Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Το είχα πολύ παλιά αυτό ( Σε μια Asrock z77 fatality, corsair gs800 ) Δεν είναι από τη κάρτα, δεν το προκαλεί αυτή, α και ήταν πιο έντονο αν είχα το ποντίκι 1000Hz. Στα 500 ήταν λιγότερα αισθητό.

Έφτιαξε μόνο του αλλά αν έμενε χωρίς ρεύμα (κλειστό μεν αλλά το καλώδιο ρεύματος καρφωμένο στο τροφοδοτικό -εξοδος-) το σύστημα για πάνω από 1 βδομάδα το έκανε ξανά. 

Είναι κάτι μεταξύ τροφοδοτικού/μητρικής. Δεν είναι της κάρτας πρόβλημα. Αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχεις ΚΑΙ στη κάρτα coil και να ενισχύεται επιπλέον.

Μου το κάνει ακόμα και σε scrolling με πληκτρολόγιο οπότε είχα καταλήξει πως φταίει η κάρτα. Σίγουρα μπορεί να είναι κ mobo,  PSU όπως λες όμως. Όταν θα έχω χρόνο να ανοίξω τον πύργο θα ελέγξω από που προέρχεται. Προς το παρόν δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό, κυρίως αν παίζει χαμηλή μουσική στο background.

Σε αυτό που με καίει και εμένα δεν απάντησες :P :

Τελικά διορθώθηκε και το downclocking με την μετάβαση σε hdmi;

Στις 25/1/2020 στις 3:17 ΠΜ, 7nisiotis είπε

Με το παλιό καλώδιο ( του xbox 360 hdmi :P since 2009 ) και 20.1.3 με 2000core/1110v ειναι οκ στο COD/APEX

ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ αλλο παιζει 

Δημοσ.

Επειδη βλεπω παιδευεστε με τα τροφοδοτικα να πω οτι εχω μια 5700xt pulse σε TX του 2008-2009...δεν εχω προβληματα γενικα,ουτε μαυρες οθονες ουτε τπτ,στην αρχη μονο ειχα θεμα με τους drivers δεν μπορουσε να τους περασει σωστα μετα απο απειρες προσπαθειες με το ddu εν τελη με το utility της amd λυθηκαν ολα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JoannisV είπε

downclocking

Όχι αυτό μένει ακόμα. Ε μαλλον κάποια μαλακία energy saving έχουν βάλει στις navi και απλά δε δουλεύει σωστά και γίνεται της τρελής

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kaban22 είπε

Το πλαίσιο λέει

Αναφορά σε κείμενο

Ουπς! Το προϊόν που σε ενδιαφέρει δεν διατίθεται σε κανένα κατάστημα. Σίγουρα όμως έχουμε κάποιο εναλλακτικό που καλύπτει τις ανάγκες σου. Αν χρειάζεσαι τη συμβουλή μας, κάλεσε μας στο 2102895000.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/1/2020 στις 3:48 ΜΜ, JoannisV είπε

Εγώ θα προσθέσω κάτι που έχω παρατηρήσει εδώ και καιρό με την κάρτα (πέρα από το downclocking):

Κάθε φορά που κουνάω το ποντίκι πέρα-δώθε ή σκρολάρω σε pages ακούω buzzing μέσα από τον πύργο (coil whine). Δεν νομίζω πως αυτό συνέβαινε πάντα γιατί για ένα διάστημα ήμουν με ανοιχτό case και δεν ακουγόταν  τίποτα(τώρα το έχω κλειστό και ακούγεται όταν είμαι σε desktop χωρίς κάποια μουσική να παίζει). Είναι σχεδόν ανεπαίσθητο αλλά έχει ησυχία το προσέχεις -και μου φαίνεται περίεργο γιατί συνήθως το coilwhine (επειδή είχα κάρτα στο παρελθόν που μου το είχε εμφανίσει) συμβαίνει όταν η κάρτα πιέζεται ή βγάζει πολλά FPS (loading screens), όχι σε απλό σκρολ...

Έχω και reference μοντέλο που υποτίθεται είναι καλό από πλευρά PCB :P

Και στο σκρολ ειναι under load, οχι πολυ αλλα τοσο ωστε απο το idle ζηταει ξαφνικα λιγο παραπανω ρευμα και προκαλει το coilwhine.

Δοκιμασε με αλλη καρτα. Αν το κανει ακομα σημαινει οτι ειναι το Psu. Αρχικα θα δοκιμαζα και αλλο καλωδιο πριζας.

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ? Έχει παίξει κανείς το division 2 ? Το έβαλα σήμερα και με ρυθμίσεις high ultra έπαιζε στα 60 fps με την 5700xt σε 1440p . Βέβαια έχει και ένα κάρο ρυθμίσεις ρε παιδιά. Τι χαμός είναι αυτός

Δημοσ.
1 ώρα πριν, overpower είπε

Και στο σκρολ ειναι under load, οχι πολυ αλλα τοσο ωστε απο το idle ζηταει ξαφνικα λιγο παραπανω ρευμα και προκαλει το coilwhine.

Δοκιμασε με αλλη καρτα. Αν το κανει ακομα σημαινει οτι ειναι το Psu. Αρχικα θα δοκιμαζα και αλλο καλωδιο πριζας.

Δεν έχω άλλο gpu αυτή την στιγμή. Θα δοκιμάσω από περιέργεια να αλλάξω καλώδιο που λες. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Skrez1982 είπε

Να ρωτήσω κάτι ? Έχει παίξει κανείς το division 2 ? Το έβαλα σήμερα και με ρυθμίσεις high ultra έπαιζε στα 60 fps με την 5700xt σε 1440p . Βέβαια έχει και ένα κάρο ρυθμίσεις ρε παιδιά. Τι χαμός είναι αυτός

Το έχω εγώ. Θες να δοκιμάσω κάτι συγκεκριμένο?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, geo4sar είπε

Το έχω εγώ. Θες να δοκιμάσω κάτι συγκεκριμένο?

Τι fps έχεις ? Και με τι ρυθμίσεις παίζεις ? Θέλω να το σεταρω να παίζει smooth 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Skrez1982 είπε

Και εγώ έχω θέμα με το Division2. Παίζω στα 40fps με ανάλυση 1440p UW και τις περισσότερες ρυθμίσεις mid-high. Η 5700ΧΤ στην δική μου περίπτωση υπολειτουργεί άσχημα (40-60% Usage και κακό downclocking μέχρι και 500-800mhz). Δες και εσύ το usage σου όταν παίζεις αν είναι 90%+ ή σαν το δικό μου...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...