Coppermine Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Καραγκιοζιλίκια με capital K......οι ίδιοι οι κατασκευαστές ΔΕΝ μπορούν να εγγυηθούν stability στον υπερχρονισμό της μνήμης από τα 12 στα 14 gbps, aka κάποιες υλοποιήσεις ΘΑ μπορούν και άλλες όχι, απο την άλλη όταν το gpu και τα modules της μνήμης έρχονται σαν πακέτο από την amd στους manufacturers και με έλλειψη δυνατότητας check τότε η σταθερότητα πάει περίπατο και το ποια κάρτα μπορεί να δουλέψει σταθερά και ποια όχι είναι θέμα τύχης, και όλο ΑΥΤΟ από μια πανικόβλητη κίνηση της amd να μετριάσει την φόλα στις επιδόσεις σε σχέση με την τιμή του αρχικό μοντέλου Και αντί να κάνει κάποιο γενναίο price cut έτσι ώστε να ήταν ανταγωνιστικό προτίμησε να ρισκάρει την σταθερότητα του τελικού προιόντος και να θάψει ταυτόχρονα την 5700 non XT, και κατάφερε να τα κάνει μπουρδέλο......well done και επίσης οι reviewers έπρεπε να είχαν τα "σωστά" αποτελέσματα προφανώς....... Αν τα είχε κάνει αυτά η nvidia ΘΑ είχαν πλακώσει οι σταυροφόροι τώρα ησυχία.....τι και αν έχουμε θέματα με οδηγούς, τι και αν η ίδια η εταιρία παίρνει την απόφαση να ρισκάρει το stability, ολα καλά η αγία κόκκινη αγαπημένη στο απυρόβλητό, η πλάκα είναι ότι ενω είναι ήδη 1 γενιά πίσω και σύντομα εντός του έτους θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη διαφορά με την νέα σειρά από nvidia....;όλοι πάντα και για όλα φταίει η nvidia....με την λιθογραφία 7nm που ΘΑ....αυτό...... 4
akoinonitos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Και στο Blender πρέπει να είναι καλύτερες οι Turing. Στο BMW για παράδειγμα η 2060 είναι 10 δευτερόλεπτα πιο γρήγορη από την πιο γρήγορη 5700XT που έχει στα results του open data benchmark και το έτρεξα με εντελώς στοκ (reset στο Afterburner). Όσον αφορά το CUDA αυτό, αν βάλω το OPTIX βελτιώνεται λίγο ο χρόνος.. Οι Navi ειναι πισω σε productivity απο v64 και vii ,προφανως θα ειναι και απο turing Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από akoinonitos
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Coppermine είπε Καραγκιοζιλίκια με capital K......οι ίδιοι οι κατασκευαστές ΔΕΝ μπορούν να εγγυηθούν stability στον υπερχρονισμό της μνήμης από τα 12 στα 14 gbps, aka κάποιες υλοποιήσεις ΘΑ μπορούν και άλλες όχι, απο την άλλη όταν το gpu και τα modules της μνήμης έρχονται σαν πακέτο από την amd στους manufacturers και με έλλειψη δυνατότητας check τότε η σταθερότητα πάει περίπατο και το ποια κάρτα μπορεί να δουλέψει σταθερά και ποια όχι είναι θέμα τύχης, και όλο ΑΥΤΟ από μια πανικόβλητη κίνηση της amd να μετριάσει την φόλα στις επιδόσεις σε σχέση με την τιμή του αρχικό μοντέλου Και αντί να κάνει κάποιο γενναίο price cut έτσι ώστε να ήταν ανταγωνιστικό προτίμησε να ρισκάρει την σταθερότητα του τελικού προιόντος και να θάψει ταυτόχρονα την 5700 non XT, και κατάφερε να τα κάνει μπουρδέλο......well done και επίσης οι reviewers έπρεπε να είχαν τα "σωστά" αποτελέσματα προφανώς....... Αν τα είχε κάνει αυτά η nvidia ΘΑ είχαν πλακώσει οι σταυροφόροι τώρα ησυχία.....τι και αν έχουμε θέματα με οδηγούς, τι και αν η ίδια η εταιρία παίρνει την απόφαση να ρισκάρει το stability, ολα καλά η αγία κόκκινη αγαπημένη στο απυρόβλητό, η πλάκα είναι ότι ενω είναι ήδη 1 γενιά πίσω και σύντομα εντός του έτους θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη διαφορά με την νέα σειρά από nvidia....;όλοι πάντα και για όλα φταίει η nvidia....με την λιθογραφία 7nm που ΘΑ....αυτό...... To be fair though, η 5600ΧΤ χωρίς το νέο bios, όπως είχε σχεδιαστεί εξ' αρχής, είναι καλύτερη από την 1660Ti την οποία στόχευε. Αλλά μετά η NVIDIA έριξε την τιμή της 2060 οπότε η 5600ΧΤ προ bios έβγαινε αυτομάτως DOA.. Υ.Γ. Κατά τη γνώμη μου και με το νέο BIOS είναι DOA αφού για τόσο μικρή διαφορά στην τιμή πας στην 2060 και για σιγουριά στο θέμα των drivers. Εκτός αν παίζεις φουλ BFV και Forza Horizon.. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
NIKOS25271 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε Εμενα default με τους 20.1.3 drivers μου χει 2069mhz στα 1.2mv (γιατι διαφορετικες τιμες;) Θα δοκιμασω τις τιμες που μου πες φιλε μου. και σε μένα 2069 στα 1.2....
Coppermine Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε To be fair though, η 5600ΧΤ χωρίς το νέο bios, όπως είχε σχεδιαστεί εξ' αρχής, είναι καλύτερη από την 1660Ti την οποία στόχευε. Αλλά μετά η NVIDIA έριξε την τιμή της 2060 οπότε η 5600ΧΤ προ bios έβγαινε αυτομάτως DOA.. Που το πρόβλημα να έπαιζε μπάλα με την 1660Τi τότε προσφέροντας παραπάνω επιδόσεις, αν δεις το βίντεο θέλησαν παραπάνω επιδόσεις από το προιόν χωρίς όμως να σημαίει ότι θα μπορούσαν να τις δώσουν τουλάχιστον αξιόπιστα, οπότε δημιούργησαν αυτή την ανοησία, ενω ακόμη δεν έχουν λύσει τα όποια θέματα σταθερότητας με τους οδηγούς τους...... Και δεν μιλάμε για μία κατάσταση όπου διακριτά θα υπήρχαν 2 εκδοχές της κάρτας μια με 12Gbps μνήμες και μια με 14 και φυσικά διαφορά στην τιμή και στις επιδόσεις, όπου ο καθένας θα επέλεγε τι του κάνει, αλλά για την ΙΔΙΑ κάρτα, όπου άλλες ΘΑ μπορούν να δουλέψουν σταθερά και άλλες όχι με το νέο vbios, και έλα πες σε κάποιον μετά από την αγορά να ξαναφλασάρει παλαιότερο vbios, ή underclock για να βρει σταθερότητα και να μην έχει black screens, restart και κρασαρίσματα.....
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Coppermine είπε Που το πρόβλημα να έπαιζε μπάλα με την 1660Τi τότε προσφέροντας παραπάνω επιδόσεις, αν δεις το βίντεο θέλησαν παραπάνω επιδόσεις από το προιόν χωρίς όμως να σημαίει ότι θα μπορούσαν να τις δώσουν τουλάχιστον αξιόπιστα, οπότε δημιούργησαν αυτή την ανοησία, ενω ακόμη δεν έχουν λύσει τα όποια θέματα σταθερότητας με τους οδηγούς τους...... Και δεν μιλάμε για μία κατάσταση όπου διακριτά θα υπήρχαν 2 εκδοχές της κάρτας μια με 12Gbps μνήμες και μια με 14 και φυσικά διαφορά στην τιμή και στις επιδόσεις, όπου ο καθένας θα επέλεγε τι του κάνει, αλλά για την ΙΔΙΑ κάρτα, όπου άλλες ΘΑ μπορούν να δουλέψουν σταθερά και άλλες όχι με το νέο vbios, και έλα πες σε κάποιον μετά από την αγορά να ξαναφλασάρει παλαιότερο vbios, ή underclock για να βρει σταθερότητα και να μην έχει black screens, restart και κρασαρίσματα..... Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν έριξε την τιμή της 2060 η NVIDIA. Στα 350 που ήταν αρχικα, σε συμφέρει να πήγαινες στην 5600ΧΤ των 280. Αλλά η 2060 με 300 και με καλύτερες επιδόσεις από την 5600ΧΤ όπως είχε σχεδιαστεί να κυκλοφορήσει, την έβγαζε DOA την 5600ΧΤ. Εξού και το BIOS, αφού με την κίνηση της NVIDIA η 5600ΧΤ παίζει στα χωράφια της 2060 πλέον τιμολογιακά και όχι με την 1660Ti που την είχε άνετα σε επιδόσεις ακόμη και χωρίς το καινούριο BIOS.. Υ.Γ. Πλάκα πλάκα αν η NVIDIA έριχνε τις 2060S και 2070S ένα 50αρικο θα έπεφταν πάρα πολύ οι Navi σε πωλήσεις, δεδομένων και των προβλημάτων με τους drivers. Το μόνιμο πρόβλημα των NVIDIA είναι οι τιμές. Θέματα πάντα δημιουργούνται με τους drivers κατά καιρούς, αλλά κάτι τόσο σοβαρό όπως στις Navi χρόνια έχω να δω σε NVIDIA GPU.. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
Ronnie1985 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με 20.1.3 driνers Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από Ronnie1985
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν έριξε την τιμή της 2060 η NVIDIA. Στα 350 που ήταν αρχικα, σε συμφέρει να πήγαινες στην 5600ΧΤ των 280. Αλλά η 2060 με 300 και με καλύτερες επιδόσεις από την 5600ΧΤ όπως είχε σχεδιαστεί να κυκλοφορήσει, την έβγαζε DOA την 5600ΧΤ. Εξού και το BIOS, αφού με την κίνηση της NVIDIA η 5600ΧΤ παίζει στα χωράφια της 2060 πλέον τιμολογιακά και όχι με την 1660Ti που την είχε άνετα σε επιδόσεις ακόμη και χωρίς το καινούριο BIOS.. Υ.Γ. Πλάκα πλάκα αν η NVIDIA έριχνε τις 2060S και 2070S ένα 50αρικο θα έπεφταν πάρα πολύ οι Navi σε πωλήσεις, δεδομένων και των προβλημάτων με τους drivers. Το μόνιμο πρόβλημα των NVIDIA είναι οι τιμές. Θέματα πάντα δημιουργούνται με τους drivers κατά καιρούς, αλλά κάτι τόσο σοβαρό όπως στις Navi χρόνια έχω να δω σε NVIDIA GPU.. Έχω διαβάσει τουλάχιστον 3-4 περιπτώσεις εδώ μέσα με Navi όπου δεν την πάλεψαν με τους drivers και τις έστειλαν..Δεν έχει ξαναγίνει αυτό το χάλι στο παρελθόν. 3
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Με τον τελευταίο όλα στοκ, πάλι μου κράσαρε ενώ έπαιζα csgo με spotify και chrome ανοιχτά από πίσω
JoannisV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Με τον τελευταίο όλα στοκ, πάλι μου κράσαρε ενώ έπαιζα csgo με spotify και chrome ανοιχτά από πίσω Και εμένα στο CSGO χθες βράδυ με τον 20.1.2 χωρίς chrome/spotify, μόνο Discord. Δεν έχω πάει ακόμα στον 20.1.3 γιατί έχω σιχαθεί να κάνω SafeBoot>DDU>Restart>Install και περιμένω απλά να κάνω format τα windows την επόμενη εβδομάδα. Καποιες φορές φτιάχνεις με Ctlr+Alt+Shit+B, άλλες φορές αν βγάλω το Display Port και το ξαναβάλω, τις περισσότερες όμως (όπως χθες) μόνο με restart φτιάχνει. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από JoannisV
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, JoannisV είπε Και εμένα στο CSGO χθες βράδυ με τον 20.1.2 χωρίς chrome/spotify, μόνο Discord. Δεν έχω πάει ακόμα στον 20.1.3 γιατί έχω σιχαθεί να κάνω SafeBoot>DDU>Restart>Install και περιμένω απλά να κάνω format τα windows την επόμενη εβδομάδα. Καποιες φορές φτιάχνεις με Ctlr+Alt+Shit+B, άλλες φορές αν βγάλω το Display Port και το ξαναβάλω, τις περισσότερες όμως (όπως χθες) μόνο με restart φτιάχνει. Εμένα είναι μαύρη οθόνη που κάνει μόνο του reboot επιτόπου, κολλάει ο ήχος και δεν γίνεται να κάνω τίποτα. Σαν BSOD ένα πράγμα
Arkin Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-20-1-4 Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.1.4 Highlights Support For Warcraft III: Reforged™ With high presets on the Radeon™ RX 5700 XT, achieve up to 11% better performance playing World of Warcraft® III: Reforged™ with Radeon™ Software Adrenalin 2020 edition 20.1.4 than with Radeon™ Software Adrenalin 2020 Edition 20.1.3.RS-331 Journey to the Savage Planet™ Fixed Issues Red Dead Redemption 2™ may experience square or blocky textures on some terrain during gameplay when using Vulkan® API. Some Vulkan® API games may experience a crash or application hang when performing a task switch while Radeon Image Sharpening is enabled. Text overflow is observed in toast messages for some languages. Radeon ReLive may fail to switch recording to desktop when Radeon Software is open. Grand Theft Auto™ 5 may experience a system hang or black screen at launch, when opening Radeon Overlay while in game, or after performing a task switch while in game. Audio may intermittently be missing from Radeon ReLive recordings near the end of recorded clips. Integer Scaling option is not showing up or available on some Windows®7 system configurations. Known Issues A loss of display with working audio may be experienced on a limited number of displays when performing a mode change on Radeon RX 5000 series graphics products. A system crash or hang may occur when running the Final Fantasy XIV: Shadowbringers™ benchmark. Integer Scaling may cause some video content to show flicker when the display resolution is set to less than native resolution. Multiple games may have very dark or very bright graphics in game when HDR is enabled in Windows®. Radeon Anti-Lag enable and disable beep notifications may be played in error when individually pressing keys assigned to the hotkey. The Radeon Software Overlay hotkey notification may sometimes be displayed during video playback in web browsers or launching some video player applications. Radeon Software may open with an inconsistent size or may not keep its previously set size when opened. Some Radeon RX 5700 series graphics users may intermittently experience a black screen while gaming or on desktop. A potential temporary workaround is disabling hardware acceleration in applications running in the background such as web browsers or Discord. 1
Dantε Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, kkatzos είπε Ιδιαίτερα προβλήματα στους drivers δεν είχαν ποτέ, ούτε και οι RX480/580. Μιλάω εκ πείρας RX480 4GB --> 580 8GB--> Nitro Vega 64. 😉 Τι δεν ειχαν?
7nisiotis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Φοβάμαι να αλλάξω οδηγούς. Εκεί φτάσαμε κύριοι 1
Dantε Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε Φοβάμαι να αλλάξω οδηγούς. Εκεί φτάσαμε κύριοι Εγω εχω μεινει στου Σεπτεμβριου να φανταστεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα