112*κατι; δε το γνωρίζω προς το παρόν

vram:1750 stock

fan%: stock

pl: 20+

____

20.1.4** οδηγοι

Test: Apex, CoD 2019, Unigine Heaven, Superposition

Αν κ μπορεί να περνάει λούπες τα Bench  αλλά αν είναι κάτι ασταθές το βλέπω στο CoD. Εκεί θα κάνει black screen, θα κλείσει, κρασαρει , θα χει microstuttering κλπ αν δεν της αρέσει κάτι

Εχεις δοκιμασει το chill στο cod? Μετα το season 2 με το που το ενεργοποιησω εχει τρομερο stutter. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλα 6 ρεσταρτ συνεχομενα. Ανεβαζω βιντεο και τοποθετω ξανα την gtx 770 να δω αν οντως το προβλημα ειναι η καρτα γραφικων.

Εγω που εκανα το update bios στην καρτα γραφικων, χανω την εγγυηση;

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά ... εξηγήστε μου κάτι.

Έχει βουήξει ο τόπος με τα black screens της 5700.

Πως γίνεται και υπάρχουν λίγοι (3-4 στους 50) να το αναφέρουν;

Παραθέτω link για reviews από 3 δημοφιλείς 5700ΧΤ στο skroutz:

https://www.skroutz.gr/s/20411953/Sapphire-Radeon-RX-5700-XT-8GB-Nitro-11293-03-40G.html#reviews

https://www.skroutz.gr/s/19852712/Sapphire-Radeon-RX-5700-XT-8GB-Pulse-11293-01-20G.html#reviews

https://www.skroutz.gr/s/20195189/Gigabyte-Radeon-RX-5700-XT-8GB-Gaming-OC-GV-R57XTGAMING-OC-8GD.html#reviews

Επεξ/σία από kkatzos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...