7nisiotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Εμμ βασικά η κάρτα δεν ζορίζεται καν αν έχεις 60/72 θα το μάθουμε μετά που θα γυρίσω σπίτι Αφού δε τα κλειδώνω στα 72. Και δε το κάνει παντα το downclocking. Anyway σε παιδιά που έχω μιλήσει στο YouTube, reddit tα ίδια έχουν κάποιοι και με 144hz monitor Δε ξέρω. Αν ήμουν Θεσσαλονίκη Αθήνα που έχω γνωστούς με nvidia 2000 κάρτες θα δοκίμαζα να δω αν γίνεται κ εκεί αλλά δεν έχω δω στο νησί. Τουλάχιστον άτομα της παρέας μου δεν ασχολούνται με fps gsmes. Lol, wow κλπ παίζουν. Σε συστήματα 2010 και πιο κάτω ή λάπτοπ ακόμη 3 λεπτά πριν, leros2004 είπε ακόμα και αυτό προσθέτει (λιγότερο απο freesync , gsync)... Αυτό ισχύει αν το κάνεις μεσω drivers, msi afterburner riva tuner, 3rd party programs. In game.engine πρέπει Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis 1
leros2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Αφού δε τα κλειδώνω στα 72. Και δε το κάνει παντα το downclocking. Anyway σε παιδιά που έχω μιλήσει στο YouTube, reddit tα ίδια έχουν κάποιοι και με 144hz monitor Δε ξέρω. Αν ήμουν Θεσσαλονίκη Αθήνα που έχω γνωστούς με nvidia 2000 κάρτες θα δοκίμαζα να δω αν γίνεται κ εκεί αλλά δεν έχω δω στο νησί. Τουλάχιστον άτομα της παρέας μου δεν ασχολούνται με fps gsmes. Lol, wow κλπ παίζουν. Σε συστήματα 2010 και πιο κάτω ή λάπτοπ ακόμη Αυτό ισχύει αν το κάνεις μεσω drivers, msi afterburner riva tuner, 3rd party programs. In game.engine πρέπει Έκατσα και έβαλα το apex..... Δοκιμές έκανα στο training Σε 1440 ανάλυση, κάτω απο 95-96% δεν έπεσε ποτέ. Γυρίζοντας σε 1080 ανάλυση είχα καρφωμένα 144fps και τη κάρτα στο 80% -- Προφανώς το παιχνίδι έχει fps cap - Έβαλα αυτή την εντολή: +fps_max unlimited στο launcher και βαράει 200αρια fps με την κάρτα συνέχεια στο full (96% και πάνω). Παρατηρήσεις: 1) Όλα αυτά με τον ακατάλληλο για 144hz gaming 2700x cpu (stock) οπως πολλοί αναφέρουν εδώ μέσα, αλλά και στη βίβλο του Reddit... 2) Δοκίμασα να κάνω record Με το πρόγραμμα των adrenaline αλλά στην εγγραφή δεν εμφανίζει το metrics overlay ??? Είναι bug ή πρέπει να κλικάρω κάτι ? 2
7nisiotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, leros2004 είπε Έκατσα και έβαλα το apex..... Δοκιμές έκανα στο training Σε 1440 ανάλυση, κάτω απο 95-96% δεν έπεσε ποτέ. Γυρίζοντας σε 1080 ανάλυση είχα καρφωμένα 144fps και τη κάρτα στο 80% -- Προφανώς το παιχνίδι έχει fps cap - Έβαλα αυτή την εντολή: +fps_max unlimited στο launcher και βαράει 200αρια fps με την κάρτα συνέχεια στο full (96% και πάνω). Παρατηρήσεις: 1) Όλα αυτά με τον ακατάλληλο για 144hz gaming 2700x cpu (stock) οπως πολλοί αναφέρουν εδώ μέσα, αλλά και στη βίβλο του Reddit... 2) Δοκίμασα να κάνω record Με το πρόγραμμα των adrenaline αλλά στην εγγραφή δεν εμφανίζει το metrics overlay ??? Είναι bug ή πρέπει να κλικάρω κάτι ? Την έχω βαλει την εντολή. Και unlimited να βάλεις πάλι δουλεύει. Εμένα το δείχνει στην εγγραφή. Με HEVC codec. Θα στείλω βίντεο μετά. Αρα ίσως είναι θέμα confict driver? Ίσως Intel + Amd gpu για το παιχνίδι αυτό. Δε θυμάμαι όμως αν πάτησα να.φαινεται στην εγγραφή. Δες μια γιατί δεν είμαι σπίτι τώρα Επίσης μπορείς να ρίξεις το refresh rate στα 70 να δούμε πώς συμπεριφέρεται εκεί; Επίσης κάνε δοκιμές α δοκιμή restart pc β δοκιμή restart pc γ κλπ Και μένα μπορεί στις α β περιπτώσεις να παίζει καρφωμένα στην γ επανεκκίνηση να τρέχει τραμπολίνο, στη δ πάλι καλά κ λ π Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis
leros2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Την έχω βαλει την εντολή. Και unlimited να βάλεις πάλι δουλεύει. Εμένα το δείχνει στην εγγραφή. Με HEVC codec. Θα στείλω βίντεο μετά. Αρα ίσως είναι θέμα confict driver? Ίσως Intel + Amd gpu για το παιχνίδι αυτό. Δε θυμάμαι όμως αν πάτησα να.φαινεται στην εγγραφή. Δες μια γιατί δεν είμαι σπίτι τώρα Επίσης μπορείς να ρίξεις το refresh rate στα 70 να δούμε πώς συμπεριφέρεται εκεί; Επίσης κάνε δοκιμές α δοκιμή restart pc β δοκιμή restart pc γ κλπ Και μένα μπορεί στις α β περιπτώσεις να παίζει καρφωμένα στην γ επανεκκίνηση να τρέχει τραμπολίνο, στη δ πάλι καλά κ λ π δοκίμασα και με hevc αλλά πάλι δεν το δείχνει, θυμάμαι με τους παλιούς adrenaline το έδειχνε σίγουρα. Έχω κάνει 3 restart επίτηδες .... Επίσης δεν έχω επιλογή για 70hz, διάλεξε: Παρατήρησα ότι κάποιες φορές το overlay δείχνει μόνο usage Και όχι και τα fps, το ίδιο συνέβαινε και στο Rust που παίζω (ήταν θέμα του παιχνιδιού όπου το έφτιαξαν πρόσφατα). Όταν λοιπόν το overlay δεν δείχνει τα fps, είναι ένδειξη ότι το παιχνίδι παίζει σαν να είσαι σε desktop mode και όχι full screen., με αποτέλεσμα να ενεργοποιείτε το vsync... Αυτό δεν είναι θέμα της amd γιατί το ίδιο ακριβώς θέμα είχα και με την nvidia (1080) στο Rust...... Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από leros2004
LIGHT1NG Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 @leros2004στα 144hz έχεις memory clock max? Η πέφτει στα 200mhz?
7nisiotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, leros2004 είπε Παρατήρησα ότι κάποιες φορές το overlay δείχνει μόνο usage Και όχι και τα fps, το ίδιο συνέβαινε και στο Rust που παίζω Είναι bug λόγω αλλαγής σκηνικού ειδικότερα αν κάνεις alt tab διαβάζει το desktop. Θέλει ctrl + shift + O ( νομίζω ο default key συνδυασμός ) να κλείσει και ξανά πάτημα όσο είσαι στο παιχνίδι όλα αυτά. vsync off. Από drivers default. Δε μου έχει κάνει κάτι να ενεργοποιηθεί μόνο του. Δοκίμασε μια στα 60 αν μπορέσεις Υπάρχει κάτι τέτοιο στις Navi? <- click Turbo στο wattman? Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis
leros2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε @leros2004στα 144hz έχεις memory clock max? Η πέφτει στα 200mhz? Μόνο αν ενεργοποιήσω και το 2ο Monitor ανεβαίνει το memory clock 5 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Είναι bug λόγω αλλαγής σκηνικού ειδικότερα αν κάνεις alt tab διαβάζει το desktop. Θέλει ctrl + shift + O ( νομίζω ο default key συνδυασμός ) να κλείσει και ξανά πάτημα όσο είσαι στο παιχνίδι όλα αυτά. vsync off. Από drivers default. Δε μου έχει κάνει κάτι να ενεργοποιηθεί μόνο του. Δοκίμασε μια στα 60 αν μπορέσεις Δοκίμασα και τα 60hz, κανένα θέμα... Mε ctrl + shift + O το έχω και εγώ, όσες φορές και να το άνοιξα έκλεισα δεν έφτιαξε, μονο με restart έστρωσε. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από leros2004
LIGHT1NG Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Τότε πρέπει να φτιάξουν το driver για την aoc 24g2u έχω στείλει βέβαια και ticket για να δούμε..
7nisiotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χμ. Με όλες τις ρυθμίσεις όπως στο βιντεάκι που ποσταρα; Σε 1080p πάλι πάει 97+%? Ρε μπας και φταίει κάνα τροφοδοτικό; Μήπως θέλει 750αρι? Αυτό πώς μπορώ να το ελέγξω softwareικα. Πάντως σε benchmark 99% πάει η κάρτα. Ίσως βλέπει Ιντελ επεξεργαστή και παθαίνει τίποτα bugs το παιχνίδι; Υπήρχε βλέπω ενα θέμα στο λανσάρισμα. Αλλά δε θα το έκανε και με τη 570? που είχα παλιά; 17 λεπτά πριν, leros2004 είπε άνοιξα έκλεισα Με άνοιγμα κλείσιμο σε μένα δουλεύει και gpu usage + fps κανονικά. Όπως σου είπα με το άνοιγμα, κλείσιμο. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis
leros2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Χμ. Με όλες τις ρυθμίσεις όπως στο βιντεάκι που ποσταρα; Σε 1080p πάλι πάει 97+%? Ρε μπας και φταίει κάνα τροφοδοτικό; Μήπως θέλει 750αρι? Αυτό πώς μπορώ να το ελέγξω softwareικα. Πάντως σε benchmark 99% πάει η κάρτα. Ίσως βλέπει Ιντελ επεξεργαστή και παθαίνει τίποτα bugs το παιχνίδι; Υπήρχε βλέπω ενα θέμα στο λανσάρισμα. Αλλά δε θα το έκανε και με τη 570? που είχα παλιά; Με άνοιγμα κλείσιμο σε μένα δουλεύει και gpu usage + fps κανονικά. Όπως σου είπα με το άνοιγμα, κλείσιμο. αμέ παρε με κινητό ένα μικρο δείγμα: Θα μου βρείτε γιατί σε μένα δεν δείχνει το overlay με το record ? Γιατί με βλέπω να την στέλνω για καμιά 2060super και εγώ Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από leros2004
7nisiotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Α τεσταρεις στο Testing ground. Ε καλά κ γω εκεί καρφωμένο 99 % έχω βρε συ. 3 λεπτά πριν, leros2004 είπε αμέ παρε με κινητό ένα μικρο δείγμα: Θα μου βρείτε γιατί σε μένα δεν δείχνει το overlay με το record ? Γιατί με βλέπω να την στέλνω για καμιά 2060super και εγώ Σε ματς θέλει Βγάζω την οθόνη από τα χαρτοκουτα μισό και στέλνω κ γω αντίστοιχο
leros2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Α τεσταρεις στο Testing ground. Ε καλά κ γω εκεί καρφωμένο 99 % έχω βρε συ. Σε ματς θέλει Βγάζω την οθόνη από τα χαρτοκουτα μισό και στέλνω κ γω αντίστοιχο Σε ματς με το 1 χέρι δεν Mεγειές ! Ξαναλέω, στο Pubg οσο είχα msi afterburner είχα πολλές φορές stuttering, απο τότε που το πέταξα ησύχασα... Επι εποχής rx580 & vega 64, και μετά σταμάτησα να το χρησιμοποιώ... Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από leros2004
7nisiotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, leros2004 είπε Σε ματς με το 1 χέρι δεν Mεγειές ! Ξαναλέω, στο Pubg οσο είχα msi afterburner είχα πολλές φορές stuttering, απο τότε που το πέταξα ησύχασα... Επι εποχής rx580 & vega 64, και μετά σταμάτησα να το χρησιμοποιώ... όχι την οθόνη που είναι να πουλήσω έβγαλα xD
LIGHT1NG Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 26 λεπτά πριν, leros2004 είπε αμέ παρε με κινητό ένα μικρο δείγμα: Θα μου βρείτε γιατί σε μένα δεν δείχνει το overlay με το record ? Γιατί με βλέπω να την στέλνω για καμιά 2060super και εγώ εδώ είσαι. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα