leros2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, Dantε είπε Αν γυρναει στα default ειναι ασταθεια. Οποτε μισο κλικ πανω τη ταση και δοκιμη παλι. Περασα τους 12.2 και εγω για να ξαναδοκιμασω αν εχω black screens. θα γκρεμιστεί το σύμπαν.... 2 ώρες πριν, JoannisV είπε Τσέκαρε το edit Μου. Το ίδιο engine έχουν τα 2 παιχνίδια, σιγά! Απλά πήγαινε Αθήνα (στο παιχνίδι ) και δες αν έχεις stuttering/downclocking Είναι το 2ο video.. To 1o είχα ανοιχτό το HDR και η εγγραφή είναι χάλια... κρίμα γιατι επαιζα κανα 15 λεπτο Στο σύνολο 20 λεπτών δεν είχα καθόλου stuttering, το usage έκανε κάποιες ελαφριές βουτιές χωρίς όμως να επηρεάσει το gameplay.... 1
Arkin Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο AC Origins υπαρχει μεγαλο stuttering στην Αλεξανδρεια και η καρτα κοιματε δεν δουλευει σωστα. Με τους 19.12.1 μολις κατεβηκε το παιχνιδι εβγαλα και ενα βιντεο. Με την 1070ti και ιδιο CPU ειχα μηδεν stuttering στην Αλεξανδρεια. Οποτε υπαρχει μεγαλο θεμα καθαρα στο Origins και στην Αλεξανδρεια με την 5700xt. Τετοιο stuttering δεν ξανα συναντησα σε κανενα παιχνιδι με την 5700XT. Θα περασω και τους 20.2.1 να δω αν αλλαξει κατι. Ολα ultra σε 2560x1080. Η θερμοκρασια κανονικα πρεπει να ειναι 70+ και αυτη παιζει 63 64. Για να δουμε με τους 20.2.1 edit: Και με 20.2.1 τα ιδια και οχι μονο Αλεξανδρεια. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από Arkin 1 1
ilos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 12 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Φρέσκο Το να τα λέει ο steve δεν είναι τόσο περίεργο, είναι ήπιος κοκκινοφρουρός σε γενικές γραμμές ας πούμε. Αλλά όταν βγάζει vid και o Αντόρας για τα ίδια, υπάρχει μέγα θέμα.😆 2
Arkin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, JoannisV είπε To downclocking ας υπάρχει και ας πέφτω και στα 40-50 frames στις μεγάλες πόλεις, το stuttering είναι που με εκνευρίζει. Το παιχνίδι παγώνει για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζει και αυτό μπορεί να συμβαίνει κάθε 2 λεπτά. Δεν παιζει καθολου καλα το παιχνιδι με 5700xt. Εχω 8700k οποτε δεν φταιει η cpu που εχεις αλλα καθαρα η καρτα. Με nvidia Ultra ολα ειχα σταθερα 75fps με ευθεια γραμμη frametime. Ευτυχως το τερματισα αλλα καταλαβαινω ποσο εκνευριστικο ειναι τωρα που το παιζεις. Θελω να παρω το odyssey και αν εχω αυτο το stuttering δεν αξιζει ουτε καν να το ακουμπησω. Παρολο που εχει anvilnext 2 το origins οπως και το breakpoint στο δευτερο ειχα μια πολυ ομαλη εμπειρια με σταθερο frametime. To origins ειναι unplayable. 1 1
7nisiotis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε Στο AC Origins υπαρχει μεγαλο stuttering στην Αλεξανδρεια και η καρτα κοιματε δεν δουλευει σωστα. Με τους 19.12.1 μολις κατεβηκε το παιχνιδι εβγαλα και ενα βιντεο. Με την 1070ti και ιδιο CPU ειχα μηδεν stuttering στην Αλεξανδρεια. Οποτε υπαρχει μεγαλο θεμα καθαρα στο Origins και στην Αλεξανδρεια με την 5700xt. Τετοιο stuttering δεν ξανα συναντησα σε κανενα παιχνιδι με την 5700XT. Θα περασω και τους 20.2.1 να δω αν αλλαξει κατι. Ολα ultra σε 2560x1080. Η θερμοκρασια κανονικα πρεπει να ειναι 70+ και αυτη παιζει 63 64. Για να δουμε με τους 20.2.1 edit: Και με 20.2.1 τα ιδια και οχι μονο Αλεξανδρεια. Η μνήμη κανονικά δεν έπρεπε να γράφει 1750 ή όσο το χεις; Λέει 900. Και μένα το έκανε αυτό, 1000 έναντι 1750 έγραφε όταν είχα ασταθές voltage στο πυρήνα για κάποιο λόγο ή είναι κάποιο "bug"? Ραμ είχα στοκ 1750 Ναι ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι για το ρεύμα αλλά δοκίμασε το, δώσε ενα λίγο παραπάνω. Πάντως έχεις ίδιο downclock behavior όπως είχα στο Metro Dx12, στο Apex. Αν και στο τελευταίο πλέον δεν έχω τόσο μεγάλο δηλαδή είναι μικρότερο. Περίπου 78-85 αλλά ανεβαίνει πάλι 90 δε πέφτει κάτω από εκεί. Αν θυμάμαι σωστά. Έριξα και τον επεξεργαστή στα 4.8 από 4.9 ώστε να έχουμε ίδια συχνότητα να βγει ενα όσο γίνεται πιο σταθερό αποτέλεσμα στις συγκρίσεις. Θα το περάσω κ γω το Origins απλά θα αργήσω λόγω 30αρας VDSL + δεν έχω χώρο προς το παρόν στο δίσκο. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis
Arkin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Η μνήμη κανονικά δεν έπρεπε να γράφει 1750 ή όσο το χεις; Λέει 900. Και μένα το έκανε αυτό, 1000 έναντι 1750 έγραφε όταν είχα ασταθές voltage στο πυρήνα για κάποιο λόγο ή είναι κάποιο "bug"? Ραμ είχα στοκ 1750 Ναι ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι για το ρεύμα αλλά δοκίμασε το, δώσε ενα λίγο παραπάνω. Πάντως έχεις ίδιο downclock behavior όπως είχα στο Metro Dx12, στο Apex. Αν και στο τελευταίο πλέον δεν έχω τόσο μεγάλο δηλαδή είναι μικρότερο. Περίπου 78-85 αλλά ανεβαίνει πάλι 90 δε πέφτει κάτω από εκεί. Αν θυμάμαι σωστά. Ειναι οι 19.12.1 drivers για αυτο γραφει 900. Ειναι 1800 κανονικα. Τετοιο downclock σημερα που δοκιμασα origins δεν ξανα εχω δει πραγματικα το παιχνιδι ειναι unplayable. Δεν παιζει ρολο το voltage στο downclock. offtopic. Ρε συ μου δημιουργηθηκε ενας φακελος spyros κατι στο users και μεσα εχει pictures/afterburner. Ειναι απο τα profile που μου εδωσες εσυ και περασα? Γιατι σιγουρα δεν εφτιαξα εγω νεο χρηστη. 1
7nisiotis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Αν μπορείς ενεργοποίησε να φαίνεται και το junction-hotspot. 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Ειναι οι 19.12.1 drivers για αυτο γραφει 900. Ειναι 1800 κανονικα. Τετοιο downclock σημερα που δοκιμασα origins δεν ξανα εχω δει πραγματικα το παιχνιδι ειναι unplayable. Δεν παιζει ρολο το voltage στο downclock. offtopic. Ρε συ μου δημιουργηθηκε ενας φακελος spyros κατι στο users και μεσα εχει pictures/afterburner. Ειναι απο τα profile που μου εδωσες εσυ και περασα? Γιατι σιγουρα δεν εφτιαξα εγω νεο χρηστη. Ισως έχει καταγεγραμμένη την διαδρομή του φακέλου γιατί έχω ορίσει έναν φάκελο μέσα στο "Pictures"/" Msi Afterburner " να τα ρίχνει ( πλήκτρο F12, png , 100% ποιότητα ) Αλλάζει από τις ρυθμίσεις αν θες να κρίσεις δικό σου
Arkin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Αν μπορείς ενεργοποίησε να φαίνεται και το junction-hotspot. Ειναι το gpu temp 2 στο afterburner? Τελικα ο φακελος πως δημιουργηθηκε ειναι απο το profile που με εστειλες? 3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Αν μπορείς ενεργοποίησε να φαίνεται και το junction-hotspot. Ισως έχει καταγεγραμμένη την διαδρομή του φακέλου γιατί έχω ορίσει έναν φάκελο μέσα στο "Pictures"/" Msi Afterburner " να τα ρίχνει ( πλήκτρο F12, png , 100% ποιότητα ) Αλλάζει από τις ρυθμίσεις αν θες να κρίσεις δικό σου Το εχω αλλαξει απο την αρχη στο path που θελω. Ο Σπυρος εισαι εσυ τελικα ετσι? Γιατι ξαφνιαστηκα μολις ειδα το νεο user αλλα ειδα μεσα στο afterburner οποτε κατι λεω παιζει με το profile του nisioti.
7nisiotis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Ειναι το gpu temp 2 στο afterburner? Τελικα ο φακελος πως δημιουργηθηκε ειναι απο το profile που με εστειλες? Δεν θυμάμαι. Και δεν έχω οθόνη χαχαχα να σου έλεγα τσακ μπαμ για το ποιο είναι το junction Το είχα βρει εύκολα θυμάμαι. ΝΟΜΙΖΩ ότι αναφέρεται ως "gpu temperature 2" όπως καλά είπες Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis
Arkin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Κομπλε. Με τους 20.2.1 που περασα για να δω αν στρωσει το origins. Παλι γραφει 1000mhz στο memory ειναι bug του afterburner στο Monitoring της amd λεει 1800 κανονικα. Ανεβασα και λιγο το voltage οσο το ειχα πριν με τους 20.1.4. 1
7nisiotis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παίζει να χεις καλύτερες θερμοκρασίες με τη ρεφ από τη δικιά μου Pulse στη ψωμιερα για κουτί μου Θα κάνω κ γω την ίδια Abomination getto style πατέντα όμως χαχα Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis 1
Arkin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε Παίζει να χεις καλύτερες θερμοκρασίες με τη Pulse από τη δικιά μου Pulse στο κονσερβοκουτι μου Reference εχω συνηθως παιζω στα 73-74 core θερμοκρασια. Δεν με απασχολει αυτο οι καρτες αντεχουν σε μεγαλες θερμοκρασιες με απασχολει το stuttering στο origins. Αν εχει τα ιδια χαλια και το odyssey δεν βλεπω να το αγοραζω ποτε. Δεν μπορει σε πιο βαρια παιχνιδια η κινηση να ειναι ομαλη με 0 stuttering και στο origins τετοια πραγματα οταν η χειροτερη 1070ti το επαιζε 100% smooth με ιδιες ρυθμισεις και αναλυση.
noFEARgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε Reference εχω συνηθως παιζω στα 73-74 core θερμοκρασια. Δεν με απασχολει αυτο οι καρτες αντεχουν σε μεγαλες θερμοκρασιες με απασχολει το stuttering στο origins. Αν εχει τα ιδια χαλια και το odyssey δεν βλεπω να το αγοραζω ποτε. Δεν μπορει σε πιο βαρια παιχνιδια η κινηση να ειναι ομαλη με 0 stuttering και στο origins τετοια πραγματα οταν η χειροτερη 1070ti το επαιζε 100% smooth με ιδιες ρυθμισεις και αναλυση. Δοκιμασε να αντιγραψεις το afterburner , πολλοι αναφερουν προβληματα οταν ειναι ανοιχτο με τις navi . Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από noFEARgr
Arkin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Δοκιμασε να αντιγραψεις το afterburner , πολλοι αναφερουν προβληματα οταν ειναι ανοιχτο με τις navi . Το εχω και σε αλλα παιχνιδια χωρις κανενα προβλημα το afterburner. Το εκλεισα και τελειως και παλι το stuttering ειναι τρελο στο origins. Μολις μιλαγα με εναν με 3900x και vii και εχει το ιδιο stuttering στο origins. Στο odyssey ειναι smooth καμια σχεση απο οτι γραφει γιατι θελω να το παρω. Οποτε κατι τρεχει με το origins και τις amd καρτες. Χαιρομαι που το ευχαριστηθηκα με την 1070ti περσι γιατι αν ηταν να το παιξω ετσι με την 5700xt δεν θα το επαιζα ουτε για αστειο. Εκανα και thread στο forum της amd και το εσβησαν αμεσως. Αντε να βγαλεις ακρη. Εχω κοντα 2 ωρες στο heat με 20.2.1 και με Afterburner και ειναι οσο πιο βουτυρο γινεται. Και στο breakpoint με AnvilNext 2 και αυτο το τελειωσα απολυτα smooth καμια σχεση με το origins. Και δεν ειναι μονο στην Αλεξανδρεια και στην Siva τα ιδια οποτε ειναι γενικο το προβλημα σε ολες τις περιοχες. Μετα φταιει ο κοσμος. Spoiler Spoiler Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από Arkin 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, ilos είπε Το να τα λέει ο steve δεν είναι τόσο περίεργο, είναι ήπιος κοκκινοφρουρός σε γενικές γραμμές ας πούμε. Αλλά όταν βγάζει vid και o Αντόρας για τα ίδια, υπάρχει μέγα θέμα.😆 Spoiler 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα