Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Arkin είπε

Δεν παιζει καθολου καλα το παιχνιδι με 5700xt. Εχω 8700k οποτε δεν φταιει η cpu που εχεις αλλα καθαρα η καρτα. Με nvidia Ultra ολα ειχα σταθερα 75fps με ευθεια γραμμη frametime. Ευτυχως το τερματισα αλλα καταλαβαινω ποσο εκνευριστικο ειναι τωρα που το παιζεις. Θελω να παρω το odyssey και αν εχω αυτο το stuttering δεν αξιζει ουτε καν να το ακουμπησω. Παρολο που εχει anvilnext 2 το origins οπως και το breakpoint στο δευτερο ειχα μια πολυ ομαλη εμπειρια με σταθερο frametime. To origins ειναι unplayable.

Arkin σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο και μου το επιβεβαίωσες! Είχα αρχίσει να πιστεύω πως όντως κάτι φταίει με το σύστημα μου γιατί με την 1070 που είχα πιο πριν, ακόμα και σε 1440p UW η εμπειρία ήταν καλύτερη (χαμηλότερα frames και settings βέβαια, αλλά με το Freesync ήμουν κομπλέ). Από την στιγμή που είσαι και με 8700Κ που δεν έχει και τα θέματα με τις RAM, ακόμα καλύτερα! Να 'σαι καλά!

Εάν δεν σου κάνει κόπο (και δεν το έχεις διαγράψει ακόμα το παιχνίδι) κάνε ένα capture να το ανεβάσεις να υπάρχει και θα φτιάξω και εγώ για να τα στείλω με report στην AMD μπας και το κοιτάξουν. Από την άλλη, μόλις είδα στο reddit το post αυτό και από κάτω όλοι του γράφουν πως το παιχνίδι τρέχει μια χαρά και πως αυτός έχει θέμα, οπότε ίσως στο screen record για κάποιο λόγο δεν φαίνεται το stuttering; Όταν θα έχω χρόνο τώρα το Σ/Κ θα το ψάξω και εγώ και αν είναι θα τραβήξω βίντεο.

Εν το μεταξύ, αν κάποιος έχει CSGO μπορεί να κοιτάξει και εκεί πως το πάει το παιχνίδι; Ας μπει ένα Casual και μετά ένα Danger Zone (στυλ Royale του CS). Στο πρώτο αν και η κάρτα υπολειτουργεί η εμπειρία είναι ΟΚ, στο δεύτερο απλά θέλω να σπάσω την οθόνη.

edit: Επίσης στο AC Odyssey το έχω ακούσει και εγώ πως δεν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα με το stuttering και στο benchmark που έτρεξα φάνηκε πως ήταν όντως λίγο καλύτερο. Δεν σου εγγυώμαι κάτι μέχρι να το παίξω όμως (όταν τελειώσω Origins, που με τους ρυθμούς μου και τα κολλήματα θα πάρει λίγο καιρό) :P

Επεξ/σία από JoannisV
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι έχουν απαντήσει Yes στις NVIDIA, οι μισοί τουλάχιστον παίζει να είναι τέρμα κοκκινοφρουροί. Σοβαρό θέμα σε NVIDIA κάρτα δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είχε προκύψει..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Όσοι έχουν απαντήσει Yes στις NVIDIA, οι μισοί τουλάχιστον παίζει να είναι τέρμα κοκκινοφρουροί. Σοβαρό θέμα σε NVIDIA κάρτα δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είχε προκύψει..

Ένα κάρο fixes Και open issues ..... μάλλον είναι άλλη  nvidia αυτή... 

Driver 442.19 

Game Ready Fixes (For full list of fixes please check out release notes)

• [The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine]: The game may crash when a user reaches a specific cut scene. [2726931]

• [Maxwell GPUs][OpenCL]: SETI@Home shows driver TDR occuring on Maxwell GPUs using OpenCL. [2739609]

• [Call of Duty Modern Warfare]: Streaming of gameplay using OBS will randomly stop. [2743477]

• [Battleye][Low-Latency Mode]: Launching Battleye with NVIDIA Low Latency Mode set to Ultra may cause DWM to reset. [2775906]

• [SLI+G-SYNC Stutter]: User may experience minor stuttering when using NVIDIA SLI in combination with G-SYNC. [2778783]

• [Doom (2016)]: The game crashes when launched on GeForce 600/700 series (Kepler) GPUs [2791124]

• [NVENC]: Memory leak occurs. [2805384]

• [Multiple Apps][SLI][G-SYNC]: Stuttering and drop in frame rate occurs during gameplay with SLI and G-SYNC enabled [200566678]

Studio Driver Fixes (For full list of fixes please check out release notes)

• [DaVinci Resolve Studio]: Shared memory of the non-Display GPU is not flushed when switching Resolve projects multiple times. [2780691]

• [Redshift3d][CUDA]: CUDA memory leak with cuMemHostAlloc/cuMemFreeHost occurs when there is more than one device/context active in the app. [2723104]

• [Optix 6 Denoiser][HDR]: Artifacts appear in HDR mode when tiling is in effect. [2805048]

• [Optix][Demand Load] Artifacts appear in non-square, non-mipmapped textures. [2775776]

• [RayTracing]: V-Ray intersection artifacts appear when 2D displacement is enabled in a scene. [2762996]

• [Quadro RTX/P-series][OpenGL]: Image Copy does not work between different GPUs. [2790838]

• [Maya]: The application locks up during clFlush() call when using OpenCL / OpenGL interoperability. [2644947]

• [Modo]: The application crashes when monitors are connected to separate GPUs in a dual GPU system. [2211845]

Game Ready Driver Important Open Issues (For full list of open issues please check out release notes)

• Windows 10 Only [Mortal Kombat]: The game may randomly crash to the desktop without error [2813996]

• Windows 10 Only [Zombie Army: Dead War 4][Ansel/Freestyle]: The Ansel & Freestyle tabs are unselectable. [2810884]

• Windows 10 Only [Zombie Army: Dead War 4][Vulkan][HDR]:Corrupted flickering occurs when in-game HDR is enabled. [200585136] To work around, either disable HDR or use DirectX 12 mode.

• Windows 10 Only [Tom Clancy's Rainbow Six Siege][Vulkan][G-SYNC]: When playing the game in Vulkan mode with G-SYNC enabled, flickering occurs after switching the game between full-screen and windowed mode.[200578641]

• To work around, either disable G-SYNC or play using an API other than Vulkan.

• Windows 7 Only [World of Warcraft: Battle for Azeroth][DirectX 12]: The game crashes when switched from DirectX 11 to DirectX 12 mode. [200574934]

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε ναι γιατί crash σε συγκεκριμένα παιχνίδια είναι ίδιας σοβαρότητας με black screens και donwclocks σε οποιαδήποτε παιχνίδι ή ακόμα και στο desktop. Το Reddit έχει γεμίσει πρόσφυγες και μετανάστες των Navi :P

"Windows 10 Only [Zombie Army: Dead War 4][Ansel/Freestyle]: The Ansel & Freestyle tabs are unselectable. [2810884] " Ε εντάξει τα 10 άτομα που χρησιμοποιούν Ansel ας πάρουν Navi :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν τη βλέπω καλά την AMD...αυτά είναι τραγικά λάθη που κοστίζουν πανάκριβα!

40,000 στατιστικό δείγμα, είναι πολύ μεγάλο για να αγνοηθεί.

Συν το 5 προς 1 στις επιστροφές καρτών στους λιανοπωλητές σε σχέση με την πράσινη...

Επεξ/σία από thanosAIAS
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Και εγώ παίρνω ATI/AMD από το 2003 και ισχύει το ίδιο. Τι να λέει; Απλώς τα Nvidia είναι πιο άμπαλος-friendly και επειδή πλέον έχει pc και η κουτσή Μυρσίνη, αυτό φαίνεται περισσότερο σε απόλυτους αριθμούς...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Occultist είπε

Και εγώ παίρνω ATI/AMD από το 2003 και ισχύει το ίδιο. Τι να λέει; Απλώς τα Nvidia είναι πιο άμπαλος-friendly και επειδή πλέον έχει pc και η κουτσή Μυρσίνη, αυτό φαίνεται περισσότερο σε απόλυτους αριθμούς...

Μα τα θέματα των Navi δεν έχουν να κάνουν με το αν είσαι άμπαλος ή όχι, δεν είναι συγκεκριμένες ρυθμίσεις για παράδειγμα. Ακόμη και διδακτορικό να έχεις σε computer engineering πρέπει απλά να περιμένεις να τα λύσουν..

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Μα τα θέματα των Navi δεν έχουν να κάνουν με το αν είσαι άμπαλος ή όχι, δεν είναι συγκεκριμένες ρυθμίσεις για παράδειγμα. Ακόμη και διδακτορικό να έχεις σε computer engineering πρέπει απλά να περιμένεις να τα λύσουν..

πάντως πιο πολλά ποστ έχεις εδώ παρά στο nvidia χδ

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Γιατί κάτι μου λέει ότι τουλάχιστον οι μισοί από αυτούς είναι σε σάπια config με τόνους άκυρες ρυθμίσεις και bloatware, που δεν έχουν κάνει ποτέ format και είναι σουρωτήρι η registry, με τροφοδοτικά που τους είπε ο Μπάμπης ο Σουγιάς ότι "φτάνει αυτό, ρε-σίγουρα!" και παράλληλα κουμπώνουν με το στανιό κλόκες που διάβασαν στο ιντερνετ και περιμένουν να τις σηκώνουν όλα τα κομμάτια;...

Επεξ/σία από Occultist
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Occultist είπε

Γιατί κάτι μου λέει ότι οι μισοί από αυτούς είναι σε σάπια config με τόνους άκυρες ρυθμίσεις και bloatware, που δεν έχουν κάνει ποτέ format και είναι σουρωτήρι η registry, με τροφοδοτικά που τους είπε ο Μπάμπης ο Σουγιάς ότι "φτάνει αυτό, ρε-σίγουρα!" και παράλληλα κουμπώνουν με το στανιό κλόκες που διάβασαν στο ιντερνετ και περιμένουν να τις σηκώνουν όλα τα κομμάτια;...

Kαι μόλις κουμπώσουν nvidia αφού επιστρέεψουν την navi μεταμορφώνονται σε power users με πεντακάθαρη registry και τροφοδοτικό 1000w gold+ και άρα δουλεύει ταμάμ η καινούργια τους καρτα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως φαίνεται ότι υπερασπίζονται στο hwunboxed στο (Νο, 21%) την amd τα κουμουνοσκυλα. Γενικά υπάρχει αυτή η τάση να χαϊδεύουν αυτάκια στην AMD γιατί θεωρείται για κάποιο λόγο η εταιρεία του "λαού". Τώρα αυτό γιατί γίνεται είναι μεγάλη ιστορία και βαριέμαι να σας αναλύσω. Εδώ οι περισσότεροι γράφουν " Α σε Linux δεν έχω θεμα εγώ" , "παίξε με vsync", "μη παίξεις αυτό το παιχνίδι" και άλλα τέτοια.

ΠΩΩΩΩπωωω ρε φίλε τι σοβαρές λύσεις είναι αυτες που έχει ο κόσμος. Πωωωω μιλάμε τρομερή λύση. Πώς και δεν το σκεφτήκαμε δηλαδή.Εδώ οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα τι είναι το stuttering, δεν μπορούν ΚΑΝ να το αντιληφθούν να τονίσουμε αυτό. Νομίζουν ότι είναι τα έντονα lag spikes. Να παγώνει δηλαδή η εικόνα για 2 δευτερόλεπτα, 3 και να δείχνει μετά και ξανά το ίδιο. Αυτό το είχα τεσταρει στο ΝΕΤ καφέ που δούλευα. Οι περισσότεροι δεν ήξεραν καν ότι υπήρχε ενεργοποιημένο vsync όταν πείραζαν σαν πανηλίθιοι τα μηχανήματα και εβαζαν vsync σε multiplayer game. Και άλλα πολλά. Μιλάμε για ηλικίες μικρές που εκεί θα πεις νταξει εισαι μικρός δεν ήξερες δε ρωταγες. Αλλά την ίδια άγνοια είχαν και 20αριδες.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

Ε ναι γιατί crash σε συγκεκριμένα παιχνίδια είναι ίδιας σοβαρότητας με black screens και donwclocks σε οποιαδήποτε παιχνίδι ή ακόμα και στο desktop. Το Reddit έχει γεμίσει πρόσφυγες και μετανάστες των Navi :P

"Windows 10 Only [Zombie Army: Dead War 4][Ansel/Freestyle]: The Ansel & Freestyle tabs are unselectable. [2810884] " Ε εντάξει τα 10 άτομα που χρησιμοποιούν Ansel ας πάρουν Navi :P

Φυσικά γιατι το crash σε συγκεκριμένα παιχνίδια δεν σου χαλάει τη διασκέδαση, μόνο η μαύρη οθόνη έχει αυτή την ιδιότητα... 

Να το ξανά πούμε: Η διαφορά AMD με Nvidia είναι ότι η 2η έχει τη δυνατότητα να λύνει τα προβλήματα με drivers σύντομα.  Σίγουρα είναι και λιγότερα, αλλά μέχρι εκεί  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, thanosAIAS είπε

...

Τουλαχιστον ψαξτε αν εχει ξανα ανεβει εδω το συγκεκριμενο βιντεο. 3η φορα ειναι.

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.
3 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

πάντως πιο πολλά ποστ έχεις εδώ παρά στο nvidia χδ

Στις NVIDIA δεν έχω να πω κάτι, όλα λειτουργούν στην εντέλεια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...