Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε

καθαρά optimisation από το παιχνίδι είναι αυτό, αλλιώς σχεδόν όλα τα dx11 θα έπαιζαν σκάρτα σε navi.. 

Αρα φταιει παλι η Ubisoft να βγαλουμε αθωα την amd σε αυτη την περιπτωση στο origins? Το DVXK αναφερετε ως [Vulkan-based compatibility layer for Direct3D 11]. Πως ακριβως βοηθαει να εχουμε τοσο ομαλο gameplay σε παιχνιδι που με τα αρχεια της amd υπαρχει stuttering?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αρα δεν εχει γινει optimized απο την ubisoft για να τρεχει στις Navi η δεν εχει γινει optimized στους drivers για το origins? Πως γινεται με τα παραπανω αρχεια να γινεται βουτυρο το παιχνιδι ενω πριν ηταν unplayable με το native dx11 api? Προσπαθω να καταλαβω τι φταιει. 

Οχι δεν τρεχουν ολα ετσι προσπαθω να καταλαβω τι ακριβως φταιει στο origins και εστρωσε με τα παραπανω αρχεια που πατανε πανω σε vulkan. 

Δεν είμαι software engineer για να ξέρω τι μπορεί να φταιει με το origins  , απλά ξέρω ότι τα αρχεία που παρέθεσες δεν φτάνουν σε επίπεδο driver . Δεν άλλαξες κάτι στον driver στο ίδιο το παιχνίδι άλλαξες . 

Επεξ/σία από noFEARgr
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bilythekid είπε

Παιδιά η νίτρο αξίζει τα 40 ευρώ παραπάνω, η να πάρει ένας φίλος την pulse? 

Aξιζει τα 150Ε παραπανω η 2070S.

• Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bilythekid είπε

Παιδιά η νίτρο αξίζει τα 40 ευρώ παραπάνω, η να πάρει ένας φίλος την pulse? 

Αξιζει ναι να την παρει.

1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε

Δεν είμαι software engineer για να ξέρω τι μπορεί να φταιει με το origins  , απλά ξέρω ότι τα αρχεία που παρέθεσες δεν φτάνουν σε επίπεδο driver . Δεν άλλαξες κάτι στον driver στο ίδιο το παιχνίδι άλλαξες . 

Μακαρι να ειναι ετσι και να μην φταινε καθολου οι drivers. Εγω ηθελα να βοηθησω τον φιλο joannis να ευχαριστηθει το παιχνιδι και εφοσον το βρηκα μου φτανει. Απο εκει και περα εκανα report στην AMD αναλυτικα με τα βιντεο και στην Ubisoft ας κατσουν να βρουν τι φταιει να το φτιαξουν. 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Αρα φταιει παλι η Ubisoft να βγαλουμε αθωα την amd σε αυτη την περιπτωση στο origins? Το DVXK αναφερετε ως [Vulkan-based compatibility layer for Direct3D 11]. Πως ακριβως βοηθαει να εχουμε τοσο ομαλο gameplay σε παιχνιδι που με τα αρχεια της amd υπαρχει stuttering?

με βάση λογικής έκανες παρέμβαση στα αρχεία του παιχνιδιού όχι σε c:windows/κλπ οπότε εκεί ευθύνεται το παιχνίδι και τα αρχεία που κάνει εγγραφή επίσης κάποια cracked παιχνίδια δεν παίζουν πχ far cry new dawn δεν παίζει τουλάχιστον από fitgirl που είχα δοκιμάσει, μετά το έκανα εγκατάσταση από του φίλου μου τον λογαριασμό και έπαιζε κανονικά, γενικά η navi είναι κάτι καινούργιο πχ η ampere γιατί θα βγούνε τόσο αργά με nm7 μήπως θέλουν να δουν τι προβλήματα αντιμετωπίζει η amd πρώτα? 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

γενικά η navi είναι κάτι καινούργιο πχ η ampere γιατί θα βγούνε τόσο αργά με nm7 μήπως θέλουν να δουν τι προβλήματα αντιμετωπίζει η amd πρώτα? 

Αυτό το αργά από που προκύπτει; 

Δημοσ.

Ασχολούμαστε με παιχνίδι του 2017 με προβληματική 3D Engine και το έχουμε αναγάγει σε μέγα πρόβλημα της AMD. 🤩😍

Τα black screens είναι μέγα πρόβλημα της AMD. Αυτό ΔΕΝ είναι.

Αν είναι έτσι να ασχοληθούμε και με το Kingdom Cone Deliverance και να ρίξουμε το φταίξιμο για τα συνεχή stutters στην AMD. 🤣

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Αυτό το αργά από που προκύπτει; 

δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν κατάλαβες ακριβώς εκτός και αν ήταν τόσο πίσω στο θέμα 7nm

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Ασχολούμαστε με παιχνίδι του 2017 με προβληματική 3D Engine και το έχουμε αναγάγει σε μέγα πρόβλημα της AMD. 🤩😍

Αν είναι έτσι να ασχοληθούμε και με το Kingdom Cone Deliverance και να ρίξουμε το φταίξιμο για τα συνεχή stutters στην AMD. 🤣

Επαιξα καμια ωριτσα ετσι για τη νοσταλγια με το DVXK μηδεν stuttering εβαλα και σταθερα 60fps και τρεχει αψογα. Το RIS παρα πολυ καλη δουλεια το εβαλα στο 60% και δινει την οξυτητα που χρειαζεται στα θολα textures χωρις να δημιουργει προβληματα. Καλυτερο απο lumasharpen το clarity προσθετει πολλα artifacts. Με 20.2.1 drivers που περασα χθες. Τωρα το αν ειναι προβληματικη η μηχανη του δεν ξερω η αν φταινε οι drivers της AMD. 

Screenshot-1.png

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Σε NVIDIA ούτε αυτό έχει stutters πάντως. Πάλι φταίει το παιχνίδι;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Vulcan > DX12/11

Αυτό είναι το μέλλον. Το 12αρι ένα φιάσκο ήταν και είναι. Και φαίνεται τόσα χρόνια το γιατί

2 ώρες πριν, bilythekid είπε

Παιδιά η νίτρο 5700 xt αξίζει τα 40 ευρώ παραπάνω, η να πάρει ένας φίλος την pulse? 

Ναι αλλά καλύτερα αν έχεις ήδη κάρτα κατσε όπως είσαι. ΟΤΑΝ διορθωθούν τα προβλήματα, αγοράζεις, για μένα.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Σε NVIDIA ούτε αυτό έχει stutters πάντως. Πάλι φταίει το παιχνίδι;

Ποιο δεν έχει stutters; Δεν έχει τέτοια stutters εννοείς. Γιατί μικρο-stutters έχουν παντού και πάντα τα AC Origins/Odyssey λόγω της απαρχαιωμένης 3D Engine.

Στο RTX/Touring thread είναι 2-3 παιχνίδια για τα οποίο γίνεται συζήτηση για την κακογραμμένη του engine είναι το AC Odyssey και αμέσως μετά το AC Origins. Τώρα τελευταία προστέθηκε και το SW Fallen Order.

Η GTX1070 που όταν λανσαρίστηκε ήταν 30% ταχύτερη από την RX580 γιατί στο RDR2 έχει χειρότερη απόδοση από μια RX580;

Φταίει το παλιό καλό κρασί της AMD; Φταίει το DX12/Vulcan για να δικαιολογηθεί τόσο μεγάλη πτώση;

Σε 1080p μια Vega 56 το παίζει νεράκι το παιχνίδι, η 1070 ψοφάει. Τι να κάνουμε; Να κράζουμε την Nvidia;

Παιχνίδια vs GPUs διαφορετικών εποχών μπορεί να εμφανίσουν τέτοιες ανώμαλες καταστάσεις. Τι να κάνουμε δηλαδή;

Ας σοβαρευτούμε λίγο...

Επεξ/σία από kkatzos
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...