Mosdi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Dantε είπε Τους περασα τους 20.1.3. Black screen προς το παρον δεν εχω φαει αλλα κανει flickering. Απενεργοποιησα σε discord και chrome το hw acc και παρακολουθω. Εμένα μου κάνει black screens με ανοιχτό το freesync.... 😔 και που? Στο LOL.... Βασικά κάποιες φορές μου απενεργοποιεί εντελώς τις οθόνες και απλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα... freez-άρει όλο το pc... και μετά επακολουθεί reset φυσικά... Αγόρασα καινούργια motherboard γιατί νόμιζα πως ήταν από αυτό επειδή ήταν παλιά η προηγούμενη...
7nisiotis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.windowslatest.com/2020/02/02/windows-10-kb4532695-causes-bsod-and-audio-issues-some-users/ προσοχή για τσεκάρετε μη νομίζετε ότι ειναι από τους drivers και τελικά είναι τα .....win Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis
7nisiotis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 @leros2004 Σε 20.1.4 Τρώει 1-2% η εγγραφή με hevc, χωρίς είναι στα 98-99%
LIGHT1NG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε @leros2004 Σε 20.1.4 Τρώει 1-2% η εγγραφή με hevc, χωρίς είναι στα 98-99% Έπρεπε μάλλον να τις δώσεις λίγο ρεύμα
7nisiotis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Έπρεπε μάλλον να τις δώσεις λίγο ρεύμα Οχι δεν εχει σημασία στο test range, πάντα 99-98 είναι εκει. Τώρα και στο παιχνίδι οκ είναι, έτσι δείχνει βασικά. θα δούμε. Πάντως στο δοκιμαστικο που έχει δεν βγάζεις συμπέρασμα, θέλει in game σε αγώνα κανονικό. Anyway
LIGHT1NG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε Οχι δεν εχει σημασία στο test range, πάντα 99-98 είναι εκει. Τώρα και στο παιχνίδι οκ είναι, έτσι δείχνει βασικά. θα δούμε. Πάντως στο δοκιμαστικο που έχει δεν βγάζεις συμπέρασμα, θέλει in game σε αγώνα κανονικό. Anyway Τότε δεν μπορείς να το πεις και πρόβλημα κάρτας αν αυτό γουστάρει να παίζει μαξ στο training και στο ingame να κοιμάται 🙄 πάντως το forza horizon 4 τρέχει 100% όλη την ώρα..
7nisiotis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τώρα με το τελευταίο update του παιχνιδιού ειναι πιο μικρό το downclock. (μέχρι 85%). Ετυχε και να μη κάνει και καθόλου σε αρκετά rounds και χάρηκα παιχνίδι μετά από μισό μήνα. #θαυμα // 20.1.4 Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis
koolisk6 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 ήθελα να ξερα πότε προλαβαίνετε κ παίζετε εσείς οι κάτοχοι 5700xt, αφου μέρα νύχτα δε κάνετε τπτ άλλο από δόκιμες drivers, benchmarks,settings κ να ποσταρετε insomnia... 4
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Τελικα το προηγουμενο bundle που ανακοινωθηκε δεν ηταν 100% σωστο,κοινως δεν θα δινεται με τις νεες καρτες και το Warcraft 3 https://www.amd.com/en/gaming/raise-the-game
LIGHT1NG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, koolisk6 είπε ήθελα να ξερα πότε προλαβαίνετε κ παίζετε εσείς οι κάτοχοι 5700xt, αφου μέρα νύχτα δε κάνετε τπτ άλλο από δόκιμες drivers, benchmarks,settings κ να ποσταρετε insomnia... Αυτά είναι τα αποτελέσματα από την κοινότητα του ινσομνια. 1
geo4sar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε Αυτά είναι τα αποτελέσματα από την κοινότητα του ινσομνια. Που είναι αυτό το poll να δώσουμε και εμείς την ψήφο μας.
LIGHT1NG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, geo4sar είπε Που είναι αυτό το poll να δώσουμε και εμείς την ψήφο μας. Στο 10 ποστ έχει αναλυτικό οδηγό για την σωστή εγκατάσταση 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Αυτά είναι τα αποτελέσματα από την κοινότητα του ινσομνια. Ναι όντως, το 1% έχει προβλήματα όπως είχε ειπωθεί :P
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 13 ώρες πριν, Mosdi είπε Εμένα μου κάνει black screens με ανοιχτό το freesync.... 😔 και που? Στο LOL.... Βασικά κάποιες φορές μου απενεργοποιεί εντελώς τις οθόνες και απλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα... freez-άρει όλο το pc... και μετά επακολουθεί reset φυσικά... Αγόρασα καινούργια motherboard γιατί νόμιζα πως ήταν από αυτό επειδή ήταν παλιά η προηγούμενη... Freeze το πισι μ ακούγεται για ραμ. Χαμηλωσε λιγο τη ταχύτητα της. Για μαυρη οθονη στο freesync πραγματι μαλλον φταινε οι οδηγοι 7 ώρες πριν, koolisk6 είπε ήθελα να ξερα πότε προλαβαίνετε κ παίζετε εσείς οι κάτοχοι 5700xt, αφου μέρα νύχτα δε κάνετε τπτ άλλο από δόκιμες drivers, benchmarks,settings κ να ποσταρετε insomnia... Εγω που δεν εχω προβλημα αλλα δε παιζω γιατι δεν εχω χρονο πιανομαι?
LIGHT1NG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ναι όντως, το 1% έχει προβλήματα όπως είχε ειπωθεί Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι τρώνε blackscreen σε παιχνίδια επειδή κάνουν oc/uv και επειδή τρέχει το Benchmark είτε είναι heaven είτε superposition κλπ νομίζουν ότι θα τρέχει και κανονικά στο παιχνίδι Πχ: forza horizon ρολόι κολλημένο στα 1960mhz θερμοκρασία 58 βαθμούς μετά από 2 ώρες πάει 60 Το pubg σε παιχνίδι 30-40 min πάει το ρολόι 1960,1900, 1870 αλλά η θερμοκρασία στην κάρτα πάει 64-65 βαθμούς με τα ίδια mv. 3 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε Freeze το πισι μ ακούγεται για ραμ. Χαμηλωσε λιγο τη ταχύτητα της. Για μαυρη οθονη στο freesync πραγματι μαλλον φταινε οι οδηγοι Εγω που δεν εχω προβλημα αλλα δε παιζω γιατι δεν εχω χρονο πιανομαι? Το θέμα είναι τελικά και η οθόνη γιατί σε μερικούς δεν κολλάει το memory clock max στα 144hz, εγώ προσωπικά περιμένω απάντησή ακόμα και από τις 2 εταιρείες για αυτό aoc/amd 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα