Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostiger είπε

Ειναι κι αλλα τα κριτηρια με τα οποια θα αγοραζε κανεις καρτα Γιαννη. Μπορει για παραδειγμα, να θελει να εκμεταλλευθει το freesync monitor του χωρις αγχος, μπορει να ειναι ρομαντικος απο την εποχη της ΑΤΙ, μπορει οτιδηποτε.

Τωρα οσον αφορα στο κατα ποσο μπορει να θεωρηθεις κατα των κοκκινων δεν μπορει να το απαντησει κανεις. Το μονο βεβαιο ειναι πως εχεις κανει πολυ καλη δουλεια στο να διασαφηνισεις τη συμπαθεια σου στο πρασινο στρατοπεδο. 😂

Μια χαρά δουλεύει το freesync στις NVIDIA. Το να είναι κάποιος ρομαντικός από την εποχή της ATi, ασχολίαστο. Δηλαδή ο άλλος θα δώσει έτσι 300άρια και 400άρια επειδή υπήρχε η ATi πριν 15 χρόνια ξέρω 'γω. Και εγώ 15 χρόνια ήμουν με intel αλλά άλλαξα γιατί η AMD στους CPU προσφέρει κάτι καλύτερο αυτή την στιγμή.

Φιλικά πάντα..

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Μια χαρά δουλεύει το freesync στις NVIDIA. Το να είναι κάποιος ρομαντικός από την εποχή της ATi, ασχολίαστο. Δηλαδή ο άλλος θα δώσει έτσι 300άρια και 400άρια επειδή υπήρχε η ATi πριν 15 χρόνια ξέρω 'γω. Και εγώ 15 χρόνια ήμουν με intel αλλά άλλαξα γιατί η AMD στους CPU προσφέρει κάτι καλύτερο αυτή την στιγμή.

Φιλικά πάντα..

Καλα το πηρες τοις μετρητοις κι εσυ. Μεταξυ σοβαρου και αστειου το εγραψα, παροτι υπαρχει και τετοιος κοσμος (νοσταλγοι εκεινης της εποχης δηλαδη) οσο παραξενο κι αν φανταζει.

Δεν δουλευει σε ολα τα μονιτορ απροβληματιστα, υπαρχουν δε και χρηστες που εχουν οθονες χωρις display port.

Τελος καμια παρεξηγηση κι απο μενα, γιατι κι εγω παντα φιλικα γραφω. Ειναι εξαιρετικα δυσκολο να χασω την ψυχραιμια μου, θα πρεπει να ειναι πολυ προσβλητικο το σχολιο ωστε να συμβει κατι τετοιο και τωρα προφανως δεν τιθεται τετοιο θεμα.

• Like 2
Δημοσ.

Όποιος θέλει RX5600XT με μνήμες 14Gbps από ότι βλέπω η Sapphire Pulse έχει μνήμες 14Gbps από κατασκευή,  οπότε με το BIOS η και χωρίς BIOS update  αλλά με απλό OC θα είναι οκ και από ότι βλέπω Ευρώπη πωλείτε στα 290 Ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Arkin είπε

Για όσα παιδιά έχουν ακόμα προβλήματα με bsods Black screens 

Psu with high ripple tolerance. Παραδόξως έχω το ίδιο τροφοδοτικό με αυτό που πήρε ο φίλος στο post. Κάντε μια προσπάθεια να αλλάξετε τροφοδοτικό είναι η καρδιά του συστήματος και λύνει πολλά προβλήματα. Ούτε afterburner ούτε το hardware acceleration φταίει. Όλα ανοιχτά τα έχω να τρέχουν εν ώρα gaming. Πριν δώσετε την κάρτα δοκιμάστε το παρακάτω τροφοδοτικό η ένα αντίστοιχα καλό και βλέπετε. 

Απόκρυψη περιεχομένων

Πώς το ελέγχουμε αυτό;

https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Power-Supply-Units/SF-Series™-80-PLUS-Gold-Power-Supplies/p/CP-9020105-NA

Με το παλιό καλώδιο hdmi του xbox 360 (εποχής 2009) δεν έβγαλε μαύρη οθόνη τελικά μέχρι τώρα τουλάχιστον.

@LIGHT1NG

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

https://community.amd.com/thread/243543

Εδω ενας τυπος προτεινει σε καποιο ποστ του 120hz αντι 144hz σε idle desktop γιατι το 144hz μπορει να προκαλει stuttering. Γραφουν οτι να ναι η οντως εκτος games σε ολα τα υπολοιπα, browsing ταινιες κλπ ειναι καλυτερα να μαστε με 120hz? Καπου ειχα διαβασει ακομα κ για ταινιες επειδη το 120hz ειναι διπλασιο του 60hz "παιζουν" πιο σωστα.... 

Επισης αυτο το CVT REDUCED Blanking που δειχνει στα settings σε μια φωτο το χει δοκιμασει κανεις; Κ καλα αναφερει σαν λυση για το high memory clock.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ronnie1985 είπε

https://community.amd.com/thread/243543

Εδω ενας τυπος προτεινει σε καποιο ποστ του 120hz αντι 144hz σε idle desktop γιατι το 144hz μπορει να προκαλει stuttering. Γραφουν οτι να ναι η οντως εκτος games σε ολα τα υπολοιπα, browsing ταινιες κλπ ειναι καλυτερα να μαστε με 120hz? Καπου ειχα διαβασει ακομα κ για ταινιες επειδη το 120hz ειναι διπλασιο του 60hz "παιζουν" πιο σωστα.... 

Επισης αυτο το CVT REDUCED Blanking που δειχνει στα settings σε μια φωτο το χει δοκιμασει κανεις; Κ καλα αναφερει σαν λυση για το high memory clock.

Ναι με προϋπόθεση να πέσει το χρώμα σε 6bit cru=solution για τα καινούργια monitor 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Arkin είπε

Για το latencymon. Τα ιδια βγαζει με αυτο που ειχες ανεβασει

Απόκρυψη περιεχομένων

Screenshot-1.png
Screenshot-2.png

Χμ άρα τζάμπα έκανα φορμάτ. 

Πάντως ίδια συμπτώματα. Δεν έκανε black screen με το καλώδιο του xbox

Έκανε 2 φορές από τις 5 downclocking @Apex Legends

Έχει γεμίσει ο τόπος από αυτό το θέμα. Ενα prefer maximum performance χρειάζεται

Αμαν δηλαδή

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Έχει γεμίσει ο τόπος από αυτό το θέμα. Ενα prefer maximum performance χρειάζεται

Αμαν δηλαδή

Παίξε με τις ρυθμίσεις του apex με ανοιχτό το overlay. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Αμαν δηλαδή

Έλα πασά μου σε μας. Και prefer maximum performance έχουμε και ό,τι τραβάει η όρεξη σου :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xθες πέρασε με επιτυχία τα συγκεκριμένα settings:

Clipboard01.thumb.jpg.c2af0b906826e8f4c1f6b32bf57ec584.jpg

Σήμερα θα δοκιμάσω για λιγότερο voltage.

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Έλα πασά μου σε μας. Και prefer maximum performance έχουμε και ό,τι τραβάει η όρεξη σου :P

Θα έρθω σίγουρα στις RTX 3000

Για τώρα θα δούμε, το σκέφτομαι πάντως σοβαρά.  

10 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Παίξε με τις ρυθμίσεις του apex με ανοιχτό το overlay. 

Μόνο FoV 100, ragdolls medium εχω

Θα δοκιμάσω 110, high

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Coppermine είπε

Ok ο κάθε ένας γράφει και την "κοτσάνα" του φταίει αυτό φταίει το άλλο τώρα θα πιάσουμε τα τροφοδοτικά......και πώς ακριβώς θα ξέρει κάποιος το ripple  υπο φορτίο....θα πάει στο κατάστημα και ρωτά δώστε μου 10 τροφοδοτικά, ένα psu tester νοικιάστε μου ένα τεχνικό και τον σκύλο του και θα τα δοκιμάσω υπό φορτίο να δω πιο μου κάνει για την εκπληκτική 5700ΧΤ της καταπληκτικής amd  και θα το αγοράσω......

Μιλάμε για γελοιότητες τουλάχιστον........, να προτείνει κάποιος αλλαγή επώνυμου τροφοδοτικού 3 ετών για να δουλέψει μια κάρτα....εφ' όσον κάποιο τροφοδοτικό είναι συμβατό με το πρότυπο ATX v2.0 και έχει ένα efficiency άνω του 80% με τα πραγματικά του watt να καλύπτουν αυτά που ορίζει ο κατασκευαστής της κάρτας aka amd, ΟΦΕΙΛΕΙ να δουλεύει απροβλημάτιστα, ΑΝ δεν γίνεται αυτό και έχει όντως βάση αυτό που έγραψε "κάποιος" στο reddit, τότε φταίει η amd και όχι κάτι άλλο, και αν δεν μπορούν να σχεδιάσουν σε 7nm mia efficient κάρτα γραφικών με σωστούς και σταθερούς οδηγούς ας το κλείσουν το μπουρδέλο που είναι το τμήμα των gpu να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος.....ας βγάζουν επεξεργαστές που μπορούν και τους χρηματοδοτούν τουλάχιστον....

Οπως μαθαινεις και για ολα τα υπολοιπα, reviews, δε ξερω γιατι σου φαινεται τοσο δυσκολο. Συνεχεια λεω οτι καμια σημασια δεν εχει η μαρκα και πρεπει να ψαχνουμε το καθε μοντελο ξεχωριστα.

Αν θες σελιδες που κοιτανε τροφοδοτικα με ripples κλπ ξερω τα hardocp και tomshardware

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...