kalliosmanos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 56 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε κάτι άσχετο πάντως drivers 19.2.1 clock 1970mhz max 1109mv gta v 5 ώρες στα ultra 130-140 +/-5 μαξ θερμοκρασία 60 έπαιζε η κουνιάδα μου κάπως έπρεπε να μείνει ήσυχη Με ακόμα παλαιότερους drivers το auto undervolt στην nitro+ έδινε 2150hz 1109v και ήταν stable. Το fine wine έγινε ξίδι μου φαίνεται..
kkatzos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, kalliosmanos είπε Με ακόμα παλαιότερους drivers το auto undervolt στην nitro+ έδινε 2150hz 1109v και ήταν stable. Το fine wine έγινε ξίδι μου φαίνεται.. Ποιανού η Nitro+; Δεν πιάνουν όλες οι Nitro+ τις ίδιες συχνότητες στις ίδιες τάσεις. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από kkatzos
SuperiorSpidey Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Κατέβασα τους πιο πρόσφατους drivers και δεν μπορώ να παίξω πλέον Hearts of Iron 4. Κάθε 5 λεπτά είτε κρασάρει το παιχνίδι είτε τρώω μαύρη οθόνη και αναγκάζομαι να επανεκιννήσω τον υπολογιστή. Στο μεταξύ, μαύρες οθόνες έχω σε καθημερινή βάση, απλά όχι με αυτήν την συχνότητα. Η κάρτα είναι η 5700 XT Pulse.
elpaso1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εψαχνα κανα μηνα να αγορασω καινουριο συστημα και πιο πολυ με παιδευε η καρτα γραφικων. Τελικα κατεληξα στην 5600xt, καθως την ειχε σε προσφορα το πλαισιο στα 297 ευρω, και με το Updated bios + OC εκδοση που ειναι, παει σε επιδοσεις παραπανω απο 2060 και παρομοιες με 5700. Οποτε ηταν κλεψιμο. Διαβαζα για τα προβληματα που υπαρχουν και ελεγα να το ρισκαρω, και αποκλειεται να πραγματα να ειναι τοσο τραγικα. 6,5 χρονια με gtx 770 δεν ειχα ποτε μου το παραμικρο, και ποτε καμια μαυρη οθονη και restart. Αυτα τα ειχα μονο επι εποχες windows xp. Και να σου σημερα, παω να κανω duplicate την οθονη του υπολογιστη με της τηλεροασης, βαζω ενα παιχνιδι, τσουπ ρεσταρτ. Ξαναπροσπαθω, ξανα. Βγαζω απο το Usb 2 σκληρους δισκους που εχω μηπως και το τροφοδοτικο γεμισε, παλι τα ιδια. Βγαζω και το ποντικι που το ειχα βαλει πριν 10 λεπτα, ξανα. Μιλαμε για 6,7 ρεσταρτ στη σειρα. Με το που εβαζα να παιξω καποιο παιχνιδι ή ετρεχα καποιο gpu benchmark, μετα απο 5-10 δευτερολεπτα γινοταν αυτο. Μετρησα και τις θερμοκρασιες, κομπλε. Μετα ξαφνικα αφου τα συνδεσα ολα ξανα, δεν ξαναειδα ρεσταρτ, προφανως και απλα ετυχε, δεν φταινε τα usb. Τωρα φοβαμαι να παιξω Online games, μηπως παθω το ιδιο και χασω τα ranks.. Μπορει καποιος να μου πει, ποιοι ειναι οι drivers με τα λιγοτερα προβληματα; Αυτη τη στιγμη εχω τους 20.2.1. Επισης αν χρειαζεται το adrenalin ή μπορω να το σβησω. Αν δεν γινεται να σβησει, αν υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που να βελτιωνουν την ποιοτητα στα παιχνιδια ή κατι τετοιο δεν παιζει ρολο, αν τα εχω ολα στο max απο τις ρυθμισεις των παιχνιδιων; Πχ το texture filtering quality ειναι στο standard. Να το βαλω High; Ή δεν υπαρχει διαφορα; Το black screen που αναφερουν αρκετοι amd navi users, ειναι αυτο που ειχα και εγω με τα ρεσταρτ, ή διαφορετικο πραγμα; Τωρα κουμπωσα και PciE gen3 στο bios, μηπως και.. Ηταν στο auto. Εχω B450 μητρικη. Και επισης A-XMP τις μνημες ραμ, αν παιζει καποιο ρολο. Τελος, οποτε παιζω καποιο παιχνιδι, καποιες φορες ακουω ενα περιεργο θορυβο απο την καρτα γραφικων, λες και υπαρχει καποιο καλωδιο στον ανεμιστηρα της, αλλα δεν συμβαινει κατι τετοιο. Αν σταματησω τον ανεμιστηρα της, ή την κουνησω λιγο, σταματαει ο θορυβος. Δεν ειναι coil whine, ειναι πιο σπαστικο και απορω αν οντως οι drivers μπορουν να δημιουργησουν τετοιο προβλημα. Επισης εχω απορια. Αυτα τα προβληματα υπαρχουν απο το καλοκαιρι, και ακομα δεν εχουν βρει την λυση. Πιστευετε θα καταφερουν να βρουν το προβλημα ή οχι; Τελος, θελω να ρωτησω. Οσοι επιστρεφουν τις καρτες τους, πως ακριβως γινεται; Δηλωνεις DOA; Σου την δεχονται αμεσως και παιρνεις τα λεφτα σου πισω ή πρεπει να περασουν ημερες; Αμα ειναι να εχω το κεφαλι μου ησυχο, ας δωσω και 120-150 ευρω παραπανω για μια 2060s. Τελικα κλεψιμο θεωρησα τα 297 για την 5600xt, αλλα θα μου βγαλει το λαδι, το βλεπω.. Just now, SuperiorSpidey said: Κατέβασα τους πιο πρόσφατους drivers και δεν μπορώ να παίξω πλέον Hearts of Iron 4. Κάθε 5 λεπτά είτε κρασάρει το παιχνίδι είτε τρώω μαύρη οθόνη και αναγκάζομαι να επανεκιννήσω τον υπολογιστή. Στο μεταξύ, μαύρες οθόνες έχω σε καθημερινή βάση, απλά όχι με αυτήν την συχνότητα. Η κάρτα είναι η 5700 XT Pulse. ΦΙλε οταν λες μαυρη οθονη, δλδ τι ακριβως γινεται; Εμενα κανει ρεσταρτ απο μονο του το Pc. Στην μαυρη οθονη που λετε, απλα μενει ετσι παγωμενο το pc και πρεπει να κανεις εσυ ρεσταρτ απο το κουμπι; Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από elpaso1
overpower Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε κάτι άσχετο πάντως drivers 19.2.1 clock 1970mhz max 1109mv gta v 5 ώρες στα ultra 130-140 +/-5 μαξ θερμοκρασία 60 έπαιζε η κουνιάδα μου κάπως έπρεπε να μείνει ήσυχη Σε 1080? Σε 1440 πιανω ~60 fps 😛 Αλλα ακομα και ετσι ειναι τελειως smooth το gameplay του
LIGHT1NG Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, SuperiorSpidey είπε Κατέβασα τους πιο πρόσφατους drivers και δεν μπορώ να παίξω πλέον Hearts of Iron 4. Κάθε 5 λεπτά είτε κρασάρει το παιχνίδι είτε τρώω μαύρη οθόνη και αναγκάζομαι να επανεκιννήσω τον υπολογιστή. Στο μεταξύ, μαύρες οθόνες έχω σε καθημερινή βάση, απλά όχι με αυτήν την συχνότητα. Η κάρτα είναι η 5700 XT Pulse. έχεις κάποιο oc/uv?
SuperiorSpidey Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε έχεις κάποιο oc/uv? Ξέχασα να το αναφέρω. Όχι, οι συχνότητες σε CPU/GPU/RAM είναι stock. @elpaso1, δυστυχώς δεν επανεκκινείται αυτόματα το σύστημα. Απλώς έχω μαύρη εικόνα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από SuperiorSpidey
LIGHT1NG Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, overpower είπε Σε 1080? Σε 1440 πιανω ~60 fps 😛 Αλλα ακομα και ετσι ειναι τελειως smooth το gameplay του ναι 1080 για 1440p στο επόμενο upgrade αν και θα πάρω το ps5 κρίμα είναι η 4Κ tv 1 λεπτό πριν, SuperiorSpidey είπε Ξέχασα να το αναφέρω. Όχι, οι συχνότητες σε CPU/GPU/RAM είναι stock. @Arkin αν έχεις ακόμα τα new drivers στείλε ένα προφίλ στο παιδί με core 1950/1110mv εκεί θα είναι super stable..
Arkin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Το εφτιαξα τωρα ας το τσεκαρει 1950 1.10.xml
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, SuperiorSpidey είπε Κατέβασα τους πιο πρόσφατους drivers και δεν μπορώ να παίξω πλέον Hearts of Iron 4. Κάθε 5 λεπτά είτε κρασάρει το παιχνίδι είτε τρώω μαύρη οθόνη και αναγκάζομαι να επανεκιννήσω τον υπολογιστή. Στο μεταξύ, μαύρες οθόνες έχω σε καθημερινή βάση, απλά όχι με αυτήν την συχνότητα. Η κάρτα είναι η 5700 XT Pulse. αν παιζεις απο steam βαλε να ανοιγει με -opengl μεσα στο steam δεξι κλικ στο παιχνιδι, properties, set launch options και βαλε την παραπανω εντολη.
elpaso1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, SuperiorSpidey said: Ξέχασα να το αναφέρω. Όχι, οι συχνότητες σε CPU/GPU/RAM είναι stock. @elpaso1, δυστυχώς δεν επανεκκινείται αυτόματα το σύστημα. Απλώς έχω μαύρη εικόνα. Δηλαδη απλα μαυριζει η εικονα και το background λειτουργει κανονικα οτι εκανες; Και ο ηχος; Αυτο το προβλημα αναφερουν οι περισσοτεροι, απ'οτι διαβαζω. Τι δικο μου με τα σερι restarts ειναι διαφορετικο μαλλον και δεν ξερω πως και γιατι προεκυψε. Ποιους drivers εχετε εσεις; Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από elpaso1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε ναι 1080 για 1440p στο επόμενο upgrade αν και θα πάρω το ps5 κρίμα είναι η 4Κ tv @Arkin αν έχεις ακόμα τα new drivers στείλε ένα προφίλ στο παιδί με core 1950/1110mv εκεί θα είναι super stable.. υποψη ενω ειχα τις ιδιες τιμες μια μερα ξαφνικα μου πεταξε 2 μαυρες οθονες (χωρις να χω θεμα μ αυτες). το εβαλα 1900/1100 και απο τοτε ολα νταξει ξανα. δεν ειχα αλλαξει οδηγους, τους 2.1.3 ειχα πριν και οταν το επαθα και τους ιδιους εχω ακομα. βεβαια ειμαι με 5700 οποτε παιζει ρολο και αυτο, απλα λεω τι κουλο μου ετυχε ετσι ξαφνικα ενω ημουν μια χαρα σταθερος για ποσο καιρο.
elpaso1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 12 minutes ago, Lezantas26 said: υποψη ενω ειχα τις ιδιες τιμες μια μερα ξαφνικα μου πεταξε 2 μαυρες οθονες (χωρις να χω θεμα μ αυτες). το εβαλα 1900/1100 και απο τοτε ολα νταξει ξανα. δεν ειχα αλλαξει οδηγους, τους 2.1.3 ειχα πριν και οταν το επαθα και τους ιδιους εχω ακομα. βεβαια ειμαι με 5700 οποτε παιζει ρολο και αυτο, απλα λεω τι κουλο μου ετυχε ετσι ξαφνικα ενω ημουν μια χαρα σταθερος για ποσο καιρο. Αυτο με το προφιλ, τι φαση ειναι;
Dantε Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Γυρνα τη και παρε nvidia,τοσο απλο.Εκτος και εαν εχεις ορεξη για τρεξιμο και ταλαιπωρια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα