NIKOS25271 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Εγώ δεν έχω ούτε μαύρες οθόνες (εκτός από αυτές που προκύπτουν από failed undervolt/underclock) ούτε down clock. Το πρόβλημα μου είναι μόνο το stuttering όταν φτιάχνω custom fan curve και μόνο στο performance bios. Στο silent δεν έχει πρόβλημα. 1 λεπτό πριν, NIKOS25271 είπε Εγώ δεν έχω ούτε μαύρες οθόνες (εκτός από αυτές που προκύπτουν από failed undervolt/underclock) ούτε down clock. Το πρόβλημα μου είναι μόνο το stuttering όταν φτιάχνω custom fan curve και μόνο στο performance bios. Στο silent δεν έχει πρόβλημα. Αν και το silent δεν το δοκίμασα και πολύ για να είμαι ειλικρινής, αλλά πιστεύω θα το καταλάβαινα γιατί στο performance εμφανίζεται αμέσως μόλις αρχίζεις να παίζεις.
johnmt2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 λοιπον ολα καλα! ,επισημα πλεον η καρτα μου εχει το bios της nitro + special edition 2150/ 1800 @NIKOS25271 2
Πέτρος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 57 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Εγώ (ναι ο γκρινιάρης της ομάδας εδώ) δεν έχω μαύρες οθόνες πλέον απλά το down lock να διορθωθεί κ οκει είναι το θέμα Πάντως έπρεπε ίσως να είχα δώσει το κάτι παραπάνω για Νιτρο αλλά το +50 -60 ευρώ ήταν κάπως Εσύ ειδικά, είσαι το καλύτερο παράδειγμα απέναντι σε όλους όσους δεν έχουν την κάρτα, δεν έχουν πιάσει AMD κάρτα ποτέ τους, κι όμως έχουν αποψάρα για το τι συμβαίνει και τι φταίει. Η αλλαγή καλωδίου (όσο κουλό κι αν είναι σε εσένα που λειτούργησε με "παλιό"...λογικά καλώδιο με προδιαγραφές της MS, κι όχι καλώδιο του κιλού), είναι από τις πρώτες "h/w" λύσεις που συνιστώνται, αμέσως μετά τη σωστή (απ)εγκατάσταση των οδηγών και πολύ πριν το format. Ενίοτε, αν υπάρχει η δυνατότητα, αλλαγή από HDMI σε DP (το αντίστροφο, λιγότερο συχνά), ανάλογα με τις εκδόσεις που υποστηρίζει η οθόνη. Αφορισμοί και γενικότητες που με το κιλό γράφονται εδώ/εκεί/αλλού/reddit κλπ, το μόνο που δεν προσφέρουν είναι βοήθεια στον οποιονδήποτε. Προς τους παθόντες, κι όχι τους "είδα φως και μπήκα": Ότι κι αν δοκιμάζετε, ένα βήμα τη φορά. Όχι 7 διαφορετικές αλλαγές και να περιμένετε να βγάλετε άκρη. Κάτι βασικό, επίσης. Όταν λέμε όλα "stock/default", εννοούμε όλα. Επεξεργαστή, μητρική, μνήμες, όλα. Όχι "μα λειτουργούσε με την προηγούμενη κάρτα με αυτά, άρα τώρα θα...". 3
NIKOS25271 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, johnmt2 είπε λοιπον ολα καλα! ,επισημα πλεον η καρτα μου εχει το bios της nitro + special edition 2150/ 1800 @NIKOS25271 Εύκολο? έτρεξε κανονικά με atiflash και windows gui?
johnmt2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 εκανα save το παλιο bios και μετα flash το καινοργιο με atiflash restart και ετοιμο 1
LIGHT1NG Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Εσύ ειδικά, είσαι το καλύτερο παράδειγμα απέναντι σε όλους όσους δεν έχουν την κάρτα, δεν έχουν πιάσει AMD κάρτα ποτέ τους, κι όμως έχουν αποψάρα για το τι συμβαίνει και τι φταίει. Η αλλαγή καλωδίου (όσο κουλό κι αν είναι σε εσένα που λειτούργησε με "παλιό"...λογικά καλώδιο με προδιαγραφές της MS, κι όχι καλώδιο του κιλού), είναι από τις πρώτες "h/w" λύσεις που συνιστώνται, αμέσως μετά τη σωστή (απ)εγκατάσταση των οδηγών και πολύ πριν το format. Ενίοτε, αν υπάρχει η δυνατότητα, αλλαγή από HDMI σε DP (το αντίστροφο, λιγότερο συχνά), ανάλογα με τις εκδόσεις που υποστηρίζει η οθόνη. Αφορισμοί και γενικότητες που με το κιλό γράφονται εδώ/εκεί/αλλού/reddit κλπ, το μόνο που δεν προσφέρουν είναι βοήθεια στον οποιονδήποτε. Προς τους παθόντες, κι όχι τους "είδα φως και μπήκα": Ότι κι αν δοκιμάζετε, ένα βήμα τη φορά. Όχι 7 διαφορετικές αλλαγές και να περιμένετε να βγάλετε άκρη. Κάτι βασικό, επίσης. Όταν λέμε όλα "stock/default", εννοούμε όλα. Επεξεργαστή, μητρική, μνήμες, όλα. Όχι "μα λειτουργούσε με την προηγούμενη κάρτα με αυτά, άρα τώρα θα...". Μα στο reddit όσοι έχουν θέμα πάνε και ποσταρουν το μακρύ και το κοντό δεν λέω ότι δεν υπάρχουν ψιλό θέματα αλλά όσο σκαλίζει κάποιος τα βολτ κλπ άλλο τόσο χαλάει κάτι.
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Με τους 20.1.4 drivers εβαλαν στα known issues το signal lost με συγκεκριμενα monitors. Χθες μετα απο ενα 3ωρο στο breakpoint βλεπω κλεινει η οθονη ενω ακουγονταν κανονικα ο ηχος απο τα ακουστικα. Δεν δοκιμασα να βγαλω/βαλω το display port να δω αν φτιαξει εκανα restart. Εκανα report το θεμα αναλυτικα με το monitor/παιχνιδι και το υπολοιπο συστημα οποτε αναμενω να διορθωθει. Με το heat δεν το εχω παθει ποτε. Μικρο το κακο και εφοσον ειναι στα known issues συντομα θα το φτιαξουν. Η amd θελει να φτιαξει τα προβληματα που εχουν οι χρηστες. Αν δεν ξερει ομως πως δημιουργειται το προβλημα δεν το βαζει στα known issues. Οι devs κανουν αναπαρασταση το ολο issue και αν δουν οτι οντως με τον ταδε συνδιασμο monitor κτλ υπαρχει το προβλημα το βαζουν στα known issues. Το signal lost δεν υπηρχε πριν τους 20.1.4 drivers αν θυμαμαι καλα. Οποτε ειναι καθαρα θεμα των τελευταιων. A loss of display with working audio may be experienced on a limited number of displays when performing a mode change on Radeon RX 5000 series graphics products.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 57 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Εσύ ειδικά, είσαι το καλύτερο παράδειγμα απέναντι σε όλους όσους δεν έχουν την κάρτα, δεν έχουν πιάσει AMD κάρτα ποτέ τους, κι όμως έχουν αποψάρα για το τι συμβαίνει και τι φταίει. Η αλλαγή καλωδίου (όσο κουλό κι αν είναι σε εσένα που λειτούργησε με "παλιό"...λογικά καλώδιο με προδιαγραφές της MS, κι όχι καλώδιο του κιλού), είναι από τις πρώτες "h/w" λύσεις που συνιστώνται, αμέσως μετά τη σωστή (απ)εγκατάσταση των οδηγών και πολύ πριν το format. Ενίοτε, αν υπάρχει η δυνατότητα, αλλαγή από HDMI σε DP (το αντίστροφο, λιγότερο συχνά), ανάλογα με τις εκδόσεις που υποστηρίζει η οθόνη. Αφορισμοί και γενικότητες που με το κιλό γράφονται εδώ/εκεί/αλλού/reddit κλπ, το μόνο που δεν προσφέρουν είναι βοήθεια στον οποιονδήποτε. Προς τους παθόντες, κι όχι τους "είδα φως και μπήκα": Ότι κι αν δοκιμάζετε, ένα βήμα τη φορά. Όχι 7 διαφορετικές αλλαγές και να περιμένετε να βγάλετε άκρη. Κάτι βασικό, επίσης. Όταν λέμε όλα "stock/default", εννοούμε όλα. Επεξεργαστή, μητρική, μνήμες, όλα. Όχι "μα λειτουργούσε με την προηγούμενη κάρτα με αυτά, άρα τώρα θα...". Αυτο ισχυει, εγω ετρωγα "πατωματα" τις πρωτες μερες και εν τελη εφταιγε ο επεξεργαστης που δεν ειχε τερματισει ποτε του μεσα στα παιχνιδια για να δειξει ασταθεια. Τον κατεβασα 200mhz (και μειωσα 0.200mV επ ευκαιριας) και μετα ηταν κομπλε
leros2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Και εγώ συγκαταλέγομαι στους τυχερούς, μάλιστα προκάλεσα και την τύχη μου και δεν έκανα καν ddu, έβγαλα τη παλια vega και έβαλα την 5700xt.. 2
Πέτρος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όσοι είστε με μαύρες οθόνες, για κοιτάξτε το παρακάτω: " disable pcie link power management" Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από Πέτρος
LIGHT1NG Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μόλις γύρισα πίσω έβαλα τα καινούργια drivers δοκίμασα κάτι για αρχή που κρατάει τα ρολόγια ψηλά συνέχεια το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να κλείσετε το custom fan curve γενικά να αφήνεις το amd να το ρυθμίσει όπως θέλει.
silenoz66 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά έτσι όπως το βλέπω εγώ Black Screens πλέον μόνο λόγο hardware acceleration δικαιολογείτε . Εχω φάει τόσα πολλά και έχω πειράξει ΟΤΙ ρυθμίσεις έχετε προτείνει εδώ μέσα και όχι μόνο.. Απο την εμπειρία μου λοιπόν κάνουμε τα εξής βήματα. 1.Format 2.Latest drivers+bios στα πάντα 3.Πέρασμα 20.1.3(εγώ αυτούς έχω) Υπάρχει ακόμη το πρόβλημα? Αν ναι, disable hardware acceleration Discord+Chrome. Eγώ από οταν τα έκανα αυτά 0 προβλήματα με απειρο κάψιμο .Πριν το φορματ είχα πειράξει τα πάντα και δεν έλεγε να σταματήσει το πρόβλημα. Επίσης όσοι έχετε θέματα θα πρότεινα να μην κάνετε πειραματισμους με uv κτλ... φτιάξτε πρώτα την κάρτα να δουλέυει stock οπως θα έπρεπε να δουλεύει και μετά... ΥΓ Οποιος έχει τα φράγκα (εννοώ να θέλει να τα δώσει ) πάει και παίρνει 2070s όποιος δεν θέλει η 5700XT είναι μονόδρομος για το value που προσφέρει 3
LIGHT1NG Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 @silenoz66 δεν συγκρίνεται η τιμή 369€ με το 500αρι για 2070s κακά τα ψέματα.. 4
7nisiotis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Όσοι είστε με μαύρες οθόνες, για κοιτάξτε το παρακάτω: " disable pcie link power management" Αυτό το έχω disable εδώ και χρόνια. Νομίζω ήδη off στο βάζουν τα windows τόσο σε high όσο φυσικα και σε ultimate power plan The dark side of the Force AMD drivers is a pathway to many abilities features some consider to be unnatural broken. Star Wars , Seev Palpatine // Episode 3 - Revenge of the Senate Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από 7nisiotis
leros2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μαρεσει που έχετε το reddit ως βίβλο του hardware ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα