Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Με το 1.16v του performance παίζει με 75άρια C και κάνει τρελό θόρυβο΄, δηλαδή σκαμπανεβάσματα το fan speed απότομα , μέχρι 80% φεύγα ανέβηκε το φανάκι

Γι αυτό προσπαθώ να δω κάτι πιο χαμηλό σε ρεύμα

Αν φτιάξει το θέμα με το fan curve θα είναι καλά.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Αν φτιάξει το θέμα με το fan curve θα είναι καλά.. 

παρατήρησες κ εσυ σαν stuttering( βασικα όχι κόλλημα ) απλα να μην ειναι smooth gameplay?

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

παρατήρησες κ εσυ σαν stuttering( βασικα όχι κόλλημα ) απλα να μην ειναι smooth gameplay?

Στο παλιό προφίλ 2000/1850 με 1.110 δεν το κάνει γιατί δεν φτάνει την θερμοκρασία για να κάνει override το 50% στο φαν, αλλά το downclocking σε άλλα προφίλ πήγαινε σύννεφο με το που έκλεισα το fan curve δούλευε στα φουλ ρολόγια,αυτό κιόλας είναι αισθητό μόνο σε υλοποίηση pulse/ref γενικά σε αυτές με blower /2fan η νίτρο με το τριπλό και την ψύκτρα που έχει δεν το παθαίνει εύκολα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι τάσεις είναι αυτές βρε παιδιά που θέλουν οι Navi; Εμένα με +100 στο Core κρατάει 2040MHz με 1.05V..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Τι τάσεις είναι αυτές βρε παιδιά που θέλουν οι Navi; Εμένα με +100 στο Core κρατάει 2040MHz με 1.05V..

Κάντο ένα τσεκ με το Afterburner watt κλπ, το power limit κιόλας δεν μπορώ να πω ότι έχω καταλάβει ακριβώς αν δουλεύει στην 5700ΧΤ τουλάχιστον δεν έχω δει να δίνει έξτρα τάση η watt 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Κάντο ένα τσεκ με το Afterburner watt κλπ, το power limit κιόλας δεν μπορώ να πω ότι έχω καταλάβει ακριβώς αν δουλεύει στην 5700ΧΤ τουλάχιστον δεν έχω δει να δίνει έξτρα τάση η watt 

NVIDIA έχω βασικά :P Είμαι γνωστός πρασινοφρουρός εδώ μέσα :P Απλά μου έκανε εντύπωση που θέλουν τόσο πολύ τάση ενώ είναι και νέα αρχιτεκτονική..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

NVIDIA έχω βασικά :P Είμαι γνωστός πρασινοφρουρός εδώ μέσα :P Απλά μου έκανε εντύπωση που θέλουν τόσο πολύ τάση ενώ είναι και νέα αρχιτεκτονική..

Παίζει τεράστιο ρόλο η υλοποίηση, για παράδειγμα η Nitro είναι διαλεγμένα τσιπάκια τουλάχιστον σε πυρήνα όπως φαίνεται από τους κατόχους πχ leros κλπ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Αυτό ακριβώς έλεγα κι εγώ, μικρά κολλήματα σαν stuttering που εμφανίζονται είτε κατά τη μετάβαση από το ένα p-state του fan controller στο άλλο ή και αμέσως μόλις ξεκινήσεις να παίζεις.

Αν δεις τα watt εκείνες τις στιγμές που εμφανίζεται το κόλλημα θα παρατηρήσεις ότι ανεβοκατεβαίνουν από 210 ~ 220 ακόμα και στα 130, ενώ ο πυρήνας που παραμένει πιο κρύος λόγω custom fan curve, προσπαθεί να κρατήσει ψηλά τα ρολόγια.

Μοιάζει σαν να είναι ατροφία από ρεύμα λόγω χαλασμένου PSU αλλά δεν ισχύει αυτό γιατί αν αφήσεις νορμάλ τους ανεμιστήρες δεν θα το κάνει, αλλά έτσι θα ανεβάσει θερμοκρασία γρήγορα σχετικά και θα αρχίσει το downclocking όταν φτάσει κοντά στο limit του junction temperature (στη nitro το όριο είναι στους 108c).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

7nisiotis αν είσαι με παλιούς drivers δοκίμασε αυτό αν θέλεις http://s000.tinyupload.com/?file_id=30720682843678931294

Αλλιώς με καινούργιους Adrenaline αυτό http://s000.tinyupload.com/?file_id=07942426521138894492

Επεξ/σία από Inler
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Inler είπε

2040mhz σταθερό με 1.05 το θεωρώ απίθανο.Εγώ με Nitro+ και 1.06 εγώ δεν έχω δει πάνω από 1950-1960mhz

Είσαι από κινητό; Δεν φαίνεται η υπογραφή μου; NVIDIA έχω :P Απλά μου κάνει εντύπωση, όπως είπα και παραπάνω, ότι οι Navi θέλουν τόσο πολύ τάση..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Inler είπε

7nisiotis αν είσαι με παλιούς drivers δοκίμασε αυτό αν θέλεις http://s000.tinyupload.com/?file_id=30720682843678931294

Αλλιώς με καινούργιους Adrenaline αυτό http://s000.tinyupload.com/?file_id=07942426521138894492

Με τους 20.1.4 είμαι, οκ θα δοκιμάσω το δεύτερο

Τώρα τεστάρω το παρακάτω 

Δεν έχει πείραγμα σε vram, ούτε fan speed custom, μόνο +50 power limit, 2050core, 1130v

750_850_1130v_2050core.xml

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Άσχετο ποστ με τα δικα σας αλλα έπρεπε κάπου να το βγάλω απο μεσα μου για να μην διαβασουν rage ποστ στην Fb σελίδα τους οι Msystems και το διαγράψουν. 

Καλα ρε σεις, ρε αθεόφοβοι, ρε πλαίσιο 2, μου φέρνετε την 5600ΧΤ στα 375€, ενώ κάνει ακριβώς τοσο μια 5700XT και μάλιστα η Sapphire, που ειναι σχεδόν 35% καλύτερη ή γύρω στα +25fps μεσο ορο??Καρτα 2 κατηγορίες πθο πάνω!?!Ειναι δυνατόν?? Γιατί πρέπει να πιάνουν κορόιδα ατομα που δεν γνωρίζουν απο τεχνολογία και να τους ξεζουμιζουν?? Γελοίοι και απαραδεκτοι.. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...