Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, JoannisV είπε

Τσέκαρε το edit Μου. Το ίδιο engine έχουν τα 2 παιχνίδια, σιγά! Απλά πήγαινε Αθήνα (στο παιχνίδι :P) και δες αν έχεις stuttering/downclocking

Kατεβηκα συνταγμα και ολα μου τρεχουν μια χαρα,τι εννοεις?

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Dantε είπε

Kατεβηκα συνταγμα και ολα μου τρεχουν μια χαρα,τι εννοεις?

Καλά, πήγαινε Εξάρχεια και θα πήξεις στο stuttering...🤣

Επεξ/σία από _Theo_
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JoannisV είπε

Μόνο εγώ είμαι με το internet που σέρνεται στα 800kbps (όταν πληρώνω 24αρι) ή βρήκατε ευκαιρία με τα απεριόριστα της Cosmote :P

Εμένα με έβαλε σε σκέψεις ο @noFEARgr για το format μετά την αναβάθμιση από 1600 σε 2700Χ. Αν ο @leros2004 δεν έχει καθόλου stuttering ίσως αυτό να φταίει στην δική μου περίπτωση 🤷‍♀️

Εχω 50αρα vdsl εδω και 4-5 χρονια. Εγω εχω 8700K οποτε για αυτο λεω να τεσταρω να δουμε σιγουρα αν οφειλετε στην καρτα η σε επεξεργαστη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε

19.2.1 drivers ftw ρε @Arkin δεν νιώθουν μια

Ισχυει in game ειναι σταθεροτατοι. Καμια φορα με γυρναει στο default στο wattman αλλα μικρο το κακο μισο λεπτο load το profile και τελος. Λογικα θα βγαλουν νεους απο μερα σε μερα αν φυγει το signal lost θα τους περασω. Αν μεινει στα known issues μενω με 19.12.1 μεχρι να το φτιαξουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και στους 20.1.4 καμια φορά σε γυρνάει στο default αλλά νομίζω λόγω αστάθειας έστω και μικρής του uv σε ρεύμα.

Θα το καταλάβεις με δύο τρόπους

α) αν αφού παίξεις κάμποση ώρα, τύχει και ανοίξεις τους drivers και αντικρίσεις το γκρί πλαίσιο -> RESET profile

β) κλείσιμο του παιχνιδιού ή κρασαρισμα -> RESET profile

***γ) ενδεχόμενο να μην υπάρξει κάτι από τα παραπάνω αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα του reset πάλι έχεις αστάθεια σε ρεύμα

Απ'όταν είχα ανεβάσει στα 1.15 / 1.13 το ρευμα όπου και δοκιμαζα σταθερότητα στα 2000MHz δεν το έκανε ξανά. Κανένα reset. Πάρε ρεύμα και βουλωνε μαρη 5700ΧΤ. Ε και τσιμουδια μετά

Επίσης παίζει ρόλο και το παιχνίδι. Ας πούμε στο Απεξ είναι πιο δύσκολο να εντοπιστεί αστάθεια σε σχέση με το CoD ( μόνο αυτά παίζω χχαχ )

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ.

Στους 20.1.4 με 1.13voltage ηταν κομπλε στο OC περα απο το signal lost. Στους 20.2.1 ακομα και με 1.13 ετρωγα crash στο breakpoint. Με 19.12.1 και 1.10voltage κανενα crash πουθενα αλλα καμια φορα γυρναει σε default σε restart του υπολογιστη. Θεμα των drivers αλλα ειναι τιποτα μπροστα στα signal lost και στο μεγαλυτερο ρευμα που θελουν οι νεοι. 

Περναω origins και επανερχομαι θα παω Αλεξανδρεια να δω τι ψαρια θα πιασουμε. Το εχω 100% το παιχνιδι μαζι με τα DLC οποιος θελει το save πειτε μου.

Screenshot_1.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για δοκίμασε να παίξεις στους 19.12.1 με 1.134- 1.137ρεύμα να δεις αν στο ξανακάνει

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Αν γυρναει στα default ειναι ασταθεια.

Οποτε μισο κλικ πανω τη ταση και δοκιμη παλι.

Περασα τους 12.2 και εγω για να ξαναδοκιμασω αν εχω black screens.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Για δοκίμασε να παίξεις στους 19.12.1 με 1.34- 1.37ρεύμα να δεις αν στο ξανακάνει

Ποσο ρευμα εννοεις? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Αν γυρναει στα default ειναι ασταθεια.

Οποτε μισο κλικ πανω τη ταση και δοκιμη παλι.

Περασα τους 12.2 και εγω για να ξαναδοκιμασω αν εχω black screens.

Δεν ειναι να πεις οτι κρασαρει η τιποτα αλλο. Απλα στο restart γυρναει μερικες φορες σε default. Eχω fast boot ενεργο. Θεμα drivers αλλα μικρο το κακο αφου in game ειναι αψογα. 

Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Ώπα ξέχασα μια μονάδα

1.134 

1.137

Μπορω να δοκιμασω 1.11 με 1.13 δεν ειχα θεμα ουτε με τους 20.1.4 στο breakpoint που δουλευε μονιμα 99% η καρτα. Οι 19.12.1 ζητανε 0.02-0.03 λιγοτερο voltage απο τους νεους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Dantε είπε

Αν εχεις fast boot τοτε στο κανει απο αυτο.

Και μενα μου το εκανε παλια με ενεργο αυτο.

Κατα 99% εκει οφειλετε ναι. Γιατι crash δεν εχω δει με 19.12.1. Οι 2020 drivers και μετα εχουν λυσει το θεμα του fastboot ποτε δεν με γυρνουσε στα default μονο στα crash που το κανει σε ολους τους drivers. Αν λυσουν το signal lost και το να μην ζηταει τοσο ρευμα στους τελευταιους θα τους περασω εχουν κλεισει κατι τρυπες ασφαλειες και εχει και καλουδια απο vulkan για yuzu/cemu emulators που ασχολουμαι.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Ρεύμα είναι κατά μεγάλο ποσοστό στη δικιά μου περίπτωση. Ίσως πέφτει ακόμα λίγο στα 1.12Χκατι. Αλλά βαρέθηκα. Ρουφα 1.134 ρεύμα και τέλος. Κι από τότε δεν έκανε ξανά κάτι. Για μια βδομάδα που έπαιζα ετσι. Φυσικά fast boot κλπ broken skata κλειστά. Δυστυχώς δεν έχω την οθόνη τη νέα ακόμη να δοκιμάσω. Υπομονή

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...