leros2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 19 ώρες πριν, JoannisV είπε Είναι μεγάλο παιχνίδι, ~60gb, οπότε δεν χρειάζεται να μπεις σε κόπο αν δεν το παίξεις. Κατέβηκε από χθες , όποτε μπορείς δώσε save και ότι ρυθμίσεις θες να βάλω στα γραφικά. Φαντάσου το έχω στο PS4 και δεν το έχω αγγίξει πάνω απο 10 λεπτά 1
NIKOS25271 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, jimmakosapple είπε Ερώτηση, κάνοντας untervolt, underclock δεν χάνω τις όποιες επιδόσεις "κέρδισα" περνώντας το profile της XT? Ελάχιστα, το σημαντικό είναι να ρίξεις λίγο θερμοκρασίες/θόρυβο και να έχεις σταθερότερο core clock. Προσπάθησε να βρεις σταθερό core clock με 1050~1070mv και θα είσαι εντάξει λογικά. Ανέβασε και λίγο το power limit (10~15%), θα βοηθήσει. 2 ώρες πριν, jimmakosapple είπε Ερώτηση, κάνοντας untervolt, underclock δεν χάνω τις όποιες επιδόσεις "κέρδισα" περνώντας το profile της XT? Ελάχιστα, το σημαντικό είναι να ρίξεις λίγο θερμοκρασίες/θόρυβο και να έχεις σταθερότερο core clock. Προσπάθησε να βρεις σταθερό core clock με 1050~1070mv και θα είσαι εντάξει λογικά. Ανέβασε και λίγο το power limit (10~15%), θα βοηθήσει.
JoannisV Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Όλα σωστά αλλά το 2ο ισχύει άνετα. Το έχουμε αναλύσει το θέμα ... βλέπε RDR2 και Control Οι 470/480 είναι αγαπημένες κάρτες. Έχουν περάσει από τα χέρια μου 3-4 για builds φίλων και μπορώ να πω πως για την τιμή τους (~80ε μεταχειρισμένες είτε από εδώ είτε από ebay) είναι θηρία. Το καλύτερο VFM σε κάρτα για απλό 1080p gaming αυτή την στιγμή. Βέβαια αυτό 3-4 χρόνια μετά το launch που οι τιμές τους είναι πλέον σε αυτά τα επίπεδα, όσο έπαιζε το Mining η κατάσταση ήταν τραγική. 1 ώρα πριν, leros2004 είπε Κατέβηκε από χθες , όποτε μπορείς δώσε save και ότι ρυθμίσεις θες να βάλω στα γραφικά. Φαντάσου το έχω στο PS4 και δεν το έχω αγγίξει πάνω απο 10 λεπτά Επισυνάπτω το save. Ελπίζω να είμαι στην Αλεξάνδρεια (εκεί που το stuttering είναι πιο συχνό), αν όχι πας με fast-travel. Για εμένα που μου αρέσει να παίζω casually rpgs είναι παιχνίδι που αξίζει. Δεν έχει 100 πράγματα/combos/spells να θυμάσαι, οπότε ακόμα και αν το αφήσεις για κανένα μήνα-2μηνο μπορείς εύκολα να κάνεις catch up. Το Skyrim πχ, πάντα όταν το ξαναπιάνω με πιάνει πονοκέφαλος μέχρι να θυμηθώ όλα τα spells/keybinds/armor stats κλπ. Το story απλό έως μέτριο μερικές φορές (δεν είμαι φαν του γενικού κόνσεπτ των AC βέβαια), αλλά έχει ωραία γραφικά και gameplay. Ρυθμίσεις βάλτα στα ultra εκτός από shadows (medium) και clouds (στο χαμηλότερο). 1.save 2
Arkin Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν θελετε δοκιμαζω και εγω Origins στα μερη που εχετε θεματα να δουμε αν οντως φταιει η 5700xt η ο επεξεργαστης αλλα πειτε να βαλω να κατεβαινει απο Uplay και κατα τις 9 θα ειναι ετοιμο. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από Arkin
JoannisV Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 35 λεπτά πριν, Arkin είπε Αν θελετε δοκιμαζω και εγω Origins στα μερη που εχετε θεματα να δουμε αν οντως φταιει η 5700xt η ο επεξεργαστης αλλα πειτε να βαλω να κατεβαινει απο Uplay και κατα τις 9 θα ειναι ετοιμο. Μόνο εγώ είμαι με το internet που σέρνεται στα 800kbps (όταν πληρώνω 24αρι) ή βρήκατε ευκαιρία με τα απεριόριστα της Cosmote Εμένα με έβαλε σε σκέψεις ο @noFEARgr για το format μετά την αναβάθμιση από 1600 σε 2700Χ. Αν ο @leros2004 δεν έχει καθόλου stuttering ίσως αυτό να φταίει στην δική μου περίπτωση 🤷♀️
leros2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, JoannisV είπε Μόνο εγώ είμαι με το internet που σέρνεται στα 800kbps (όταν πληρώνω 24αρι) ή βρήκατε ευκαιρία με τα απεριόριστα της Cosmote Εμένα με έβαλε σε σκέψεις ο @noFEARgr για το format μετά την αναβάθμιση από 1600 σε 2700Χ. Αν ο @leros2004 δεν έχει καθόλου stuttering ίσως αυτό να φταίει στην δική μου περίπτωση 🤷♀️ Ε vdsl εχω , με 5.5mb κατέβαινε απο τον ''θείο'' Μπορείς να στείλεις όλο το φάκελο με τα save γιατί δεν μου το αναγνωρίζει μόνο του, δοκίμασα να σβήσω τα υπόλοιπα , αλλά δεν δουλευει... Εγω πριν είχα r5 2600 και vega 64, δεν έκανα format στην αλλαγή, ουτε καν gpu drivers δεν έβγαλα, όταν άλλαξα τη καρτα Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από leros2004
JoannisV Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ε vdsl εχω , με 5.5mb κατέβαινε απο τον ''θείο'' Μπορείς να στείλεις όλο το φάκελο με τα save γιατί δεν μου το αναγνωρίζει μόνο του, δοκίμασα να σβήσω τα υπόλοιπα , αλλά δεν δουλευει... Για κάποιον λόγο εμένα το save μου είναι στον φάκελο 3539 (έτσι γράφει η Ubisoft), επειδή όμως βλέπω ότι εσένα είναι στο 5059 (τον οποίο τον έχω και εγώ) ανεβάζω και τους 2 φακέλους. Εδώ ο 3539(δοκίμασε πρώτα) και εδώ ο 5059. Δεν ξέρω αν υπάρχει incompatibility επειδή εμένα δεν είναι από τον θείο Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από JoannisV
kkatzos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 35 λεπτά πριν, JoannisV είπε Αν ο @leros2004 δεν έχει καθόλου stuttering ίσως αυτό να φταίει στην δική μου περίπτωση 🤷♀️ Ο leros2004 έχει Samsung B-Die πειραγμενες. Ακόμα και έτσι όμως θα έχει downclocks γιατι το παιχνίδι είναι τέτοιο. Αλλά θα έχει λιγότερο από εσένα.
leros2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, kkatzos είπε Ο leros2004 έχει Samsung B-Die πειραγμενες. Ακόμα και έτσι όμως θα έχει downclocks γιατι το παιχνίδι είναι τέτοιο. Αλλά θα έχει λιγότερο από εσένα. Ε θα έκανα 2 δοκιμές, Tuned ram Και εξομοίωση των ram του JoannisV ... 30 λεπτά πριν, JoannisV είπε Για κάποιον λόγο εμένα το save μου είναι στον φάκελο 3539 (έτσι γράφει η Ubisoft), επειδή όμως βλέπω ότι εσένα είναι στο 5059 (τον οποίο τον έχω και εγώ) ανεβάζω και τους 2 φακέλους. Εδώ ο 3539(δοκίμασε πρώτα) και εδώ ο 5059. Δεν ξέρω αν υπάρχει incompatibility επειδή εμένα δεν είναι από τον θείο Δεν μου δουλεύει ούτε το 3539 ούτε το 5059... Πρέπει να φταίει ο ''θείος cpy'' Αν υπάρξει κανείς άλλος με save ας ποστάρει να τα δοκιμάσω... 1
JoannisV Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 34 λεπτά πριν, kkatzos είπε Ο leros2004 έχει Samsung B-Die πειραγμενες. Ακόμα και έτσι όμως θα έχει downclocks γιατι το παιχνίδι είναι τέτοιο. Αλλά θα έχει λιγότερο από εσένα. To downclocking ας υπάρχει και ας πέφτω και στα 40-50 frames στις μεγάλες πόλεις, το stuttering είναι που με εκνευρίζει. Το παιχνίδι παγώνει για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζει και αυτό μπορεί να συμβαίνει κάθε 2 λεπτά.
leros2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, JoannisV είπε To downclocking ας υπάρχει και ας πέφτω και στα 40-50 frames στις μεγάλες πόλεις, το stuttering είναι που με εκνευρίζει. Το παιχνίδι παγώνει για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζει και αυτό μπορεί να συμβαίνει κάθε 2 λεπτά. Βρήκα στο ιντερνετ κατι save Αυτά έχει ξεκλειδώσει, πες που να πάω
JoannisV Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, leros2004 είπε Βρήκα στο ιντερνετ κατι save Αυτά έχει ξεκλειδώσει, πες που να πάω Εσύ κατέβασες το Odyssey για αυτό δεν δουλεύουν τα saves μου (εγώ Origins έχω παίξει μέχρι τώρα, στο Odyssey μονο Benchmarks έχω κάνει). Στο Odyssey θεωρητικά στην Αθήνα θα πρέπει να έχει μεγάλη πόλη. Ο @silenoz66 έχει το Odyssey. Εδώ είχε γράψει πως το θέμα του ήταν εμφανές: "Athens π.χ. με το που πέφτεις απο κάτω απο το άγαλμα αράζω εκεί ακρόπολη .." Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από JoannisV
leros2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, JoannisV είπε Εσύ κατέβασες το Odyssey για αυτό δεν δουλεύουν τα saves μου (εγώ Origins έχω παίξει μέχρι τώρα, στο Odyssey μονο Benchmarks έχω κάνει). Στο Odyssey θεωρητικά στην Αθήνα θα πρέπει να έχει μεγάλη πόλη. θεος !!!! θα βάλω και το origins , έτσι και αλλιώς κάθεται η vdsl σήμερα
JoannisV Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, leros2004 είπε θεος !!!! θα βάλω και το origins , έτσι και αλλιώς κάθεται η vdsl σήμερα Τσέκαρε το edit Μου. Το ίδιο engine έχουν τα 2 παιχνίδια, σιγά! Απλά πήγαινε Αθήνα (στο παιχνίδι ) και δες αν έχεις stuttering/downclocking Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από JoannisV 1
_Theo_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Gamers are ditching Radeon graphics cards over driver issues 🤣🤣🤣 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα