johnmt2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, NIKOS25271 είπε Επίσης να αναφέρω ότι γίνεται να την φλασάρεις με το bios από τη Nitro+ Special edition χωρίς πρόβλημα (έτσι την έχω τώρα) Αν γυρίσεις μερικές σελίδες πίσω θα δεις ότι ανέβασα φοτο gpu z με φλασαρισμενο bios από την special edition.. δεν ξέρω γιατί δεν μου άρεσε και ξαναπέρασα το στοκ bios 1
JoannisV Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 @7nisiotis θα προσπαθήσω να φτιάξω και εγώ μερικά βίντεο με τα παιχνίδια που μου συμβαίνει το ίδιο (προς το παρόν AC Origins/Odyssey και FarCry5, θα δοκιμάσω όμως όσα περισσότερα μπορώ) και αν θες ανεβάζουμε ένα κοινό post στο reddit παρουσιάζοντας τα. Ίσως αυτό, τώρα που η AMD αναγνώρισε το θέμα, τους βοηθήσει. Αν υπάρχουν και άλλοι που έχουν παρόμοιο θέμα σε οποιοδήποτε παιχνίδι ας φτιάξουν και αυτοί βίντεο να τα βάλουμε όλα μαζί. Όσο πιο πολλά τόσο το καλύτερο γιατί κάτω από κάθε post για downclocking στο /amd έχεις 10 μ@@@@ να το γειώνουν λέγοντας πως δεν φταίει η AMD αλλά εμείς που με κάποια ρύθμιση ή κομμάτι ΗW τα κάναμε σαλάτα... (που οκ, για κάποιες περιπτώσεις μπορεί να αληθεύει, από την στιγμή όμως που το αναγνώρισε και η AMD πρέπει να υπάρχει κάποιο θέμα). 1
7nisiotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 HW εκτός κάρτας δε παίζει, στοκ έχω δοκιμάσει τόσο σε κάρτα όσο κ στον επεξεργαστή.
NIKOS25271 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, johnmt2 είπε Αν γυρίσεις μερικές σελίδες πίσω θα δεις ότι ανέβασα φοτο gpu z με φλασαρισμενο bios από την special edition.. δεν ξέρω γιατί δεν μου άρεσε και ξαναπέρασα το στοκ bios Το γνωρίζω, την ίδια μέρα το πέρασα κι εγώ. Εγώ το πέρασα μόνο για να τεστάρω τη συμπεριφορά στους ανεμιστήρες (τελικά δεν άλλαξε κάτι πάνω σ' αυτό) αλλά τελικά μου άρεσε και την κράτησα έτσι.
JoannisV Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε HW εκτός κάρτας δε παίζει, στοκ έχω δοκιμάσει τόσο σε κάρτα όσο κ στον επεξεργαστή. Αν είναι να δικαιολογηθεί έτσι η AMD θα σου βγάλουν χαλασμένο ως και το sata cable στο τέλος Είπαμε οι περισσότεροι μπορεί να μην έχουν κανένα θέμα με τις κάρτες, αυτοί που όμως επιμένουν κατηγορητικά πως επειδή δεν έχουν οι ίδιοι πρόβλημα, όσοι έχουν κάνουν κάτι λάθος, αυτοί είναι ιδιαίτερα εκνευριστικοί. Ούτε κάποια ρύθμιση πιστεύω πως φταίει μετά από ένα σημείο (ρύθμιση από δικιά μας πλευρά). Έχω δοκιμάσει τα πάντα σε windows/bios/adrenaline/regedit και είμαι σίγουρος πως και εσύ έχεις κάνει το ίδιο. Το downclock σε κάποια παιχνίδια επιμένει. 1
NIKOS25271 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Εσένα θεωρητικά η νιτρο είναι σαν την pulse μου πλέον έφτιαξα ένα profil που δουλεύει τέλεια στην κάρτα μου 2039 με 1128 memory 1850 και power limit +10 custom curve και βλέπω να δουλεύει αρκετά καλά. Μα κι αλλιώς πρόκειται για το ίδιο chip, αλλάζει μόνο το cooler και base/boost clocks. Δεν ξέρω μόνο για vrm αν έχουν διαφορά. Το μόνο που κερδίζω είναι λίγο χαμηλότερες θερμοκρασίες και λιγότερος θόρυβος το οποίο είναι σημαντικό για μένα λόγω case (coolermaster haf x-b evo).
LIGHT1NG Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε HW εκτός κάρτας δε παίζει, στοκ έχω δοκιμάσει τόσο σε κάρτα όσο κ στον επεξεργαστή. Με έκανες να το κατεβάσω πάλι το apex να δοκιμάσω για τα downclocks 😂 πάλι καλά διπλασίασε η cosmote τα δεδομένα για το cosmote at home 1
leros2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο πρώτο Video (APEX) και δεν το καταλαβαίνω ?? Unplayable τελείως, μη λέμε ότι θέλουμε 120 με 140 fps σε 60hz monitor είναι εμετός. Άλλωστε το gaming δεν είναι το apex, είναι το MSI afterburner με μέτροπρόγραμμα το apex. @7nisiotis πάρε μια 2060 να βρεις την υγειά σου, θα φορτώσεις και RTX τίτλους Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από leros2004
7nisiotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είναι απλό παιδιά, αν η κάρτα μένει 95+ % σε usage χωρίς μεγάλες αυξομειώσεις στο core clock δουλεύει βούτυρο το παιχνίδι. Έχει ομαλή ροή. Παίζει κάποιες φορές έτσι και χαίρεσαι παιχνίδι, όταν του έρχεται να μαλαπερδιαστει το θα το καταλάβεις φυσικά αν έχεις καλό μάτι. Γενική συμβουλή αυτή. Δεν έχουν όλοι αυτή την αίσθηση. Ε μια χαρά είναι και η 2060S. 7 μήνες πέρασαν. Έχουν κυκλοφορήσει κάρτες άλλες χωρίς να φτιάξουν τα προβληματικά σημεία εξ αρχής. Και καλά κάνουν αρκετοί όπου κάνουν τη μετάβαση πίσω σε nvidia ,δείχνοντας έτσι το χεράκι στην κόκκινη ότι βγάζοντας μια προβληματική κάρτα θα υπάρξουν και οι ανάλογες κακές κριτικές σχηματίζοντας μια αρνητική εικόνα. Ώρα να βελτιωθεί και στο τμήμα οδηγών. Και ποτέ δεν είχα θέμα με το MSI afterburner. Έχω κάνει πάμπολλες δοκιμές. Επίσης περιμένω 144Hz monitor. Αν ξυπνήσει το eshop και ενημερώσει την παραγγελία ποτέ Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis
LIGHT1NG Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Είναι απλό παιδιά, αν η κάρτα μένει 95+ % σε usage χωρίς μεγάλες αυξομειώσεις στο core clock δουλεύει βούτυρο το παιχνίδι. Έχει ομαλή ροή. Παίζει κάποιες φορές έτσι και χαίρεσαι παιχνίδι, όταν του έρχεται να μαλαπερδιαστει το θα το καταλάβεις φυσικά αν έχεις καλό μάτι. Γενική συμβουλή αυτή. Δεν έχουν όλοι αυτή την αίσθηση. Ε μια χαρά είναι και η 2060S. Δεν είμαι φαν του Μαρξ να στηρίζω τυφλά μια εταιρεία που έχει υιοθετήσει ταμπέλα "λαϊκή". Δεν ικανοποιεί τα στάνταρ μου; Δεν μένει μαζί μου. Και σε αυτό πάλι συμβουλή προς όλους. Never compromise Και ποτέ δεν είχα θέμα με το MSI afterburner. Επίσης περιμένω 144Hz monitor. Αν ξυπνήσει το eshop. Κάτσε έχεις 60αρι μόνιτορ τώρα?
7nisiotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Κάτσε έχεις 60αρι μόνιτορ τώρα? 72 είχα. Είναι στη κούτα και το δίνω. Και μην έχετε την ατάκα έτοιμη ότι όσα Hz είναι η οθόνη τόσα πρέπει να κλειδώνει το μονιτορ. Δεν πάει έτσι στο smoothness του engine. Ναι ίσως με τεχνικές frame cap ΜΟΝΟ απο το engine+anti lag+ 3 fps cap κάτω από το refresh να έχεις λιγότερο input lag ΑΛΛΑ εδώ δεν δουλεύει καλά πάντα το freesync/antilag/ etc στους drivers ή οι νέες τεχνικές boost οπότε.... Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis
LIGHT1NG Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε 72 είχα. Είναι στη κούτα και το δίνω. Και μην έχετε την ατάκα έτοιμη ότι όσα Hz είναι η οθόνη τόσα πρέπει να κλειδώνει το μονιτορ. Δεν πάει έτσι στο smoothness του engine. Ναι ίσως με τεχνικές freesync+anti lag+ 3 fps cap κάτω από το refresh να έχεις λιγότερο input lag ΑΛΛΑ εδώ δεν δουλεύει καλά πάντα το freesync/antilag οπότε.... Εμμ βασικά η κάρτα δεν ζορίζεται καν αν έχεις 60/72 θα το μάθουμε μετά που θα γυρίσω σπίτι
leros2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Ναι ίσως με τεχνικές freesync+anti lag+ 3 fps cap κάτω από το refresh να έχεις λιγότερο input lag Ότι έχει σχέση με freesync , gsync κτλ κτλ προσθέτει lag, δεν είναι ποτέ δυνατό να έχεις λιγότερο
7nisiotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ότι έχει σχέση με freesync , gsync κτλ κτλ προσθέτει lag, δεν είναι ποτέ δυνατό να έχεις λιγότερο Ναι λάθος μου ήθελα να γράψω frame cap και έγραψα freesync. Αλλά μόνο αν το υποστηρίζει το game engine. 3rd party λύσεις δεν δουλεύουν το ίδιο σωστά
leros2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Ναι λάθος μου ήθελα να γράψω frame cap και έγραψα freesync. Αλλά μόνο αν το υποστηρίζει το game engine. 3rd party λύσεις δεν δουλεύουν το ίδιο σωστά ακόμα και αυτό προσθέτει (λιγότερο απο freesync , gsync)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα