Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επισης, στο cru ελεγξτε αν πανω βγαζει διπλες τις οθονες σας. Μαλλον εγω εκανα το delete και το καινουργιο 144 προφιλ στο "2ο" μονιτορ και για αυτο ειχα κολλημενο memory στο max. Τωρα το παρατηρησα.

Επισης, κατα το boot παλι εχω το θεμα που δεν κανει load τις ρυθμισεις μου. Ειναι 100% σταθερες (αρκετες ωρες gaming και καποια  benchmarks). Τι φταιει?

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, overpower είπε

Επισης, στο cru ελεγξτε αν πανω βγαζει διπλες τις οθονες σας. Μαλλον εγω εκανα το delete και το καινουργιο 144 προφιλ στο "2ο" μονιτορ και για αυτο ειχα κολλημενο memory στο max. Τωρα το παρατηρησα.

Επισης, κατα το boot παλι εχω το θεμα που δεν κανει load τις ρυθμισεις μου. Ειναι 100% σταθερες (αρκετες ωρες gaming και καποια  benchmarks). Τι φταιει?

Κλεισε το fast boot. Σε καποιους αν το εχουν ενεργο δεν τις κραταει τις ρυθμισεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αυτο ειδα. Θα το απενεργοποιησω και βλεπουμε αυριο

edit: @Arkin Μπα, τα ιδια παλι

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, overpower είπε

Ναι

Για δοκιμασε να κανεις το OC στο afterburner και δες αν γινεται και αυτο reset. Επισης δες εδω αν γυρναει σε on το fast startup. Το εχω μονιμα ενεργο με κανεναν driver δεν γινοταν reset οι ρυθμισεις στο tuning. Μονο μετα απο crash κακου OC γυρισανε 2 φορες σε stock.

Screenshot_1.png

• Like 1
Δημοσ.

@Arkin Ξανα περασα τα drivers με ddu Και τωρα 2 restarts ολα οκ. Γενικα νομιζω οτι τα παιζει οταν πειραξω πολλες φορες τις ρυθμισεις. Τωρα θα αφησω το stable για λιγο καιρο οπως ειναι. Αν το ξανακανει, θα τα ξανα περασω με ddu και δεν θα μπω να κανω accept στο wattman και θα δοκιμασω με msi ab

*btw, παρολο που το εχω το msi ab, πορφανως δεν το εχω βαλει να κανει apply στο boot (windows εικονιδιο αριστερα)

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, overpower είπε

@Arkin Ξανα περασα τα drivers με ddu Και τωρα 2 restarts ολα οκ. Γενικα νομιζω οτι τα παιζει οταν πειραξω πολλες φορες τις ρυθμισεις. Τωρα θα αφησω το stable για λιγο καιρο οπως ειναι. Αν το ξανακανει, θα τα ξανα περασω με ddu και δεν θα μπω να κανω accept στο wattman και θα δοκιμασω με msi ab

*btw, παρολο που το εχω το msi ab, πορφανως δεν το εχω βαλει να κανει apply στο boot (windows εικονιδιο αριστερα)

Κομπλε ωραια. Καθε νεο driver περνα τον με ddu. Κρατα το αρχειο profile και απλα καντο load μολις κανεις install τον νεο driver. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το παλιό καλώδιο ( του xbox 360 hdmi :P since 2009 ) και 20.1.3 με 2000core/1110v ειναι οκ στο COD/APEX

ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ αλλο παιζει 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Με το παλιό καλώδιο ( του xbox 360 hdmi :P since 2009 ) και 20.1.3 με 2000core/1110v ειναι οκ στο COD/APEX

ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ αλλο παιζει 

Hacked hdmi για σαμποτάζ τις Navi😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, overpower είπε

Κάνε load το προφίλ και στο καπάκι κάντο save στο default folder που θα έχει με ένα όνομα οποίο θες και μετά κάντο load ξανά αλλά το αρχείο που έκανες save αν θυμάμαι έτσι είχε φτιάξει σε εμένα παλιότερα 

Spoiler

Off topic: @kkatzos Γκατζολακο σε περιμένει ένα thread να διαβάσεις από εχθές στο καπάκι που σε έκανα ταγκ δεν σε βλέπω να απαντάς μήπως η ζήλια και η ψώρα ή υπερηφάνεια? Και στο ίδιο thread εδώ υπάρχει φωτογραφικό υλικό για το αναλυτικό overclock που έχει το pc και με τις διάφορες παραλλαγές που έχουν γίνει και τα άπειρα clear cmos για τις ram αλλά 👌 όσο για την θερμοκρασία στο δωμάτιο το air-condition είναι στους 25 οπότε όταν σταματάει θεωρητικά είναι 25 επίσης το κουτί είναι στο πάτωμα στα ροδακια του κολλημένο με την δεξιά πλευρά στον τοίχο δεν έχει ούτε άμεση επαφή με το air-condition και δεν είναι αναμμένο 24/7 ώστε να είναι πάντα 25 βαθμούς το δωμάτιο 

Επεξ/σία από LIGHT1NG
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Εγώ πάντως τα μόνα black screen που έχω δει είναι από αποτυχίες στα oc/uv

Superposition_Benchmark_v1.1_5328_1579898333.png

Υγ. Άτομα που έχετε 2600(Χ)/2700(Χ) δοκιμάστε να κλείσετε το hyper threading ένας φίλος στον 2700 που έχει vega 64 βέβαια του έφτιαξε αρκετά τα shutters /downclocks. 

Επειδη ειμαι με 2600x κ εχω καποια stuttering σε μερικα games, θα θελα να το δοκιμασω, πως το απενεργοποιουμε αυτο το hyper threading? Εχει καποιες επιπτωσεις χανουμε σε κατι αν το εχουμε απενεργοποιημενο;

Επεξ/σία από Ronnie1985
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε

Επειδη ειμαι με 2600x κ εχω καποια stuttering σε μερικα games, θα θελα να το δοκιμασω, πως το απενεργοποιουμε αυτο το hyper threading? Εχει καποιες επιπτωσεις χανουμε σε κατι αν το εχουμε απενεργοποιημενο;

Μέσω bios μπορείς να δεις βίντεο για το πως, μόνο σε multitasking θα χάσει λίγο πχ αν κάνεις streaming +gaming που και πάλι νομίζω μικρή διαφορά θα είναι. 

Δεν θυμάμαι πως λέγεται η καρτέλα πάντως είναι στο τέλος εκεί που βάζεις τα voltage κάτι για amd νομίζω λέει πάντως το hyper threading λέγεται στους amd SMT  

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Μέσω bios μπορείς να δεις βίντεο για το πως, μόνο σε multitasking θα χάσει λίγο πχ αν κάνεις streaming +gaming που και πάλι νομίζω μικρή διαφορά θα είναι. 

Δεν θυμάμαι πως λέγεται η καρτέλα πάντως είναι στο τέλος εκεί που βάζεις τα voltage κάτι για amd νομίζω λέει πάντως το hyper threading λέγεται στους amd SMT  

Σε ευχαριστω πολυ! Επειδη το ψαξα λιγο στο ιντερνετ κ γενικα για διαφορα tips για τους amd θα δοκιμασω πρωτα το disable core parking που προτεινουν γιατι ειμαι με windows balanced plan. Τωρα δεν ξερω αν ειναι καλυτερα με το ryzen power plan η των windows το high performance οπου λογικα κ στα δυο κανει disable core parking. Εσυ ποιο εχεις φιλε μου; 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε

Δεν είναι καλή ιδέα να κλείσεις το smt, θα χάσεις παρά θα κερδίσεις,

κάποια ελάχιστα games είναι αλλεργικά στο smt/ht, συνήθως αυτό το διορθώνουν με patches αργά ή γρήγορα.

Γράψε ποια ram, gpu, m/b έχεις και σε ποια παιχνίδια έχεις stutters.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...