Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, JoannisV είπε

Είναι μεγάλο παιχνίδι, ~60gb, οπότε δεν χρειάζεται να μπεις σε κόπο αν δεν το παίξεις.

Κατέβηκε από χθες :Pόποτε μπορείς δώσε save  και ότι ρυθμίσεις θες να βάλω στα γραφικά. 

Φαντάσου το έχω στο PS4 και δεν το έχω αγγίξει πάνω απο 10 λεπτά :P  

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimmakosapple είπε

Ερώτηση, κάνοντας untervolt, underclock δεν χάνω τις όποιες επιδόσεις "κέρδισα" περνώντας το profile της XT?

Ελάχιστα, το σημαντικό είναι να ρίξεις λίγο θερμοκρασίες/θόρυβο και να έχεις σταθερότερο core clock.

Προσπάθησε να βρεις σταθερό core clock με 1050~1070mv και θα είσαι εντάξει λογικά.

Ανέβασε και λίγο το power limit (10~15%), θα βοηθήσει.  

2 ώρες πριν, jimmakosapple είπε

Ερώτηση, κάνοντας untervolt, underclock δεν χάνω τις όποιες επιδόσεις "κέρδισα" περνώντας το profile της XT?

Ελάχιστα, το σημαντικό είναι να ρίξεις λίγο θερμοκρασίες/θόρυβο και να έχεις σταθερότερο core clock.

Προσπάθησε να βρεις σταθερό core clock με 1050~1070mv και θα είσαι εντάξει λογικά.

Ανέβασε και λίγο το power limit (10~15%), θα βοηθήσει.  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kkatzos είπε

Όλα σωστά αλλά το 2ο ισχύει άνετα. Το έχουμε αναλύσει το θέμα ... βλέπε RDR2 και Control

Οι 470/480 είναι αγαπημένες κάρτες. Έχουν περάσει από τα χέρια μου 3-4 για builds φίλων και μπορώ να πω πως για την τιμή τους (~80ε μεταχειρισμένες είτε από εδώ είτε από ebay) είναι θηρία. Το καλύτερο VFM σε κάρτα για απλό 1080p gaming αυτή την στιγμή.

Βέβαια αυτό 3-4 χρόνια μετά το launch που οι τιμές τους είναι πλέον σε αυτά τα επίπεδα, όσο έπαιζε το Mining η κατάσταση ήταν τραγική.

1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Κατέβηκε από χθες :Pόποτε μπορείς δώσε save  και ότι ρυθμίσεις θες να βάλω στα γραφικά. 

Φαντάσου το έχω στο PS4 και δεν το έχω αγγίξει πάνω απο 10 λεπτά :P  

Επισυνάπτω το save.

Ελπίζω να είμαι στην Αλεξάνδρεια (εκεί που το stuttering είναι πιο συχνό), αν όχι πας με fast-travel.

Για εμένα που μου αρέσει να παίζω casually rpgs είναι παιχνίδι που αξίζει. Δεν έχει 100 πράγματα/combos/spells να θυμάσαι, οπότε ακόμα και αν το αφήσεις για κανένα μήνα-2μηνο μπορείς εύκολα να κάνεις catch up. Το Skyrim πχ, πάντα όταν το ξαναπιάνω με πιάνει πονοκέφαλος μέχρι να θυμηθώ όλα τα spells/keybinds/armor stats κλπ.

Το story απλό έως μέτριο μερικές φορές (δεν είμαι φαν του γενικού κόνσεπτ των AC βέβαια), αλλά έχει ωραία γραφικά και gameplay.

Ρυθμίσεις βάλτα στα ultra εκτός από shadows (medium) και clouds (στο χαμηλότερο).

1.save

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θελετε δοκιμαζω και εγω Origins στα μερη που εχετε θεματα να δουμε αν οντως φταιει η 5700xt η ο επεξεργαστης αλλα πειτε να βαλω να κατεβαινει απο Uplay και κατα τις 9 θα ειναι ετοιμο.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αν θελετε δοκιμαζω και εγω Origins στα μερη που εχετε θεματα να δουμε αν οντως φταιει η 5700xt η ο επεξεργαστης αλλα πειτε να βαλω να κατεβαινει απο Uplay και κατα τις 9 θα ειναι ετοιμο.

Μόνο εγώ είμαι με το internet που σέρνεται στα 800kbps (όταν πληρώνω 24αρι) ή βρήκατε ευκαιρία με τα απεριόριστα της Cosmote :P

Εμένα με έβαλε σε σκέψεις ο @noFEARgr για το format μετά την αναβάθμιση από 1600 σε 2700Χ. Αν ο @leros2004 δεν έχει καθόλου stuttering ίσως αυτό να φταίει στην δική μου περίπτωση 🤷‍♀️

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, JoannisV είπε

Μόνο εγώ είμαι με το internet που σέρνεται στα 800kbps (όταν πληρώνω 24αρι) ή βρήκατε ευκαιρία με τα απεριόριστα της Cosmote :P

Εμένα με έβαλε σε σκέψεις ο @noFEARgr για το format μετά την αναβάθμιση από 1600 σε 2700Χ. Αν ο @leros2004 δεν έχει καθόλου stuttering ίσως αυτό να φταίει στην δική μου περίπτωση 🤷‍♀️

Ε vdsl εχω , με 5.5mb κατέβαινε απο τον ''θείο''

Μπορείς να στείλεις όλο το φάκελο με τα save γιατί δεν μου το αναγνωρίζει μόνο του, δοκίμασα να σβήσω τα υπόλοιπα , αλλά δεν δουλευει...

Εγω πριν είχα r5 2600 και vega 64, δεν έκανα format στην αλλαγή, ουτε καν gpu drivers δεν έβγαλα, όταν άλλαξα τη καρτα

Clipboard01.jpg.2408f07df1aea61accf264ac6de4caf8.jpg

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Ε vdsl εχω , με 5.5mb κατέβαινε απο τον ''θείο''

Μπορείς να στείλεις όλο το φάκελο με τα save γιατί δεν μου το αναγνωρίζει μόνο του, δοκίμασα να σβήσω τα υπόλοιπα , αλλά δεν δουλευει...

Clipboard01.jpg.2408f07df1aea61accf264ac6de4caf8.jpg

Για κάποιον λόγο εμένα το save μου είναι στον φάκελο 3539 (έτσι γράφει η Ubisoft), επειδή όμως βλέπω ότι εσένα είναι στο 5059 (τον οποίο τον έχω και εγώ) ανεβάζω και τους 2 φακέλους. Εδώ ο 3539(δοκίμασε πρώτα) και εδώ ο 5059.

Δεν ξέρω αν υπάρχει incompatibility επειδή εμένα δεν είναι από τον θείο :P

Επεξ/σία από JoannisV
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, JoannisV είπε

Αν ο @leros2004 δεν έχει καθόλου stuttering ίσως αυτό να φταίει στην δική μου περίπτωση 

🤷‍♀️

Ο leros2004 έχει Samsung B-Die πειραγμενες.

Ακόμα και έτσι όμως θα έχει downclocks γιατι το παιχνίδι είναι τέτοιο. Αλλά θα έχει λιγότερο από εσένα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Ακόμα και έτσι όμως θα έχει downclocks γιατι το παιχνίδι είναι τέτοιο. Αλλά θα έχει λιγότερο από εσένα.

Ε θα έκανα 2 δοκιμές, Tuned ram Και εξομοίωση των ram του  JoannisV ... 

30 λεπτά πριν, JoannisV είπε

Για κάποιον λόγο εμένα το save μου είναι στον φάκελο 3539 (έτσι γράφει η Ubisoft), επειδή όμως βλέπω ότι εσένα είναι στο 5059 (τον οποίο τον έχω και εγώ) ανεβάζω και τους 2 φακέλους. Εδώ ο 3539(δοκίμασε πρώτα) και εδώ ο 5059.

Δεν ξέρω αν υπάρχει incompatibility επειδή εμένα δεν είναι από τον θείο :P

Δεν μου δουλεύει ούτε το 3539 ούτε το 5059...  Πρέπει να φταίει ο ''θείος cpy'' 

Αν υπάρξει κανείς άλλος με save ας ποστάρει  να τα δοκιμάσω... 

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, kkatzos είπε

To downclocking ας υπάρχει και ας πέφτω και στα 40-50 frames στις μεγάλες πόλεις, το stuttering είναι που με εκνευρίζει. Το παιχνίδι παγώνει για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζει και αυτό μπορεί να συμβαίνει κάθε 2 λεπτά.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, JoannisV είπε

To downclocking ας υπάρχει και ας πέφτω και στα 40-50 frames στις μεγάλες πόλεις, το stuttering είναι που με εκνευρίζει. Το παιχνίδι παγώνει για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζει και αυτό μπορεί να συμβαίνει κάθε 2 λεπτά.

Βρήκα στο ιντερνετ κατι save :P  Αυτά έχει ξεκλειδώσει, πες που να πάω :P 

MAP.jpg.708d03c30a44f8e4b2b7746bd3f62e4d.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Βρήκα στο ιντερνετ κατι save :P  Αυτά έχει ξεκλειδώσει, πες που να πάω :P 

MAP.jpg.708d03c30a44f8e4b2b7746bd3f62e4d.jpg

Εσύ κατέβασες το Odyssey για αυτό δεν δουλεύουν τα saves μου :P (εγώ Origins έχω παίξει μέχρι τώρα, στο Odyssey μονο Benchmarks έχω κάνει).

Στο Odyssey θεωρητικά στην Αθήνα θα πρέπει να έχει μεγάλη πόλη.

Ο @silenoz66 έχει το Odyssey. Εδώ είχε γράψει πως το θέμα του ήταν εμφανές:
"Athens π.χ. με το που πέφτεις απο κάτω απο το άγαλμα αράζω εκεί ακρόπολη .."

Επεξ/σία από JoannisV
Δημοσ.
Μόλις τώρα, JoannisV είπε

Εσύ κατέβασες το Odyssey για αυτό δεν δουλεύουν τα saves μου :P (εγώ Origins έχω παίξει μέχρι τώρα, στο Odyssey μονο Benchmarks έχω κάνει).

Στο Odyssey θεωρητικά στην Αθήνα θα πρέπει να έχει μεγάλη πόλη.

θεος !!!! θα βάλω και το origins , έτσι και αλλιώς κάθεται η vdsl σήμερα :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, leros2004 είπε

θεος !!!! θα βάλω και το origins , έτσι και αλλιώς κάθεται η vdsl σήμερα :P 

Τσέκαρε το edit Μου. Το ίδιο engine έχουν τα 2 παιχνίδια, σιγά! Απλά πήγαινε Αθήνα (στο παιχνίδι :P) και δες αν έχεις stuttering/downclocking

Επεξ/σία από JoannisV
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...