Arkin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Εντάξει όμως υπάρχουν παιχνίδια που παίζουν καλύτερα σε AMD (Forza Horizon) που όμως δεν παίζουν χάλια σε NVIDIA. Το ότι ένα παιχνίδι είναι optimized για AMD/NVIDIA δεν σημαίνει ότι πρέπει να παίζει χάλια στην NVIDIA/AMD με stutters κτλ, απλά θα παίζει με χαμηλότερα fps.. Αν δεν υπηρχε το stuttering και με 60fps παιζεις ανετοτατα με freesync ακομα και με 50. Δεν ειναι θεμα τα χαμηλα fps αλλα τα κολληματα. Η κινηση ειναι αφυσικη οταν γυρναω την καμερα. 1 λεπτό πριν, kkatzos είπε Τώρα είδα το βίντεο σου. Όχι, τέτοιο stuttering δεν υπήρχε 1080p to 2017 ρε άνθρωπε του Θεού. Η 1060 με Medium το έπαιζε; Ή θα μας πεις πάλι το ανέκδοτο ότι η 1060 είναι καλύτερη κάρτα; Για αυτο γραφω φιλε μου το stuttering ειναι τρομερο. Δεν ξερω που οφειλετε ακριβως αλλα εγραψα στο reddit εγραψα και στο forum της AMD να στρωθουν να το φτιαξουν οτι και αν ειναι. Δεν μπορει καρτα κατωτερη οπως η 1070ti να το επαιζε με ultra σταθερα μεσα στην Αλεξανδρεια στα 75fps και εδω να γινετε ο κακος χαμος. Πρωτη φορα συνανταω κατι τετοιο σε παιχνιδι και δεν θα το αφησω ετσι και ας μην προκειται να ξανα ασχοληθω με το origins. 1
7nisiotis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Δεν έχεις RT όμως Πλάκα πλάκα έβλεπα βιντεακι στο Wolfenstein το καινούριο και κανα δυο αλλα έχει κάποιες ωραίες λεπτομέρειες το RTX. Περιμένω τι θα δείξει ο Τζενσεν φέτος το καλοκαίρι για να επιστρέψουμε πίσω
noFEARgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Kαλα παιχνιδια με καλο rt θελουμε . Τι να το κανεις αν το RT ειναι καλο και το παιχνιδι δεν παιζεται . 2 τετοιες περιπτωσεις που εχουν καλο rt και καλο παιχνιδι ειναι μονο το metro και control. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από noFEARgr
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Kαλα παιχνιδια με καλο rt θελουμε . Τι να το κανεις αν το RT ειναι καλο και το παιχνιδι δεν παιζεται . 2 τετοιες περιπτωσεις υπαρχουν μεχρι στιγμης , metro και control. Γιατί δεν παίζονται αυτά είπαμε ;
noFEARgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Γιατί δεν παίζονται αυτά είπαμε ; Οχι το αντιθετο εννουσα ,οτι αυτες τις 2 περιπτωσεις εχουμε μονο, που εινα καλο το παιχνιδι με ταυτοχρονα καλο RT.
leros2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δοκίμασα το Origins, καμία σχέση με το Odyssey. Άλλο παιχνίδι απο πλευράς απόδοσης. Είχα και stuttering αλλά και στιγμιαία κολλήματα .... 2
Arkin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, leros2004 είπε Δοκίμασα το Origins, καμία σχέση με το Odyssey. Άλλο παιχνίδι απο πλευράς απόδοσης. Είχα και stuttering αλλά και στιγμιαία κολλήματα .... Νομίζω δουλεύει καλύτερα από το βίντεο που ανέβασα χθες αλλά ίσως να είναι ιδεα μου γιατί δεν υπάρχει η γραμμή του frametime. Πάλι πέφτει κάτω από 55. Πως το νιώθεις στην κίνηση? H σπασμένη έχει βγει χωρίς το denuvo στον κωδικα της οπότε μπορεί να παίζει λίγο καλύτερα.
leros2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Arkin είπε Νομίζω δουλεύει καλύτερα από το βίντεο που ανέβασα χθες αλλά ίσως να είναι ιδεα μου γιατί δεν υπάρχει η γραμμή του frametime. Πάλι πέφτει κάτω από 55. Πως το νιώθεις στην κίνηση? H σπασμένη έχει βγει χωρίς το denuvo στον κωδικα της οπότε μπορεί να παίζει λίγο καλύτερα. καμία σχέση με το Odyssey Που είναι βούτυρο, αυτό έχει αφύσικη ροή... Unplayable δεν το λες, εκνευριστικό όμως εύκολα Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από leros2004
Arkin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, leros2004 είπε καμία σχέση με το Origins Που είναι βούτυρο, αυτό έχει αφύσικη ροή... Unplayable δεν το λες, εκνευριστικό όμως εύκολα Odyssey εννοείς. Οπότε είμαστε στα ίδια. Καθαρά φταιει η gpu. Στο Memphis έχω και τα σκαλωματα που έδειξα παραπάνω. 1
JoannisV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, kkatzos είπε Το Odyssey είναι optimized για την 5700, το Origins δεν είναι. Ίδιο engine αλλά το Odyssey είναι AMD sponsored και είναι σχετικά optimized για AMD GPUs. Το Origins έπαιζε χάλια με AMD GPUs ανέκαθεν. Άλλο σφάλμα στο testing που κάνετε είναι ότι πάτε να συγκρίνετε με το πειρατικό Odyssey, το οποίο δεν έχει τα τελευταία updates για AMD CPUs. Μεγάλη βελτίωση (>10%) είδα στα ίδια settings στο AC Odyssey αυθεντικό vs πειρατικό. Έχει συζητηθεί εδώ. Πόσα σας βγάζει το AC Odyssey στo benchmark σε Ultra High όλα σε 1920x1080 στο run με ηλιοφάνεια (έχει ελαφρώς καλύτερα fps με ηλιοφάνεια); Μιλάμε για Origins και όχι Odyssey. Το ξέρω ότι το Odyssey είναι καλύτερο, δεν το έχω παίξει για να δω πως τρέχει στο σύστημα μου αλλά σε benches φαίνεται όντως πιο smooth. Το Origins όμως έχει θέμα και για αυτό χαίρομαι που ο Arkin το επιβεβαίωσε και δεν είμαι ο τρελός. Αφού τώρα κολλάει και με 8700Κ -που δεν πεινάει για RAM/infinity fabrics κτλ- το θέμα καταλήγει να είναι στην GPU και όχι στο CPU/RAM. Από την στιγμή που είναι το ίδιο engine με το Odyssey το βρίσκω δύσκολο η AMD να μην μπορεί να κάνει κάποιο Optimization η ίδια με τους drivers για να φτιάξει τουλάχιστον το τραγικό stuttering. Ας μην τα ρίχνουμε μόνο στην Ubisoft, με κάρτες όπως η 580 δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και η κάρτα είναι καρφωμένη στο 95-100% όταν η 5700ΧΤ σε ανάλυση (VSR) 4K UltraWide πασχίζει να φτάσει 90% usage. Πέρα από αυτό το ίδιο πρόβλημα έχω και με το Danger Zone του CSGO. 7 ώρες πριν, Arkin είπε Είναι κομπλέ το σύστημα σου φίλε μου χαίρομαι που βοήθησα. Το θέμα στο reddit εγώ το ανέβασα το βίντεο είναι δικό μου το έβαλα και εδώ στην προηγούμενη σελίδα πρώτα και μετά το ανέβασα στο reddit. Το παιχνίδι μόνο smooth δεν είναι. Κάνει τεράστια drops ακόμα και στα 40fps και η κίνηση είναι πολύ χάλια. Τρελό stuttering η κάρτα κοιμάται στους 64 βαθμούς. Και με vii στο reddit που μιλήσαμε είναι το ίδιο κακο το stuttering. Με την Nvidia στο origins όλα ultra είχα σταθερά 75fps και εξαιρετική κίνηση. Δοκίμασα και όλα High και πάλι η κάρτα κάθεται και το stuttering τρελό. Στο odyssey είπαν ότι το έφτιαξαν. Είναι το πρώτο παιχνίδι που είναι unplayable με την 5700xt. Το κατάλαβα πως είσαι εσύ ένα λεπτό αφού σου απάντησα και εκεί (σου άφησα και ραβασάκι αν αποκρυπτογραφήσεις τα bolds ) Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από JoannisV 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά όσο η amd κάνει τη στρουθοκάμηλο τόσο θα χειροτερεύει η κατάσταση. Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε εάν κάποιος προέβη σε rma, με σκοπό να πάρει καινούργια xt, και εάν αντιμετώπισε εκ νέου τα ίδια προβλήματα.
JoannisV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά όσο η amd κάνει τη στρουθοκάμηλο τόσο θα χειροτερεύει η κατάσταση. Αυτό είναι που με εκνευρίζει, μαζί με όσους σου λένε "δεν υπάρχει θέμα, απλά κλείσε freesync, antilag, sharpening, enchanced sync, whatever και θα είσαι καλά". Ντάξει, όσο τα κάνω αυτά να ξεκολλήσω και 4gb VRAM μπας και βοηθήσει και αυτό (8gb έχει αρχίκά, θα μείνω με 4 κλάιν). Το ότι παίζω με Freesync στο OFF 5 μήνες τώρα γιατί η οθόνη flickαρει σαν τρελή, ενώ με την 1070 το Fressync δούλευε τέλεια επίσης με ξεπερνάει. Πήρα ένα προϊόν που πρέπει να απενεργοποιήσω τα μισά "selling points" του για να δουλέψει χωρίς να μου σπάει τα νεύρα. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από JoannisV 2
Dantε Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 24 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά όσο η amd κάνει τη στρουθοκάμηλο τόσο θα χειροτερεύει η κατάσταση. Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε εάν κάποιος προέβη σε rma, με σκοπό να πάρει καινούργια xt, και εάν αντιμετώπισε εκ νέου τα ίδια προβλήματα. Να κανει ρμα γιατι; Ειχα δοκιμασει 5700 φιλου και τα ιδια μου εκανε. 3 5700 ειναι στο κυκλο μου και ολες εχουν θεματα. Πριν λιγο μιλαγα στο τηλ με ξαδελφο που του πρότεινα 5700 τοτε και εχει θεματα με black screens κτλ. Αλλαζε τους drivers μπας και βρει κανεναν σταθερο. Η διαφορα με την nvidia ειναι οτι εκει γυρναγες μια εκδοση πισω και ησουν οκ και στην επομενη το διορθωναν. Εδω μιλαμε για κατασταση που εχουν βγει τουλάχιστον 15 εκδοσεις απο την 9.2 που εχω και η κατασταση ειναι απο το κακο στο χειροτερο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα