Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Πάντως κάνετε τόση κουβέντα για τις Νάβι και τα τροφοδοτικά χωρίς ουσία για εμένα. Όταν διάβαζα παλιότερα όλα τα φόρουμ με ανθρώπους που είχαν προβλήματα με μαύρες οθόνες , πολλοί δοκίμασαν να αγοράσουν τελείως νέα τροφοδοτικά που θα επαρκούσαν για πολύ πιο απαιτητικά συστήματα , και πάλι είχαν τα ίδια προβλήματα.  Επίσης να αναφέρω ότι μαύρες οθόνες εμφανίζονται σε τελείως νέα συστήματα με τροφοδοτικά της τάξης των rm750 και άνω. Δεν υπήρχε ούτε ένα thread που να μην είχα διαβάσει τότε. Όλη μέρα αυτά έψαχνα. Οπότε ξεκολληστε με το τροφοδοτικό. Δεν πιστεύω ότι είναι από εκεί. 

Εγώ πάντως τα μόνα black screen που έχω δει είναι από αποτυχίες στα oc/uv

Superposition_Benchmark_v1.1_5328_1579898333.png

Υγ. Άτομα που έχετε 2600(Χ)/2700(Χ) δοκιμάστε να κλείσετε το hyper threading ένας φίλος στον 2700 που έχει vega 64 βέβαια του έφτιαξε αρκετά τα shutters /downclocks. 

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Έχουν ανέβει bench με τάση, θερμοκρασία κλπ μπορείς να πας στο thread και να τα διαβάσεις

profil για 5700ΧΤ pulse καθαρό boost [email protected]

test 2020.xml 2 kB · 0 downloads

idle.png.3b740a9aa1264d8dff7c51e868ba68f2.png

Θα το δοκιμάσω και θα σου πω

Πάντως η Nitro του @leros2004 πολύ δυνατή και δικαιολογεί φυσικά και τη τιμή της (όπως και την εμφάνιση που πιο premium) αλλά και ποιότητα υλικών της. Καρτάρα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Skrez1982 είπε

Πάντως κάνετε τόση κουβέντα για τις Νάβι και τα τροφοδοτικά χωρίς ουσία για εμένα. Όταν διάβαζα παλιότερα όλα τα φόρουμ με ανθρώπους που είχαν προβλήματα με μαύρες οθόνες , πολλοί δοκίμασαν να αγοράσουν τελείως νέα τροφοδοτικά που θα επαρκούσαν για πολύ πιο απαιτητικά συστήματα , και πάλι είχαν τα ίδια προβλήματα.  Επίσης να αναφέρω ότι μαύρες οθόνες εμφανίζονται σε τελείως νέα συστήματα με τροφοδοτικά της τάξης των rm750 και άνω. Δεν υπήρχε ούτε ένα thread που να μην είχα διαβάσει τότε. Όλη μέρα αυτά έψαχνα. Οπότε ξεκολληστε με το τροφοδοτικό. Δεν πιστεύω ότι είναι από εκεί. 

Καλα επειδη λυθηκε σε εναν τυχαιο με τροφοδοτικο,δε σημαινει οτι ειναι εκει το θεμα.

Τωρα ψαχνει ο καθενας να βρει κατι μπακαλιστικο ,αφου η amd δε καθεται να κανει τη δουλεια της.

RM650x,τα black screens συννεφο με τους τελευταιους drivers.

Μηπως να ελεγξω και τη γειωση του γειτονα?

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dantε είπε

Καλα επειδη λυθηκε σε εναν τυχαιο με τροφοδοτικο,δε σημαινει οτι ειναι εκει το θεμα.

Τωρα ψαχνει ο καθενας να βρει κατι μπακαλιστικο ,αφου η amd δε καθεται να κανει τη δουλεια της.

Αυτό λέω και εγώ ότι μάλλον τυχαίο το ότι έφτιαξε στην συγκεκριμένη περιπτωση

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dantε είπε

Μήπως να έχει θέμα η κάρτα σου γιατί ο @leros2004 έχει και κάτι τάσης που αναρωτιέμαι αν έπρεπε να περιμένω την νιτρο χαχα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε

Μήπως να έχει θέμα η κάρτα σου γιατί ο @leros2004 έχει και κάτι τάσης που αναρωτιέμαι αν έπρεπε να περιμένω την νιτρο χαχα

Μα τοσα ατομα εχουν θεμα,το εχει στα known issues,με συγκεκριμενους drivers λειτουργει μια χαρα,τα ιδια θα λεμε τωρα?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Dantε είπε

Δεν βάζεις ένα τριφασικό μπας και; :P 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dantε είπε

Μα τοσα ατομα εχουν θεμα,το εχει στα known issues,με συγκεκριμενους drivers λειτουργει μια χαρα,τα ιδια θα λεμε τωρα?

Γενικά με προβληματίζει γιατί η διαφορά στο σύστημα μας είναι σε άπειρο ελάχιστα 3700Χ/3600 Tomahawk max / tomahawk, RM650x /rm750x και οι ραμ, το μόνο που θα μου πήγαινε στο μυαλό είναι οι ραμ σου μήπως θα έπρεπε να χαλαρώσεις timings αν έχεις πειράξει και φυσικά να έχεις τα τελευταία updates από windows/chipset-am4  πραγματικά δεν το καταλαβαίνω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε

Έχουν ανέβει bench με τάση, θερμοκρασία κλπ μπορείς να πας στο thread και να τα διαβάσεις

profil για 5700ΧΤ pulse καθαρό boost [email protected]

test 2020.xml 2 kB · 1 download

idle.png.3b740a9aa1264d8dff7c51e868ba68f2.png

γτ τοσο ρευμα @1425?

edit: απο το screenshot φαινεται λιγοτερο, αλλα με το Load το βαζει στα 1000+ το ρευμα. Το κατεβασα στα 900, αν και το εχω και χαμηλοτερα κανονικα

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.

Ότι έτυχε σε μένα, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.... Η ίδια η amd το αναγνωρίζει... Τι τροφοδοτικά , τι καλώδια ψάχνεται  .....  Τώρα πότε θα το φτιάξει ..... ίδωμεν 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, overpower είπε

γτ τοσο ρευμα @1425?

edit: απο το screenshot φαινεται λιγοτερο, αλλα με το Load το βαζει στα 1000+ το ρευμα. Το κατεβασα στα 900, αν και το εχω και χαμηλοτερα κανονικα

Το screen ήταν ποιο πριν από αυτό το προφίλ που έφτιαξα, στο mid είναι ανεβασμένο για να μην κάνει downclock και να κρατάει τα ρολόγια ψιλά τώρα αν το έβαλες 900 αν σου βαρέσει κανά error κάποιο παιχνίδι η αλλαγή θα ευθύνεται με την ίδια τάση ίσως το παίρνει το boost ένα 10-30 mhz παραπάνω αλλά θα γίνει δοκιμή την Δευτέρα που θα γυρίσω πάλι γιατί έχω να πάω ένα ταξίδι. 

Επίσης και αυτό το fan curve που έχει το τεστ προφίλ κάπως μου άρεσε καλύτερα και ποιο ομαλό 

• Like 1
Δημοσ.

Ο dante ειναι με dual setup σιγουρα κατι παει στραβα εκει με την καρτα. Ο τελευταιος 20.1.3 παντως ειναι απο τους πιο σταθερους μαζι με 19.12.1 και 19.7.5. Δοκιμαστε τον οσοι εχετε θεματα με προηγουμενους. Μετα τον 20.1.1 patcharan και 4 ευπαθειες.

Δημοσ.

@Dantε δοκίμασε αν θέλεις στα 2 μόνιτορ το cru να είναι lcd standard στα hz που είναι το κάθε ένα με μια μικρή θεωρητική σκέψεις ίσως να δουλέψει κατά αυτόν τον τρόπο (κανονικά βέβαια θα έπρεπε να δουλέψει χωρίς την ταλαιπωρία αυτήν) 

@Arkinεγώ ξέμεινα με τους 2.1.2 γιατί όταν αποφάσισα να τους κατεβάσω μετά από 1 μέρα βγάλαν το 3 οπότε θα περιμένω το επόμενο 😂

Ήδη με πονεσαν τα 40gb για το forza επειδή η Microsoft δεν γούσταρε να κάνει comping τα αρχεία με το cracked (άσε που τα έχουν και locked και δεν σε αφήνει να τα πειράξεις) 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

@Dantε δοκίμασε αν θέλεις στα 2 μόνιτορ το cru να είναι lcd standard στα hz που είναι το κάθε ένα με μια μικρή θεωρητική σκέψεις ίσως να δουλέψει κατά αυτόν τον τρόπο (κανονικά βέβαια θα έπρεπε να δουλέψει χωρίς την ταλαιπωρία αυτήν) 

@Arkinεγώ ξέμεινα με τους 2.1.2 γιατί όταν αποφάσισα να τους κατεβάσω μετά από 1 μέρα βγάλαν το 3 οπότε θα περιμένω το επόμενο 😂

Λογικα σε 4-5 μερες θα βγαλουν και αλλο περνα εκεινον. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...