johnmt2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Παιδιά έχει ασχοληθεί κανείς με το More Power tool σε 5700 xt;; Προσπαθώ να ανεβάσω τον πυρήνα.. π.χ είτε βάλω max frequency 2150 - 2200-2250 δεν γίνεται apply πάνω από 2100mhz.. τι παίζει εδώ;
LIGHT1NG Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, johnmt2 είπε Παιδιά έχει ασχοληθεί κανείς με το More Power tool σε 5700 xt;; Προσπαθώ να ανεβάσω τον πυρήνα.. π.χ είτε βάλω max frequency 2150 - 2200-2250 δεν γίνεται apply πάνω από 2100mhz.. τι παίζει εδώ; Στο overdrive τα βάζεις και μετά πατάς write
star4 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 και restart to ab &τον driver (απο το cru) ή restart το pc
johnmt2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Overdrive και frequency έχω βάλει τις ίδιες συχνότητες έκανα wrire sppt restart αλλά τα clocks του πυρήνα πάνε έως 2099 στο gpu z @LIGHT1NG @star4
LIGHT1NG Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 @johnmt2 πρέπει μάλλον στο frequency να είναι στοκ και στο overdrive παραπάνω και να δώσεις ρεύμα 1200 στο afterburner κιόλας υπάρχει επιλογή extend official overclocking limit ίσως δουλέψει από εκεί
kkatzos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 10 ώρες πριν, johnmt2 είπε Παιδιά έχει ασχοληθεί κανείς με το More Power tool σε 5700 xt;; Προσπαθώ να ανεβάσω τον πυρήνα.. π.χ είτε βάλω max frequency 2150 - 2200-2250 δεν γίνεται apply πάνω από 2100mhz.. τι παίζει εδώ; Γιατί πας να ξεζουμισεις την κάρτα για να πάρεις 0,5fps; Αφού δεν παίρνουν πολλά από τον πυρήνα. Δεν έχει νόημα.
LIGHT1NG Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 34 λεπτά πριν, kkatzos είπε Γιατί πας να ξεζουμισεις την κάρτα για να πάρεις 0,5fps; Αφού δεν παίρνουν πολλά από τον πυρήνα. Δεν έχει νόημα. Αν έχει καλές θερμοκρασίες δεν υπάρχει θέμα το θέμα είναι να μπορεί να κρατήσει το ρολόι εκεί για ώρα πχ εμένα εντελώς ξαφνικά πέρα από το pubg που με render scale 120 κρατάει το ρολόι συνέχεια στο 1960 η θερμοκρασία πάει μαξ 71 με φαν 60% τώρα αν έχει κάποια nitro με καλό τσιπάκι το 1960 θα το κρατάει στους 60 βαθμούς με τα φαν στο 20-30 πχ. Το μόνο παιχνίδι που κρατάει ρολόι μαξ αλλά η θερμοκρασία είναι στους 56-58 είναι το forza horizon 4
johnmt2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσωπικά η κάρτα μου κρασαρει εύκολα αν την ανεβάσω μέσω wman η msi afterburner πάνω από 2130mhz ακόμα και με 1.2v &50%pl.. οπότε έδινα λίγες ελπίδες μήπως και καταφέρω να την κάνω stable oc από το more Power tool, ΑΛΛΑ για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω δεν γίνονται apply τα frequency settings Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από johnmt2
Mosdi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Στις 6/2/2020 στις 11:54 ΠΜ, LIGHT1NG είπε Αν δεν κάνω λάθος οι rog strix στις 5700ΧΤ είχαν θέματα για τσέκαρε λίγο θερμοκρασίες και ρολόγια Δεν είχα ποτέ θέμα με την κάρτα... θερμοκρασίες ήταν πάντα πολύ λογικές... όλα πάνε ρολόι στην κάρτα... είμαι στους 20.1.3... το μόνο θέμα είναι όταν ανοίξω το Freesync το οποίο πλέον το έχω πάντα κλειστό... OC η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω να κάνω... αν έχει κάποιος Rog Strix και μπορεί να μου στείλει κανένα προφίλ καλοδεχούμενο.... προς το παρών την έχω stock... αυτό που έχω παρατηρήσει επίσης είναι πως στο pubg παίζω με λίγα FPS σε σχέση με παλιότερους drivers... κάποτε έφτανα μέσο όρο 180-200 FPS και τώρα πρέπει να παίζω από 100-150...
LIGHT1NG Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, johnmt2 είπε Προσωπικά η κάρτα μου κρασαρει εύκολα αν την ανεβάσω μέσω wman η msi afterburner πάνω από 2130mhz ακόμα και με 1.2v &50%pl.. οπότε έδινα λίγες ελπίδες μήπως και καταφέρω να την κάνω stable oc από το more Power tool, ΑΛΛΑ για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω δεν γίνονται apply τα frequency settings Άμα κάνει crash εκεί ρε παλικάρι πάει να πει ότι δεν πιάνει θερμοκρασίες που δεν μπορεί να τις κουμαντάρει με το Morepowertool μπορείς να ανεβάσεις τα watt/a στην καρτέλα power and voltages αλλά προσεκτικά μην βάλεις κανα 300αρι.. Δες στα bios πόσο δίνουν στις nitro+/special edition και δοκίμασε τα ίδια 1 λεπτό πριν, Mosdi είπε Δεν είχα ποτέ θέμα με την κάρτα... θερμοκρασίες ήταν πάντα πολύ λογικές... όλα πάνε ρολόι στην κάρτα... είμαι στους 20.1.3... το μόνο θέμα είναι όταν ανοίξω το Freesync το οποίο πλέον το έχω πάντα κλειστό... OC η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω να κάνω... αν έχει κάποιος Rog Strix και μπορεί να μου στείλει κανένα προφίλ καλοδεχούμενο.... προς το παρών την έχω stock... αυτό που έχω παρατηρήσει επίσης είναι πως στο pubg παίζω με λίγα FPS σε σχέση με παλιότερους drivers... κάποτε έφτανα μέσο όρο 180-200 FPS και τώρα πρέπει να παίζω από 100-150... Το παιχνίδι γενικά με τα updates τους μερικές φορές τα χαλάνε και σε κάτι ώρες τα φτιάχνουν εν ώρα παιχνιδιού, για το wattman είναι εύκολο για αρχή δοκίμασε τον πυρήνα με μαξ ρεύμα 1120mv και power limit 50%(αυξάνει μόνο τα watt όταν ένα παιχνίδι χρειάζεται για να κρατήσει το ρολόι ψηλά σχεδόν κανένα μόνο στο furmark το κάνει) στο 3ο με 2050mhz στο δεύτερο βάλτο 950-980mv δοκίμασε μετά κάποιο Benchmark όπως heaven /superposition αν δεν κάνει crash κατά 80% είναι safe αν μπεις μετά κάποιο game και φας black screen ή no signal να ξέρεις ότι ή δίνεις παραπάνω ρεύμα πχ 1130 η κατεβάζεις το ρολόι στο 2020-2030 πχ μπορεί κιόλας η κάρτα σου να πιάσει 2100mhz με 1.100 ρεύμα δεν είναι απίθανο.
johnmt2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Άμα κάνει crash εκεί ρε παλικάρι πάει να πει ότι δεν πιάνει θερμοκρασίες που δεν μπορεί να τις κουμαντάρει με το Morepowertool μπορείς να ανεβάσεις τα watt/a στην καρτέλα power and voltages αλλά προσεκτικά μην βάλεις κανα 300αρι.. Δες στα bios πόσο δίνουν στις nitro+/special edition και δοκίμασε τα ίδια Δεν σε κατάλαβα αλλά τέλος πάντων. Την nitro + έχω θερμοκρασίες πάνω από 67 σε gaming δεν ανεβάζει.. τώρα περιμένω και το waterblock για να την βάλω σε νερό
LIGHT1NG Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, johnmt2 είπε Δεν σε κατάλαβα αλλά τέλος πάντων. Την nitro + έχω θερμοκρασίες πάνω από 67 σε gaming δεν ανεβάζει.. τώρα περιμένω και το waterblock για να την βάλω σε νερό Μόλις γυρίσω σπίτι θα σου απαντήσω τι πρέπει να αλλάξεις ακριβώς και να δοκιμάσεις 1
leros2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 7/2/2020 στις 2:59 ΜΜ, holy grail είπε να πουμε εδω οτι η 5700χτ εχει αυτες τις θερμοκρασιες με μικροτερη αποδοση απο την 2060 αφου εκει εχουμε και τους rt/tensor cores. https://www.guru3d.com/articles_pages/asus_radeon_rx_5700_xt_rog_strix_review,9.html Εντάξει ειναι γνωστό εξ απο ανέκαθεν ότι 5700xt = nvidia 1030 4 ώρες πριν, johnmt2 είπε Δεν σε κατάλαβα αλλά τέλος πάντων. Την nitro + έχω θερμοκρασίες πάνω από 67 σε gaming δεν ανεβάζει.. τώρα περιμένω και το waterblock για να την βάλω σε νερό Σου πάει η καρδιά να βγάλεις αυτή την ψύκτρα ? Στις 7/2/2020 στις 11:46 ΠΜ, John_on_PC είπε Έχω ακριβώς ίδια μητρική, CPU και ram. Είμαι στους 19.12.3 από όταν την πήρα μέσα Δεκεμβρίου και το μόνο παιχνίδι που είχε πρόβλημα είναι το bf4 που δίνει black screen και no signal πάντα. Δοκιμάστε καλύτερα να βάλετε 19.12.1 που υποτίθεται είναι οι πιο σταθεροί, επίσης όσο είχα επιλεγμένο το windows sleep mode έβγαζε no signal και δεν ξυπνούσε από το sleep mode. Τέλος μια στο τόσο μου βγάζει κανένα bsod σε άλλα παιχνίδια, αλλά τίποτα που να συμβαίνει αρκετά συχνά για να με ενοχλεί. Θα μας βάλει φωτο ? Τόση βοήθεια πήρες απο την εδώ κοινότητα . Ps: Κούτσου κούτσου έφτασες 60 μηνύματα... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από leros2004
johnmt2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 @leros2004 αν και είναι όμορφη ειδικά με τα rgb εφέ η στοκ ψήκτρα Πάρολα αυτά δεν θα μου λείψει από θέμα θορύβου στις υψηλές θερμοκρασίες συγκριτικά με μια υδρόψυκτη.. επίσης το block θα είναι full rgb και φυσικά καλύτερες θερμοκρασίες καλύτερα clocks 2
7nisiotis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, johnmt2 είπε Προσωπικά η κάρτα μου κρασαρει εύκολα αν την ανεβάσω μέσω wman η msi afterburner πάνω από 2130mhz ακόμα και με 1.2v &50%pl.. οπότε έδινα λίγες ελπίδες μήπως και καταφέρω να την κάνω stable oc από το more Power tool, ΑΛΛΑ για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω δεν γίνονται apply τα frequency settings Άσε τα oc. UV παίξε καλύτερα κ αν θες πειραματισμούς παίξε με τη μνήμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα