Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NIKOS25271 είπε

Δεν είσαι ο μόνος και σε μένα το ίδιο κάνει με τους τελευταίους 3 drivers.

Αν κάνεις sign out φτιάχνει και ανοίγει κανονικά.

Γενικά οι drivers είναι για τον π...

Δε χρειάζεται να κάνεις sign out. Ctrl+win+shift+b

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, jimmys26 είπε

Δε χρειάζεται να κάνεις sign out. Ctrl+win+shift+b

Δοκίμασα και με ένα script σε shortcut να επανεκκινησει ο driver αλλά δεν άνοιξε πάλι το control panel

Μόνο με restart

Δημοσ.

Μαύρη μωρέ...μαύρη...ζωή που κάνετε..εσείς οι beta testers..εσείς οι beta testers.. :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ronnie1985 είπε

Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου κ την απαντηση φιλε μου. Ποια υλοποιηση καρτας εχεις εσυ;

5700 XT NITRO+ έχω κι εγώ

Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου κ την απαντηση φιλε μου. Ποια υλοποιηση καρτας εχεις εσυ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Μαύρη μωρέ...μαύρη...ζωή που κάνετε..εσείς οι beta testers..εσείς οι beta testers.. :P

Χθες έγγραφα κάτι στο word και σηκώθηκα για μια δουλειά 10 λεπτά όπότε πήγε η οθόνη σε sleep. Με το που γυρίζω και κουνάω το ποντίκι η οθόνη έγινε έτσι και προκαλούσε εύκολα επιληπτική κρίση:

image.png.aa7866ab6f5ac7f3ea84042c0a85e19a.png

Πρώτη φορά μου το έκανε το παραπάνω (και φυσικά μόνο με restart έφτιαξε), μακάρι να ήταν απλά μαύρη η οθόνη. Κόντεψα να πεθάνω από την χαρά μου γιατί νόμισα πως η κάρτα κάηκε και θα πήγαινα για καινούρια μέσω εγγύησης (και δεν κάνω πλάκα).

Επεξ/σία από JoannisV
  • Like 2
Δημοσ.

Εχθες γ@μηθηκε στο downclocking στο Apex. Και το καταλαβαίνω γιατι δεν είναι smooth η κίνηση. Δεν κάνει σπασίματα αλλά δεν είναι εντελώς smooth.

Έβαλα και το ragdolls - high και έφτιαξε αλλά αν το ξανακάνει θα δω αν υπάρχει τρόπος για custom resolution ανα παιχνίδι. Ξέρω γω να το βάλω 4Κ μπας και νιώσει ότι παίζω βαρύ παιχνίδι

1 λεπτό πριν, JoannisV είπε

Χθες έγγραφα κάτι στο word και σηκώθηκα για μια δουλειά 10 λεπτά όπότε πήγε η οθόνη σε sleep. Με το που γυρίζω και κουνάω το ποντίκι η οθόνη έγινε έτσι και προκαλούσε εύκολα επιληπτική κρίση:

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.aa7866ab6f5ac7f3ea84042c0a85e19a.png

Πρώτη φορά μου το έκανε το παραπάνω (και φυσικά μόνο με restart έφτιαξε), μακάρι να ήταν απλά μαύρη η οθόνη. Κόντεψα να πεθάνω από την χαρά μου γιατί νόμισα πως η κάρτα κάηκε και θα πήγαινα για καινούρια μέσω εγγύησης (και δεν κάνω πλάκα).

Γι αυτό. Κλείνουμε πάντοτε ότι έχει σχέση με sleep, shutdown monitor x minutes, battery savings features, power saving κλπ.

Στο control panel+ device manager

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Εχθες γ@μηθηκε στο downclocking στο Apex. Και το καταλαβαίνω γιατι δεν είναι smooth η κίνηση. Δεν κάνει σπασίματα αλλά δεν είναι εντελώς smooth.

Έβαλα και το ragdolls - high και έφτιαξε αλλά αν το ξανακάνει θα δω αν υπάρχει τρόπος για custom resolution ανα παιχνίδι. Ξέρω γω να το βάλω 4Κ μπας και νιώσει ότι παίζω βαρύ παιχνίδι

Εδώ έβαλα σε AC Origins ανάλυση 4Κ UW (μιλάμε για 5120x2160!!!) και ενώ στην αρχή κάπως βελτιώθηκε και η κάρτα πήγε στο 99%. Μετά από 5-10 λεπτά πάλι έπεσε στο 50-70% με ρολόγια κάτω από 1000mhz προκαλώντας έτσι τρομακτικό stuttering. 

Επεξ/σία από JoannisV
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε

Μιας κ σκοπευω να δοκιμασω undervolt στην 5700 xt Nitro+ ξεκινησα λιγο το διαβασμα κ τα βιντεακια στο youtube να παρω μια ιδεα τι γινεται. Εχω απορια σχετικα με το power limit. Σε ενα βιντεο για undervolt που ειδα ο τυπος προτεινει 50% με 2050 στα 1114mv

Απο κατω γραφαν σχολια οτι το 50% ειναι overkill στο undervolting κ προτεινανε για 20%

Εδω topic μας εχω δει απο παιδια να βαζουν 15% power limit. Τελικα ποιο ειναι καλυτερα να βαλουμε κ γιατι οχι 50% πχ;

Σκεφτομαι να δοκιμασω 2050 στα 1120mv κ μνημη 1860

Στη δική μου Nitro+ default έχει 2100mhz.  

Στατιστικά απο όσο εχω διαβάσει,  όλες οι Nitro+ το έχουν εύκολα το 2100mhz με 1100mv με 15% power limit και 1850mhz τις μνήμες .  Δοκίμασε αν θες και εσύ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Γι αυτό. Κλείνουμε πάντοτε ότι έχει σχέση με sleep, shutdown monitor x minutes, battery savings features, power saving κλπ.

Στο control panel+ device manager

Πολλές φορές χρειάζεται να αφήνω τον υπολογιστή ανοιχτό για πολλές ώρες (πχ πάω δουλειά και χρησιμοποιώ teamviewer για κάποια πράγματα). Εάν δεν μπαίνει σε sleep δεν ξέρω πόσο παραπάνω ρεύμα θα καίει και πόσο τελικά θα μου κοστίσει παραπάνω η 5700ΧΤ από το να τα έσκαγα απλά σε μία 2070/S. (Ναι, ακόμα και 5€ το μήνα παραπάνω να ήταν, σε έναν χρόνο η 2070S θα είχε κάνει πάνω-κάτω απόσβεση στην διαφορά). 

Το ξέρω πως αυτά τώρα είναι ψιλο-θέματα και λογικά αν το ξανακάνει θα το κοιτάξω αυτό που λες. Αλλά ώρες ώρες εκεί που δεν έχω καμια όρεξη πρέπει να κάθομαι και να ψάχνω να λύσω εγώ αυτό που η AMD έπρεπε να είχε λύσει πριν 7 μήνες. Και από την άλλη ακόμα και αν αποφασίσω να την πετάξω σε καμία αγγελία, δεν το νιώθω σωστό για αυτόν που θα την αγοράσει (γιατί μπορεί να είναι τελικά θέμα με την κάρτα) εκτός και αν την βάλω σε πολύ χαμηλή τιμή.

Επεξ/σία από JoannisV
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι μόνο το ρεύμα, που εντάξει ελάχιστη είναι η διαφορά, αλλά γιατί να μην μπορείς να χρησιμοποιείς το sleep; Εγώ πολλές φορές αφήνω το PC με ανοιχτό τον Firefox, κάνα VLC σε ελαχιστοποίηση, κτλ, φεύγω από το σπίτι και τον αφήνω έτσι τον υπολογιστή και μπαίνει sleep. Για ποιο λόγο να μην μπορείς να το χρησιμοποιείς; Εμένα θα με ενοχλούσε αυτό γιατί τον αφήνω κάθε μέρα ανοιχτό και φεύγω. Πάντως έχει παρατραβήξει με τις Navi τόσο καιρό, και δεν είναι μόνο οι μαύρες οθόνες. Μία αυτό με το sleep, μία τα downclock, ξεφυτρώνουν θέματα συνέχεια. Και όλα αυτά για τι; Για καμιά 10-15αριά παραπάνω fps από την 2060S; Πολύ κακό βρε παιδιά να ταλαιπωρούνται οι αγοραστές τόσους μήνες μετά..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, JoannisV είπε

Πολλές φορές χρειάζεται να αφήνω τον υπολογιστή ανοιχτό για πολλές ώρες (πχ πάω δουλειά και χρησιμοποιώ teamviewer για κάποια πράγματα). Εάν δεν μπαίνει σε sleep δεν ξέρω πόσο παραπάνω ρεύμα θα καίει και πόσο τελικά θα μου κοστίσει παραπάνω η 5700ΧΤ από το να τα έσκαγα απλά σε μία 2070/S. (Ναι, ακόμα και 5€ το μήνα παραπάνω να ήταν, σε έναν χρόνο η 2070S θα είχε κάνει πάνω-κάτω απόσβεση στην διαφορά). 

Το ξέρω πως αυτά τώρα είναι ψιλο-θέματα και λογικά αν το ξανακάνει θα το κοιτάξω αυτό που λες. Αλλά ώρες ώρες εκεί που δεν έχω καμια όρεξη πρέπει να κάθομαι και να ψάχνω να λύσω εγώ αυτό που η AMD έπρεπε να είχε λύσει πριν 7 μήνες. Και από την άλλη ακόμα και αν αποφασίσω να την πετάξω σε καμία αγγελία, δεν το νιώθω σωστό για αυτόν που θα την αγοράσει (γιατί μπορεί να είναι τελικά θέμα με την κάρτα) εκτός και αν την βάλω σε πολύ χαμηλή τιμή.

Εδώ και χρόνια έτσι το έχω. Ίσως κάποιες φορές παλιά να το αφηνα ανοιχτό αλλά δεν εμπιστεύομαι τίποτα με τη ταμπελα power saving ειδικά σε κάρτα γραφικών. Ειδικά στην επιστροφή από sleep λειτουργία κάτι ίσως δε κάτσει καλά. Αν θες απλά κλείνεις την οθόνη από το κουμπί.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Μπαίνει κανονικά σε sleep εδώ η κάρτα και κλείνει μαζί και την οθόνη αν την ξεχάσω. Πατάω το ποντίκι μετά και ανοίγει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μπαίνει κανονικά σε sleep εδώ η κάρτα και κλείνει μαζί και την οθόνη αν την ξεχάσω. Πατάω το ποντίκι μετά και ανοίγει. 

Και εγώ έτσι είμαι. Μόνο με την 5700ΧΤ έχω παρατράγουδα και πριν την πάρω είχα δοκιμάσει 3 διαφορετικες κάρτες μέσα σε 10 μήνες. Βέβαια μέχρι τώρα πιο συχνά είναι τα blackscreens εν ώρα gaming παρά αυτά μετά από sleep.

9 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Και όλα αυτά για τι; Για καμιά 10-15αριά παραπάνω fps από την 2060S; Πολύ κακό βρε παιδιά να ταλαιπωρούνται οι αγοραστές τόσους μήνες μετά..

Και εγώ εκεί καταλήγω. Ώρες ώρες εύχομαι να είχα μείνει με την 1070 που δεν έβγαζε κιχ. Ναι ήταν πολύ πιο αδύναμη από την 5700ΧΤ και σε 1440p UW ήθελε πολλές υποχωρήσεις, ήταν όμως σταθερότατη.

Ξέρω πως είμαι απλά ένας από τους άτυχους και πολλά άτομα (για να μην πω η πλειοψηφία) δεν έχουν κανένα θέμα με τις δικές τους 5700/ΧΤ. Θα γίνω όμως γραφικός και θα πω πως εάν ποτέ ξεμπερδέψω με την συγκεκριμένη, ποτέ ξανά αμδ, (τουλάχιστον για GPU).

Επεξ/σία από JoannisV
Δημοσ.
16 ώρες πριν, kostiger είπε

Η VEGA 56 μου βγαζει 115 καρε Μ.Ο σε 2560Χ1080 σε High..

Ειναι πολυ κοντινη η αναλυση ρε γμτ. (Και σημαντικα πιο ισχυρη η καρτα σου).

Δεν είναι καθόλου κοντινές αναλύσεις. 35% πιο απαιτητική η QHD

και επίσης στο Division 2 οι διαφορές της 5700(XT) από τις Vega είναι ελάχιστες.

Εδώ vs Vega 64 Nitro

NWVhXkzkDFBppwCKKFDxA-650-80.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...