Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Coppermine είπε Το γράφεις αυτό στα σοβαρά για τον μέσο καταναλωτή που θέλει να πάρει μια κάρτα γραφικών και να παίξει ένα game, νομίζεις ότι εκτός από τους καμμένους θα κάτσει κάποιος να κοιτά review τροφοδοτικών για να δουλέψει η gpu που θέλει να πάρει βάσει κάποιου που έγραψε κάποιος στο reddit? Θεωρείς ότι έννοιες όπως ripple, power tables, current, efficiency, είναι κατανοητά από όλους ή ακόμα καλύτερα νομίζεις οτι έχουν όλοι τα ίδια ενδιαφέροντα και νοιάζονται να μάθουν? For gods shake που λέει και ο Γεωργίου. Αυτό ακριβώς. Οι περισσότεροι απλά κουμπώνουν την κάρτα στο slot και τέλος. Ούτε καν drivers δεν παίζει να περνάνε, αφήνουν αυτούς που τους περνάνε τα windows και άντε να κάνουν 1-2 αναβαθμίσεις όσο είναι καινούργια η κάρτα και ασχολούνται. Μετά το ξεχνάνε και σιγά μην μπαίνουν κάθε μέρα στα site να δουν μήπως βγήκαν drivers. Καλά για OC, power/temp limits κτλ δεν το συζητάω καν. Έχουν δει τα μάτια μου σε PC φίλων και συγγενών
Arkin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Χμ άρα τζάμπα έκανα φορμάτ. Πάντως ίδια συμπτώματα. Δεν έκανε black screen με το καλώδιο του xbox Έκανε 2 φορές από τις 5 downclocking @Apex Legends Έχει γεμίσει ο τόπος από αυτό το θέμα. Ενα prefer maximum performance χρειάζεται Αμαν δηλαδή Ολα καλα τελικα με το latencymon. Μετα απο 15λεπτα breakpoint με 20.1.3 drivers στα daily clocks. Παρατηρησα οτι το μεγαλο latency μου το κανει οταν τρεχω το παιχνιδι που ανοιγει uplay δηλαδη. Μολις μπω στο παιχνιδι δειχνει οκ. Παρακατω ανοιξα το παιχνιδι μπηκα στο menu και μετα ανοιξα το latencymon. 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Αυτό ακριβώς. Οι περισσότεροι απλά κουμπώνουν την κάρτα στο slot και τέλος. Ούτε καν drivers δεν παίζει να περνάνε, αφήνουν αυτούς που τους περνάνε τα windows και άντε να κάνουν 1-2 αναβαθμίσεις όσο είναι καινούργια η κάρτα και ασχολούνται. Μετά το ξεχνάνε και σιγά μην μπαίνουν κάθε μέρα στα site να δουν μήπως βγήκαν drivers. Καλά για OC, power/temp limits κτλ δεν το συζητάω καν. Έχουν δει τα μάτια μου σε PC φίλων και συγγενών Απλα ψαχνουμε να βρουμε τι φταιει. Κατι συμβαινει οταν αλλοι ειναι stable και αλλοι εχουν μαυρες οθονες. Προφανως ειναι θεμα της AMD να το λυσει για ολους κανεις δεν την δικαιολογησε. Τα ιδια γραφονται και στο reddit αλλοι απο τον Ιουλιο κανενα προβλημα αλλοι την εχουν δωσει ηδη την καρτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 26 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Απλά θα δουλεύει 100% και θα έχεις θερμοκρασία παραπάνω βάλε το φαν να ξεκινάει από 35 βαθμούς. Λίγο δεν είναι στους 35; Σταμάτα - ξεκίνα θα δουλεύουν τα fans. Έχει επιλογή για hysterisis; Το MSI Afterburner έχει..
Arkin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Στο 50% βαλτε να ανοιγουν τα fans μην πω στο 60. Στο 35 θα σας χαλαει ο θορυβος σταματα ξεκινα συνεχεια. Αλλιως βαλτε πχ μεχρι το 60% να δουλευουν στο 10% ισα ισα και μετα να δινουν. Καπως ετσι τα εχω φτιαξει με τους τελευταιους drivers και ανεβαινουν μετα τους 65 junction βαθμους
Coppermine Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Ούτε καν εντελώς λάθος τρόπος σκέψης δηλαδή με την λογική σου τότε πριν πάει να πάρει κάποιος ένα λαπτοπ θα πρέπει να έχει τελειώσει τουλάχιστον ΤΕΙ ηλεκτρονικών μη σου πω και το ΕΜΠ Δηλαδή αφού βρίσκει δικαιολογίες τέτοιες στην amd να στο πω αλλιώς π.χ. υπάρχει μοντέλο λάπτοπ της lenovo που αντί το κεντρικό IC να τροφοδοτείται με 19ν μετά από το resistor που είναι και ο current sensor στο κύκλωμα, ΑΝΤΙΘΕΤΑ παίρνει απευθείας από την φύσα του τροφοδοτικού και αρκείται στην όποια προστασία έχει το τροφοδοτικό......ΑΥΤΟ είναι εγκληματικό, εάν πας εσύ και αγοράσεις το εν λόγω μοντέλο, γιατί σου αρέσει ή οθόνη ο επεξεργαστής ή σου βγαίνει στα χρήματά σου ποιος φταίει η lenovo που σχεδίασε την πλακέτα ή ο πελάτης? Εάν μου απαντήσεις ο πελάτης γιατί όφειλε να δεi reviews για την πλακέτα..........σταματά η συζήτηση ΕΔΩ, παράλληλα κάπως έτσι δικαιολογείς είτε ηθελημένα είτε άθελα την ανικανότητα της amd να δώσει ένα solid προιόν.... Υ.Γ. Ορισμένοι έχουν και άλλα χόμπι πάντως ή και κανονική ζωη (κοινωνική, φιλική σεξουαλική) πάντως από το να διαθέτουν τον χρόνο τους ΜΟΝΟ σε τεχνολογικά φόρουμ κάνοντας τους beta testers για την αμπαλοσύνη της τάδε εταιρίας ΕΔΩ της amd 3 1
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 41 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Λίγο δεν είναι στους 35; Σταμάτα - ξεκίνα θα δουλεύουν τα fans. Έχει επιλογή για hysterisis; Το MSI Afterburner έχει.. Θα έχει τι memory clock συνέχεια φουλ οπότε θα πάει συνέχεια η κάρτα στους 45 τουλάχιστον τόσο πήγαινε εμένα σε idle με φαν off τώρα που το έφτιαξα idle έχω 23 με 0 φαν
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Θα έχει τι memory clock συνέχεια φουλ οπότε θα πάει συνέχεια η κάρτα στους 45 τουλάχιστον τόσο πήγαινε εμένα σε idle με φαν off τώρα που το έφτιαξα idle έχω 23 με 0 φαν 23 βαθμούς σε idle με 0 fan; Έξω το έχεις το κουτί; Εγώ με 0 fan μέχρι 26 έχω δει ελάχιστη το πρωί πριν ανάψω καλοριφέρ με 19 εσωτερική.. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε 23 βαθμούς σε idle με 0 fan; Έξω το έχεις το κουτί; Εγώ με 0 fan μέχρι 26 έχω δει ελάχιστη το πρωί πριν ανάψω καλοριφέρ με 19 εσωτερική.. Haf X ο παγετός ο ίδιος 😂 Όσο για το θέμα psu η amd ζητάει 600watt psu τουλάχιστον, αν καίει 150 και 200 watt είναι άλλο θέμα που θα πρέπει να απαντηθεί από την amd.
leros2004 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, leros2004 είπε Xθες πέρασε με επιτυχία τα συγκεκριμένα settings: Σήμερα θα δοκιμάσω για λιγότερο voltage. Μάλλον βρήκα το πάτο του βαρελιού , με 1080 voltage στο μισάωρο κράσαραν οι adrenaline μαύρισε η οθόνη και επανήλθα στα 1095. θα κάτσω στα αυγά μου...
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Και να σκεφτείτε και το degrade από τα τωρινά που έχετε μερικοί γιατί αν δούλευε πάντα στα 90% είναι ποιο πιθανό να κλατάρει
BabisTs Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε 23 βαθμούς σε idle με 0 fan; Έξω το έχεις το κουτί; Εγώ με 0 fan μέχρι 26 έχω δει ελάχιστη το πρωί πριν ανάψω καλοριφέρ με 19 εσωτερική.. παίζει ρόλο και το room temp....πέρα από το γενική ψύξη που έχει το κουτί του καθενός....οπότε με 23 σε idle πρέπει να έχει τουλάχιστον 18 βαθμούς αν όχι λιγότερο room temp.... 1
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, BabisTs είπε παίζει ρόλο και το room temp....πέρα από το γενική ψύξη που έχει το κουτί του καθενός....οπότε με 23 σε idle πρέπει να έχει τουλάχιστον 18 βαθμούς αν όχι λιγότερο room temp.... Συνήθως είναι 25 το δωμάτιο, επίσης το haf x είναι αρκετά κρύο με μεγάλη ροή αέρα συγκεκριμένα έχει τα εξής. Πάνω =AIO push 2x120mm fans pull out 2x200mm fans Μπροστά =1x230mm / 1x140mm Πίσω =1x140mm Πλάι =1x200mm Όλα τα φαν είναι στα 500-600rpm εκτός από την aio που είναι στα 700-900 idle/load για να μην ακούγεται θα πάει στα 1200+ μόνο αν πάει 70 βαθμούς ο επεξεργαστής πράγμα που δεν γίνετε περιττά εξαρτήματα για τους έξτρα δίσκους έχουν αφαιρεθεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Συνήθως είναι 25 το δωμάτιο, επίσης το haf x είναι αρκετά κρύο με μεγάλη ροή αέρα συγκεκριμένα έχει τα εξής. Πάνω =AIO push 2x120mm fans pull out 2x200mm fans Μπροστά =1x230mm / 1x140mm Πίσω =1x140mm Πλάι =1x200mm Όλα τα φαν είναι στα 500-600rpm εκτός από την aio που είναι στα 700-900 idle/load για να μην ακούγεται θα πάει στα 1200+ μόνο αν πάει 70 βαθμούς ο επεξεργαστής πράγμα που δεν γίνετε περιττά εξαρτήματα για τους έξτρα δίσκους έχουν αφαιρεθεί. 25 βαθμούς τώρα το Χειμώνα; Έχεις καμία φωτιά αναμμένη μέσα στο δωμάτιο; Και πάει 23 τώρα με 25 εσωτερική; Δηλαδή sub-ambient με αέρα και κλειστά και τα ανεμηστήρια της κάρτας; Θα μας τρελάνεις; Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα