Makam Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Άσχετο, Arkin πώς έκανες να φαίνονται τα αποτελέσματα του Σκρουτζ με μαύρο φόντο;
7nisiotis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Διαβάστε σχόλια. Επιτέλους ξυπνάνε οι redhools κ ζητάνε να φτιάξουν τα θέματα των οδηγών πριν ναυαγήσει κι άλλο ο Τιτανικός Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis
Arkin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Γιατί κάτι μου λέει ότι τσάμπα με έκανες να πάω στο 20.1.3?😂 Μεγάλη υπόθεση το DDU κάθεται πολύ καλύτερα ο driver. 58 λεπτά πριν, Makam είπε Άσχετο, Arkin πώς έκανες να φαίνονται τα αποτελέσματα του Σκρουτζ με μαύρο φόντο; https://chrome.google.com/webstore/detail/dark-reader/eimadpbcbfnmbkopoojfekhnkhdbieeh?hl=el 1
exclood Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 καλησπέρα και εγώ έχω vega 64 asus sttrix τα νευρά μου δεν αντέχουν άλλο συνεχεία μαύρες οθόνες και άμα παίξω κανένα βαρύ παιχνίδι τραβάει και μια μπλε οθόνη και σκέφτομαι να αγοράσω μεταχειρισμένοι nvidia gtx 1080 ti έχω κουραστεί ένα χρόνο την έχω και το καλύτερο άμα αφήσω κλειστό τον υπολογιστή πολλές ώρες όταν τον ανοίγω μου βγάζει στην βάρα που είναι το ΜΕΝΥ γραμμές με πολλά χρώματα και με τα από λίγο φεύγει
Πέτρος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, exclood είπε καλησπέρα και εγώ έχω vega 64 asus sttrix τα νευρά μου δεν αντέχουν άλλο συνεχεία μαύρες οθόνες και άμα παίξω κανένα βαρύ παιχνίδι τραβάει και μια μπλε οθόνη και σκέφτομαι να αγοράσω μεταχειρισμένοι nvidia gtx 1080 ti έχω κουραστεί ένα χρόνο την έχω και το καλύτερο άμα αφήσω κλειστό τον υπολογιστή πολλές ώρες όταν τον ανοίγω μου βγάζει στην βάρα που είναι το ΜΕΝΥ γραμμές με πολλά χρώματα και με τα από λίγο φεύγει Καλησπέρα. Εϊτε ο υπολογιστής σου γενικά έχει θέμα (OS, OS+drivers, OS/drivers/hw), είτε ειδικά η κάρτα σου έχει θέμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν φταίνε οι οδηγοί της AMD για τα συγκεκριμένα προβλήματά σου.
Aten-Ra Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Βλέπω ότι πρόβλημα και να υπάρχει για οποιαδήποτε κάρτα, άμεσος το ρίχνουμε στον driver. 😛 Πληροφοριακά ο κουνιάδος μου δεν έχει black screens με μια Gigabyte RX5700XT Gaming OC (Default) εδώ και κάνα μήνα τώρα. To υπόλοιπο σύστημα είναι με Ryzen 2 2600, Asrock B450 Mini-itx και 2x8GB 3200 memory. 4
noFEARgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 90% φταινε οι ram στην παραπανω περιπτωση. Το βρηκανε ολοι τωρα με οτιδηποτε προβλημα βγαλει το pc τους, το ριχνουν στην amd. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από noFEARgr 3 1
Arkin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, noFEARgr είπε 90% φταινε οι ram στην παραπανω περιπτωση. Το βρηκανε ολοι τωρα με οτιδηποτε προβλημα βγαλει το pc τους, το ριχνουν στην amd. 4 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Βλέπω ότι πρόβλημα και να υπάρχει για οποιαδήποτε κάρτα, άμεσος το ρίχνουμε στον driver. 😛 Πληροφοριακά ο κουνιάδος μου δεν έχει black screens με μια Gigabyte RX5700XT Gaming OC (Default) εδώ και κάνα μήνα τώρα. To υπόλοιπο σύστημα είναι με Ryzen 2 2600, Asrock B450 Mini-itx και 2x8GB 3200 memory. Ισχύει 100% αυτό. Κάποιοι έχουν παλιό bios η παλιό chipset version που αν τα αναβαθμίσουν στρώνουν όλα. Ούτε το hardware acceleration φταίει μόνιμα ενεργό το έχω σε Chrome discord.
definitio Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 23 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Από το link που έβαλες η διαφορά σε Gaming είναι 13W, Μηπως διαλεγεις τα στατιστικά που θες απ οσα παρουσιάζει η δοκιμη;; Εγραψα δε οτι η απόκλιση ποικίλλει αναλογως φορτου εργασίας, οσο αυξανεται τοσο αυξανεται η διαφορά...με εξαιρεση το multimonitor όπου η κατανάλωση ειναι διπλασια. Εγω ο ίδιος εξέταζα την αγορά της καρτας για τα σεναρια χρησης που μ αφορουν... ...αλλα σίγουρα δεν στεκει ως γενικο επιχείρημα οτι οι δύο κάρτες εχουν ίδια καταναλωση.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Τότε γιατί η ίδια η AMD το έχει στα known issues του driver;
noFEARgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Nαι ειναι γνωστο οτι οι navi εμφανιζουν μπλε οθονες ενω ειναι καθαρα θεμα ram το συγκεκριμενο φαινομενο 🙄
Πέτρος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Nαι ειναι γνωστο οτι οι navi εμφανιζουν μπλε οθονες ενω ειναι καθαρα θεμα ram το συγκεκριμενο φαινομενο 🙄 Το ότι είναι V64 η κάρτα του φίλου παραπάνω, ίσως κάπως απομακρύνει τη συζήτηση από πρόβλημα των navi, επίσης. 😛
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Nαι ειναι γνωστο οτι οι navi εμφανιζουν μπλε οθονες ενω ειναι καθαρα θεμα ram το συγκεκριμενο φαινομενο 🙄 Ώπα, sorry νόμιζα λέγατε για τις μαύρες οθόνες :P
noFEARgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Το ότι είναι V64 η κάρτα του φίλου παραπάνω, ίσως κάπως απομακρύνει τη συζήτηση από πρόβλημα των navi, επίσης. 😛 Μα δεν το ξερες ; ειναι σαν τον corona virus τα black screen , μεταδιδονται σε ολες τις καρτες τις amd , ισως να κολλησουν και οι ryzen συντομα.
leros2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Το ότι είναι V64 η κάρτα του φίλου παραπάνω, ίσως κάπως απομακρύνει τη συζήτηση από πρόβλημα των navi, επίσης. 😛 και όχι οποιαδήποτε vega 64...... H Asus strix, που είναι γνωστό πόσο καλή υλοποίηση είναι. Γενικά η asus στις amd δίνει πολύ φροντίδα και προδέρμ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα