loukas-1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Στις 18/1/2020 στις 2:16 ΜΜ, koolisk6 είπε επιτελούς φαινεται οτι βρεθηκε λυση για ολους τους κατοχους 5700 που αντιμετωπιζουν black/blue screens κάνοντας τα παρακάτω βήματα αυστηρά με τη σειρά: 1.Disable HW Accel. 2.Disable Freesync. 3.Don't play games fixed Aλλαξε το συνθηματικό σου σε σκετο Koolis για να κάνει ρήμα.Ακριβώς αυτο που σκέφτεσαι.
noFEARgr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Ναι όντως, το 1% έχει προβλήματα όπως είχε ειπωθεί Ναι οντως ετσι βγαινουν τα στατιστικα και με τετοιο δηγμα. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από noFEARgr
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι τρώνε blackscreen σε παιχνίδια επειδή κάνουν oc/uv και επειδή τρέχει το Benchmark είτε είναι heaven είτε superposition κλπ νομίζουν ότι θα τρέχει και κανονικά στο παιχνίδι Πχ: forza horizon ρολόι κολλημένο στα 1960mhz θερμοκρασία 58 βαθμούς μετά από 2 ώρες πάει 60 Το pubg σε παιχνίδι 30-40 min πάει το ρολόι 1960,1900, 1870 αλλά η θερμοκρασία στην κάρτα πάει 64-65 βαθμούς με τα ίδια mv. Το θέμα είναι τελικά και η οθόνη γιατί σε μερικούς δεν κολλάει το memory clock max στα 144hz, εγώ προσωπικά περιμένω απάντησή ακόμα και από τις 2 εταιρείες για αυτό aoc/amd Δεν νομιζω γιατι θα χαν θεμα και οι nvidia τοτε. Απλα για καποιο λογο οι οδηγοι σε συγκεκριμένες οθονες βγαζουν θεματα. Εγω παιζω ανετα χωρις προβληματα μεχρι που θα ανοιξω enchanced sync ή chill, οπου θα μου ριξει μαυρη οθονη οποτε του τη καρφωσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Άντε να το ξαναπούμε άλλη μία φορά. Από την στιγμή που η AMD το έχει αναγνωρίσει το θέμα με τα black screens και το έχει στα known issues το θέμα υπάρχει και δεν είναι λόγω του OC ή UV. Εκτός αν η AMD κάνει reacreate τα bugs με κλοκαρισμένες κάρτες και όχι stock, που φυσικά δεν ισχύει. Απ' ότι είδα έβαλαν και το downclocking στα known issues..
LIGHT1NG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε Δεν νομιζω γιατι θα χαν θεμα και οι nvidia τοτε. Απλα για καποιο λογο οι οδηγοι σε συγκεκριμένες οθονες βγαζουν θεματα. Εγω παιζω ανετα χωρις προβληματα μεχρι που θα ανοιξω enchanced sync ή chill, οπου θα μου ριξει μαυρη οθονη οποτε του τη καρφωσει. Η nvidia δεν είναι freesync είναι gsync compatible που στο nvidia panel πολλές οθόνες που δεν είναι και verified αν ενεργοποιηθεί η επιλογή 3 κάτι για χρώματα νομίζω είναι πολλές φορές οδηγεί σε χαμηλό gpu usage αυτό είναι δοκιμασμένο σε μια acer 165hz δεν θυμάμαι μοντέλο πρέπει να ρωτήσω τον φίλο μου 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Άντε να το ξαναπούμε άλλη μία φορά. Από την στιγμή που η AMD το έχει αναγνωρίσει το θέμα με τα black screens και το έχει στα known issues το θέμα υπάρχει και δεν είναι λόγω του OC ή UV. Εκτός αν η AMD κάνει reacreate τα bugs με κλοκαρισμένες κάρτες και όχι stock, που φυσικά δεν ισχύει. Απ' ότι είδα έβαλαν και το downclocking στα known issues.. Το πως βάζει τα known issues είναι ένα θέμα γιατί πολλοί δεν έχουν μερικά από αυτά τα θέματα τα οποία λύνονται αν μπει unlocked frame cap αν βάλεις πχ στο λολ cap 144fps ποιος ο λόγος να τρέξει στο 100%? Επίσης το θέμα με το memory clock που τρέχει στο φουλ σε μερικές οθόνες και σε μερικές όχι?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Το πως βάζει τα known issues είναι ένα θέμα γιατί πολλοί δεν έχουν μερικά από αυτά τα θέματα τα οποία λύνονται αν μπει unlocked frame cap αν βάλεις πχ στο λολ cap 144fps ποιος ο λόγος να τρέξει στο 100%? Επίσης το θέμα με το memory clock που τρέχει στο φουλ σε μερικές οθόνες και σε μερικές όχι? Δηλαδή δεν υπάρχει θέμα και λύνεται απλά και η AMD πήγε και το έβαλε στα known issues της πιο καινούργιας της κάρτας; Προφανώς και υπάρχει, δεν είναι τόσο widespread, αλλά υπάρχει και ελπίζω να τα διορθώσουν γιατί χρυσά θα τα πληρώσουμε τα πέτσινα του Jensen πάλι Την AMD την θέλουμε εδώ, δυνατή και στους CPU και στις GPU. Ο ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει στους καταναλωτές..
Staskw09 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μήπως οι κάτοχοι 5700xt να έκλειναν τα overclocking προγράμματα που κάνουν overlay και να έκαναν disable το PCiE 4 απο το BIOS? Μήπως έτσι στρώσουν τα πράγματα? στο Youtube δεν το ψάχνει κανείς?
7nisiotis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν κάνει διαφορά αυτό καν. Το pcie 4 ΙΣΩΣ. Αλλά με Ιντελ έτσι κ αλλιώς σεταρισμενο 3 βάζουμε. Με msi afterburner είτε ανοιχτό είτε κλειστό ίδια συμπεριφορά έχω. Κανένα θέμα. Χθες έπαιζε νταξει η καρτα δεν έκανε μεγαλα σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι έως καθόλου. Μαύρες οθόνες δεν έχω όσες είχα με το παλιό καλώδιο της συσκευασίας της οθόνης. Συγκεκριμένα από κακό oc / uv είχα με το "νέο" όχι όπως στο παλιό που έκανε και σε στοκ. Απλά η Pulse θέλει πολύ περισσότερο ρεύμα από τις πιο ακριβές Νιτρο για παράδειγμα λόγω κατώτερου σε bin πυρήνα. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis
leros2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δοκίμασα σήμερα 1090 voltage με 2100mhz και 1900mhz μνήμες. Στο 5 λεπτο έφαγα το περίφημο Black screen που θέλει restart από το κουμπί του υπολογιστή για να επανέλθει. Εσείς με το πρόβλημα μήπως έχετε πειραγμένο το voltage και δεν φθάνει στη κάρτα? 1
kkatzos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, leros2004 είπε Δοκίμασα σήμερα 1090 voltage με 2100mhz και 1900mhz μνήμες. Στο 5 λεπτο έφαγα το περίφημο Black screen που θέλει restart από το κουμπί του υπολογιστή για να επανέλθει. Εσείς με το πρόβλημα μήπως έχετε πειραγμένο το voltage και δεν φθάνει στη κάρτα? Είπαμε ... οι μισοί με black screens δεν έχουν κάνει ποτέ σοβαρό RAM stress testing. Και από τους άλλους μισούς οι περισσότεροι δοκιμάζουν OC/UV προφιλ, μη δοκιμασμένα, που τους τα έχουν δανείσει φίλοι τους. Κάπως έτσι έχουμε τα περίφημα black screens, όχι ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα, απλά αυτοί με πραγματικό πρόβλημα πρέπει να είναι μονοψήφιο ποσοστό... Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από kkatzos 3
leros2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φοβάμαι μην είναι hardware θέμα... Γιατί πολλοί έχουν πρόβλημα και σε στοκ καταστάσεις Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από leros2004
7nisiotis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εμένα δουλεύει οκ τώρα τουλάχιστον με νέο καλώδιο. Ραμ είναι τόσο στο compatibility list της μητρικής αλλά και έχω βάλει από χθες χειροκίνητα τα στοκ πράματα αλλά και είδα ότι σε XMP τα ίδια έβαζε. < crucial ballistix sport lt 3200 2*8 > VCC IO: 1.05V, SA 1.1V Cpu: Stock tested / Oc tested @ Στους 19.12.1-3 είχα μαύρη οθόνη μεχρι 20.1.3 @ Στους 1.4 , με το παλιό καλώδιο τη μαύρη πανωλεθρία δεν την είχα σε.στο όπως πριν. Μόνο όταν δοκίμαζα undervolt. ------------ Τώρα προσπαθώ να ρίξω τις θερμοκρασίες. Γύρω στο 1.13 αντέχει για 2000 πυρήνα.Νομιζω ------------ Στην τελική θα βγάλω όλο το πλαστικό καπάκι και θα κολλήσω κανα νοκτουα φανακι στη κάθε πλευρά. Νομίζω πρέπει να γίνεται γιατί δε θέλω να τη ξεβιδωδω από πίσω και.χασω καμία εγγύηση. Επίσης είναι πιο εύκολο να περάσει ένα μη σταθερό uv σε ένα παιχνίδι όπως το Apex ενώ σε ένα άλλο σαν το νέο CoD να φας πρόβλημα μαύρης οθόνης ή αυτό που γίνεται γκρι το control panel και δεν ανοίγει Ακόμη, μαύρη οθόνη σε στοκ με τους παλιούς οδηγούς είχα μόνο στο CoD ή στο Pubg ενώ ας πούμε στο Apex δεν. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis
LIGHT1NG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Staskw09 είπε Μήπως οι κάτοχοι 5700xt να έκλειναν τα overclocking προγράμματα που κάνουν overlay και να έκαναν disable το PCiE 4 απο το BIOS? Μήπως έτσι στρώσουν τα πράγματα? στο Youtube δεν το ψάχνει κανείς? Μέσα στις 451 σελίδες από το θέμα εδώ σίγουρα κάπου στην 200 θα το έχουμε γράψει 2
leros2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εδώ μάλιστα, έχω under performing ... Για το OC στις ram του συστήματος τα έχουμε ξαναπεί, μπορεί να βγάλουν 7000 ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα στα εξειδικευμένα μετροπρογράμματα για μνήμες, αλλά στο gaming δεν είναι το ίδιο, όταν οι gpu βαράνε 70+ βαθμούς για ώρες, και κάνουν ενα μικρό φουρνάκι το κουτί που παίρνει μπάλα και την σταθερότητα των μνημών.... Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από leros2004
overpower Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε Μέσα στις 451 σελίδες από το θέμα εδώ σίγουρα κάπου στην 200 θα το έχουμε γράψει Επειδη μπηκα αργα στις navi, οντως παιζει να εχει θεμα το pcie 4 αντι για 3? Φανταζομαι το pcie 4 = 4.0 ποιυ βλεπω εδω, ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα