silenoz66 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Εγώ μετά το format , με latest drivers και κλειστά Hw Acc (discord+ Chrome) έχω άπειρες ώρες PoE με κανένα απολύτως πρόβλημα... ούτε καν κάτι crash που έτρωγα ....αν εν τέλη περάσει μια εβδομάδα ακόμη χωρίς προβλήματα , μάλλον είναι η απόδειξη ότι δεν φταίει το hardware αλλά το software... Σε αυτή την περίπτωση υπομονή I guess μέχρι να φτιαχτούν όλα τα known issues.. 2
noFEARgr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Εγώ στο Μόνο που είχα black screen ηταν στο battlefield v ,το έβαλα σε dx12 και σταμάτησαν . Τα περισσότερα προβλήματα θα σταματούσαν αν κάνατε format όσοι έχετε θέμα .
Arkin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, donblunts είπε Τρέχει κανείς με 20.1.3 ? Ναι
JoannisV Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 22/1/2020 στις 12:38 ΠΜ, yiannis1991 είπε Σε XMP Timings πάλι έχεις το πρόβλημα; Υπάρχει κάποιο setting στο control center των drivers που να κλειδώνει την κάρτα στην μέγιστη συχνότητα; Κάτι σαν το "prefer maximum performance" στις NVIDIA.. Δεν είχα ποτέ θέμα με XMP. Οι ram με το που μπήκαν και τις έβαλα στο σωστό XMP προφίλ έτρεχαν κανονικά. Βέβαια, επειδή κάπου διάβασα πως ίσως το XMP να επηρεάζει την κάρτα, δοκίμασα να τις βάλω και χωρίς (στα 2400mhz) όμως δεν υπήρξε καμία διαφορά. Έχω δοκιμάσει επίσης να ανεβάσω το min clock στο Wattman ώστε η κάρτα να μην "πέφτει για ύπνο" ποτέ αλλά δεν συνέβει πάλι τίποτα. Επειδή λοιπόν έχω reference μοντέλο, για να μην ανεβάζει θερμοκρασία του έχω κάνει unvdervolt και ένα μικρό downclock (1850mhz@990v). Βέβαια για να είμαι σίγουρος πως ούτε αυτό προκαλέι θέματα τελικά, κάθε φορά που βγαίνει update δοκιμάζω την κάρτα και σε stock ρολόγια. Μέχρι τώρα τίποτα. Τελευταία ελπίδα είναι όταν έρθει ο 2700Χ όπου σκοπεύω να κάνω καθαρή εγκατάσταση των Windows σε νέο SSD και να μην συνδεθώ σε Internet μέχρι να βάλω τους drivers AMD, Ethernet, κτλπ. Είναι το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει και έχω διαβάσει σχόλια και εδώ και στο reddit πως κάποιους τους βοήθησε. Το format είναι πραγματικά μπελάς αυτή την στιγμή, αλλά ελπίζω.... 4 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Ο Steve από το GN αν θυμάμαι καλά, είχε πει ότι το ref PCB είναι από τα καλύτερα, ίσως και το καλύτερο. Μήπως κάποιοι partners έχουν κάνει καμία πατάτα με το power delivery, για παράδειγμα, και συμβαίνουν αυτά; Δεν το λες και απίθανο.. Το έχω δει το βίντεο που ανέφερε αυτό που λες, δυστυχώς εγώ με Reference είμαι και έχω το πρόβλμα με το Downclocking (και καμιά μάυρη οθόνη κάπου κάπου όταν παίζω). Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από JoannisV
LIGHT1NG Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 50 λεπτά πριν, JoannisV είπε Δεν είχα ποτέ θέμα με XMP. Οι ram με το που μπήκαν και τις έβαλα στο σωστό XMP προφίλ έτρεχαν κανονικά. Βέβαια, επειδή κάπου διάβασα πως ίσως το XMP να επηρεάζει την κάρτα, δοκίμασα να τις βάλω και χωρίς (στα 2400mhz) όμως δεν υπήρξε καμία διαφορά. Έχω δοκιμάσει επίσης να ανεβάσω το min clock στο Wattman ώστε η κάρτα να μην "πέφτει για ύπνο" ποτέ αλλά δεν συνέβει πάλι τίποτα. Επειδή λοιπόν έχω reference μοντέλο, για να μην ανεβάζει θερμοκρασία του έχω κάνει unvdervolt και ένα μικρό downclock (1850mhz@990v). Βέβαια για να είμαι σίγουρος πως ούτε αυτό προκαλέι θέματα τελικά, κάθε φορά που βγαίνει update δοκιμάζω την κάρτα και σε stock ρολόγια. Μέχρι τώρα τίποτα. Τελευταία ελπίδα είναι όταν έρθει ο 2700Χ όπου σκοπεύω να κάνω καθαρή εγκατάσταση των Windows σε νέο SSD και να μην συνδεθώ σε Internet μέχρι να βάλω τους drivers AMD, Ethernet, κτλπ. Είναι το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει και έχω διαβάσει σχόλια και εδώ και στο reddit πως κάποιους τους βοήθησε. Το format είναι πραγματικά μπελάς αυτή την στιγμή, αλλά ελπίζω.... Το έχω δει το βίντεο που ανέφερε αυτό που λες, δυστυχώς εγώ με Reference είμαι και έχω το πρόβλμα με το Downclocking (και καμιά μάυρη οθόνη κάπου κάπου όταν παίζω). Δοκίμασε κιόλας 1850/1000 γιατί για να βγάλεις καθαρό boost τα 1950 θέλει 1.100...
7nisiotis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μετα τους 20.1.1 εμένα κλείνει το Απεξ μόνο ήμασταν στα τελευταία 3 squad και έκλεισε. Θέμα επεξεργαστή αστάθεια σε oc δεν είναι γιατί έχω τρέξει πάμπολλες φορές Occt.large data, ibt very high,. maximum κλπ. Και στους 20.1.3 κλείνει. Πάντως παίζει και ενδεχόμενο να έχουν κάποιο πρόβλημα κάποιες παρτίδες. Μη το αποκλείετε ακόμη. Και απλά να μην έχει ανακαλύψει κάποιος που ασχολείται εκτενώς με αυτά το πρόβλημα Θα ξανακάνω φορματ. 3 φορματ σε 2 μήνες. Αν και πάλι τα ίδια. Ξέρετε. υ.γ. αργεί και το ps5 αντε αν είχαν φουλ υποστήριξη πληκτρολόγιο και ποντίκι οι κονσόλες θα είχα κάνει την αλλαγή χροοονια τώρα Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από 7nisiotis
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Συμπάσχω με τον SSD. Thoughts and prayers..
Dantε Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δεν είναι θεμα hardware. Με τους 9.2 δεν εχω κανενα black screen. Με οποιονδηποτε αλλο απο αυτον και μετα παρουσιαζεται. 1
leros2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Μετα τους 20.1.1 εμένα κλείνει το Απεξ μόνο ήμασταν στα τελευταία 3 squad και έκλεισε. Θέμα επεξεργαστή αστάθεια σε oc δεν είναι γιατί έχω τρέξει πάμπολλες φορές Occt.large data, ibt very high,. maximum κλπ. Και στους 20.1.3 κλείνει. Πάντως παίζει και ενδεχόμενο να έχουν κάποιο πρόβλημα κάποιες παρτίδες. Μη το αποκλείετε ακόμη. Και απλά να μην έχει ανακαλύψει κάποιος που ασχολείται εκτενώς με αυτά το πρόβλημα Θα ξανακάνω φορματ. 3 φορματ σε 2 μήνες. Αν και πάλι τα ίδια. Ξέρετε. υ.γ. αργεί και το ps5 αντε αν είχαν φουλ υποστήριξη πληκτρολόγιο και ποντίκι οι κονσόλες θα είχα κάνει την αλλαγή χροοονια τώρα Το ενδεχόμενο να τα αφήσεις όλο στοκ και να δοκιμάσεις ? Παίζει ?
LIGHT1NG Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, leros2004 είπε Το ενδεχόμενο να τα αφήσεις όλο στοκ και να δοκιμάσεις ? Παίζει ? Ποιο πιθανό να έφαγε κανά bsod από memory
7nisiotis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, leros2004 είπε Το ενδεχόμενο να τα αφήσεις όλο στοκ και να δοκιμάσεις ? Παίζει ? Και εκεί το έκανε αχαχαχαχαχ 8 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Ποιο πιθανό να έφαγε κανά bsod από memory Δεν κλοκαρω ραμ ουτε vram καθώς εκεί είναι πιο δύσκολο να βρεις σταθερότητα Το προφίλ σου πήρα και έκλεισα το vram oc. Μπορεί να φταίει και καμια μητρική, μη ξεχνάμε το παρακάτω που παρατήρησα. Κάποιοι λέγαν ότι ίσως έχει πρόβλημα το pcie express. Ποιος ξέρει. Δεν έχω και όρεξη κάθε μέρα να χαλάω 4 ώρες να παίζω με τις ρυθμίσεις. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από 7nisiotis
leros2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Και εκεί το έκανε αχαχαχαχαχ Δεν κλομαρω ραμ ουτε vram καθώς εκεί είναι πιο δύσκολο να βρεις σταθερότητα Το προφίλ σου πήρα και έκλεισα το vram oc. Μπορεί να φταίει και καμια μητρική, μη ξεχνάμε το παρακάτω που παρατήρησα ούτε OC profiles για τη κάρτα , Ουτε msi afterburner, ούτε ISLC , ούτε τίποτα... μόνο παιχνίδια, discord κτλ κτλ Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από leros2004
7nisiotis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να κατέβει και το CoD update γιατί εκεί γίνεται η πανωλεθρία της μαύρης οθόνης. 6 λεπτά πριν, leros2004 είπε ούτε OC profiles για τη κάρτα , Ουτε msi afterburner, ούτε ISLC , ούτε τίποτα... μόνο παιχνίδια, discord κτλ κτλ Λες να μη το δοκιμασα; Το αστείο είναι ότι αν την αφήσω εντελώς στοκ ειναι πιο συχνό φαινόμενο το downclock στον πυρήνα στο Apex. Και πιο aggressive. Τα δοκίμασα και δεν επιδρά καν το msi afterburner. Περισσότερο προβληματικό φαίνεται το driver thing overlay πάντως σε τεστ που έκανα. Δε ξέρω πάντως από δω και πέρα δεν έχει μείνει και κάτι άλλο για δοκιμή. Θα κάνω φορμάτ, ΠΑΛΙ. ΑΝ έχουμε πάλι τα ίδια θα φύγουν όλα για rma test (κάρτα αρχικά, μητρική μετά) και βλέπουμε. Ίσως φταίει η μητρική. Μπορεί. Υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα. Το τροφοδοτικό επίσης πρέπει να δω κάπως. Ραμ δε νομίζω δεν έδειξε σημάδια προβλήματος. Χmp έχουν μόνο. Θα το λύσω και όλο χύμα πάνω στο γραφείο να δουλεύει σε κάνα χαρτοκουτο πάνω. Γι αυτό είπα του @Arkinνα αφήσει latencymon να τρέχει όσο παίζει να δω αν υπάρχει η ίδια συμπεριφορά και σε άλλους κατόχους. Δηλαδή αν είναι θέμα driver ή όχι. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από 7nisiotis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα