Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο καιρό αποφάσισα να προβώ σε αναβάθμιση κάρτας και έτσι τσίμπησα την 5700xt στην προσφορά του πλαισίου(όπως οι περισσότεροι μας). Τα πρόβληματα με το black screen εμφανίστηκαν εδω και κανα μήνα αφότου ξεκίνησα να παίζω το State of Decay 2(Outer worlds έπαιξε θαυμασια , το Metro Exodus μετα απο μάχη ώστε να ανοίξει- έτρεξε και αυτο). Είχα ταξιδι εξω για κανα μήνα και είπα θα το λύσουν μέσα στο διάστημα αυτο ...Αμ δε. Μόλις έτρεξα το παιχνιδακι και με πέταξε πριν καν πιάσω το χειριστήριο. Α στα διάλα AMD. Ανάθεμα την ώρα που διάβασα για όοοοοοοοολα τα καλά και το πόσο υποτίθεται αξίζει η συγκεκριμένη κάρτα. Δώσαμε τα ωραία μας ευρώπουλα για να σερφάρουμε στο google. GG AMD!!!

Επεξ/σία από stefanos_13
  • Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε

Μετα απο καιρό αποφάσισα να προβώ σε αναβάθμιση κάρτας και έτσι τσίμπησα την 5700xt στην προσφορά του πλαισίου(όπως οι περισσότεροι μας). Τα πρόβληματα με το black screen εμφανίστηκαν εδω και κανα μήνα αφότου ξεκίνησα να παίζω το State of Decay 2(Outer worlds έπαιξε θαυμασια , το Metro Exodus μετα απο μάχη ώστε να ανοίξει- έτρεξε και αυτο). Είχα ταξιδι εξω για κανα μήνα και είπα θα το λύσουν δεν γίνετε. Μόλις έτρεξα το παιχνιδακι και με πέταξε πριν κάνω πιάσω το χειριστήριο. Α στα διάλα AMD. Ανάθεμα την ώρα που διάβασα για όοοοοοοοολα τα καλά και το πόσο υποτίθεται αξίζει η συγκεκριμένη κάρτα. Δώσαμε τα ωραία μας ευρώπουλα για να σερφάρουμε στο google. GG AMD!!!

Δοκίμασε με freesync off και αν έχεις κάνει κάποιο oc/uv ανέβασε λίγο την τάση με μαξ core clock 2000και βάλε και power limit +50.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Δοκίμασε με freesync off και αν έχεις κάνει κάποιο oc/uv ανέβασε λίγο την τάση με μαξ core clock 2000και βάλε και power limit +50.

δεν έχω freesync ούτε ασχολούμαι με oc

Δημοσ.

Οταν λεγαμε μη παρετε 5700ΧΤ,μας τη λεγανε και διαφοροι ελπιζαν να μη τους πεσουν τα προβληματα...

Ε παιξτε και κανα τζοκερακι τωρα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, noFEARgr said:

Η παιδικη χαρα των τρολ εχει γινει το συγκεκριμενο thread. 

Σταλεγάκηδες σίγουρα, troll δεν θα το έλεγα. 

• Like 2
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τα 2070S πουλάνε σαν ζεστά ψωμιά από απογοητευμένους AMD Fanz.

Άρα πρέπει να ανάψω λαμπάδα που δεν έχω προβλήματα γιατί η τιμή της 2070s είναι χάλι.

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

A τωρα γινομαστε τρολ οσοι εχουμε τις καρτες και εχουμε προβληματα?

1 ώρα πριν, stefanos_13 είπε

δεν έχω freesync ούτε ασχολούμαι με oc

Και ετσι για να μη μας λενε και τρολ,μια ειναι η λυση.

Ρμα η πουλα τη και παρε nvidia.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kkatzos είπε

🙃

Γιατί, τι πρέπει να κάνει ένας με 1070 που τα έσκασε παλιότερα και τώρα δεν μπορεί να παίξει RDR2;;;

Το Origins είναι παλιό παιχνίδι. Βγήκε πολύ πριν την 5700, απόλυτα λογικό αυτό που συμβαίνει.

Ποια "αδιαφορία"; Η μόνη "αδιαφορία" είναι της UBISoft που δεν εκσυγχρόνισε το παιχνίδι.

Ελα ρε συ δεν στεκει αυτο σαν δικαιολογια. Τι παλιο παιχνιδι το origins τελος 2017 ειναι. Το οτι εχουν θεματα οι amd drivers μην το ονομαζουμε αδιαφορια της ubisoft. Οταν πολυ χειροτερες καρτες οπως 1060 το παιζουν ανετα χωρις καθολου stuttering δεν φταιει καμια ubisoft εδω. Οπως ειπα χαιρομαι που το εχω παιξει το origins γιατι αν ηταν να εχω αυτη την εμπειρια με καρτα 400 ευρω μεχρι και RMA θα εκανα. Το σκεφτομαι για το odyssey 25 ευρω εχει η gold εκδοση αλλα αν εχει αυτα τα χαλια τι να το παρω. Στο reddit μου ανεφεραν οτι το DLC atlantis κολλαει τελειως στο loading με τις Navi και δεν παιζει καθολου. Γραφω τα καλα αλλα οταν δω κατι ασχημο θα το πω και αυτο. 

1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

Δεν ειναι ολοι τρολ. Αυτοι που ειμαστε χρονια στο forum θα πουμε τα καλα αλλα και τα κακα. Προφανως δεν περιμενα τοσο χαλια stuttering στο origins χθες που το εβαλα να το παιξω οποτε και η κριτικη μου θα ειναι αυστηρη οταν ειμαστε 7 μηνες απο το release των καρτων και εχουμε ακομα τετοια προβληματα.

Οι καρτες ειναι πολυ δυνατες. Οταν δουλευουν σωστα ειναι στο ιδιο επιπεδο με τις nvidia. Οταν σκαλωνουν ομως λογω των drivers ειναι σαν να παιζουμε με καρτες του 2014. Που ακομα και μια 970 παιζει πιο smooth το origins. Με λιγοτερα fps αλλα πιο smooth στα frametimes.

https://www.guru3d.com/news-story/radeon-graphics-cards-black-screen-bug-is-haunting-amd.html

Ενα ακομα βιντεο που εβγαλα στο Memphis αυτη τη φορα. Δειτε το κολλημα που κανει οταν παω να βαλω το bow η καρτα πεφτει στο 30% και πιο κατω.

• Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ελα ρε συ δεν στεκει αυτο σαν δικαιολογια. Τι παλιο παιχνιδι το origins τελος 2017 ειναι. Το οτι εχουν θεματα οι amd drivers μην το ονομαζουμε αδιαφορια της ubisoft. Οταν πολυ χειροτερες καρτες οπως 1060 το παιζουν ανετα χωρις καθολου stuttering δεν φταιει καμια ubisoft εδω. Οπως ειπα χαιρομαι που το εχω παιξει το origins γιατι αν ηταν να εχω αυτη την εμπειρια με καρτα 400 ευρω μεχρι και RMA θα εκανα. Το σκεφτομαι για το odyssey 25 ευρω εχει η gold εκδοση αλλα αν εχει αυτα τα χαλια τι να το παρω. Στο reddit μου ανεφεραν οτι το DLC atlantis κολλαει τελειως στο loading με τις Navi και δεν παιζει καθολου. Γραφω τα καλα αλλα οταν δω κατι ασχημο θα το πω και αυτο. 

Δεν ειναι ολοι τρολ. Αυτοι που ειμαστε χρονια στο forum θα πουμε τα καλα αλλα και τα κακα. Προφανως δεν περιμενα τοσο χαλια stuttering στο origins χθες που το εβαλα να το παιξω οποτε και η κριτικη μου θα ειναι αυστηρη οταν ειμαστε 7 μηνες απο το release των καρτων και εχουμε ακομα τετοια προβληματα.

Οι καρτες ειναι πολυ δυνατες. Οταν δουλευουν σωστα ειναι στο ιδιο επιπεδο με τις nvidia. Οταν σκαλωνουν ομως λογω των drivers ειναι σαν να παιζουμε με καρτες του 2014. Που ακομα και μια 970 παιζει πιο smooth το origins. Με λιγοτερα fps αλλα πιο smooth στα frametimes.

https://www.guru3d.com/news-story/radeon-graphics-cards-black-screen-bug-is-haunting-amd.html

Ενα ακομα βιντεο που εβγαλα στο Memphis αυτη τη φορα. Δειτε το κολλημα που κανει οταν παω να βαλω το bow η καρτα πεφτει στο 30% και πιο κατω.

μία ιδέα αλλά μπορεί να κάνει δουλειά ,βάλε το core στο wattman 1800 με ρευμα 1100 ή 1050

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε

μία ιδέα αλλά μπορεί να κάνει δουλειά ,βάλε το core στο wattman 1800 με ρευμα 1100 ή 1050

Εννοεις αντι για 2000 να το βαλω 1800 αφηνοντας το voltage στο 1.10?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...